Hård stripp poker på tre.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:07
Läst: 12721 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 67 röster, snittbetyg 5,45
Klockan närmar sig 18.00 och om en timma kommer gästerna som skall deltaga på pokerkvällen. Jag och Tomas och fixat iordning allt och sitter i soffan med var sin kall öl i händerna. Vi hinner inte mer än njuta av första klunken innan telefonen ringer, det är Pelle och Annakarin. Dom måste avboka kvällen men önskar oss en trevlig kväll ändå. Jag är småsur när samtalet är över, dom kunde väl ringt tidigare. Nu är det bara jag, Tomas och möjligen Jenny om inte hon också avbokar. Jenny är en kompis till Annakarin och är runt 20 år gammal. Tomas tittar på mig med sur min.
- Fan Denno, blir vi bara tre nudå?
- Ja vi vet ju inte om hon dyker upp, vi får väl se.
- Ja vi får väl hoppas, kanske kan bli något.
Vi flinar lite åt varandra och fortsätter njuta av ölen, ingen Jenny ringer återbud.

Klockan 18.55 ringer det på ytterdörren. När jag öppnar står Jenny där, vackrare än vad jag kommer ihåg sist jag träffade henne. Vi träffades lite snabbt på en fest där hon var med för någon månad sedan. Kanske var jag lite för berusad den gången för att minnas.
- Hejsan, är jag sen?
- Nej inte alls, det blir bara vi tre här.
- Vart är Annakarin då?
- Nja, hon och Pelle fick avboka denna kvällen.
- Jaha, men jag får komma in ändå eller?
- Givetvis får du det!
Jenny kliver in och tar av sig jackan. Hon är iklädd en djupt urringad stickad tröja som inte döljer så mycket när man ser henne ovanifrån som jag gör på grund av min längd. Hon luktar underbart är det sista jag hinner tänka innan Tomas kommer ut i hallen och hälsar artigt.

Vi går in och slår oss ner vid pokerbordet som först är fixat för 5 personer men snart är det bara våra 3 platser kvar. Vi börjar spela några händer och snart framgår det att Jenny antagligen inte har en aning om hur man skall spela. Hon förlorar hela tiden och fattar inte hur man skall satsa, snart är hon pank på marker och jag och Tomas spelar mot varandra en liten stund. Men vi tröttnar snart eftersom vår uppmärksamhet är riktade mot Jenny. Vi börjar om men Jenny förlorar på nytt igen och allt eftersom ölen och alkoholen går ner blir det bara roligare och roligare. Vi är väl inte jättefulla men inte nyktra heller direkt, men vi har trevligt och alla skrattar.

Efter fjärde gången av snabb omgång följt av höga skrattsalvor tittar Jenny på oss.
- Killar, vi kanske skall spela något annat spel?
- Vadå, som stripp poker då eller?
Tomas kollar på mig och jag är inte sen att hänga på hans förslag.
- Ja strippoker låter ju som en trevlig sysselsättning!
- Jenny tittar på oss, alltså det var inte så jag tänkte.
Både jag och Tomas tjatar under skoj och skratt för att Jenny skall ge efter och det tar kanske 10 minuters prat innan hon går med på att vara med, men då skall hon ha handikapp.
Jag och Tomas tar av oss tröjor och sockar direkt för att hon skall få lite försprång. Vi skrattar allihopa när första handen delas ut, givetvis förlorar Jenny och hon tar av sig sockorna som första förlust. Både jag och Tomas tittar lite besviket på Jenny, vi hade nog hoppats på att något mer sexigt skulle falla men vi har gott om tid. Nästa hand råkar av misstag Tomas förlora och jag skrattar gott åt honom när han drar av sig byxorna.
- Tomas, vi har inte råd med fler förluster nu.
Han skrattar högt och skakar på huvudet och Jenny sneglar lite vid sidan av bordet för att se hur Tomas kalsonger ser ut, hon ler lite.

Nästa hand förlorar Jenny precis som vi planerat och hon tvekar en liten stund innan hon väljer plagg, det blir byxorna som åker av. Ett par minimala svarta stringtrosor döljer sig under linnebyxorna, hon har underbart vackra ben hinner jag se innan hon sätter sig ner. Tomas ramlar nästan av stolen när han följer hennes rumpas färd ner mot stolen, Jenny ler lite mot honom. Nästa hand råkar jag av någon anledning förlora och jag blir också tvungen att dra av mig byxorna, kommer vi förlora mot Jenny? Men snart så ordnar det sig som vi önskade, Jenny förlorar nästkommande händer. Först åker hennes stickade tröja av, hon har en helt otrolig kropp. När den svarta matchande BHn faller ner på golvet och nu skulle hennes vackra bröst ha blottats om hon inte täckt dem med sina händer snabbt. Jag och Tomas sitter med öppna munnar och bara njuter av hennes kropp och lite oskyldiga blick mot oss.

