Het klippa.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 maj kl. 20:06
Läst: 5534 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 4,55
Jag står vid hållplatsen och väntar på Cim. Solen börjar långsamt värma upp innerstaden och vi har kommit överens om att åka ut till havet. Bussen är lite sen men när Cim kliver av så kunde jag inte bry mig mindre om det. Henne ljusa lätt lockiga hår slänger lätt i vinden när hon kastar det bakåt med en lätt knyck på huvudet. Hon är iklädd ett vitt linne, vita linnebyxor, sandaler och en ryggsäck med allt som behövs för dagens lilla utflykt. Jag kan ana att det döljer sig en svart bikini under hennes tunna vita kläder. Hon ler upp med hela sitt vackra ansikte när hon får syn på mig.
- Hej Denno!
- Hejsan Cim, redo för en dag vid havet?
- Som jag har längtat!
Vi kramas vänskapligt innan vi hoppar på spårvagnen som skall ta oss ut till havet. Fast klockan bara är 08:30 så är det redan ganska mycket folk ombord som också skall till havet. Det kommer bli fullt av folk med all säkerhet, skönt att vi är tidigt ute.

Långsamt ser vi stadens hets och buller försvinna och byts mot villaområde utanför spårvagnsfönstret. Vid sista hållplatsen kliver vi och många med oss av för att gå den sista biten ner mot havet och klipporna. Vi inser båda att det bästa för att få vara ifred är att ta en lång promenad upp för klipporna. Vi börjar den mödosamma klättringen samtidigt som solen kommer runt berget och börjar sprida sin värme över badplatsen. Det tar cirka 10 minuters promenad och klättring innan vi kommer till en del av klipporna som nästan är ett naturligt rum. Det är som en liten balkong nästan i berget med väggar på tre sidor och öppet mot havet. Det är en bra bit från den stora badplatsen och frågan är om någon kommer orka ta sig hit på hela dagen. Det ligger högt och kräver lite jobb för att komma ner till havet nedanför men det gör oss inget.

Cim tar av sig sina vita kläder och mycket riktigt har hon en svart bikini på sig, den sitter perfekt på hennes välformade kropp. Jag är inte långt efter och snart har vi båda tagit av oss kläderna för att ta dagens första dopp. Med stor möda klättrar vi ner till havet och när vi hoppar i kyler det ännu svala vattnet våra kroppar, det känns uppfriskande. När vi klättrar upp igen till våran plats på klippan så låter jag lite oskyldigt Cim klättra först, givetvis för hennes säkerhet. Hon skrattar lite och protesterar inte utan börjar klätta. Jag får en helt underbar utsikt av hennes runda välformade rumpa som stelnar varjegång hon tar kraft med sina ben för att komma vidare upp. Hon har enormt sensuell bakdel det har jag alltid tyckt men inte vågat säga, jag säger inget nu heller.

När vi kommer upp till våran plats på klippan så inser vi att det kommer bli stekande varmt idag, solen värmer redan så luften darrar. Cim skakar sitt hår lite för att få ur vattnet och lägger sig sedan på sin stora handduk, hon lägger sig på mage.
- Denno, jag vill inte bränna mig så kan inte du smörja in mig?
- Visst, inga problem.
Cim räcker mig sin solkräm och jag sätter mig vid sidan om henne för att smörja in ryggen. Hon knäpper upp sin bikini så inte bandet skall vara ivägen. Ett tag hoppas jag på att hon skall ta av den helt men hon ligger med bröstet kvar mot handduken. Jag tar solkrämen i min hand och börjar långsamt och mjukt smörja in hennes axlar och rygg. Cim rättar till sina bikinitrosor och flyttar isär sina ben lite.
- Tar du baksidan på mina ben också?
- Javisst, det kan jag göra.
Jag lägger två strängar med solkräm, ett på varje ben och masserar sedan in det. Jag kan inte låta bli att smygkolla lite mellan Cims ben och försöker helt obemärkt att massera så hennes bikinitrosa skall glida in i skåran och blotta lite av hennes fitta.. Jag lyckas nästan när Cim på nytt lägger rätt sina bikinitrosor, det känns lite snopet men jag kan gärna inte protestera. När jag är klar lägger jag mig bredvid Cim, även jag på mage och vi ligger och småpratar lite.

