Kunden har alltid rätt.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:10
Läst: 10829 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,25
Det är stress och kaos i klädbutiken, vårkollektionen har kommit och alla vill vara först med det senaste. Jag springer som en tok fram och tillbaka tillsammans med övrig extrainsatt personal. Hämtar nya kläder, byter storlekar, ser till att det finns något som kanske passar bättre. Alla sliter i mig och jag känner att jag är på gränsen till nervsammanbrott. Jag hinner inte med någon lunch utan jobbar över den, pulsen är på topp och det är full anarki vid provrummen. Klockan 15.00 skall jag och Mimmi ha provrummen i 1 timme, bara synen av hur det ser ut där borta är nog för att få mig att nästan darra av skräck för vad som väntar. Hade det startat ett nytt världskrig någonstans idag så hade det varit borta vid provrummen.

Klockan närmar sig 15.00 och jag kan tillslut inte dra ut på det längre, Mimmi är redan på plats och tar emot kläder som inte passat och hjälper till med nya som kanske passar bättre. Tjejer skriker från alla håll och jag försöker få ett litet begrepp om vem som var först. Tillslut så bestämmer jag mig för att nu får det ta den tid det tar. En mörkhyad tjej som ser ut som hon kommer från indien eller liknande fångar min uppmärksamhet, jag hade sett henne snabbt när hon gick in med en av dom blommiga sommarklänningarna. Hon vinkar att jag skall komma dit och titta eller byta gissar jag, jag drar en suck.

Jag går fram till provhytten och kikar över dörren in på tjejen. Hon har klätt sig i den blommiga sommarklänningen och den sitter perfekt! Hennes mörka axellånga hår ligger lätt ner över axlarna och dom mörkbruna ögonen tittar rakt på mig, mina ögon vilar dock på urringningen som klänningen har. Jag tappar nästan andan när jag ser henne hon är otroligt vacker och sensuell i den klänningen.
- Så, hur sitter den tycker du? Denno, är det ditt namn?
- Den sitter helt underbart, ja jag heter Denno som namnskylten säger.
- Emma heter jag, kan du komma in och knäppa den i ryggen är du snäll?
Jag går in i hytten som knappt rymmer oss båda och börjar knäppa knapparna upp mot Emmas nacke. När jag knäpper sista knappen rör mina fingrar lätt vid hennes bara nacke, hennes mörka hud är så len. Jag drar med mitt pekfinger lätt bakom hennes högra öra och jag ser i provhyttens spegel hur hon sluter sina ögon och lägger sitt huvud lite på sned. Jag lägger mina händer på hennes axlar och låter fingertopparna glida ner för hennes rygg, klänningen känns mjuk mot mina fingrar. Mina händer stannar i ett mjukt grepp runt hennes höfter och jag böjer mig fram och kysser hennes nacke försiktigt, hennes högra hand åker upp och greppar min hals. Jag vet inte om det är så smart att fortsätta men synen av denna tjej i den lätta tunna klänningen får mig att ta chansen. Mina händer börjar sin färd ut på hennes underbara mage och sedan viker dom av upp mot Emmas bröst, hon har underbara bröst. Precis när jag nå fram så tar Emma bort mina händer.
- Nej, vad gör du!
- Ursäkta, jag trodde att..förlåt mig jag skall genast gå.
- Vart skall du gå?
- Ja alltså, förlåt mig för att jag…
Emma sätter sig på den lilla bänken i provrummet och drar mig mot sig med ett kraftigt grepp i mitt bälte.
- Du skall väl inte gå nu när vi precis börjat lära känna varandra?
- Men alltså jag har kunder som väntar, jag kan inte…
- Är inte jag en kund då Denno?
- Va, jo men klänningen sitter ju bra på dig.
- Jo men vi måste ju se så den fungerar också eller hur?
Emma knäpper upp mitt bälte och plockar fram min kuk som redan börjat växa sig större. Jag håller tag i hyttdörren med min högerhand så inte någon skall slita upp den. Emma runkar försiktigt min kuk och det tar bara några sekunder innan den är stenhård, hon tittar upp på mig. Långsamt böjer hon sig fram och slickar lätt på ollonet med spetsen av tungan. Hon håller den i ett fast grepp och jag kan inte ta vägen någonstans.
- Nå Denno, hjälper du mig att prova klänningen nu då?
Jag nickar som svar och i samma ögonblick låter Emma sina läppar glida över min kuk och sväljer den till botten. Jag tittar nervöst ut i klädbutiken men Mimmi verkar ha koll för tillfället och vad skall jag göra, gå ut med stånd?