När nästa hand delas ut sitter hon i bara trosorna och ser klart nervös ut inför nästa giv, hon tar en klunk av sin drink utan att flytta sin vänstra arm som täcker hennes bröstvårtor. Det står snart klart att hon har förlorat även denna hand, trosorna skall av. Nervöst tittar hon på oss men tar ett djupt andetag och ställer sig upp bredvid bordet. Både jag och Tomas stirrar på hennes minimala stringtrosor som bara precis täcker fittan. Hon kopplar höger tumme i troslinningen och drar trosorna långsamt ner genom att böja överkroppen framåt men behåller benen raka. När hon når till sina knän så släpper hon trosorna som faller till marken, hon sträcker sig upp igen. Jag och Tomas bara stirrar på Jenny, hennes fitta är renrakad och hon har en välformad underbart mjuk kropp. Snabbt lägger hon handen över sin fitta, men vi hann se det vi ville. Hon skruvar lite nervöst på sig, som om hon väntade på att vi skall säga något. Vi får inte ett ord över våra läppar utan fortsätter bara att stirra på henne som vi var förhäxade. Jag känner hur min kuk växer sig allt större i mina kalsonger och jag kan inte göra något för att förhindra det. Jenny sätter sig ner och tar en ny klunk av sin drink, hon flackar lite med blicken.

I mitt huvud snurrar tankarna för att komma på en fortsättning på detta utan att hon skall behöva ta på sig. Jag kollar på Tomas och nickar lite mot Jenny som sitter och tittar åt ett annat håll.
- Jaha, då ger vi väl igen då eller vad säger du Tomas?
- Ja, eller vadå menar du?
- Ja Jenny får väl satsa lite smekningar som insats från den som vinner given?
Tomas tittar lite först på mig som att han inte fattar vad jag menar, men snart faller myntet ner.
- Ja givetvis, det får hon ju göra om hon vill.
- Jenny, vill du satsa smekningar från vinnaren?
- Hurdå smekningar?
- Ja för nästa giv så får vinnaren smeka dig var han vill en kort stund, om inte du vinner då givetvis.
Jenny rodnar lätt och nickar sedan nästan obemärkt.

När nästa giv går ut så väljer Jenny att släppa handen hon håller för att täcka sin fitta när hon skall se på korten. Hon lägger sina ben i kors för att försvåra våran insyn. Denna given vinner Tomas och när han reser sig för att gå fram och ta sin vinst går det inte ta miste på det stånd som växt i hans kalsonger. Jenny tittar lite nervöst på honom, vad skall han röra henne? Tomas tänker inte missa chansen utan låter sin hand glida innanför armen som Jenny använder för att täcka sina båda bröst. Först vägrar hon släppa greppet men när Tomas tittar lite surt på henne så släpper hon ner armen. Försiktigt smeker han hennes vänstra bröst och nyper henne lite lätt i bröstvårtan, den styvnar direkt. Sedan går han och sätter sig igen, Jenny täcker sina bröst igen och en ny giv delas ut.

Denna given vinner Jenny och det är jag som förlorar, jag har bara kalsongerna kvar. Tomas skrattar högt och pekar på mina kalsonger, Jenny tittar lite nyfiket på mig. Jag ställer mig upp och drar med ett snabbt ryck ner mina kalsonger till golvet. Min stenhårda kuk ställer sig rätt ut och Jenny försöker att inte titta men kan ändå inte låta bli att kika på den. Lite besviken sätter jag mig ner igen och vi delar nästa giv, jag vill vinna denna! Nu vinner Jenny igen och det är Tomas som förlorar, hans flin är borta och rodnaden är total när även han låter sina kalsonger falla. Tomas kuk är inte på något sätt mindre hård än vad min är så även den står snett uppåt i givakt. Jenny tittar ner i bordet som om hon vägrade se vad som visas framför henne.