Låt mig stanna lite här i berättelsen och berätta mer om Cim. Vi har känt varandra i några år men aldrig kommit till skott. Jag har alltid beundrat henne på avstånd men det har inte blivit mer än vänner. Några gånger har vi hamnat i en soffa på fest och hånglat lite, men inte mer. Cim har en helt underbart vacker kropp, kurvig med breda sensuella höfter och lagom stora härliga bröst. Hon har dessutom ett vackert leende och när hon blir generad så tittar hon under sin ljusa lugg. Jag har alltid betraktat henne som en gudinna och många gånger önskat att jag i alla fall skulle få känna hennes kropp lätt tryckt mot min utan kläder på.

Så här ligger jag nu medan Cim ligger bredvid mig med sin vackra rumpa upp i vädret, hon ser så fridfull ut där hon ligger. Cim ligger med sitt ansikte mot mig, hennes ögon är slutna och det låter nästan som hon sover. Solen bränner på våra kroppar och små svettdroppar börjar komma fram på både min och Cims hud. Jag lägger mig på sidan bredvid Cim och tittar på henne medan hon ligger där och svettas lätt på ryggen. Små svettdroppar letar sig ner över hennes rygg. Jag får sådan lust att röra vid henne men vet inte om jag vågar, situationen kan bli klart pinsam. Jag följer Cims andning med blicken och ser hur hon långsamt då och då drar in ett extra djupt andetag, sover hon? Synen av dropparna som rinner över hennes rygg är nästan trollbinande. Dropparna reagerar på minsta muskelspänning Cim gör och ändrar då helt riktning för att leta sig utmed en ny väg. Jag ligger i cirka 10 minuter och tittar på detta skådespel medan Cim andas tyngre och tyngre. Jag kan inte hålla mig längre utan tar min högerhand och mjukar upp mina fingrar lite innan jag för den försiktigt mot Cims rygg, jag stannar med handen en centimeter ovanför henne.

Jag tar ett djupt andetag och när utandningen kommer sänker jag ner min hand och rör vid Cims rygg. Hon är brännhet och det känns som att lägga handen på en het spisplatta. Jag tittar på hennes ansikte men ser ingen reaktion på varken gillande eller ogillande från hennes sida. Jag sätter fingrertopparna mot hennes hud och låter dom glida över ryggen från svanken och upp mot nacken. Hennes hud viker vackert undan när mina fingrar gräver in försiktigt i den. Fortfarande ingen reaktion från Cim så jag lägger handen platt mot ryggraden och låter den glida ner mot svanken. Jag stanna inte innan jag glidit över bikinitrosorna och snurrat dom lite lätt neråt. När jag lyfter handen så snurrar dom upp igen och lägger sig tillrätta, jag försöker igen. Denna gången lägger jag mera tryck mot hennes hud och snurrar ner bikinitrosorna så det spänner i dom tunna snören som ligger runt hennes höfter. Avsaknade av reaktion från Cim gör att jag vågar ta mer chanser, jag greppar hennes bikinitrosa och drar lätt i den. Jag är tvungen att sätta mig upp för att se resultatet av mitt lilla mjuka ryck. Bikinitrosorna skär lätt in i hennes skåra mellan benen och jag kan se att hon iallfall är renrakad runt öppningen. Mer hinner jag inte för Cim vaknar till och jag skyndar mig att lägga mig ner och verka oberörd.

