Möte med förhoppningar.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:09
Läst: 5225 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 24 röster, snittbetyg 3,88
Sitter i bilen med sikte på Surahammar, snart framme. En tjej jag pratat med länge på msn och som jag fått god kontakt med har gett mig ett förslag jag inte kan motstå. Hon har länge försökt få sin kille att gå med på en trekant och ville nu ha min hjälp för att kanske få det att bli av. Jag hade förklarat för henne att det var en risk, men hon var villig att ta den för att få sin fantasi uppfylld. Mina order var att först endast agera åskådare medan dem hade sex, om allt fungerade som hon planerat. Sedan skulle det eventuellt bli att jag deltog i sexakten, men detta var långt från någon garanti. Jag tackade ja eftersom hon dels hade blivit en kul vän och dessutom var hon otroligt vacker och sexig. Hon hade axellångt mörkt hår som gick lätt i rött, otroliga grönblå ögon och vackra mjuka fylliga läppar. Hennes kropp var så kvinnlig en kropp kan bli, trots att hon bara var 18 år fyllda. Hon hade kurvorna på rätt ställen och härliga fyllig bröst som jag bara hade sett med kläder på, men det var inte svårt att förstå att dem var något utöver det vanliga. Så det var inte mycket att fundera på, kunde jag bara få se henne och pojkvännen ha sex skulle min resa vara värd kostnaden mer än väl.

Jag parkerar vid adressen jag fått och Lowe möter mig på parkeringen. Hon är lite längre än vad jag trott men ännu vackrare i verkligheten än på de kort jag har sett. Jag får en lätt kram och det är upphetsande att bara känna hennes kropp mot min, förhoppningarna är stora.
- Hejsan Denno, varmt välkommen!
- Jadu, vad skall man svara på det?
- Tack?
- Haha, ja tack så hemskt mycket! Hoppas att detta skall gå som du hoppats nu då.
- Det kommer säkert att bli bra, oroa dig inte.
Jag nickar lite på huvudet och följer efter Lowe upp för trapporna till lägenheten. Hennes kille som för övrigt heter Gordon är snart på ingång och vi går genom lite snabba regler. Jag kommer vara passiv tills Lowe eller Gordon ger klartecken, fram till dess så kommer jag att sitta i en fåtölj i sängkammaren som jag blir visad av Lowe. Jag får dock klart för mig att jag om tillfälle ges kan onanera för mig själv medan jag tittar på dem. Så mycket får Gordon tåla menar Lowe. Jag lyssnar uppmärksamt och lovar att inte på något sätt bryta mot de regler hon ger mig.

Lowe försvinner in i sovrummet för att byta om och jag sätter mig i köket. Det är en klar nervös känsla att sitta och vänta på detta, tänk om det går åt helvete. Men jag kan nog snabbt springa ut om det skulle behövas, bara jag slipper springa ut naken. Jag dricker lite vatten och snart är Lowe ute ur sovrummet igen. Hon har bytt om och är nu iklädd ett svart linne med öppen rygg och en svart kjol, hon har nylonstrumpor på sig kan jag se. Hon slår sig ner vid bordet och en lätt pinsam tystnad uppstår, jag tittar lite på klockan som om jag var för sen till bussen.
- När skulle han komma, Lowe?
- Borde dyka upp när som helst nu.
Mer hinner vi inte säga innan det rycker i ytterdörren.
- Hallå, är det någon hemma?
- Vi är här inne, Gordon!
- Vilka vi, Lowe?
Han låter förvånad och det har han ju all rätt att vara, han har ingen aning om vad hon planerat.

