Orgasmkontroll.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:09
Läst: 12999 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 71 röster, snittbetyg 5,63
Jag vet inte hur många gånger jag har hört min flickvän säga ”Kaaan jag inte få köpa den?”. Hon är en ”shop o holic” av enorma mått men har nästan aldrig pengarna som krävs. Tyvärr är det enda jag får ut av det ett allt större hål i min plånbok, men det skall snart ändras. På en sexleksaksida från Asien hittade jag en fjärrstyrd dildo som hade en gpunktstimulator och en analplugg. Den kontrollerades via en fjärrkontroll och kunde styra båda vibratorerna helt oberoende av varandra med två knappar. Nu låg paketet framför mig på bordet, direkt från Asien. Likt ett barn på julafton öppnade jag paketet fort. Bottenplattan i någon sorts latex är stor som en dambinda ungefär och går att sträcka på längden lite. På ena sidan sitter en gpunktstimulator som är lätt vinklad framåt på toppen. Några cm från den sitter en analplugg som är 6-7 cm lång och ganska bred. Det är ett batterifodral som man skall fästa med en resår runt låret, borde inte vara några problem. Fjärrkontrollen består av en liten dosa med två knappar på, en för staven och en för pluggen. Efter att jag satt i batterierna så provar jag räckvidden och den är väl 10 meter utan problem. Nu skall jag snart få veta exakt hur mycket Petra gillar att handla, vart går hennes gräns?

Jag har planerat denna helgen länge, nästan för länge. Jag tar ett djupt andetag innan jag lägger undan dildon.
- Petra!
- Ja, vad är det?
- Kan du komma in hit lite?
Petra kommer gående in i rummet och tittar lite undrande på mig. Hennes blonda långa hår hänger rakt ner på ryggen och dom blåa ögonen glittrar.
- Du vet ju att det är lördag idag eller hur Petra?
- Jo det vet jag ju.
- Skall vi åka in till stan och shoppa lite?
Petras ögon lyser upp, hon älskar detta. Men hon ser lite fundersam ut, jag brukar aldrig föreslå detta.
- Ja, det vill jag gärna göra!
- Bra ta på dig en kort kjol, vit blus och något sexigt under så har jag en liten överaskning innan vi åker.
Hon tittar lite fundersamt på mig men spiller inte mer tid utan springer iväg för att byta om. Jag ler för mig själv och undrar om jag väckte hennes lustar tillräckligt eller om jag kommer behöva övertala henne mycket när villkoren skissas upp.

Efter en stund kommer Petra springande tillbaka och hon ser underbar ut. Iklädd en kort grå kjol, vit blus, nylonstrumpor som jag vet att hon använder strumpebandshållare till. Hon hoppar som en liten hundvalp i dörröppningen. Jag reser mig och drar ut en stol vid bordet där jag sitter.
- Slå dig ner lite, vi skall ha lite regler idag.
- Va, vadå för regler?
- Sitt ner är du snäll.
Petra slår sig ner och när jag lägger upp 3000:- på bordet tappar hon nästan hakan av förvåning.
- Denno, får jag handla för allt det?
- Ja, men det finns lite villkor.
- Säg, jag gör vadsomhelst!
- Ja det återstår att se det.
Jag lägger upp den fjärrstyrda dildon på bordet och Petra tittar med stora ögon på den.
- Vafan är det där?!
- Det är villkoret för att du skall få dessa 3000:- och handla för.
- Jaha, vill du använda dendär på mig ikväll?
- Nej, du skall bära den nu.
- Vadå, nu när jag skall vara inne i stan?
- Ja, så hur blir det?
Petra tittar på pengarna, på dildon, pengarna, dildon.
- Vad gör den?
- Den vibrerar, antagligen ganska ordentligt och du skall bära den direkt nu.
Petra tittar på mig som om jag skulle skämta om detta, men min blick får henne på andra tankar.
- Ok, men då skall jag handla för alla pengar!
Jag nickar leende och ställer Petra upp, jag drar upp hennes kjol till midjan. Hon har på sig ett par strupebandshållare och minimala string i spets, hon är renrakad som vanligt. Försiktigt drar jag ner hennes trosor och kysser hennes venusberg, detta blir kul.