Cim rättar till sina bikinitrosor innan hon knäpper bikinitoppen och vänder sig runt och lägger sig på rygg. Hon smörjer in sig på överkroppen och jag smygtittar när hon under sin bikinitop smörjer in sina bröst. Jag hinner inte få någon blick av hennes bröst för hon är snabb på att täcka dom efter smörjningen och gör inga misstag. När hon är klar så lägger hon sig raklång bredvid mig igen, hon är så vacker. Nu får jag möjlighet att följa hennes andning ännu närmare. Hennes bröst häver sig långsamt när hon slappnar av efter att ha smörjt in sig, hon andas snart tungt igen. Jag ligger och funderar på om jag skall våga röra vid henne igen. Min blick fastnar på bikinitrosorna som vilar tätt mot hennes venusberg, det ser inte ut att finnas något hår under. Efter några minuter tar jag mod till mig och lägger min hand försiktigt på hennes mage, försiktigt smeker jag den och känner hur hon andas. Jag tittar helatiden lite nervöst på hennes ansikte för att se så hon inte vaknar, jag vet inte vad hon skulle säga. Visst, inget har hänt än direkt men jag känner ändå en liten oro. Synen av henne liggande såhär helt ovetande och sårbar gör att min kuk börjar kräva lite uppmärksamhet. Jag tänker inte på det direkt men inser snart att öppnar hon ögonen nu så kan jag inte kunna dölja mitt stånd på mågot sätt. Jag känner ett plötsligt behov av att försöka stoppa in min hand innanför Cims bikinitrosor, jag samlar mod i säkert fem minuter.

Med min blick på Cims ansikte så börjar handen sin färd från hennes mage ner mot det upphöjda venusberget. När mina fingertoppar når bikinitrosans resår stannar jag lite, nästan som det är ett hinder jag måste ta mig förbi. Försiktigt lägger jag ett litet tryck på mina fingrar och glider under resåren. Min nyfikenhet gör att jag lyfter lätt på min hand för att kunna se in under tyget, för en sekund vänder jag bort min blick från Cim. När jag vänder tillbaka blicken igen så möts jag av Cims ögon som tittar på mig.
- Denno, vad gör du för något?
- Jag tittar lite…
Min första tanke är ”Jag tittar lite” var det mitt bästa svar, hur jävla idiotiskt lät inte det? Jag förbannar min egen dumhet men hinner inte fundera så länge, men situationen är klart pinsam.
- Ser du något då Denno?
- Nja inte så mycket direkt.
- Blir det lättare om dom åker av tror du?
- Ja, det vore klart mycket lättare.
Blodet rusar i min kropp när Cim lyfter upp sin höft lite och smidigt drar av sig sina bikinitrosor. Hennes lena rakade venusberg glittrar vackert i solen. Cim rodnar lite och biter sig i underläppen när hon ser hur min blick fastnar på stället som precis täcktes av hennes bikinitrosor.

Jag sträcker fram min hand men stoppar mig själv precis innan jag skall röra vid henne, jag tittar Cim i ögonen.
- Cim, får jag?
- Ja Denno, du får vad du vill idag.
Jag väntar inte på ännu ett klartecken utan sänker mjukt ner min hand över hennes lena venusberg. En stöt går genom hennes kropp vid första beröringen. Jag vill så gärna stoppa in mina fingrar i henne direkt men hindrar mig och låter min hand smeka sin väg upp mot hennes bröst istället. När jag når det högra bröstet låter jag min hand glida under bikinitoppen och känner hur bröstvårtan stelnar mot min handflata. Jag för över min hand till hennes vänstra bröst på samma sätt och möts av en redan stenhård bröstvårta. Cim sluter sina ögon när jag försiktigt masserar hennes vänstra bröstvårta. Jag kan inte vänta längre utan lyfter upp bikinitoppen så Cims båda bröst blottas för mig. Jag möts av en syn som nästan får mig att gråta av lycka, jag hade många gånger fantiserat om hur dom skulle se ut om jag en dag fick se hennes bröst. Synen av hennes ljusrosa bröstvårtor som pekar rakt ut är så mycket vackrare än jag någonsin kunnat drömma om. Jag lutar mig långsamt fram mot hennes högra bröst och drar lite extra på det för att hon skall ha tid att stoppa mig om hon vill, det gör hon inte. Med fuktade läppar omsluter jag hennes bröstvårta med min mun, hon stönar högt och lägger sin vänstra hand på mitt huvud. Min tunga börjar långsamt rotera runt den, leker med vårtan för att reta den maximalt. Med högerhanden som vilar lätt på Cims mage känner jag hur hennes magmuskler spänner sig varje gång jag biter till lite i vårtan. Hennes andning blir allt tyngre och hetsigare ju längre jag smakar på hennes bröst. Jag låter båda vårtorna få vila i min mun och få samma behandling innan jag är helt nöjd, detta är ett tillfälle som inte får gå förlorat på något vis.