Gordon kommer in i köket och han ser ut ungefär som Lowe hade beskrivit honom. Långt mörkt hår och ganska normalt byggd, om man jämför med mig vill säga. Han ser klart äldre ut än de 17 år han tydligen skall vara. Lowe tittar på honom med ett stort leende.
- Gordon, detta är Denno.
- Jaha, hej Denno.
Han ser klart förvirrad ut och man kan se att tusentals tankar flyger genom huvudet. Lowe reser sig upp innan han hinner säga något mer och går fram till honom.
- Denno skall hjälpa oss med en sak idag.
- Va? Vad skall han hjälpa oss med då?
- Han skall vara med oss när vi har sex.
Gordon backar ett steg från Lowe och tittar på henne, först med arg blick sedan ser han mest uppgiven ut.
- Lugn Gordon, han kommer bara titta på.
- Bara titta? Vad får han ut av det då?
- Han får se mig ha sex med dig.
Lowe går fram till Gordon och smeker honom försiktigt på kinden, hon trycker sin kropp mot hans och gnider sig lite lätt fram och tillbaka. Gordon slappnar efter en stund av och tittar på mig med mörk blick.
- Jag gissar att du åkt långt för att komma hit, Denno?
- Ja du Gordon, det har jag, men vill du inte ha mig här så lämnar jag direkt.
- Så om jag ber dig gå, så går du?
- Ja, det var avtalet jag gjorde med Lowe om du inte önskade detta.
Han tittar på mig en lång stund och jag gör mig redo att ställa mig upp och lämna lägenheten.
- Denno, du vill bara titta på Lowe och mig när vi har sex?
- Om jag får, ja, det vill jag gärna.
- Då är det nog bäst du kollar noga för det blir bara denna gången.
Gordon tar tag i Lowes hår och drar huvudet bakåt på henne, han kysser henne hårt. Lowe ger mig en liten tummen upp bakom sin rygg men jag vågar inte visa att jag sett den.
När Gordon kysst klart så hämtar Lowe andan lite, tanken på vad som väntar måste satt igång hennes tankar för hon andas redan häftigt.

Lowe tittar på Gordon och sedan på mig, hon är helt glansig i ögonen.
- Så pojkar, skall vi gå in i sovrummet då?
Jag nickar lite försiktigt till svar och följer efter Lowe och Gordon in i sängkammaren. Likt en liten mus smyger jag in och slår mig ner i fåtöljen precis som jag och Lowe hade bestämt, jag är redan upphetsad. Gordon tittar på mig som om han försökte läsa mina tankar, försöker se vad jag egentligen har i tanken.
- Jag gissar att det är Lowe du vill se och inte mig, eller?
- Jag ser gärna er båda, men givetvis är det Lowe jag tittar på mest.
- Jag kan tänka mig det, då skall du få se henne ordentligt.
Jag sitter tyst när Gordon långsamt börjar klä av Lowe linnet, han drar det över hennes huvud och hon sträcker snällt upp sina armar. Under linnet döljer sig en otroligt sexig svart spetsbh och bara att se hennes klyfta är nog för att min kuk skall växa sig stor i mina byxor. Gordon ställer sig bakom henne och börjar långsamt massera hennes bröst. Lowe för sina händer bakom sin rygg och smeker efter vad jag gissar Gordons kuk utanpå byxorna. Gordon tar tag i kanten på bhn och drar den långsamt neråt så Lowes högra bröstvårta tittar fram, den är ljust rosa med en underbar vårtgård. Gordon nyper lite lätt i den och direkt styvnar den som svar, han ler lite åt mig när han ser mitt stånd.
- Gillar du vad du ser, Denno?
- Ja, jag kan inte säga annat, Gordon.
Lowe ler lite för sig själv när hon sakta inser att nog Gordon gillar detta, precis som hon hoppades på.

Gordon drar ner dragkedjan på Lowes kjol och låter den falla till marken. Synen som möter mig är nog för att jag skulle kunna blåsa av en sats i mina byxor. Under kjolen så har hon svarta strumpebandshållare och nylonstrumporna går hela vägen upp på låret och avslutas med en röd kant. Hon har tunna svarta stringtrosor i spets på sig, jag gräver in mina fingrar i fåtöljens armstöd. Detta kommer att bli så mycket svårare än jag trodde, mycket svårare. Gordon för sina händer utmed hennes kropp och låter dem glida in under troslinningen vid låren, Lowe böjer sig lite lätt framåt och putar med rumpan mot honom. Jag kan se Gordons fingrar arbeta under den svarta trosan och Lowes ögon åker bak i nacken så ögonvitorna syns innan hon sluter sina ögon helt. Hon börjar rotera sin rumpa mot Gordons kuk som inte kan vara annat än stenhård nu, allt annat vore en förolämpning. Gordon lägger sin haka på Lowes högra axel och tittar på mig, han ler elakt. Sedan drar han ut vänster hand ur trosan och tar tag i höger sida, långsamt drar han sedan trosan åt sidan och hade inte hans hand varit där hade hon varit helt blottad. Jag flämtar tungt och nu kan jag inte låta bli att försiktigt klämma på min kuk utanpå mina byxor.

