Annorlunda hissresa.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:11
Läst: 8359 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 5,48
Dessa satans personalhissar, alltid måste man ta personalhissarna. Jag har ett paket som skall levereras på 18 våningen och inte tänker jag ta trapporna. Jag har varit här förut och denna hissen tar minst 5 minuter på sig upp till den våningen som jag skall leverera till. När jag kommer in till den lilla hallen där hissen är står det 8 personer som precis kommit tillbaka från lunchen eller liknande, klockan är strax efter halv ett. Dom flesta har strikta kostymer på sig men en liten tjej sticker ut. Hon är klädd i en kjol som är extremt kort, en vit blus som är knuten så magen är blottad och vita strumpor. Hon ser ut som en skolflicka och jag förstår inte riktigt vad hon skall göra här. Hissen skramlar till och alla kliver in under muttrande och grymtande, alla vet att det nu väntar minst 5 minuters långsam resa för dom som skall högst upp i huset.

Jag blir stående snett bakom tjejer i den korta kjolen och kan inte klaga på utsikten, hennes rumpa ser ut att vara liten och fast. Kjolen slutar precis där låren går över till skinkorna och jag blir sugen på att se hur det ser ut under. Fyra minuter färd kvar minst, det är någon som skall av bara efter några våningar och det tar ett tag innan hissen skakar igång igen. I min tristess så börjar jag leka med min vänsterhand bakom tjejens rumpa, smeker och river i luften bara någon centimeter från hennes hud. En kille som står bredvid mig upptäcker min lilla lek och han ler gillande mot mig. Tjejen är helt ovetande vad som händer, jag blir mer och mer vågad med mina rörelser. Hissen stannar och killen som står bredvid mig skall av, när han tränger sig fram för att kliva ur drar han tag i mig lite så min hand landar på tjejens högra skinka. Hon spänner sin skinka lite när jag rör den och jag fryser till is, skall jag dra bort handen och låtsas som inget hänt? Det är nog för sent, sättet min hand vilar på henne går inte att förklara på annat sätt än att jag hade som avsikt att greppa hennes rumpa. Jag bestämmer mig för att hålla kvar handen och se om hon flyttar sig eller står kvar, hon har inte vänt sig om och ens tittat på mig än.

Vi är 5 personer kvar när hissen skakar igång igen, jag och tjejen står längst bak med dom andra 3 personerna framför oss. Det tar 2 våningar innan jag vågar börjar röra min hand, har hon inte märkt den? Hon måste känt den, hennes skinka spände sig ju när jag kom när henne. Försiktigt låter jag min hand glida ner från skinkan och till hennes lår, hennes hud är mjuk och len. Jag står och ser oberörd ut, så oberörd jag nu kan se ut i det tillstånd jag är för tillfället. Hon gör inte ett tecken på att hon varken känner eller märkt mig, det gör mig lite irriterad trots att jag är glad att inte en örfil delats ut från henne. Jag samlar mod till mig och drar långsamt min hand upp mot hennes skinka igen men denna gången mot huden så hennes korta kjol lyfts upp och blottar hela rumpan. Hon har på sig ett par vita stringtrosor ser jag när jag sneglar ner för att få en lite bättre titt, jag ser inte så bra hur det ser ut eftersom jag är så mycket längre än tjejen. Jag klämmer lite på hennes högra skinka och nu händer något, hon trycker sig försiktigt nästan obemärkt mot min hand. Försiktigt i mitt grepp låter jag mitt pekfinger glida ner mellan hennes båda skinka och placera sig lätt vilande mot hennes rövhål med bara stringtrosorna mellan som hinder. Jag låter resten av handen vandra efter mer mot mitten av hennes rumpa så den vilar precis mellan hennes skinkor. Fortfarande står hon helt stilla utan att ge något tecken på varken gillande eller ogillande.

Plötsligt flyttar hon ut sitt vänstra ben 2 decimeter och blir stående med benen brett isär, hon drar en högljudd suck som drar till sig övriga hiss åkares blickar. Jag försöker se oberörd ut men det är svårt med det stånd som nu långsamt börjar växa sig allt större innanför mina trånga ljusbruna shorts. Men ingen verkar märka något och när dom vänt bort blickarna igen så låter jag min hand långsamt glida mellan hennes skinkor ner mellan hennes lår, hon svankar mot mig lite så jag skall nå lite längre fram. Försiktigt drar jag med mitt långfinger utanpå hennes trosor och långsamt känner jag hur hennes skåra börjar framtona i tyget. Jag möts av en liten våt fläck på en punkt där mitt finger glider och sakta smeker jag lite extra där. Min ställning är inte så skön eftersom jag står kraftigt lutad åt vänster för att nå ner till hennes rumpa. Jag vill se lite bättre så lite klumpigt tappar jag en penna på golvet och sätter mig på huk för att plocka upp den. När jag böjer mig framåt så vänder tjejen sitt huvud och tittar för första gången på mig. Hennes mörka ögon har en glansig blick och kinderna är lätt rosiga, om det är för värmen eller det som händer kan jag inte avgöra. Hon ler lätt åt mig och tittar sedan rakt fram igen som inget hänt.