När nästa giv ges ut är jag inställd på att ta hem den, jag vill röra vid Jenny. Jag går vinnande ur och ställer mig upp, nu är det min tur och jag tänker inte fega. Jag ställer mig bredvid Jenny och min kuk är i höjd med hennes huvud, hon tittar åt andra hållet.
- Jenny, sära på dina ben.
- Va, vad skall du göra?
- Jag vann, jag skall hämta mitt pris.
Jenny tittar på mig medan hon långsamt särar på sina ben och jag hinner precis se en skymt av hennes fitta innan hon stoppar ner sin hand och täcker. Jag böjer mig framåt och för ner min hand mellan hennes ben, min kuk rör lätt vid hennes axel och hon rycker till. Jag tar tag i hennes handled och flyttar hennes hand, sedan för jag mina fingrar lätt mellan hennes blygdläppar. Jag blir lite förvånad när jag inser att hon är genomblöt, mina fingrar dryper av hennes safter. Jag känner efter igen och Jenny gör inget motstånd utan lutar sitt huvud lätt bakåt och sluter sina ögon. Jag tittar på Tomas och han reser på sig för att titta närmare på Jenny, han sträcker sig fram och smeker hennes kind lite försiktigt. Jenny lutar sitt huvud mot Tomas hand lite lätt, som en liten katt som vill kela lite.

Nu kan jag inte hålla mig längre utan för försiktigt in två fingrar i Jenny och hon flämtar tungt. Tomas tar tag i hennes vänsterhand som täcker brösten och för den mot sin kuk. Hon hinner knappt vara när den innan hon drar bort sin hand, som om hon lagt handen på en varm platta. Tomas tar tag i hennes hand igen och denna gången ser han till att hon tar ett stabilt tag om kuken. Med sin ena hand runt hennes handled och den andra ovanpå handen som hon har runt Tomas kuk börjar han långsamt visa henne det tempot hon skall runka. Jenny röda mun ser så inbjudande ut, jag kan inte låta bli att luta mig fram och kyssa dem försiktigt. Hon besvarar kyssen försiktigt och jag känner hur hennes hand trevande letar sig upp för mitt lår och fingrar lite på min pung. Jag tar ett löst tag i håret på Jenny och drar det lätt bakåt så jag får ögonkontakt med henne.
- Jenny, vill du smaka min kuk i din mun?
- Ja, om jag får för dig, ni får båda ta mig.
Det är allt jag behöver höra innan jag kör in min kuk i hennes mun. Det är tyvärr ingen njutning som möter mig, Jenny är snustorr i munnen och jag drar ur min kuk.
- Har du ingen saliv Jenny?
- Nej, jag är torr i munnen av nervositet.
- Då får väl jag dela med mig då.
Jag samlar lite saliv i munnen och Jenny öppnar lydigt sin mun, min saliv landar perfekt på hennes tunga och på nytt kör jag in min kuk. Nu går det bättre ett tag och jag ökar takten lite medan jag håller ett hårt grepp om hennes huvud. Tomas börjar bli lite ensam på sin sida och nyper henne lite hårdare i bröstvårtan.
- Vill du ha henne Tomas?
- Jatack, gärna.
- Hon är lite torr i munnen så du får stå för saliven.
Jag drar ur min kuk ur Jenny mun och vrider hennes huvud mot Tomas, med taget i hennes hår drar jag huvudet bakåt så munnen öppnas. Tomas spottar henne i munnen och kör sedan in sin stenhårda kuk mellan dem röda läpparna. Jag drar undan stolen och Jenny får gå ner på knä istället för att sitta på stolen. Hon har nu grepp runt min kuk och runkar mig lätt medan hennes huvud blir hårt styrd av Tomas.

Jag nyper Jenny hårt i högra bröstvårtan och istället för det skrik jag förväntade mig så får jag ett gillande stön från henne. Denna tjej är inte blyg, i alla fall inte när hon kommit igång tänker jag för mig själv. Nyfiken på hur mycket hon tål så slår jag henne lite lätt på brösten, ännu ett gillande stön kommer från Jenny medan Tomas knullar hennes mun allt hårdare. Retad av hennes till synes höga smärttröskel böjer jag mig ner och ger henne en rejäl klapp på högra skinkan, min hand framträder som en röd rodnad mot hennes ljusa hud medan hon ger ifrån sig ett tungt stön. När Tomas sliter ur sin kuk ur Jenny mun för att ge henne lite mer saliv ställer jag henne upp och lutar henne framåt så hon kan fortsätta suga Tomas. Jag tar ett hårt tag om hennes runda höfter och trycker min kuk rakt in i hennes blöta fitta utan att ens fråga, hon skall knullas. Jenny ger ifrån sig ett kvävt skrik över Tomas kuk när jag tränger in i hennes fitta och snabbt ökar tempot.

