Fantasidaten

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Marremi
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 23 maj kl. 22:47
Läst: 10127 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 4,00
Vi har haft telefonkontakt och bestämt att jag ska komma till dig när Olle är borta.
Jag står utanför dörren och hjärtat slår frivoltslag...pirrig till max. Ringer på dörren och du öppnar....oj...nervöst kliver jag in och vi sätter oss i soffan och du bjuder på kaffe och vi lär känna varandra.

Du har bara ett linne och kjol på dig och ber mig sätta dig bredvid dig. Du tar min hand och för den under din kjol och jag känner att du inte har några trosor på dig...mmm. Du tar min hand och vi går in i sovrummet...klädernar river vi av oss snabbt och våra händer är överallt på varndras kroppar.

Du lägger dig på sängen och säger att jag ska lägga mig bredvid dig. Jag smeker dig på brösten och slickar och suger på dina bröstvårtor. Smeker dig över magen och ner till din fitta den som jag sett på kort...den är vackrare i verkligheten och den är redo för mig....blöt och svullen.. Kryper ner och slickar din klitoris...vet ju att du är känslig...Slickar försiktigt och för tungan genom hela skåran och och på insidan av läpparna... Slickar upp och ner. Du stönar högt och jag koncentrerar mig på klitoris....tar den mellan mina läppar och retar den med tungspetsen tills du skriker av vällust. Jag lägger mig på rygg och du börjar smeka och suga mina bröst...du står på alla fyra över mig och jag ser att Olle har kommit hem och står och tittar på oss. Jag blundar och lossas som inget...du slickar mig över magen och ner till min fitta som är så blöt nu...det märks att du gjort det förut...du kan slicka fitta.

Olle smyger sig fram och ler...han ger dig en dildo...stor..grov sak...mmm du slickar mig samtidigt som du kör dildon djupt i mig....ååå jag nästan skriker nu...det är så skönt.... Olle smyger sig bakom dig och slickar dig bakifrån...du stönar och slickar och orgasmeran kommer från fler håll...Olle som börjat runka när han såg oss sprutar över oss där vi ligger...

Det va en fantasi som jag hade och blev jättekåt av. Hoppas att ni tyckte om den.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 4,00