Jag fäster batterihållaren med det breda resåren runt hennes lår och sedan lägger jag en klick glidmedel på staven och pluggen. Jag för in pluggen först och Petra får böja sig lätt framåt för att den skall glida in, hon andas häftigt. När den är inne helt så när inte staven riktigt fram till fittan utan jag får sträcka lite den och sedan glider den in, det blir en spänning över det lilla området mellan fittan och röven. Jag drar på henne strosorna igen och drar ner kjolen, man ser ingenting. Det enda som avslöjar något är de blossande kinderna som Petra fått när hon känner dessa två saker i sig. Hon står still och försöker vänja sig med att dessa i sig, försöker se oberörd ut. Det tar en stund innan hon återfått sin vanliga andning igen, men nu ser hon nästan normal ut. Jag ger henne pengarna och med en sur min stoppar hon ner dom i sin väska. Vi går ut till bilen och när vi kommer fram har den lilla biten vi gått redan gett henne den första orgasmen. Hon griper tag i takräcket och skakar lätt, när hon har kommit till sans kliver hon in i bilen. Jag ler lite åt henne innan jag sätter mig och styr färden mot stan, jag har inte ens tryckt på knapparna än.
Petra säger inte ett ord på vägen in utan försöker bara sitta stilla, bilens vibrationer är nog för att fortplanta sig in i henne genom dildon och hon skärper sig för att inte komma igen.

Vi kliver ur bilen i centrum och går mot gallerian, Petra stannar ibland en kort stund för att inte förlora kontrollen. Jag förklarar för Petra att hon är fri att gå vart hon vill, hon får inte ha någon kontakt med mig när vi kommer in i gallerian. Hon nickar förstående och så fort vi kommer in i gallerian går vi åt var sitt håll, men inte längre än 10 meter från varandra. Jag följer efter Petra och ser hur hon försöker ta sig fram utan att verka berörd, jag har än inte använt min fjärrkontroll som ligger och bränner i min ficka. Petra går in i en väskaffär och väljer efter en stund ut en väska hon verkar vilja ha, hon går mot kassan. Det står en äldre dam i kassan som ser trevlig ut, Petra gräver i plånboken efter pengar. Precis när hon skall ge damen pengarna så trycker jag på knappen som styr staven i hennes fitta. Hon nyper till om pengarna som ligger i högerhanden och tar tag i kassadisken med vänster hand, hennes kropp kroknar lätt och knäna kläms mot varandra. Damen i kassan går runt kassan och stöttar upp Petra, hon frågar något om allt är okej. Jag släpper knappen och Petra sträcker på sig igen om än något andfådd. Hon gnider sina lår mot varandra som om hon hoppades att staven och pluggen hon har i sig skulle försvinna. Men istället så verkar det göra motsatt verkan och hon slutar plötsligt med rörelsen, kanske gör det mer skada än nytta för henne.

Hon går ur affären och passerar mig med några meter, hon tittar surt på mig men fortsätter. Jag följer efter på behörigt avstånd, hon går nära skyltfönstren och väggar. Hon verkar ha insett att hon kommer behöva något att stötta sig mot om jag trycker på knapparna. När hon passerar ett stort skyltfönster trycker jag på knappen för pluggen, hennes ben viker sig och hon lutar sig med ryggen mot fönstret. Hon ser ut som hon vore inträngd i ett hörn i sin kroppsställning och folk som går förbi tittar konstigt på henne. Jag släpper knappen efter 10 sekunder och hon stapplar vidare, tydligt omtumlad och upphetsad. Flera gånger får hon ta stöd mot väggen med handen på väg till nästa butik, det är skor som skall inhandlas nu. Hon går in i butiken och tittar runt lite, jag står kvar på utsidan och följer hennes turer bland hyllorna. Hon hittar ett par högklackade skor som hon verkar vilja prova och snart slår hon sig ner på en stol för att prova. Hon får en ny knapptryckning med staven och jag kan se hur hon långsamt lutar huvudet bakåt som hon alltid gör när hon kommer. Jag släpper knappen precis innan hon ser ut som hon skall komma, hon gnider sig lätt mot stolen och ser sig om. Hennes kinder är röda, ser ut som hon skämdes om man inte visste att hon var kåt.

