Efter operabesöket

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 8 maj kl. 06:16
Läst: 8374 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 29 röster, snittbetyg 4,48
Äntligen har operan på repertoaren tagit upp ”Così fan tutte” som är en av våra favoriter bland operor. Vi har förberett oss och klätt upp oss ordentligt för att göra kvällen riktigt festlig. Du har en stilig kostym och eleganta skor medan jag är klädd i en lång fotsida svart sammetsklänning. Till klänningen, som har smala ärmar och sitter spänt över bröst och höfter för att sedan bölja ut i en svepande vid kjol, har jag vita pärlor om både hals och i öronen samt en elegant håruppsättningen.
Föreställningen börjar och vi njuter av den vackra musiken. Plötsligt under sista akten lutar jag mig mot dig och viskar i ditt öra att jag glömt att ta på mig trosor. Jag märker hur du rycker till och känner i mörkret din blick. Du säger ingenting men under resten av föreställningen, men jag känner hur du trycker ditt lår mot mitt ben.
Vi tar som vanligt taxi för att komma hem snabbt och behändigt. I hissen trycker du dig mot min rygg så att jag känner konturerna av din hårda kuk genom kostymtyget. Hemma slår du dig med låtsad nonchalans ned i soffan och konstaterar att en kvinna, som är så oanständig att hon vistas på offentlig plats utan trosor, tigger om att bli bestraffad.
Jag tar på mig en oförstående min samtidigt som jag för händerna bakom ryggen för att knäppa upp min klänning. Då jag fått upp alla hakar skjuter jag klänningen med smekande rörelser över axlarna och låter den falla till golvet. Där står jag sedan iklädd svart spetskorsett med strumpeband, svarta strumpor och högklackade skor – och utan trosor! Kombinationen av den eleganta håruppsättningen, de fina smyckena och den övriga utstyrseln är minst sagt intressant. Möjligtvis kunde någon finna den vulgär. Utmanande och uppeggande är den åtminstone. Elegant damig hora kunde man kanske kunna kalla en sådan uppenbarelse. Korsetten har täckande spetsbelagt tyg över brösten men består av relativt genomskinlig spets på sidor och rygg. Den slutar just nedanom midjan och strumpebanden är fästa i dens nedre kant.
Kom hit och sug mig, kommenderar du barskt och särar på benen. Med svajande höfter trippar jag fram till dig, knäböjer på en dyna du slängt framför dig på golvet, öppnar dina byxor och lirkar fram den stenhårda kuken. Vilken syn du är där du sitter i din eleganta kostym med kuken ut ur byxorna. Du tar tag i mitt huvud och böjer det vänligt men bestämt över din kuk. Jag är fullständigt införstådd med vad du vill, öppnar munnen och börjar slicka och suga girigt. Du lutar dig tillbaka och stönar njutningsfullt.
Plötsligt böjer du dig lite framåt över mig och jag känner att du för något över min bak. Det kittlar lite som om det skulle ha fransar. Du för föremålet mellan mina skinkor och smeker mig över baken med det. Det känns delvis mjuk, delvis glatt läderaktigt. Du sveper med det ned över mina lår. Jag börjar ana vad det är frågan om – en läderpiska! Då jag försöker vrida på huvudet grabbar du tag i mitt hår och motar mig tillbaka till min ursprungliga position. Fortsätt bara suga medan jag visar dig hur det går för så snuskiga flickor, säger du med bestämd röst samtidigt som du ger mig en dask över baken med någonting du håller i handen. Det svider till och jag rycker så mycket jag kan i den position jag befinner mig. Smärtan är mycket snabbt övergående. Kvar är en eggande kåt känsla. Jag misstänker att jag snabbt blev riktigt blöt. Det känns sig som om hela mitt underliv bara skulle vänta på mera.
Såhär går det för den som går på operan utan trosor, säger du och fortsätter smeka mig med piskans fransar. Du reser mig upp i knästående ställning så att vi ser varandra i ansiktet. Du böjer dig fram och med hjälp av mjuka leopardfärgade handklovar fäster du mina händer bakom min rygg. Därefter låter du piskfransarna göra en smekande rörelse från min ena axel, bröstens övriga del och den andra axeln. Du fortsätter ned över min ena höft, för att plötsligt snärta till över min vänstra bakhalva.
Därefter drar du med ena handen ned en av BH-kuporna på min korsett så att det ena bröstet blottas. Med piskfransarna kittlar du mitt nakna bröst. Jag bävar för att du skall snärta till bröstet. Men nej, du drar ned BH-kupan också från det andra bröstet och smeker det med piskan. Nyper lite i bröstvårtorna för att därefter böja mig fram över soffan. Mitt sköte välver sig inuti av upphetsning över vad som jag misstänker komma skall. Och du gör mig inte besviken. Du binder mina vrister med liknande leopardfärgade fotbojor – för säkerhets skull för att jag inte skall kunna sparka i protest, påpekar du. Därefter ställer dig på knä bakom mig och snärtar till med piskan över min bak flere gånger. Tillräckligt hårt för att det skall kännas ordentligt, men tillräckligt försiktigt för att det inte skall göra olidligt ont.
Det är något otroligt upphetsande att få smisk av en man. Och att i den situationen vara bunden med mjuka leopardfärgade hand- och fotbojor och klädd i elegant svart korsett, strumpor och högklackade skor samt smyckad med vackra vita eleganta pärlor gör det ännu mer upphetsande.
Då du bedömer att jag fått nog bestraffning, smörjer du in piskskaftet med glidmedel och trycker det försiktigt in i min bak. Det blir för mycket... orgasmen böljer genom mitt underliv. Du ser fascinerat på hur piskans fransar flaxar där de hänger ut från min bak.
Då jag hämtat andan lyfter du upp mig från soffan och trycker ned mitt huvud över din kuk. Damen blev visst på hälft, anmärker du och förväntar dig att jag skall suga dig färdigt. Medan jag suger din kuk tills du går iakttar du med intresse hur piskans fransar svajar.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 29 röster, snittbetyg 4,48