Nattbussen.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:10
Läst: 8203 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 41 röster, snittbetyg 5,34
Sandra ligger med sitt huvud i mitt knä, vi sitter längst bak i bussen. Efter en tur inne på festivalen är vi nu på väg hem, nattbussen är full av folk och vi har en timmes resa framför oss. Bussen svänger in på varje jävla småväg för att lämna av berusade personer som ramlar av. Sandra ser ut att sova och jag smeker hennes huvud lite försiktigt. Hon är iklädd ett linne, kort kjol och nylonstrumpor som jag vet sitter uppe med stayups. Hon är så vacker där hon ligger på sidan med sitt huvud lätt vilande i mitt knä och kroppen utsträckt över resterande säten. Bussen är halvfull på folk efter dom första hållplatserna har passeras, men det är fortfarande många stopp kvar. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag och Sandra är ett par, hon är verkligen en för bra tjej för mig. Dessutom är hon nästan för vild när det kommer till sex, man kan inte tro det när man ser henne såhär. Men hon gillar hårda tag, riktigt hårda tag. Men nu sover hon och tur är väl det för annars vet jag inte vad hon skulle kunna hitta på. Jag sträcker ut min vänstra hand och lägger den på Sandras höft, jag klämmer lite lätt med min hand. Sandra lägger sin vänsterhand på mitt lår men verkar sova vidare trots allt oväsen i bussen. Några hållplatser till passerar och snart är vi bara 10-15 stycken kvar i bussen som dundrar fram i sommarnatten. Det är fortfarande minst 45 minuter kvar innan vi når ändhållplatsen där vi skall av.

Plötsligt glider Sandras hand långsamt upp för mitt lår och stannar precis när hennes tumme rör vid min pung genom byxorna, sover hon? Jag försöker kika om hon sover genom att dra undan hennes mörka hår lite, hon blundar i alla fall. Folket i bussen för ett herrans liv och i min egen tristess så låter jag min vänstra hand glida försiktigt över Sandras vänstra skinka. Jag greppar den och klämmer på den, hennes rumpa är helt underbar. När jag klämmer om skinkan så känner jag hur den spänner sig lite till svar. Samtidigt känner jag hur handen som för en liten stund sedan låg precis nära min pung nu formar sig och greppar ett ordentligt tag om mitt skrev. Mina jeans känns plötsligt väldigt trånga ståndet växer sig snabbt större innanför det svarta tyget, Sandras hand kramar och känner försiktigt. Jag lutar mig fram och tittar på Sandras ansikte, hon har ett litet leende på läpparna.
- Sandra, sover du eller?
- Mmmmm.
Samtidigt som hon svarar mig så drar hon ner gylfen på mina byxor.
- Sandra är du säker på att detta är en lämplig plats?
- Mmmmm.
Sandras hand smeker min pung utanpå byxorna en lång stund, då och då låter hon fingrarna glida in och rispar min pung och kuk med sina naglar. Jag tittar mig omkring och tackar gud att jag inte satt mig i mittensätet utan längst ut vid fönstret. Jag funderar en stund vad riskerna kan vara med detta men snart tar lusten över och jag gräver fram min kuk med högerhanden. Jag hinner knappt få fram den innan Sandra sluter sina läppar om ollonet, visste man inte vad som hände här nu hade man aldrig gissat. Sandras hand kramar min pung medan hon rör sitt huvud lätt upp och ner över min kuk. Hon flyttar sin hand från min pung och greppar kuken, hon runkar den rytmiskt samtidigt som läppar och tunga spelar över kuken. Hon suger helt underbart, det har hon gjort från första gången jag fick känna hennes mun runt min kuk.

Ingen av resenärerna har sina blickar bakåt, jag för in min vänstra hand innanför Sandras kjol och trosor. Jag når först inte fram med mina fingrar till hennes fitta, Sandra kryper ihop lite och kommer närmare så jag kan luta mig och nå henne. När min hand glider innanför trosorna känner jag direkt att hon är våt, riktigt våt. Jag vet precis vad hon behöver höra för att komma igång ännu mer.
- Din lilla hora, ligger du och är blöt här i bussen bland allt folk?
- Mmmm.
Jag för in två fingrar i Sandra bakifrån, samtidigt som dom glider mellan hennes mjuka fuktiga blygdläppar så greppar hennes hand hårdare runt min kuk. Hon skakar lätt i kroppen varje gång jag för isär mina fingrar och öppnar henne lite, hon är trång. Sandra ökar tempot med sin mun när jag fingerpullar henne allt snabbare, jag har svårt att hålla mig och känner hur det knyter sig i mitt skrev. När det börjar pumpa drar jag ur mina fingrar ur Sandra och greppar sätet framför mig med båda händerna. Sandra känner hur min kuk börjar pulsera och släpper taget om den med sin mun precis när jag kommer. Sandra vrider bort sitt huvud för att inte få satsen i ansiktet, resultatet blir att hela min sats hamnar i hennes hår. Vit och tjock ligger det 4 strängar sperma på rad över håret, resten rinner ner för kuken Sandras hand som håller den i ett fast grepp. Jag andas häftigt och försöker att inte avslöja mig genom att stöna högt som jag brukar göra. Sandra tittar upp på mig med sperma droppande ur håret.
- Fan va jag älskar din hårda kuk, den är helt underbar.
- Kan tänka mig det din lilla slyna, du gillar att suga den va?
- Ja, men jag vill ha mera.
Sandra runkar mig utan avbrott och snart växer min kuk igen.
- Visa mig hur mycket du vill ha mig då din lilla slyna.
- Ja, du skall få se hur mycket jag vill ha den i mig.

