Korsettaffären

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 18 maj kl. 15:57
Läst: 22730 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 203 röster, snittbetyg 5,71
För att inhandla någonting att överraska dig med nästa gång vi träffas, styr jag stegen mot stadens mest exklusiva affär för underkläder. Den är känd både för sitt exklusiva och spektakulära sortiment samt sin goda betjäning. Deras underkläder är både intressantare och kvalitetsmässigt bättre än det utbud som går att finna på sexaffärernas webbsidor. Dessutom kan man i lugn och ro ägna sig åt att prova plagg efter plagg i affärens stora och bekvämt inredda provhytter. Och personalen står alltid till tjänst med hjälp och rådgivning.
Jag hälsas välkommen av en elegant försäljerska i min egen ålder. Av utseendet att döma passar hon väl att jobba inom denna bransch, tänker jag lite road. Jag förklarar att jag var intresserad av att köpa en riktigt sexig korsett, gärna i svart och möjligtvis med delvis genomskinliga svarta spetsar. Ungefär som en glada änkan-korsett, tillägger jag, en som gör min figur mer timglasformad så att höfter och bröst framhävs.
Efter att ha hört sig för om min storlek väljer hon ut en handfull olika modeller och hänvisar mig till en av provhytterna i den bakre delen av affären. Tre av väggarna i den mer än rejält tilltagna provhytten är försedda med speglar från golv till tak. Inredningen består av några stolar och ett litet bord samt nästan mitt på golvet en divan överdragen av ett vinrött tyg. Ljuden av våra fotsteg dämpas av den tjocka mjuka heltäckande mattan. Helhetsintrycket är en klichéartad blandning av harem och bordell, utan att vara vulgärt. Atmosfären är mer kvinnligt sensuell än utmanande sexig.
Jag klär av mig allting med undantag av trosorna för att göra mig redo att prova korsetten som försäljerskan valt ut. Det är en á la 1700-tal med på ytan slätt liv utan särskilda kupor för brösten. Synen av min nästan nakna kropp i de omgivande speglarna känns lite upphetsande. Jag lyfter lite på armarna för att försäljerskan skall kunna lägga den första korsetten omkring mig för att sedan haka fast den i ryggen. Då hon lägger korsetten tillrätta tycker jag att hennes händer snuddar mer än nödvändigt vid mina bröst. Våra blickar möts i spelen.
Du har väldigt vackra bröst, konstaterar försäljerskan utan att släppa min blick i spegeln. Det pirrar motvilligt till i mitt underliv.
Efter att ha fäst några av hakarna vid min midja grabbar hon utan förvarning tag i korsetten så att den glider ned över brösten. Därefter spänner hon åt och knäpper fast de översta hakarna i ryggen. Resultatet blir att mina bröst pressas uppåt och framåt. Jag står som paralyserad och stirrar i spegeln. Hade hon i min blick tolkat ett tecken på intresse? Hade där faktiskt funnits något omedvetet tecken på intresse? Försäljerskan griper bakifrån tag om mina bröst och masserar dem rätt hårdhänt. Hennes fingrar söker sig till mina bröstvårtor och hon nyper till, samtidigt som hon pressar sin kropp mot mig. Jag känner hennes mjuka bröst mot min rygg.
Härliga bröst, det finns ingenting så härligt som kvinnors bröst, mumlar hon i min nacke. Jag kämpar med mig själv för att kunna tänka klart. Vad fan betydde detta? Jag hade kommit till affären med avsikt att köpa något sexigt för att överraska dig, och nu stod jag här och blev klämd på brösten av försäljerskan. Jag förnekade alla känslor av lockelse och njutning, och sköt avvisande kvinnan ifrån mig. Nu fick det vara nog!