Jag ser hennes leende lite som en inbjudan och när jag reser mig upp låter jag min hand glida upp för insidan av hennes högra lår och slinker in med ett finger innanför trosorna precis där den lilla fuktiga fläcken uppenbarar sig. Jag vill bara känna men när jag för min hand upp för fort så glider mitt långfinger oundvikligt in i hennes genomvåta fitta. Hon tar tag i räcket som sitter på hennes vänstra sida med ett fast grepp men säger ingenting mer än att hon ger ifrån sig ett lätt pipande ljud. En av hiss passargerarna sneglar snabbt över sin axel på henne men tar ingen större notis om min position på golvet som tur är. Jag blir sittande på huk i några sekunder med mitt finger i henne innan jag långsamt reser mig upp utan att ta ut fingret. Tjejen följer med vackert genom att nästan bryta sin egen rygg när hon svankar för att jag inte skall tappa kontakt med henne. Hade en av övriga personer i hissen vänt sig om hade tjejens kroppsställning sett mycket märkligt ut, men ingen vänder sig om. Försiktigt börjar jag röra mitt långfinger i henne, roterar det runt och låter det glida ut och in lite långsamt. Hon möter mig med små stötar när jag för in mitt finger i henne gång på gång. Hennes safter rinner och jag känner hur det klibbar mer på min hand för varje gång mitt långfinger glider in i henne. Plötsligt för hon sin högra hand mot mitt skrev och tar ett hårt grepp om min kuk, den svarar direkt och pulserar hårt innanför tyget. Hon masserar den lite lätt och känner hur den växer och vrider sig. Jag slänger en blick på nummertavlan och inser att det är två våningar kvar innan jag skall av och leverera mitt paket, vad gör jag om hon skall av på samma plan? Hissen plingar till och stannar, jag drar ur mitt finger ur tjejen och tränger mig fram mellan dom som är kvar. När jag passerar tjejen så nyper hon mig hårt i rumpan, jag rycker till lite och råkar knuffa till en av dom som är kvar i hissen på min väg ut. Jag vänder mig om och hinner precis se tjejen ge mig en slängkyss innan dörrarna går igen.

När jag går fram till disken så döljer jag mitt enorma stånd som försöker tränga sig ut genom byxorna med det paketet jag skall leverera. Jag står kvar och kallpratar lite med kvinnan bakom disken och låter mitt stånd mjukna lite innan jag vänder mig om och går mot hissen igen. Jag blir stående i säkert fem minuter och väntar eftersom hissen är minst lika långsam på vägen ner dom på vägen upp. Jag vet dock att det efter lunch inte är någon som åker i den så det borde gå lite fortare ner nu utan stopp och folk som skall av. Jag tittar slött på våningsräknaren över hissdörren och nickar lätt med huvudet varje gång den byter våningsplan för att slutligen komma till mitt våningsplan. Med ett slött ”pling” öppnar sig dörren, hissen är inte tom! Där inne står tjejen som jag precis haft mitt finger i och en kille, det ser ut som dom blir avbrutna i något för dom fixar snabbt till sina kläder när hissdörrarna glider upp.

Jag drar ett djupt andetag och kliver in i hissen utan att visa någon reaktion, jag tänker inte vänta på hissen i över 10 minuter. Dörrarna stängs och jag ställer mig framför paret och tittar in i hissdörren, dom viskar bakom mig men jag hör inte vad. Efter ett tag förstår jag att det är mig dom pratar om, hon berättar vad som hände när vi åkte upp. Jag hör hur han svarar ”Jasså, det säger du”, jag känner hur hans ögon bränner i min nacke. Jag är beredd på att bli nedslagen bakifrån men det händer inget, dom pysslar med något men jag vågar inte vända mig om och titta. Plötsligt landar tjejens vita stringtrosor framför mig, dom ligger precis bredvid min högerfot. Jag sänker blicken och tittar på dom en kort stund innan mina tankar avbryts av att tjejen stönar högt bakom mig. När jag vänder mig om ser jag tjejen stå upptryckt mot väggen med höger fot upp på räcket, killen står tryckt mot henne och fingerpullar henne hårt. Knuten som höll ihop hennes vita blus är uppknäppt och avslöjar ett par underbara fasta bröst som är en handfull stora med mörka styva bröstvårtor. Synen får mig att ta ett steg bakåt mot hissdörrarna, jag borde inte vara här.

