Thai-massage

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 10 maj kl. 05:56
Läst: 15906 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 49 röster, snittbetyg 3,96
Med en handduk om höfterna kommer du direkt från bastun in till massageavdelningen där jag jobbar. Iklädd en typisk orientalisk sidenklänning med liten uppåtstående krage, sneda ärmar, spänt liv och snäv kjol, tar jag vänligt emot dig. Du noterar i förbigående att min långa klänning som spänner över baken på ena sidan är försedd med en hög slits som går nästan ända upp till höften. Men du är så trött och dåsig efter vistelsen i bastun att du snabbt dåsar till på massagebritsen.
Jag smörjer in mina händer med väldoftande olja och börjar mjukt men kraftfullt massera din nacke. Mina händer arbetar sig över dina axlar och ned längs din rygg. Masserar musklerna på dina armar. Du stönar svagt av välbehag. Din hud blir alltmer mjuk och glansig av den väldoftande oljan. Jag för försiktigt några fingrar under kanten av handduken som omsluter din midja. Med lite lirkande får jag din handduk att lossna kring midjan. Sedan är det ingen konst att med smekande och masserande blottlägga din bak. En mycket sexig manlig rumpa, konstaterar jag med sakkännarmin och ler för mig själv. Medan jag masserar dina lår- och vadmuskler särar jag lite på dina ben.
Jag låter min oljiga hand glida in mellan dina ben och för den från vristerna uppåt. Du samarbetar villigt och särar lite mer på benen. Jag kuperar mina händer om dina skinkor och för dem varsamt i sär. Böjer mig framåt och med tungan kittlar jag lätt din anus. Du flämtar till. Kanske jag överraskade dig lite. Men du ligger helt stilla och låter mig bestämma vad som händer härnäst.
I min salong finns olika redskap att välja mellan. Jag besluter mig för en stor stav som jag smörjer in ordentligt före jag försiktigt börjar tränga in den i din bak. Du spänner ut slutmuskeln för att lättare kunna ta emot staven. Det är lite kämpigt och jag undrar om jag borde byta till en lite mindre modell. Så plötsligt glider toppen av staven in och därefter är det inte svårt att långsamt köra in också en stor del av den övriga staven. Jag väntar en stund för att du skall vänja dig vid stavens existens. Sedan börjar jag långsamt och försiktigt röra på den fram och tillbaka. Först mindre rörelser, sedan allt större.
Jag kör in staven djupt och vänder dig sedan på sida. Som väntat har du kanonstånd. Jag böjer mig framåt och tar din kuk i min mun. Slickar ollonet och omsluter sedan kuken så mycket jag kan. Klämmer åt lite med sugande rörelser. Du grabbar med ena handen tag i mitt huvud och pressar mig över din kuk. Det verkar som om du skulle vilja sjunka lika långt med kuken i min mun som staven är i din bak.
Du kommer åt att sticka in handen i den höga slitsen på min kjol. För den upp mot min bak och märker att jag inte har någonting på mig under kjolen. Det är tydligt att du vill något mer, för nu håller du med kraft fast mig medan du svingar upp dig från bädden. Du böjer mig framåt över bädden, tar flaskan med massageolja som jag tidigare använde då jag masserade din kropp, särar på mina skinkor och klämmer in olja direkt i min bak. Du tog i ordentligt för oljan flödar ut ur öppningen och rinner ned längs mina ben. Du tar sikte och pressar in din kuk i min lilla öppning. Jag kvider för din kuk är om möjligt större än den stav som jag valde för din bak. Det är otroligt upphetsande att bli penetrerad med någonting som nästan är för stort, att bli fylld till bristningsgränsen. Jag skall visa dig hur det skall masserar, säger du och med staven fortfarande stickande ut ur din bak knullar du mig hårt och bestämt tills jag tigger om nåd.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 49 röster, snittbetyg 3,96