Jag flyttar mig upp och möter Cims varma läppar och kysser henne mjukt, hon besvarar kyssen försiktigt. På samma gång som jag kysser henne låter jag min högra hand långsamt långsamt vandra ner över hennes mage, över venusberget och när mitt långfinger rör vid hennes klitoris rycker hennes kropp som om hon fått 220V genom kroppen. Cims armar omfamnar mig och hon håller mig stenhårt, jag stannar upp med min hand en kort stund. När hon lugnat ner sig och kommit till sans låter jag min hand fortsätta sin färd. Cims klitoris är svullen och stenhård, jag kan inte föra mitt finger rakt över den utan den glider fram och tillbaka under mitt finger. Varjegång hennes klitoris pressas under mitt långfinger slutar hon andas och gnyr lite tyst i mitt öra. När mina andra fingrar kommer närmare så särar hon långsamt på sina ben för att släppa in mig, jag låter min hand vila lätt mot öppningen. På samma gång som jag kysser henne på halsen så låter jag mitt långfinger glida in i henne, det finns inte något motstånd att möta. Cims kropp spänner sig i en båge när jag lätt trycker mitt långfinger upp mot hennes g-punkt. Jag styr hennes kroppsrörelser och andning med mitt långfinger, låter henne slappna av en sekund innan jag på nytt får henne att krampa.

Ljudet av barnskrik och oväsen hörs från badplatsen nedanför oss, men vi bryr oss inte. Jag drar ur mitt finger och sneglar lite ner mot hennes fitta, små trådar av safter från henne klibbar sig fast på min hand. Jag kan inte motstå frestelsen att få smaka på henne så jag låter min tunga arbeta sig ner mot hennes fitta. Stående på knä bredvid henne böjer jag mig fram och låter min tunga möta hennes ljusrosa blygdläppar, syrlig lätt salt saft möter min tunga. Min underläpp stannar precis ovanför hennes klitoris medan jag gapar stort och suger i mig hennes blygdläppar. När min tunga börjar tränga sig in mellan hennes läppar känner jag hur hon med sin hand fingrar på min kuk som fortfarande gömmer sig bakom mina badbyxor. Jag avbryter lite och drar av mig byxorna för att Cim skall komma åt min hårt bultande kuk. Hon tar direkt ett hårt grepp och börjar utforska den med sina fingrar, känner varje pulserande blodådra som slingrar sig uppför skaftet.