Hon grabbade tag i mig och knuffade mig med sådan kraft att jag tappade balansen och landade på rygg på divanen. Blixtsnabbt kastade hon sig över mig och placerade sig gränsle över mina höfter för att hålla mig på plats. Hon rev hastigt upp sin blus och drog ned sin BH så att brösten hängde fritt. Därefter böjde hon sig framåt och försökte pressa en bröstvårta in i min mun. Jag kunde bara inte motstå, mina läppar slöts om hennes bröstvårta. Jag sög på den, slickade och nafsade lite med tänderna. Med händerna grep jag om bröstet och började smeka det medan jag bearbetade bröstvårtan med munnen. Det var upphetsande, motvilligt måste jag erkänna för mig själv hur upphetsande det var. Jag undrar vad du skulle säga om du såg mig nu?
Kvinnan börjar leka med mig. Hon drar sig lite undan, gungar med brösten medan hon noga iakttar min blick. Antagligen ser hon ett begär hos mig för hon börjar reta mig medvetet. För brösten närmare och låter dem smeka mitt ansikte. Jag känner hennes styva bröstvårtor vidröra mina kinder, min panna och min mun. Gapar och försöker grabba tag i dem med min mun. Samtidigt har hon tagit tag i mina bröst och masserar dem ihärdigt.
Vi gör det bröst mot bröst, säger hon och rycker upp mig i sittande ställning. Hon närmar sig så att hennes bröst snuddar vid mina. Hon rör sig hit och dit, växlar mellan hård och lätt beröring. Ibland vidrör hennes bröstvårtor mina, ibland pressar hon sina bröst hårt emot mina. Jag känner hur jag blir mer och mer fascinerad av vår lek, trots att jag också känner mig lite generad. Då hon pressar in ett av sina bröst mellan mina, kan jag inte motstå att ta tag i mina bröst och pressa ihop dem omkring hennes.
Eftersom du börjar bli mer medgörlig så är det dags att gå, kuttrar hon i mitt öra. Hon hakar upp min korsett och befriar mig från plagget. Då hon för handen in mellan mina ben, rycker jag till och drar mig undan. Att lite lekfullt leka med varandras bröst är en sak, tänker jag, men någon verklig lesbisk sexakt tänker jag inte vara med om. Jag gör en ansats att stiga upp för att nå mina kläder.
Hon fäller mig tvärs över sina lår och vrider min ena arm bakom min rygg. Fördömt, kvinnan måste verkligen vara tränad, tänker jag och inser att hon har mig i ett skruvstäd. Jag lugnar mig lite eftersom jag bedömer att situationen inte är direkt farlig. Vad fan tänker hon nu hitta på! AJ! Det gjorde ont!
Snabbt hade hon med den fria handen dragit ner mina trosor och givit mig en par hårda klatschar på baken. Så ytterligare några till. Det är något otroligt perverst upphetsande att ligga där med baken i vädret och bli smiskad av en annan kvinna. Motvilligt inser jag att jag faktiskt gärna vill ha några smällar till.
Men smällarna uteblir. Istället känner jag hur hon försöker föra in någonting i mitt anus. Nej, nu går det verkligen för långt! Jag sprattlar med benen, jag slingrar mig och jag försöker kämpa för att komma loss ur kvinnans grepp. Med benen och underkroppen glider jag ner från divanen, men jag har knappt fått känning av frihet före hon grabbar tag i mina handleder och låser dem bakom min rygg. Klick! Hon har försett mig med handklovar. Utan att spilla någon tid gör hon detsamma med mina vrister. Där ligger jag med baken i vädret lutande över divanen samt surrad till händer och fötter.
Jag hade inte trott att det skulle vara nödvändigt att binda dig, förklarar kvinnan med lugn röst. Då jag vrider på huvudet kan jag i en av spegelväggarna se hur hon står och smeker sina egna bröst medan hon tittar ned på min blottade bakdel. Jag kände på mig att du inte är främmande för att njuta av en annan kvinna och låta en kvinna ge dig njutning, fortsätter hon. Men trots att din blick gav klartecken är du en sådan novis på området att jag är tvungen att ta till lite våld för att lära dig ditt eget bästa.