Emma ställer sig upp framför mig fortfarande långsamt runkande min hårda kuk, hon vänder sig om. Fortfarande med ett bra tag runt min kuk gnider hon sin rumpa mot mitt skrev, lätt svängande rörelser från vänster till höger. Min högra hand letar sig ner mellan Emmas ben och trycker lätt utanpå klänningen, jag trycker min hårda kuk mot hennes rumpa på samma gång så hon sitter fast.
- Hur långt skall vi prova klänningen, Emma?
- Hela vägen.
- Bara du lovar att vara tyst, jag har inte råd att förlora detta jobbet.
Emma tittar över sin vänstra axel och lägger sitt pekfinger över sin mun, hon har helt otroligt vackra mörka ögon. Med min vänstra hand tar jag tag om klänningen och drar upp den över Emmas rumpa, hon har vita string i spets på sig. Dom bryter mot hennes mörka hud på ett underbart sätt som får mig att tända ännu mer, jag drar ner hennes string halvvägs på låren.

Emma andas tungt när hon ställer sig lite bredare med benen och svankar med rumpan mot mig. Hon släpper min kuk och tar stöd med händerna på var sin sida provspegeln och tittar på mig genom spegeln. Jag tar en sista kontroll över dörren ut i lokalen och försäkrar mig om att ingen har misstänkt något. Sedan lägger jag kuken mellan Emmas ben och låter den gnida sig lite mot henne utan att den åker in. Emma svarar snart genom att börja söka efter den så hon skall få den i sig, tillslut tar hon tag med sin vänsterhand och för den mot sin fitta.

Hon gnider mitt ollon mellan sina blygdläppar några gånger men trycker sig sedan mot mig och låter mig glida in. Utanför springer tokiga tjejer men dom är helt inne i andra tankar, det gäller att fynda. Emma trycker sig mot mig så min kuk åker in till roten, där stannar hon en liten stund och bara gungar sina höfter lite mot mig. Varje gång jag känner att jag når till botten drar hon snabbt efter andan, ett stön letar sig fram mellan hennes läppar men hon kväver det snabbt genom att lägga sin hand för munnen. Försiktigt låter hon min kuk glida ur så bara toppen av mitt ollon ligger mot hennes nu savande fitta, sedan trycker hon sig mot mig långsamt. Hon reagerar på varje millimeter av min kuk som passerar in i henne, hon skakar lätt när jag på nytt når till botten av hennes varma blöta fitta.

Plötsligt rycker någon i dörren och jag håller emot, det är någon idiot till kund som står på andra sidan.
- Oj, var det upptaget här?
- Ja vi håller på och prova klänning, var god ta ett annat provrum.
Jag försöker låta oberörd men det är svårt när Emma nu har ökat sitt tempo lite. Hon låter inte min kuk glida ut nu utan när hon tryckt sin rumpa hårt mot mig låter hon bara 3-4 cm av den glida ut innan hon trycker sig mot mig igen. Jag låter min vänstra hand glida runt hennes höft och ner mellan hennes ben, jag börjar smeka den rakade fittan. Jag känner med mina fingrar hur min kuk glider ut och in i henne, det rinner ur henne. Blicken jag ser i spegeln är verkligen underbar, i vacker sommarklänning står Emma och blir tagen bakifrån. Hennes ögon är slutna och hon fuktar läpparna då och då, hennes mun är lätt öppen. Vid varje stöt kommer en hård utandning som följs av ett krystat litet pip från Emma, som om hon flämtade efter luft. Jag börjar snabbt knäppa upp knapparna i ryggen och drar klänningen över Emmas huvud. Hon har på sig en vit spets BH som verkar höra till de stringtrosor hon har på sig. Jag flyttar min vänsterhand från fittan till hennes vänstra axel och drar henne lätt mot mig vid varje stöt. Emma tar sin högerhand och börjar smeka sig själv mellan benen, hon biter sig i underläppen.