Gordon tvingar ner Lowe på knä framför mig och knäpper upp sina byxor, hans stånd går inte att dölja lika lite som mitt. Lowe slickar sig lite om munnen när Gordon tar fram sin kuk, hon slickar den lite försiktigt och kysser den. Lowe knäpper upp sin bh, på samma gång som Gordon låter sin kuk glida in i hennes mun. Hon tappar balansen och tar tag i Gordons ben för att inte falla omkull, BHn hänger kvar på hennes armar. Hennes bröst är vackrare än jag kunde drömma om, stora och fylliga med bröstvårtorna nyfiket pekande rakt fram. Lowe flyttar upp sina händer på Gordons höfter och ökar tempot lite när hon suger honom, hans händer vilar lätt på hennes huvud som stöd. Lowe tittar på mig medan Gordons kuk arbetar i hennes mun, hennes ögon är fastlåsta på mitt stora stånd som pulserar i mina byxor.

Lowe knuffar Gordon till sängen och han blir sittande på kanten med sitt stånd rakt upp i vädret. Smidigt glider hon ur sina svarta stringtrosor och nu står hon där helt naken framför mig. Hon tittar på Gordon och går under tiden fram mot mig, han säger inget. Hon tar min ena hand och lägger den sitt vänstra bröst, dem är härligt fasta. Sedan backar hon bakåt mot Gordon, hon ler mot mig. Hennes fitta är helt rakad och jag får sådan lust att bara ta henne, ta henne här och nu. Gordon ligger med sina ben ihop på sängkanten och Lowe ställer sig gränsle över honom fortfarande vänd mot mig. Gordons kuk står rätt upp och långsamt sänker Lowe sig ner mot den, hon stannar lite precis när hans ollon får kontakt med hennes fitta. Hon biter sig lite i underläppen och tittar mig rakt i ögonen när hon långsamt sänker sig ner över hans kuk. Först ollonet men snart glider hela in i henne utan minsta motstånd, hon är riktigt upphetsad. Lowe släpper mig inte med blicken, hon kämpar för att hålla sina ögon öppna när hon börjar rida Gordon. Hon vill se varje reaktion från mig där jag sitter i fåtöljen, hon för ner sin hand och särar på blygdläpparna lite med sina fingrar.

Hennes bröst vaggar upp och ner framför mig, jag kan inte hålla mig längre. Jag plockar fram min kuk och börjar långsamt runka. Lowe smeker sina bröst med vänsterhanden när hon ser min kuk, jag kan se att hon redan har funderat ut nästa steg. Jag hoppas att jag kommer att få känna på henne mer, men det är ett känsligt läge och ett litet felsteg kan förstöra allt. Plötsligt kliver hon av Gordons kuk och vänder på sig, sedan gränslar hon Gordon igen. Nu får jag se hennes runda vackra rumpa guppa upp och ner framför mig, Lowe tittar över sin axel på mig där jag sitter i fåtöljen och runkar. Hon slickar sig lite på sitt långfinger och låter det försiktigt glida in i sitt rövhål, hon blundar lätt. Gordon har ökat tempot under henne lite och håller ett fast tag runt hennes höfter. När hennes röv vant sig med ett finger för hon försiktigt in ett till, hon låter dom långsamt glida ut och in. Jag vill bara kliva upp och dra ur hennes fingrar och plantera min kuk där, jag skulle kunna göra det. Gordon stönar tungt under Lowe, det låter som han skulle vara nära att komma. Lowe stoppar och kliver av honom, han får lugna sig lite och hon vänder sin blick mot mig.
- Denno, du såg sugen ut på min röv?
- Ja, den ser underbar ut.
- Då tycker jag vi visar Denno hur den ser ut när den blir knullad, Gordon.
Gordon grymtar till svar och kliver ur sängen, Lowe går fram mot mig. Hon lutar sig framåt med benen brett isär och tar stöd med sina händer mot armstöden på fåtöljen. Hennes ansikte är bara 40 cm från mitt och skulle hon bara böja sina armar lite skulle hennes bröstvårtor skrapa lätt mot mina lår och kuk.