Jenny gör sitt bästa för att hålla balansen när hon nu blir knullad både i mun och fitta, hon håller ett hårt tag i Tomas armar för att inte ramla framåt. Jag låter min vänstra hand smiska Jenny hårt på vänster skinka som inte fått känna min handflata än. Hon kvider av njutning varje gång min hand landar hårt och skickar en våg av smärta över skinkan. Jenny gurglar häftigt när Tomas trycker in sin kuk så långt han kan i hennes mun. Jag samlar lite saliv i min mun och spottar loskan rakt på Jenny rövhål. Sedan för jag in höger tumme och greppar ett hårt tag över hela skinkan med min hand. När hon vant sig med att ha min tumme där stoppar jag i vänster tumme också och börjar försiktigt vidga hennes rövhål medan jag fortfarande knullar henne hårt bakifrån. Med jämna mellanrum så spottar jag in i hennes rövhål för att setill att det glider lätt och fint, hon är snart helt öppen och redo.
- Tomas, vill du knulla denna slampas lilla fitta?
- Javisst, vart skall du själv då?
- Jag skall in i röven.
Långsamt backar vi alla bakåt mot soffan och jag sätter mig ner och drar ner Jenny så hon rider mig med ryggen mot mig. Jag lutar henne mot mig och tar tag i hennes ben och drar hennes knän upp mot hennes bröst så min kuk ramlar ur fittan. Med vänster hand hållande hennes ben för jag med höger hand min kuk mot hennes rövhål. När jag fått kontakt så sänker jag ner hennes ben igen och långsamt spetsar jag hennes röv. Hon håller andan och slappnar av så gott hon kan när jag tränger in i henne, hon håller benen hårt ihop. När jag känner att jag är ordentlig inne i henne så tar jag tag i hennes knäveck och drar isär hennes ben för att Tomas skall kunna stoppa in sin kuk i hennes fitta, han kliver fram och trycker isär hennes ben lite till innan han mjukt trycker in sin kuk i henne. Jenny försöker trycka ihop sina ben men får då några hårda smiskningar på innansidan av låren av Tomas. Jag håller Jenny armar bakåt hårt och Tomas som tidigare såg mig slå Jenny bröst vill nu själv försöka. Han ger hennes bröst örfilsliknande slag över brösten, först löst men efterhand allt hårdare. Jenny kropp spänner sig varjegång hennes bröst möts av Tomas handflator. Tempot blir allt snabbare och vi turas om att tränga in i Jenny. Hon blir allt mer högljudd och stönar tyngre och tyngre, orgasmen måste vara nära.

Plötsligt skriker Tomas rakt ut och trycker sig in i Jenny så hårt att min kuk åker ur hennes röv. Han tömmer sig i henne och hon gräver ner sina naglar i hans rygg undertiden han pumpar henne full. Hon skakar lite men har inte kommit än, Tomas drar sig ur henne. När jag på nytt trycker in min kuk i hennes röv känner jag hur Tomas sperma rinner ur hennes fitta. Jag börjar på nytt knulla hennes röv och Tomas stoppar in tre fingrar och börjar fingerpulla hennes fitta. Det dröjer inte länge innan Jenny börjar skaka och snart sköljer en tung orgasm över hennes kropp. Hon skakar och ofrivilligt kniper hon ihop sina ben men Tomas trycker snart isär dom och hon kämpar mot sina kramper. Jag ökar takten i hennes röv och drar ur min kuk när jag kommer och låter min sats skölja över hennes redan dränkta fitta. Jenny glider långsamt av mig och blir sittande i soffan bredvid mig och Tomas sätter sig på andra sidan om henne. Vi sitter tätt bredvid varandra och både jag och Tomas smeker Jenny kropp försiktigt, känner hur hon kommer tillbaka efter orgasmen och våran heta stund. Hur andningen går ner och hur hon slappnar av igen. Vi sitter en stund och bara njuter, ingen säger något på hela tiden.

Solen har gått ner och mörkret faller utanför fönstret. Vårat äventyr fortsatte senare den kvällen, denna gången hetare än innan. Med små steg lärde vi känna Jennys kropp och hon lärde känna våra. Efter denna kvällen har vi många gånger haft pokerkvällar på tre, Jenny börjar lära sig och vinner nu mer och mer.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 67 röster, snittbetyg 5,45