Långsamt ökar tempot och Emma tar spjärn genom att greppa en av klädkrokarna i hytten, hon håller så hårt att knogarna blir vita. Hennes kropp blir stenhård när hon spänner sig varje gång hennes rumpa slår lätt mot min mage. Jag älskar hennes slanka kropp och sättet hennes muskler framträder under den mörka huden när hon spänner sig. Jag känner hur hennes lår börjar skaka och andningen avslöjar att hon är nära nu, mycket nära. Plötsligt lägger hon upp sin vänsterfot på den lilla bänk som finns i provhytten, detta gör att jag når lite djupare in i henne. Fyra stötar senare kommer hon, hon biter tag i sin tröja som hänger på kroken hon håller i och skriker mellan tänderna in i tröjan. Jag kikar över dörren för att försäkra mig att ingen har hört oss, men där ute pågår kaoset som innan. Jag fortsätter att stöta i Emma medan hon fortfarande skakar av sin orgasm och kämpar för att hålla sig på benen, jag släpper dörren och greppar hennes höfter.

Jag stöter så hårt jag vågar i Emma, det smäller ganska högt när hennes skinkor slår mot mig. Men sorlet och ljuden utanför är ändå högre. Hon håller sig nu med båda händerna i klädkroken och biter fortfarande hårt i tröjan som hänger där, hon stönar vid varje stöt. Jag känner hur det börjar pulsera och knyta sig i mitt skrev och efter ett par hårda stötar så kommer jag i Emma. Jag drar henne hårt mot mig och tömmer hela min sats djupt inne i henne. Samtidigt som min kuk släpper satsen kommer Emma igen, hon skakar som det gick ström genom henne. Jag får hålla fast hennes höfter hårt för att hon inte skall ramla omkull när hennes ben viker sig. Någon tar tag i dörren och jag hinner precis slita tag i den innan tjejen utanför skulle sett allt ihop.
- Men hallå där inne, det finns flera som vill prova här!
- Ursäkta, men vi provar faktiskt kläder här!
Jag svarar med uppretad röst och drar sedan min kuk ur Emmas fitta, min sperma rinner ur henne och droppar ner på golvet. Emma vänder sig om och kysser mig innan hon drar upp sina stringtrosor och börjar ta på sig kläderna. Snabbt fixar vi till oss och tar klänningen och går ut ur provhytten, utanför står ett gäng sura tjejer som väntat på att vi skall bli färdiga. Den ena tjejen fnyser åt oss när vi kommer ut.
- Jävla sätt att hålla ett provrum i 10 minuter!
- Det tar så lång tid ibland att prova ut en klänning. Jag tittar surt på henne.
Jag följer Emma ut ur omklädningsrummet och mot kassan, Mimmi tittar frågande på mig när jag försvinner. Jag signalerar att jag snart är tillbaka men hon ser inte nöjd ut med det svaret.

Vi tränger oss fram till kassan, det är långa köer men jag tar med Emma till en kassa som är stängd och öppnar den. Övriga kassapersonalen tittar frågande på mig men har inte tid att fundera så mycket längre. Emma böjer sig lite över disken för att viska något, hon har ett stort leende på läpparna.
- Denno, vet du vad?
- Nej, vad?
- Din sperma rinner ur mig och ner för mina ben, har jag en fläck?
Emma vänder på sig och visar mig snabbt sin jeans beklädda rumpa.
- Ja du har en fläck.
- Misstänkte det, hoppas jag inte blir förkyld.
Hon skrattar lite och gnider låren mot varandra som om hon skulle skaka ner en boll i byxorna. Jag packar in klänningen i en påse och räcker över den till Emma. Hon skiner som en sol och ger mig en slängkyss innan hon går.
- Vi ses till höstkollektionen Denno!
- Gärna det, jag längtar redan.
Sedan försvinner hon ut och snart är hon borta i folkmassorna. Jag hinner inte fundera länge innan det är en ny tjej som vinkar för att få min uppmärksamhet, det är många dagar kvar på vår kollektionen.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 5,25