Hårda tag i klädförrådet.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:07
Läst: 12524 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 52 röster, snittbetyg 5,62
Jag sitter och äter lite mat innan jag skall bege mig till träningen. Plötsligt ringer min mobil och när jag svarar så är det min sambo Susanne, hon låter lite sur.
- Vad vill du gumman?
- Ja vafasen, jag glömde ju min mobil hemma!
- Men behöver du den när du jobbar på avdelningen då?
- Ja, kan du komma och lämna den här är du snäll?
- Men jag är på väg till träningen, måste jag komma?
- Snääääääälla!
- Jaja jag kommer väl då, är där om 20 minuter.
*klick*
När jag lagt på mobilen så känner jag mig lite småsur, fan att jag alltid smälter när hon ber mig saker. Men nu har jag lovat så då är det väl bara att sätta sig i bilen. Jag drar på mig mina träningskläder och gymnastikskor går ut på parkeringen. Jag slänger in min väska i baksätet och drar iväg mot äldreboendet där Susanne jobbar ikväll.

När jag kommer fram så ringer jag på dörrklockan till entrén och blir vackert insläppt efter jag berättat vem jag är och vad jag skall göra här. När jag kommer upp till personalrummet så känner jag mig stressad, jag vill verkligen hinna träna idag. Jag blir inte gladare av att Susanne inte verkar vara på plats som hon sa när hon ringde mig. I personalrummet sitter bara två äldre kvinnor.
- Susanne, vart håller hon hus?
- Jag tror hon gick ner i klädförrådet för att hämta handdukar.
Den ena kvinnan tittar menande på mig och pekar på en dörr längre bort i korridoren. Jag suckar tungt och styr mina steg mot dörren. Jag har inte varit här många gånger och är verkligen inte på humör för att gå på upptäcktsfärd i dessa lokaler. När jag öppnar dörren så följer jag en spiraltrappa ner i källaren. Jag kommer ut i en lång korridor och försöker lyssna efter ljud som kan avslöja vart Susanne håller hus. När jag lyssnat en stund hör jag ljud längre bort i korridoren, en dörr står lite på glänt ser jag. När jag närmar mig hör jag Susanne svära lite för sig själv innanför dörren, låter lite arg för något.

Försiktigt öppnar jag dörren på glänt och möts Susanne stående på alla fyra med ryggen mot mig, hon har inte sett mig. Jag står kvar i dörröppningen och tittar på henne när hon plockar med kläder hon tydligen rivit ut av misstag från hyllan. Jag tittar en snabb titt på klockan och inser att mitt träningspass har gått förlorat, det är för sent nu att åka dit. Varför skulle hon tvinga mig hit såhär sent på kvällen för? Jag känner hur min ilska börjar byggas upp, hon måste betala på något sätt. Jag inser när jag står där och tittar att hennes jobbkläder verkligen inte framställer henne i sitt bästa ljus. Susanne har en otroligt vacker vältrimmad kropp, vackra ögon, yppiga fasta bröst, välformade höfter och en härlig liten rumpa. Inget av detta kommer fram i de kläder hon nu har på sig, figursytt verkar inte existera inom vården. Men jag vet vad som finns under hennes kläder, vad som döljer sig under allt tyg. Synen av Susanne stående på alla fyra med sin rumpa i vädret startar lite tankar i mitt huvud som kanske inte är lämpliga att få när man befinner sig i ett äldreboende. Jag tittar bort i korridoren för att försäkra mig om att vi är ensamma här nere, det verkar som vi är det. Den bultande känslan i min byxa väcker plötsligt en ide till ett straff som skulle kunna passa att ge henne för att hon sett till att jag missade mitt träningspass. Hon får bli mitt träningsredskap ikväll, det är inte mer än rätt.