Hon väljer ut tre par skor som skall köpas och det verkar som det tar på pengarna i en rasande fart. Jag njuter dock av varje sekund, att se henne på det här viset. Tänk om dom runt om visste vad som hände precis framför dom. Petra går ur affären efter att ha betalat och styr sina steg mot en klädaffär, men hon ändrar sig och går mot en affär som säljer smycken. Hon stannar utanför och tittar på klockorna i fönstret, hon har benen axelbrett isär och jag ser min chans. Jag trycker in knappen som startar staven i hennes fitta och hon tar stöd med händerna mot skylfönstret, hon står som om någon skulle kroppsvisitera henne. När jag trycker in knappen som startar pluggen i hennes röv samtidigt utan att släppa den som styr staven i fittan så svankar hon ofrivilligt. Hon har underbara långa ben som gör sig underbart i de högklackade skor hon bär. Folk som går förbi henne tittar lite konstigt på henne när hon stönar lite lågt, hon försöker bita ihop. Jag ställer mig bakom henne på säkert avstånd och låter vibratorerna göra jobbet, hon svankar mer och mer. Jag kan se hur hennes skinkor spänner sig och rycker när pluggen arbetar i hennes röv, hon har helt tappat kontrollen. Hon särar på benen lite till och greppar sitt högra lår med höger hand, sedan kommer hon. Jag håller båda knapparna hårt intryckta och ser hur det rinner och droppar safter ner för hennes ben, det sprutar ur henne. Hon försöker kväva ett skrik genom att bita sig i läppen hårt men det är ändå högt nog för att folk skall stanna upp och titta. Det flödar som en vattenspridare ur henne och på stengolvet under henne bildas det snabbt en pöl.

Jag går snabbt fram till henne när en annan person är på väg fram, jag visar att jag skall ta hand om henne. Blicken som möter mig säger allt, hon är glansig i ögonen och jag känner igen den minen. Jag leder henne ut från gallerian och mot hotellet som ligger en bit därifrån, hon kommer tre gånger på de hundra meter det handlar om att gå. Petra sätter sig ner i en fåtölj i hotellets entré och jag fingrar på knapparna medan jag bokar ett rum. Hela tiden tittar jag på Petra som är helt borta nu, hon hinner inte hämta sig från en orgasm innan nästa sköljer över henne. När jag leder henne framför mig ser jag att safterna som sprutar ur henne bildat den stor fläck på kjolen. Vi tar hissen upp till plan 5 där vårat rum ligger och så fort vi kommit in sliter jag av Petras kjol, blus och bh. Synen av den fjärrstyrda dildon som nu skapat en blöt sörja mellan Petras ben ger mig direkt stånd. Petra ser vad som händer och börjar slita i mina byxor, hon sliter tills dom går upp. Med ett ryck drar hon av mig både byxor och kalsonger. Hon knuffar mig ner på sängen, hoppar direkt efter och sätter sig gränsle över mig. Hon sliter upp min skjorta och kysser mig över bröstet, nästan som besatt. Jag greppar efter fjärrkontrollen men får inte tag på den. Petra håller ner mig medan hon drar ur dildon ur sig försiktigt, det rinner ur henne som om hon drog ur proppen i badkaret. Hennes kropp skakar lätt när hon drar ur pluggen ur sin röv. Hennes safter dränker min kuk när hon långsamt gnider sig mot mig.
- Ni har du haft ditt lilla roliga Denno, nu är det min tur.
Hon binder fast mina händer med min livrem och sätter sig sedan över mitt ansikte.
Jag kommer njuta av denna ”hämnden” i fulla drag, det vet jag. Vi lämnade inte hotellet på flera timmar och det blev flera turer på stan med våran nya leksak. Vad som hände på hotellet får vi se om jag berättar en annan dag.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 71 röster, snittbetyg 5,63