Men tjejen och killen verkar vara av en annan åsikt, det står helt klart. Tjejen öppnar sina ögon medan hon blir allt hårdare fingerpullad, hon tittar rakt på mig en kort stund och sluter sedan sina ögon igen. Ståndet som jag precis fått ner är nu tillbaka med om möjligt ännu hårdare kraft, mina byxor känns alldeles för trånga. Killen vänder sig plötsligt om och tittar på mig.
- Så, skall du inte känna efter ordentligt på Amanda? Du verkade ju gilla det förut.
- Va jo alltså, jag ber om ursäkt! Det var inte meningen, jag visste inte att hon hade kille.
- Nej, men du frågade inte direkt heller eller hur. Tjejen flinar åt mig.
- Va nej, nej det gjorde jag ju inte. Jag stirrar på hennes bröst.
- Så vad väntar du på? Du vi har mindre än 4 minuter på oss nu. Killen tittar frågande på mig.
Han drar ur sin hand ur Amanda som tjejen verkar heta och flyttar sig lite. Amanda har en renrakad genomvåt fitta, lysrören i taket på hissen gör att den glänser lite. Hon tittar lite bedjande på mig.
- Skall den vara tom länge?
Jag skakar på huvudet och går sedan fram och skiljer hennes blygdläppar med mitt pekfinger och låter det glida in, hon ryser lite. När jag känner att det inte finns något motstånd så stoppar jag in långfingret också, Amanda spänner sig lite när jag tränger in. Jag börjar långsamt fingerpulla henne men snart lägger hon sin hand på min handled.
- Alltså, vi har inte hur mycket tid som helst. Kan du öka farten lite eller?
- Snabbare?
- Ja vi har mindre än 4 minuter på oss innan vi når bottenvåningen.
Jag nickar och tar nytt tag, denna gången snabbare än innan.

Medan jag fingerpullar Amanda hårdare och hårdare så har killen tagit fram sin kuk, Amandas högerhand letar sig snabbt fram och greppar den. Hon glider ner på knä och mina fingrar glider ur hennes fitta, hon låter sina läppar omsluta killens kuk och runkar den hårt medan hon suger. Det tar inte lång stund innan hennes vänsterhand söker sig upp för mitt högra lår och innanför mina shorts. Hennes naglar skrapar lätt mot min pung när hon når mitt skrev, hon försöker få grepp om min kuk innanför shortsen. Jag knäpper upp gylfen och på nolltid har hon plockat fram min kuk utan att ens titta åt mitt håll. Hon tar ett fast grepp runt min kuk och runkar den först lite långsamt men snart allt fortare. Med killens kuk fortfarande i sin mun vänder hon på sitt huvud och tittar åt mitt håll, hon tittar på sin hand medan den runkar min kuk. Hon släpper taget om sin killes kuk med munnen och närmar sig min, jag håller andan av förväntning. Samtidigt som hon drar min förhud hårt bakåt så glider hennes röda läppar över min kuk och sväljer den i en lång sugande rörelse. Hon sväljer den ända till roten och jag håller på att tappa balansen. Hon suger helt underbart och låter sin tungspets massera undersidan av min kuk varje gång hon på nytt sväljer den i ett ganska snabbt tempo.

Killen böjer sig ner och tar tag om hennes midja, han ställer henne upp utan att hon släpper taget om min kuk med sin mun. Jag knuffas mot hissväggen där räcket sitter och får det rakt i svanken, Amanda tar tag i räcket med sina händer. Hon använder det som stöd och drar sig mot mig varje gång hon nu sväljer min kuk utan att hålla i den, jag håller ett hårt tag i hennes hår. Killen ställer sig bakom henne och lägger sin kuk mot hennes fitta och trycker in den, Amanda stönar högt. Utan omsvep börjar han knulla henne hårt direkt, ingen tid för långsamma småstötar. Varje gång han stöter in sin kuk så gapar hon större och större över min kuk. Det är som om han vill att hon skall svälja den mer än hon klarar, men hon håller emot hårt med sina armar. Han smiskar henne plötsligt hårt på rumpan och ökar tempot lite till Amanda kvider högt och ger ifrån sig ett djupt stönande när hon kräver in sina tänder lite i min kuk. Sedan kommer hon, hon kommer hårt och länge. Skakar och tappar taget om min kuk när hon böjer ner sitt huvud för att inte svimma, hon släpper höger hand från räcket och runkar min kuk som nu är täckt av hennes saliv hårt och fort i samma takt som orgasmen sköljer över henne.