Sandra kryper över till andra sidan av bussen och lutar sig mot glasrutan. Hon drar upp sina ben på sättet och särar dom för mig, hennes trosor har en blöt liten fläck och på nolltid har hon krånglat av dom. Hon slänger dom bredvid mig på sätet och ser sedan till att jag får full inblick i hennes vackra rosa rakade fitta. Hon nyper sig försiktigt i sina bröstvårtor genom linnet och för sedan ner båda händerna mellan benen. Båda händernas pekfingrar glider lätt in i den trånga fittan och sedan drar hon försiktigt dom åt var sitt håll, hon är så öppen det går. Hon halkar lite med händerna av all saft som forsar ur henne, hon tittar på mig med sina stora mörka ögon.
- Är detta bra nog? Får jag din kuk i mig?
- Kom hit och sätt dig över mig.
Sandra kryper över sätet på alla fyra, hon låter sin tunga passera snabbt över mitt svullna ollon innan hon sätter sig gränsle över mig. Hennes händer vilar på mina axlar och hon tittar mig djupt i ögonen när hon långsamt sänker sig ner över min kuk.

Utan hjälp glider min kuk in mellan hennes blygdläppar, hon stönar lite lätt. Vi blir sittande så en liten stund medan bussen stannar för en ny hållplats. Personerna som kliver av står kvar medan bussen sakta kör iväg, jag drar upp Sandras linne så brösten blottas och en av killarna pekar och rycker i sin kompis när vi kör vidare. Jag känner hur min kuk har bottat Sandra, hennes ögon är stängda när hon sitter still och låter bussens skakningar göra jobbet. Hon lyfter sig inte från kuken en millimeter utan trycker sig snarare ännu längre ner över den. Jag böjer mig fram och biter i hennes bröstvårtor samtidigt som hon gräver in sina naglar i mina axlar. Hon skakar kraftigt men säger inte ett ljud när hon kommer, för varje ryck och skakning hon gör så kommer en ny våg när min kuk trycker mot botten av hennes fitta.

Det är bara tre resenärer är kvar i bussen och 20 minuter kvar till sista hållplatsen. Sandra sitter kvar över mig och bara känner hur min kuk rör sig i henne. En del av sperman i håret har droppat ner på hennes vänstra axel men det mesta sitter kvar i håret, dropparna på axeln har gett linnet blöta fläckar. När Sandra gnider sig mot min kuk kan jag känna att hela mitt skrev är genomvått av hennes safter, hon blir otroligt blöt. Jag tröttnar på att bara ha henne sittande stilla och greppar hennes skinkor, drar dom lätt isår och sedan uppåt. Sandras lår börjar jobba och långsamt glider min kuk ur hennes renrakade fitta, men vänder snart igen och glider in lika lätt. Vi kör i ett långsamt tempo, känner varje del som glider in i henne. Sandras panna vilar på min högra axel, mina fingrar är blöta av safterna mellan hennes ben. Bussen bromsar in och dom sista tre personerna som var kvar på bussen står vid dörren närmast oss för att kliva av. Precis när dörren öppnas ger Sandra ifrån sig ett högt stönande, den sista killen som går av tittar förvånat åt vårat håll. Han stannar upp en kort sekund men går sedan av bussen, när dörren stängs och han går förbi utanför inser han vad som precis hände framför hans ögon. Men då är det för sent att vända eftersom bussen redan rullat igång igen.