När jag sätter mig upp på knä för att ändra ställning kastar sig Cim över min kuk, hennes mun sväljer den ända till roten. När hon fått in hela i munnen så stannar hon och låter den pulsera i hennes mun, hon blundar och njuter. Hon lyfter upp sitt vänstra ben när jag på nytt vill fingerpulla henne undertiden hon har min kuk i munnen. Hon börjar så smått att röra sitt huvud upp och ner över min kuk, räcker ut tungan lite och låter den glida mjukt på undersidan. Då och då spänner hon sin tunga och trycker den hårt mot undersidan, detta gör mig helt tokig. Jag vill ha min kuk i hennes fitta nu, jag vill så det gör ont. Cim tittar på mig fortfarande med min kuk i munnen. Hon måste förstå vad jag tänker för hon släpper taget om min kuk och reser på sig, jag sitter kvar på knä. Hon lägger sitt högra ben över min vänstra axel och tar ett grepp med sin hand runt mitt huvud. Sedan gnider hon sin lena fitta mot mitt ansikte och låter mig smaka henne än en gång. När min tunga träffar rätt ställen så viker sig hennes vänstra ben lätt. När Cim börjar skaka kraftigt så avbryter hon och går bort mot den klippvägg som reser sig några meter bakom oss.

Hon ställer sig med händerna mot den heta klippan med ryggen och rumpan mot mig, som om hon blivit gripen av polis. Sedan svankar hon, gud så hon svankar mot mig. Hon står med benen brett isär och hennes ljusrosa fitta klittrar av alla safter som i sakta tempo rinner ur henne. Cim kastar till med huvudet och tittar på mig, hon rör sin rumpa fram och tillbaka i ett lätt vaggande tempo. Jag ställer mig upp och går fram mot henne med min kuk pekande snett uppåt. En liten droppe sav har pärlat sig längst fram på mitt ollon och den smetar av sig mot hennes högra skinka när min kuk stöter mot den. Jag tar ett hårt tag om Cims höfter och utan att hålla i kuken låter jag den pulsera mot hennes öppning. Den blir direkt fuktig av hennes safter och när Cim känner den mot sin fitta så trycker hon sin vackra rumpa långsamt mot mig. Jag möter upp med en liten motstöt och jag nyper åt lite hårdare om Cims höfter när jag glider in. Vi stannar till lite och känner hur min kuk pulserar i henne undertiden hennes fitta krampar i snabbt tempo. Cim faller lite framåt och blir stående med sina bröst tryckta mot den varma klippan, fortfarande kraftigt svankande mot mig. Jag börjar med mitt hårda tag om hennes höfter försiktigt dra henne mot mig, känner efter hur djup hon är och vad hon klarar. När jag fått kontroll på henne så ökar jag takten gradvis. Tillslut så är mina stötar så kraftiga att varje gång jag drar mig ur henne vänder jag inte innan jag är helt ute ur henne. Jag tar min ena hand och drar lätt i hennes hår.

Jag vänder på Cim så hon står mot mig. När hon vänt på sig så ser jag att där hon precis stod finns fuktiga avtryck av hennes bröst kvar. Jag trycker henne mot min kropp och tar ett kraftigt tag om hennes skinkor, med ett lyft så särar jag på dom. Cim slänger upp sina ben i en bensax runt min midja, utan hjälp glider min kuk in i henne igen. Hon håller mig hårt om halsen och kysser mig undertiden jag ökar tempot, hon kämpar för att inte tappa taget. Cim tappar greppet med sina ben när hon kommer och för att hon inte skall ramla av mig så trycker jag upp henne mot klippväggen. Hon skakar i hela kroppen och gräver in sina naglar i min rygg. Jag fortsätter att stöta så hårt jag kan utan hennes hjälp undertiden hon kommer och precis när jag skall spruta faller hon av och ner på marken framför mig. Min sats landar på hennes underbara bröst och rinner ner över hennes mage. Jag står lutad över henne med mina händer vilande mot klippan. Cim tar med sin tunga och slickar i sig den sista droppen sperma som hänger från mitt ollon. Jag går ner på knä och kysser henne, hon andas häftigt fortfarande. Våra kroppar är helt genomblöta av svett och vi tar på oss våra badkläder för att gå ner och tvätta oss rena.

Jag kan säga att efter denna dag vid havet så tog våran vänskap en ny vändning, varför tog jag inte detta steget tidigare har jag tänkt många gånger. Så gott folk, fega inte förlänge det förlorar du bara på.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 4,55