Den som bråkar såhär mycket blir bestraffad, säger hon, varpå jag i spegeln ser hur hon tar fram en piska med många lädersnoddar. Hon låter lädersnoddarna smeka sina egna bröst medan hon långsamt återvänder till divanen. Så låter hon piskan vina över min bak. Svedan är snabb och mer uppeggande än smärtsam. Hela situationen är lika upphetsande som vansinnig. Där ligger jag bunden på knä och får smisk med en piska av en annan kvinna. Jag är fullständigt förvirrad och vet inte om jag hellre vill skrika ”sluta” eller ”mera”.... men före jag beslutat mig låter hon piskan vina igen.
Kvinnan lägger piskan ifrån sig och knäar bakom min rygg. Jag känner hennes tunga mot mitt blottade sköte. Normalt älskar jag att bli slickad bakifrån – av dig, som är en man! Nu gör en kvinna samma sak och rent objektivt känns det på samma sätt. Men vetskapen om att det är en kvinna ger det en annan dimension. Ju mer jag koncentrerar mig på detta faktum desto mer upphetsad blir jag. Hur skulle du reagera om du såg detta? Bara att ställa denna fråga gör mig ännu mer upphetsad. Bara hon inte slutar!
Igen för hon in någonting i min bak, någon glatt som fyller upp öppningen rätt ordentligt. Hon rör föremålet långsamt fram och tillbaka medan hon fortsätter med att slicka samt suga på mina blygdläppar. Jag tror jag förgås.... jag uthärdar inte mera.... detta är för perverst... för SKÖNT! Jag slutar tänka och spjärna emot och ger mig hän njutningen ända tills orgasmens vågor välver genom min kropp. Med slutna ögon bara vilar jag i njutningen.
Allt som hänt har gjort att jag tappat begreppet om tid. Så känner jag hur kvinnan tar tag i mina axlar och reser mig rakt upp i knästående. Hon sätter sig framför mig på divanen, drar upp kjolen och blottar skötet. Hennes kön var rakat med undantag av en rand mitt fram. Nu är det din tur att slicka, kommenderar hon och lutar sig bakåt. Jag inser min belägenhet och att jag knappt har några andra alternativ. Där står jag naken på knä fjättrad till både vrister och handleder. Och med tanke på vad som tidigare hänt skulle hon säkert hitta på någon metod att tvinga mig om jag försöker vägra. Jag tänker på att du ofta talat om hur upphetsad du blir av tanken på att jag slickar en annan kvinnas kön, och så böjer jag mig framåt för att komma åt att vidröra henne med min mun. Jag sträcker ut tungan och slickar lite försiktigt. Det var ju inte så farligt trots att jag ryggar lite för doften... det är ju nästan som att dofta på mig själv. Konstigt men inte oangenämt. Jag blir djärvare med tungan och för den in mellan hennes blygläppar för att slutligen sticka in den i henne så långt som möjligt. Kvinnan stönar av vällust och jag finner en viss njutning i situationen. Slutligen känner jag hennes rytmiska orgasm mot min mun.
Det är något otroligt upphetsande att på detta sätt vara en annan kvinnas sexslav. För visst har jag tvingats in i situation, om inte med starkt fysiskt våld, så i alla fall med oväntade övergrepp som har paralyserad mig medan jag ännu skulle ha haft en chans att gå min väg. Varför gallskrek jag inte eller kämpade emot med alla mina krafter? Varför lät jag mig så lätt manipuleras? Antagligen för att jag innerst inne var fascinerad och nyfiken på vad detta skulle leda till. Jag ville prova på något jag hittills bara fantiserat om. Och det var både värt att prova på och göra om en annan gång.
Då kvinnan hämtat andan låste hon upp hand- och fotbojorna som hållit mig fjättrad, letade lite i högen med korsetter för att slutligen räcka över en. Det är nog svart läder du skall ha, konstaterade hon i lugn ton och med professionell sakkännarmin. Du kommer att ha stor glädje av en i svart läder som lämnar brösten bara kommer att göra underverk, tillade hon.
Hon lämnade mig ensam att jag skulle klä på mig. Då jag kom ut i affären överräckte hon den svarta läderkorsetten vackert inslagen. Vi bjuder på den första, sade hon med ett leende och tillade att de har mycket annat på lager som kommer att passa perfekt. Fullkomligt omtumlad steg jag ut på gatan.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 203 röster, snittbetyg 5,71