Nu är det bara vi två och buss föraren kvar i bussen, vi har 15 minuter kvar till ändhållplatsen. Nu skiter jag i vilket, jag vill ta Sandra hårt här och nu. Jag kastar av henne och ställer henne i mittgången, jag ser inte om föraren tittar eller inte, det är mörkt där han sitter. Jag glider över till mitten sättet och drar ner Sandra över mig, hon står vänd med sin rygg mot mig. Jag trycker in min kuk i henne, hon lägger upp sina fötter på sätena vid sidan om gången. Står man framför henne ser man rätt in i hennes fitta där min kuk nu snabbt tränger in. Jag håller ett hårt tag om hennes lår och drar isär hennes ben, tittar han skall han fan få valuta för färden. Sandra håller ett hårt tag med sina händer i sätena framför så det enda jag behöver göra är att lyfta henne lätt upp och ner, hon väger inte mycket. Linnet är fortfarande uppdraget så det ligger rullat strax över hennes bröst. Nu behöver vi inte bry oss om någon hör, Sandra stönar högt när jag pumpar i henne.
- Din lilla slyna, du gillar att visa upp dig för andra eller hur?
- Jahaahaa.
Hon klämmer fram svaret så gott hon kan när min kuk stöter in i henne. Det är en omöjlighet att bussföraren inte har sett oss nu. Men han har inte tvärnitat i alla fall så vi blir nog inte avkastade än och får gå hem längre än vi hade tänkt.

Bussen bromsar in på ändhållplatsen som ligger mitt ute på landet, inte en människa är i närheten. Dörren framme vid bussföraren öppnas och han kliver ut i gången. Han stirrar rakt på Sandras kropp som rider mig i ett hastigt tempo, jag ser över Sandras axel att han kommer mot oss i gången.
- Vad i helvete håller ni på med på min buss?!
- Jag knullar min flickvän, men jag tror vi behöver lite hjälp.
- Vadå hjälp, jag tänker inte knulla din flickvän det kan du glömma!
- Men du kan väl fingerpulla henne lite i alla fall?
Jag greppar Sandra i knävecken och lägger upp hennes ben på ryggstöden framför så hon sitter som i gynställning. Min kuk far ur Sandra och hennes fitta är helt blottad mot bussföraren.
- Så var inte blyg nu, dina fingrar kan du väl bistå min flickvän med?
- Alltså, jag vet inte om…
- Men hur svårt kan det vara, gör såhär bara!
Jag stoppar fram min högerhand och kör in två fingrar i Sandras helt öppna fitta, hon trycker sig mot mig.
- Så nu är det din tur!
Bussföraren sträcker fram sin hand mot Sandras fitta, han lägger ihop pekfinger och långfinger. När han är nära nog greppar Sandra hand handled och stöter in fingrarna i sig, hon gnyr lite när bussföraren utforskar hennes inre. Det tar inte lång stund innan han fingerpullar henne som han aldrig gjort annat. Undertiden får jag tid att vila min kuk lite, trodde jag. Men snart tar Sandra ner sina ben och ställer sig i mittgången, hon ställer sig med ett knä på var sin sida om gången. Sedan lutar hon sig framåt mot mig och sväljer min kuk mellan sina läppar samtidigt som hon pekar på sin drypande fitta för att bussföraren skall förstå att hans fingrar behövs igen.

Utan att tveka stoppar han in sina fingrar i henne bakifrån och hon möter den med lätta motstötar. Samtidigt låter hon sin tunga glida över min kuk och smakar sina egna safter. Först lite försiktigt men snart suger hon mig hårt och fort igen medan bussföraren blir lite svettig i pannan av synen han får uppleva. Sandra kröker plötsligt sin rygg som en katt och puttar bort bussförarens hand ur sin fitta. Sedan vänder hon sig snabbt om och glider ner över min kuk med ett högt stön, hon rider upp och ner några hårda stötar och river sig själv över brösten när hon kommer i sin andra orgasm. Sandra lutar sig framåt lite och stönar rakt upp i ansiktet på bussföraren. Hon roterar i ett snabbt tempo över min kuk och bussföraren står bara en meter från oss och tittar, han smakar lite på sina fingrar som precis varit inne i Sandra.

Jag känner hur jag är på väg att komma igen och när Sandra nästa knäcker min kuk när hon rider flyger min kuk ut. Den hamnar mellan Sandras lår men nu är det för sent att stanna och med 5 hårda pump sprutar min sperma över Sandras lår. Sandra nyper ihop sina ben runt min kuk och runkar mig försiktigt upp och ner genom att höja och sänka sina ben. Bussföraren ser helt chockad ut när Sandra drar ner sitt linne och drar på sig sina trosor igen. På vägen mot dörren sjunger Sandra för sig själv ”En busschaufför, en busschaufför, det är en man med kåt humör”. När vi lämnat bussen så vänder jag mig om och tittar en snabb titt, bussföraren står kvar längst bak i bussen och smakar på sina fingrar.

Sandra visslar lite när vi går vägen fram, hon tittar på mig och flinar.
- Fan Denno, vi borde fått ett månadskort var för den showen.
- Haha, ja det var vi nog värda.
Sedan fortsätter hon nynna, ”En busschaufför, en busschaufför, det är en man med kåt humör”.
Solen går precis upp över landskapet när vi kommer hem.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 41 röster, snittbetyg 5,34