Jag tar ett par snabba steg upp bakom Susanne med ett hårt tag om hennes höfter sliter jag upp henne till stående. Susanne är inte mer än 160cm lång så det är inga problem för mig att lyfta henne rakt upp. Hon skriker till av överaskningen att något tar tag i henne. Hon har än inte sett vem det är och när jag tar över hennes kropp utanpå dom grova tygkläderna kämpar hon och skriker allt högre för att göra motstånd och komma loss. Med ett hårt tag om hennes handleder trycker jag upp henne mot en vägg i förrådet, hon flämtar när hon ser att det är jag.
- Denno, vafan gör du?
- Du är skyldig mig en missad träning!
- Vad pratar du om, jag är inte skyldig dig någonting!
- Nog bäst du tänker om på den punkten din lilla slampa!
Susanne ryser till i hela kroppen och jag ser hur hennes små hår på armarna ställer sig rakt upp. Utan att se hennes bröst vet jag att vårtorna nu står rätt ut. Ordet slampa är bättre än vilken startpistol somhelst för att startaupp Susanne, hon vet vad som väntar. Jag trycker upp armarna över hennes huvud med ett fortsatt fast grepp om handlederna på henne, min kropp är hårt tryckt mot henne.
- Denno, inte här vi får ta det när vi kommer hem!
- Det är nu jag skulle ha mitt träningspass, så nu blir det.
- Nej Denno, du får inte…
Mer hinner hon inte säga innan jag gräver in mina tänder i hennes hals och biter lite lätt. Hon fortsätter att kämpa och gräver ner sina långa naglar i mina händer. Jag blir tvungen att ta nytt tag eftersom hon vägrar att sluta riva mig med sina naglar, det gör mig rasande. Jag för ner hennes armar och vänder på henne så jag kan låsa hennes armar bakom ryggen, hon sitter som i ett skruvstäd. Kämpande för fullt för att komma loss ur mitt grepp slingrar hon sig allt hårdare. Jag tar ett tag om hennes hals med min högerarm och låser den så vid varje försök hon gör att komma loss blir den luft hon får tillgång till klart begränsad.
- Susanne, nu är det såhär att du är mitt redskap förstår du?
- Ja Denno, jag är ditt redskap.
- Du är min lilla slampa?
- Ja, jag är din lilla slampa!
Susanne väser fram den sista meningen när jag stryper henne lätt för att få fram svaret jag vill ha.

Nu är jag trött på att se Susanne dölja sin vackra kropp i sina arbetskläder. Med ett hårt tag i kragen på hennes arbetströja sliter jag den i två delar, den går upp men inte helt. Pennor och block som hon hade i bröstfickan flyger åt alla håll. Susanne stannar upp när hon ser vad jag gjort och skall precis till att skälla ut mig när jag på nytt tar tag och sliter igen. Nu hänger ena sidan ner på hennes vänstra axel och hade hon inte haft sitt vita linne på sig under så skulle bröstet hänga ut. Jag tar tag i hennes hår och drar ner henne på knä framför mig, drar hennes huvud lätt bakåt så jag kan titta henne i ögonen ordentligt och lutar mig fram mot henne.
- Slampa, du vet vad du skall göra för mig nu ellerhur?
- Ja, ge mig din kuk som jag förtjänar det.
Jag drar ner mina träningsbyxor och tar fram min stenhårda kuk. Sedan kör jag den bestämt in mellan Susannes tunna röda läppar ända till roten. Jag stannar inte innan jag hör och känner hur hon får små kväljningar. Då drar jag ur min kuk ur munnen på henne och ser hur hennes ögon ofrivilligt tåras lätt av reflexerna som startar när en kuk når svaljet.
- Slampa, jag hoppas att du inte ätit nyligen.
- Nej, du får göra vad du vill.
Jag väntar inte på ett erbjudande till utan kör på nytt in min kuk till botten. Det går inte ta miste på när jag når så långt djupt som Susanne klarar av. Hennes naglar gräver djupare in i mina lår för varje gång jag trycker in min kuk lite djupare i munnen. Nästan med våld sliter jag ur min kuk från botten av hennes mun, hon flämtar efter luft.

Jag tittar mig runt i rummet och min blick fastnar på en bänk som det ligger massa kläder på. Jag sliter upp Susanne från golvet och drar bort henne till bänken. Jag lyfter upp henne på bänken och trycker isär hennes ben, byxorna är ivägen. Jag tar tag på innansidan av låren i tyget och med ett hårt ryck sliter jag grenen i två delar. Susannes svarta bommulstrosor blottas och jag tar ett grepp, med ett ryck river jag sömmen i grenen på dom. Susanne tittar på mig med glansiga ögon när jag går ner på knä framför henne och öppnar upp byxorna lite till med ett par ryck för att komma åt bättre. Hennes trimmade vackra fitta är redan redo för mig, den glänser inbjudande mot mig. Jag smakar henne lätt med min tunga, hon andas riktigt tungt och hetsigt nu. Hennes vänstra hand har lyft upp det vita linnet så bröstet blottats. Nästan våldsamt masserar hon sin bröstvårta och nyper den hårt.