Jag tittar på lamporna som visar vilken våning vi är på och det är två våningar kvar till bottenvåningen. Jag vill komma men Amanda släpper taget om min kuk när hon också inser att det är några sekunder kvar tills dörrarna kommer öppnas på bottenplan. Killen drar sig ur henne och försöker tvinga ner sin kuk i sina byxor. Amanda knyter sin blus snabbt och drar på sig sina vita stringtrosor, hon torkar bort lite saliv som rinner ner för hennes haka. Precis när jag lyckas trycka in min kuk innanför byxorna så öppnas dörrarna med ett skrapande. Det står två personer och väntar på hissen, dom tittar på oss och man kan förstå att dom fattar att något hänt här.

Killen kliver ur hissen som inget hänt och Ammanda följer efter hårt hållande i hans hand. Jag blir lite på efterkälken när dom två som väntat på hissen bestämmer sig för att dom skall in innan jag skall gå ut. Jag får tränga mig förbi nästan med våld för att komma ut innan dörrarna går igen. Vi blir stående utanför hissen och ingen säger något, Amanda andas häftigt och ser sig om likt ett rovdjur. Plötsligt tar hon tag först i min arm och sedan killens, hon drar oss mot gästtoaletten. Med en smäll åker dörren upp, det är ingen som använder denna toaletten vid denna tiden på dagen. Amanda går ner på knä och sliter i mina byxor medan killen redan håller på att knäppa upp sina.

Såfort hon fått ner mina byxor till knäna slänger hon sig över min kuk och sväljer den hel med sina röda läppar. Jag tar stöd mot ett handfat för att inte ramla när hon nästan knuffar omkull mig i sin attack. Hennes vänsterhand fiskar i luften efter killens kuk, hon behöver inte vänta länge innan hon har den i sitt grepp. Killen tar tag i hennes hår och trycker hennes huvud hårt mot min kuk. Hon gurglar lite och det sprutar saliv ur munnen när min kuk når lite för långt in i hennes svalj. Hon sliter sitt huvud bakåt för att komma loss och få luft men hennes kille trycker till lite till innan han låter henne hämta andan. Såfort hon hämtat andan stoppar han in sin kuk i hennes mun och kör henne så hårt att jag tror hon skall spy. Han måste passera hennes svalj med flera centimeter minst. Men det verkar som hon killar det och snart sliter han ur sin kuk ur hennes mun så saliven sprutar. Hon får precis hämta andan innan han på nytt styr hennes huvud mot min kuk och trycker in den, hon gapar villigt. Hennes knytblus har åkt upp och bröstet är täckt av all saliv hon dreglar när min kuk far ut och in i hennes mun i ett rasande tempo.

Amandas högra hand har letat sig in under kjolen och hon onanerar medan hon blir hårt knullad i munnen. Jag kan inte hålla mig längre utan tar ett hårt tag om hennes huvud och skriker rakt ut när jag tömmer mig i hennes hals. Jag fortsätter stöta med hårda tag utan att släppa efter vid varje sprut min kuk levererar i hennes längtande mun. Knappt hinner jag bli klar innan killen tar över och kör in sin kuk i hennes mun, min sperma rinner utför hennes haka. Samtidigt som hennes kille tömmer sig i hennes mun kommer Amanda igen, hon skriker så gott hon kan med killens kuk i munnen. Hon håller ett hårt tag i killens armar medan hon skakar allt hårdare, sedan faller hon bakåt och blir sittande på golvet. Hon är en röra, hade någon kommit in nu skulle dom aldrig kunna gissa fel på vad som precis har hänt.

När Amanda har hämtat sig så ställer hon sig upp och tar papper för att torka torrt ansiktet och kroppen. Jag står kvar lutad mot handfatet, fortfarande med byxorna nere vid knäna. När jag kommer till sans så drar jag upp och knäpper dom. Killen har redan fixat till sig så man skulle aldrig gissa vad han varit med om. Snart har Amanda fixat till sig så det inte ser så illa ut även om hennes smink är långt från så ordnat som det var när hon kom. Hon tittar på mig medan hon rättar till sina trosor.
- Tack för hjälpen, vi kanske syns i hissen någon mer gång.
- Ja det vore trevligt.
Killen skrattar lite och snart försvinner han och Amanda ut genom dörren. Jag står kvar och märker inte att min mobil ringer. Jag har fyra missade samtal, alla från min chef som undrade vart jag höll hus.
Jag tänker inte berätta.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 42 röster, snittbetyg 5,48