Gordon ställer sig bredvid Lowe och tittar på hennes ställning och hur nära hon är mig.
- Jaha, Lowe, vad hade du tänkt dig nu?
- Kör in din kuk i min röv, Denno ser allt.
Gordon ställer sig bakom Lowe och tar ett hårt tag om hennes vänstra skinka. Lowe höjer sitt huvud och tittar mig rakt i ögonen, ler lite först men biter snart ihop när Gordons kuk åker in i hennes röv. Hon lägger sin högra hand på min axel för att kunna göra lätta motstötar, Gordon rör sig långsamt bakom henne. För varje stöt Gordon ger henne kommer hennes ansikte närmar och närmare mitt. Snart är våra läppar bara några millimeter från varandra, Lowe sträcker försiktigt ut sin tungspets och rör vid mina läppar. Jag är lite osäker på vad jag skall göra men efter en liten stund öppnar jag min mun. Lowe lägger sitt huvud lite lätt på sned och låter sin tunga försvinna in i min mun, våra läppar möts. Jag känner varje stöt Gordon ger henne bakifrån i min mun, små stötar som gör att våra tänder möts. Gordon tittar över hennes rygg och ser vad som håller på att hända. Det smäller till högt i rummet när Gordon landar en öppen handflata på Lowes skinka.
- Jag visste att det var detta du ville, din lilla slampa! Skall du inte suga hans kuk också?
- Jo det kanske jag skall, har du något problem med det eller?
- Nej, sug du om du tycker att du vill det!
Gordon ökar takten och knullar Lowe nästan ursinningslöst nu, han sliter i henne och hon far som en liten vante fram och tillbaka.

Lowe tar stöd mot mig och ger mig ett lite skruvat leende som är en blandning av njutning och försök till att skärpa sig. Sedan sänker hon ner sitt huvud och innan jag hinner reagera har hennes mun svalt min kuk. Jag stönar till högt, jag kan inte hjälpa det. Gordon fortsätter att knulla Lowe hårt i röven nästan som han straffar henne lite för att han lurat honom till detta, men han njuter, det är en sak som är klar. Lowe suger mig allt hårdare och hon gnyr högt av att ha en kuk i sin röv och en i munnen. Jag biter ihop allt jag kan för att inte komma direkt. Lowe reser sig upp och börjar för varje stöt krypa närmare mig, först nästan obemärkt men snart inser jag vart hon är på väg. Försiktigt låter hon Gordon knulla henne i position, hon börjar gränsla mig. Gordon inser vad som är på väg att hända men försöker inte förhindra det på något sätt, han följer med Lowe ner när hon sätter sig över mig. Inte en sekund slutar han knulla hennes röv så det är med lite möda när Lowe tar tag i min kuk och ger mig ett leende innan hon snabbt låter den glida in i hennes fitta. Jag håller inte mer än tre, fyra hårda stötar från Lowe innan jag griper tag i hennes underbara bröst så hårt att jag nästan blir rädd för mig själv. Direkt efter det så fyller jag henne med min sperma, hon fortsätter att rida mig med Gordons kuk fortfarande hårt arbetande i sin röv. Min kuk vägrar att slakna så utan problem kan Lowe rida mig vidare, sperman från hennes fitta rinner ur henne. Snart gräver hon ner sina naglar i mitt bröst, först löst men efter ett tag riktigt hårt. Hon trycker sina händer hårt mot mitt bröst och spänner kroppen, nu ger hon Gordon hårda motstötar. Ett litet tag senare skriker Gordon och trycker in sin kuk till botten och släpper sin sats i henne. Någon sekund efter så börjar hon skaka i hela kroppen, Gordon fortsätter knulla henne så länge han klarar. Lowe slänger bak sin högerarm och tar tag om Gordons midja och drar honom mot sig när hon kommer i en hård orgasm som aldrig verkar vilja gå över, hon skakar som ett asplöv. Gordon drar sig ur henne och faller tillbaka på sängkanten helt utmattad. Lowe glider långsamt av mig och ner på golvet, hon sitter med benen lätt isär och andas häftigt. Långsamt rinner sperman som jag och Gordon gett Lowe ur henne. Lowe torkar sig med handen i pannan som är svettig av allt arbete hon precis utfört. Våra kroppar glänser i solljuset som bryter in genom fönstret. Det är helt tyst i rummet och det enda som hörs är våra hastiga ansträngda andetag. Ingen verkar vilja bryta tystnaden och den stämningen som ligger i luften.

Plötsligt sätter sig Gordon upp på sängen, han funderar en kort stund innan han öppnar munnen.
- Jaha du Denno, är du nöjd då?
- Ja, jag har absolut inga klagomål.
- Så du vill inte stanna för en omgång till då?
- Ehh, va?
- Ja nu när du ändå är här är det väl lika bra att du stannar hela helgen eller?
Lowe skiner upp och smeker Gordon lätt på benet, hon tittar lite undrande på mig.
Jag spricker upp i ett stort leende och nickar glatt ja till svar.

Helgen bjöd på allt man kan önska av ny bekantskap och mer därtill. Om två veckor har Lowe och Gordon lovat att komma hem till mig på besök. Men det får ni kanske höra mer om en annan gång, tack Lowe och Gordon för en härligt helg!

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 24 röster, snittbetyg 3,88