Med mina underarmar vilande på insidan av hennes lår och mina händer hårt greppande om det sönderrivna hålet i skrevet börjar jag slicka Susanne. Ju mer jag lutar mig frammåt dessto mer blir hon tvungen att skreva då mina breda axlar tvingar hennes ben isär. Min tunga arbetar i hennes fitta och jag smakar allt hon har att ge mig, det smakar underbart. Med sin högra hand särar Susanne på sina blygdläppar och blottar sin klitoris för mig. Jag styr min tunga dit direkt och låter tungspetsen rotera runt och masserar den riktigt hård. Omsluter den med min mun och suger försiktigt på den. Susanne tappar taget med handen när en våg av rysningar går genom hennes kropp. Långsamt stoppar jag in två fingrar i henne undertiden som jag fortsätter att suga och slicka henne. Ett tungt stön kommer från Susanne och hon sträcker sina ben rakt ut när jag träffar rätt punkt inne i hennes kokheta fitta med mina fingrar. Jag roterar mina fingrar allt snabbare i henne och snart känner jag hur hon kniper allt hårdare för varje rörelse, men hon skall inte få komma än. Jag drar ur mina fingrar och smakar på dom, härliga smaker som tänder mig mer.

Jag ställer mig upp och tar ett tag om Susannes hals och stoppar hårt in kuken i henne, hon skriker lite när jag öppnar upp henne. Mitt grepp om hennes halst är hårt och hon greppar mina underarmar, hennes naglar gräver sig in. Jag ökar tempot och knullar henne hårdare för varje stöt jag levererar i henne. Susanne låser sina ben runt min midja och försöker styra takten åt mig. Jag släpper taget om halsen och bryter hennes grepp om mig med ett hårt tag om varje ben. Jag håller kvar benen uppe i luften på henne och nu styr jag allt som händer, hårt och brutalt knullar jag henne på bänken. Hon klöser mig på bröstet med sina naglar och jag måste på något sätt få henne att sluta.

Jag vänder och lutar henne framåt över bänken, hennes byxor är ivägen och nu sliter jag dom bara rakt ner mot golvet tillsammans med trosorna. Där står hon nu med bar underkropp lutad framåt över bänken. Jag tar ett hårt tag om hennes höfter och stoppar på nytt in min kuk i henne, hårt bakifrån. Jag kommer djupt in i Susanne och hon försöker komma undan smärtan av att jag bottar henne vid första stöten. Jag håller kvar henne i ett järngrepp och nästa stöt kommer lika djupt i henne som första. Även denna gång försöker hon dra sig undan och jag tar tag i hennes långa hår för att hon inte skall ta sig någonstans. För varje stöt svankar hon lite extra men när jag når botten kröker hon ryggen istället. Jag tar ett hårt tag om hennes midja och placerar tummarna i svanken på henne. Sedan trycker jag svanken nedåt så hon inte kan komma undan min kuk vid varje stöt. Hon stönar högre än jag trodde hon skulle våga nu, glömt var vi är antagligen. Efter en stunds hårt stötande börjar hon som vanligt njuta av det hårda sättet och lägger upp sitt högerben på bänken så jag skall komma ännu djupare in i henne. Jag byter vinkel lite lätt för att inte möta något motstånd varje gång jag kommer in i henne så hårt att min pung ger hennes klitoris en lätt klapp. För varje gång hon får den lilla klappen så går det en stöt genom hennes kropp, hon är så nära att komma nu.

Jag lyfter ner henne från bänken och ställer henne på alla fyra på golvet, sedan trycker jag ner henne så brösten tar i marken.
- Dags att träna mina lår lite din lilla slampa.
Jag ställer mig på huk bakom henne och trycker på nytt in min kuk i hennes fitta. Med små benböj tar jag henne bakifrån, mina händer vilar lätt på hennes fasta skinkor. Hennes armar är sträckta rakt frammåt och huvudet vilar på sidan mot marken. Vid varje stöt så kommer en häftig utandning från Susanne, hennes fitta krampar på gränsen till orgasm helatiden och kroppen skakar.

