Bussresan

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 17 maj kl. 16:37
Läst: 8637 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 27 röster, snittbetyg 4,74
Vi hade många nattliga timmar framför oss i bussen tvärs över en stor del av dem amerikanska kontinenten. Utanför bussen var det bäckmörkt kompakt och framme i bussen glimmade chaufförens instrumentpanel. Små ledljus fanns längs gången, men till all lycka brydde sig ingen av passagerarna om att ha läslamporna tända. Långa bussresor är alltid lite tröttsamma, kanske bäst att försöka sova bort dem.
Vi hade slagit oss ned på en bänk långt bak i bussen och kunde nöjda konstatera att de få andra passagerarna, i motsats till oss, valt den främre delen av bussen. Vi räknade med att få vara rätt ostörda och breda ut oss och våra ryggsäckar som vi tyckte.
Lutande mot din axel hade jag nästan slumrat till då jag kände din hand smekande lätt mot mitt ena bröst. Mmmmm... Din hand blev lite mer djärv, slöt sig om bröstet och klämde försiktigt. Jag vänder huvudet lite uppåt och söker din mun. Kittlar dig med tungan i mungipan för att få dig att öppna munnen. Känner din tunga mot min och hur du blir mer ivrig. Vi känner och smakar på varandra. Din tunga blir mer påstridig och försöker komma helt in i min mun. Vi kan ibland kyssas i timmar, enbart genom munkontakt helt försvinna från omvärlden. Men inte denna gång!
Du lägger din ena arm om mina axlar och trycker mig varsamt bakåt mot armen. Jag inser att du tydligen har något annat än kyssande i sinnet. Min gissning bekräftas av att du försiktigt börjar knäppa upp knapparna i min skjortblus, en efter en som om det vore en högtidlig ritual. Också fastän det är nästan mörkt i bussen känner jag mig nöjd över att jag valde att klä mig i de nyinköpta äppel-gröna underkläderna före vi lämnade San Fransisco. Jag hade valt att köpa just dessa genomskinliga boxertrosor med sidenbandssnörningar på sidorna eftersom jag väl visste hur förtjust du är att se mig i genomskinliga kläder. Jag känner mig förtjust och smickrad av att uppleva hur småkåt du blir av att under genomskinligt tyg skymta mina bröstvårtor, mitt könshår eller skåran mellan mina skinkor. Jag hade sett fram emot hur du skulle reagera då vi når vår destinationsort och kan låsa en hotellrumsdörr bakom oss.
Du viker försiktigt upp kanterna i min skjortblus och smeker övre delarna av mina bröst ovanför BH-kupornas kant. Kysser mig lätt på halsen och snusar mig i halsgropen. Mmmmmm.... Du doftar så gott, mumlar du. Du för långsamt ditt ansikte nedåt och låter din kind vila mot mitt högra bröst medan du sticker in ett finger innanför BH-kupan som täcker det andra bröstet. Smeker fram och tillbaka med fingret innanför BHn, varefter du försiktigt drar ku¬pan nedåt så att bröstet blottas. Bröstet pöser svällande ovanför BHn som är dragen nedåt så att bröstet pressas uppåt. Bröstvårtan har styvnat för länge sedan och pekar rakt framåt.
En lång stund pillrar och leker du med den blottade bröstvårtan. Ditt ansikte ligger så nära att du inte skulle behöva göra någon större ansträngning för att ta bröstvårtan i din mun. Istället väljer du att bara använda handen. Du masserar, klämmer, nyper och drar i bröstvårtan. Beröringen får mitt underliv att reagera på känt sätt. Det känns som om mitt inre skulle röra på sig i välvande rörelser.
Jag svänger på mig, klämmer ner mig mellan bänkraderna så att jag kan ställa mig på knä framför dig. Jag drar ned också den andra BH-kupan och pressar med överarmarna de blottlagda brösten mot varandra. De svaga ljus som finns längs taket i mitten av bussen är tillräckligt för att du skall se hur de runda brösten riktar sig mot dig. Jag tar ditt huvud ömt mellan mina båda händer och för ner ditt ansikte mot mina bröst. Du borrar in ditt ansikte mellan brösten, varefter du tar den ena bröstvårtan i din mun. Du slickar den försiktigt och ömt samtidigt som du kniper till med fingrarna om den andra bröstvårtan. Åååå.... Sedan byter du så att den bröstvårta som just fick lite omild behandling blir mjukt slickad medan den andra får sig ett litet nyp. Så växlar du om igen eftersom du tydligt märker min positiva reaktion.
Med en smekande rörelse för du min öppna skjortblus över mina axlar samtidigt som jag, stående mellan dina knän, börjar knäppa upp din skjorta. Med långa rörelser smeker du mig över ryggen från axlarna ned mot baken. Jag lutar mig framåt och tar din ena bröstvårta i min mun. Slickar den och nafsar lite försiktigt. Den styvnar och du stönar svagt. Mot min mage känner jag din hårda kuk genom tyget på dina byxor. Men den får vänta ännu en stund. Jag koncentrerar mig på din andra bröstvårta medan du låter fingrarna leka innanför min jeanslinning. Jag sträcker på mig lite för att komma åt att nafsa dig i ena öronsnibben. Du utnyttjar snabbt tillfället genom att grabba tag i dragkedjan på mina jeans och lirka den nedåt. Därefter är det ingen konst för dig att dra ned jeansen över min bak.
Jag lutar mig stilla mot din bröstkort medan du undersöker mina trosor. Eftersom du inte kan se mycket i den nästan mörka bussen får du lita dig på känseln i dina händer. Du känner på tyget och drar lite i sidenbanden. Sedan gör du en smekande rörelse över mitt lår för att komma åt att sticka in handen under trosan. Du lirkar med den andra handen tills du lyckats göra likadant. Dina händer är pressade under mina trosor och du håller mina skinkor i ett stadigt grepp. Masserar lite och närmar dig med tummarna skåran. Jag ligger helt stilla och känner hur dina tummar förflyttas millimeter för millimeter närmare mina håligheter.
Jag drar mig lite undan för att kunna få upp dragkedjan i dina byxor. Känner den härliga kuken pressa på inne i byxorna. Så är den befriad från sitt hölje! Jag tar den i handen och omsluter toppen med mina läppar. Suger försiktigt samtidigt som jag för handen upp och ned. Ollonet känns sammetslent mot mina läppar. Din kuk är så fin, tänker jag medan jag suger ömt.
Vill du spruta på mina bröst, frågar jag och lutar mig lite bakåt. Du grabbar tag om kuken och börjar smeka dig själv till orgasm. Den kommer häftigt och du sprutar sperman över mina bröst. Jag känner den träffa och hur den rinner ned mellan och över brösten. I mörkret glimmar en spermadroppe från den ena bröstvårtan. Jag sträcker upp armen för att tända den lilla läslampan som befinner sig rakt ovanför mitt huvud. Lampans koncentrerade ljusstråle lyser ned över mina spermaindränkta bröst. Jag börjar långsamt gnida in sperman som om den vore en hudkräm. Du iakttar mig fascinerat och jag är väl medveten om att du tycker om synen. Kanske du om en stund blir i stånd att spruta en andra sats....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 27 röster, snittbetyg 4,74