Jag drar ur min kuk ur Susanne när hon är som närmast att komma, hon sneglar surt på mig medan kroppen skakar och rycker. Hennes andning är hetsig och hon gungar sin rumpa lätt fram och tillbaka som om hon söker efter min kuk. Jag går ner på knä bakom henne och trycker på nytt in kuken i henne så hårt att hon faller framåt raklång på golvet, min kuk åker ur henne igen. Jag lägger mig raklång över henne med mina armar runt hennes hals och låter min kuk leta sig fram själv mellan hennes hårda lår, den hittar sitt mål utan större bekymmer. Susanne håller ett hårt grepp runt mina armar med sina händer och varje stöt fortplantar sig i hennes kropp, hon nyper mig omedvetet i armarna. Hon försöker göra motstötar men min tyngd trycker ner henne mot golvet utan möjlighet att röra sig. Jag börjar rotera med mina höfter mot hennes skända skinkor och arbetar mig längre och längre in i henne. Susanne låter sina ben glida isär för att jag skall komma längre in och hon behöver inte vänta på att känna mig till botten.

Tempot ökar och jag siktar på att få fylla hennes fitta med min sats, hon verkar inte göra motstånd på den punkten. Ett konstant stönande hörs från Susanne när hela hennes kropp långsamt spänner sig och hon blir som en stel pinne, sedan släpper allt och med ett kvidande stön skakar hon i en hård orgasm under mig. Jag ger henne lite utrymme att röra sig men slutar inte att knulla henne. Känslan av hennes fitta krampande runt min stenhårda kuk undertiden jag knullar henne gör att min orgasm inte är långt borta. Medan Susanne fortfarande ligger utsträckt och darrar under mig med benen isär så trycker jag mig in i henne och sprutar hennes fitta full av min säd. Jag fyller henne till bredden och hennes fitta mjölkar ur varje droppe ur mig. Jag biter mig i läppen för att inte skrika rätt ut som jag brukar göra oftast, det är inte läge.

Jag drar mig ur Susanne och ställer mig upp, hon ligger kvar på golvet och skakar lätt. Efter en stund så tittar hon upp på mig med dimmig blick och ler lite. Plötsligt öppnas en dörr någonstans.
- SUSANNE, HUR GÅR DET?!
Det är personalen på ovanvåningen som står borta vid trappan och ropar.
- DET GÅR BRA JAG KOMMER
Susanne ler lite åt mig när hon ställer sig upp undertiden hon svarar.
Hennes kläder ligger i trasor och kommer tanten borta vid trappan hit nu så är det kört. Lite snabbt plockar Susanne ihop samma kläder hon hade innan från hyllorna och drar på sig. Hennes trosor är sönder så dom åker i soporna. Men efter någon minut ser hon ut som innan om man räknar bort rodnaden i ansiktet. Jag fixar till mina kläder och tillsammans går vi upp igen till övervåningen.

När vi kommer upp så pussar jag Susanne vänligt på kinden och ger henne mobilen jag kom för att leverera.
- Men då ses vi hemma sedan då gumman.
- Ja jag är väl hemma om några timmar tror jag.
- Vabra, du en sak bara.
- Vadå, vad är det?
Jag böjer mig fram mot Susannes öra och viskar lite tyst.
- Min sperma som rinner ur dig har gjort en fläck på dina nya byxor.
Susanne tittar ner och ser ut som hon kissat på sig offentligt.
- Men herregud.
- Ja du får nog torka rent detdär, tack för träningspasset.
- Du skall få fan för dethär Denno.
Hon ler lite lurigt mot mig och springer sedan in mot toaletten.
Jag vänder på klacken och går ut mot bilen för att åka hem igen, leendet på mina läppar döljer knappast hur nöjd jag är just nu.

När Susanne kom hem senare den kvällen så hämnades hon hårt på mig, men det får jag berätta om en annan dag tror jag.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 52 röster, snittbetyg 5,62