Sängköpet

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.sexleksaker.net
Inlagd: 6 maj kl. 07:50
Läst: 11511 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 56 röster, snittbetyg 5,18
Vår dubbelsäng börjar bli lite gammal och sliten. Vi enades om att det var dags att köpa en ny, och begav oss till affären som säljer Dux-sängar. Där blev vi mottagen av en attraktiv kvinna som villigt visade oss deras sortiment. Du lite tvetydigt påpekade att sängen också skall hålla till annat än att sova på, log hon och blinkade i samförstånd. Hon visade oss in i ett mindre rum där det fanns en rejäl stor säng som hon menade att säkert motsvarade vårt behov. Kunde vi pröva den lite, frågade jag undrande. Det skulle nog gå bra trots att klockan blivit så mycket att det var dags att stänga affären, svarade kvinnan. Hon tillade att hon är villig att stå till vår tjänst om vi bara väntar medan hon låser ytterdörren.
Under den korta stund kvinnan var borta passade vi på att klä av oss våra ytterkläder. Jag sträckte ut mig halvliggande på sängen medan du satte dig i en länsstol invid den. På mig hade jag en svart yllepolotröja samt en vid kjol samt på benen strumpor och skor med rätt höga klackar. Kvinnan, som var klädd på ungefär samma sätt som jag, återvände och slog sig ned på sängen bredvid mig. Då hon lutade sig bakåt råkade jag se en skymt av hennes ben så högt upp att jag kunde konstatera att hon hade strumpor med strumpeband. Jag hade skymtat en fläck bar hud ovanför strumporna.
Då vi rullade runt lite på sängen för att kontrollera resårernas hållbarhet och för att du på avstånd skulle kunna säga om sängen p.g.a. våra rörelser och vår tyngd gungade mer än vad var acceptabelt, kom vi att snudda vid varandra mer än en gång. Det är så varmt här att jag tror jag måste ta av mig tröjan, sade jag och drog snabbt tröjan över huvudet. Med detta avslöjade jag att jag hade på mig en svart spets-BH. Metallbyglarna under brösten fick dem att puta rakt framåt och under de lite genomskinliga spetsarna kunde bröstvårtorna urskiljas.
Då den främmande kvinnan gjorde likadant kunde vi se att hon var klädd i en BH av liknande modell, men då min var svart var hennes vit. Synen var mycket tilltalande.
Vad är det för sätt att sitta där halvklädda, påpekade du i låtsad sträng ton. Endera har ni kläder på er eller så är ni så goda och också klär av er kjolarna! Du behövde inte be två gånger. Vi gled snabbt ur kjolarna och avslöjade att vi båda hade matchande spetstrosor samt strumphållare. Vi ställde oss på knä mittemot varandra. Jag sträckte fram ena handen och vidrörde varsamt hennes bröst. Blev lite djärvare och koncentrerade mig på den ena bröstvårtan. Masserade den genom BH:ns spetstyg. Hon formade armarna runt mig för att haka upp min BH. Då den föll ned på sängen kunde vi alla se att mina bröstvårtor var fullständigt styva.
Efter att ha gjort på samma sätt med hennes BH stod vi där med brösten mot varandra. Att vi var ungefär i samma längd var en fördel för vår kommande aktivitet. Jag närmade mig henne så att mina bröst vidrörde hennes. Det var egg¬ande att känna hennes styva bröstvårtor mot huden och att gnida dem mot mina egna. Vi gned och pressade brösten mot varandra. Så tog hon tag i mina bröst och jag i hennes. Vi masserade, smekte och nöp varandra om vartannat. Jag har alltid tyckt om att vidröra mina egna bröst. Kan faktiskt bli kåt på dem. Men detta var ännu bättre.
Du försökte blanda dig i leken men vi körde bort dig. Varsågod och vänta på din tur. Tids nog får du komma med. Kvinnan nafsade och sög på mina bröst. Ups, det blev ett sugmärke. Tycker inte riktigt om att få sådana, men jag måste medge att det kändes skönt medan hon sög. Då vi lekt färdigt ställde vi oss igen mittemot varandra och började samtidigt dra ned den andras trosor. Våra runda bakar avslöjades åt dig i profil. Både bakarna och skötena var inramade av strumphållarna, strumpebanden och strumporna, vilket kom dessa delar av våra kroppar att framhävas. Vi smekte varandra över baken och låren.
Vi ställde oss på knä sida vid sida och sträckte oss efter dina händer. Hon förde din vänstra hand till sitt högra bröst medan jag förde din högra hand till mitt vänstra bröst. Där mitt emellan fanns två bröst – ett var hennes och ett var mitt – som du fick slicka och suga på så mycket du ville. Du gjorde som vi uppmanade dig till och ditt ansikte begravdes i mjuka bröst samtidigt som du med händerna kramade de andra. Jag som visste vad du tycker om, föste dig på rygg och klättrade på alla fyra över dig så att mina bröst hände ovanför ditt ansikte. Kvinnan insåg snabbt galoppen och gjorde sammalunda. Ovanom ditt ansikte svajade och gungade nu fyra läckert runda bröst med hårda bröstvårtor. Du fick leka med dem som du ville. Puffa på dem så att de gungade mera, knåda, gnida och nafsa.
Kvinnan och jag drog oss tillbaka och jag viskade något i hennes öra. Därefter stack jag in ett finger i mitt sköte, samlade upp fukt som jag gned över hennes bröstvårtor. Hon gjorde på samma sätt med mig. Vi kröp tillbaka i samma ställning och lät dig snusa och smaka på bröstvårtorna. Blev du förvirrad över att den främmande kvinnan doftade och smakade som jag? Och mina bröst smakade främmande? Eller är smaken och doften alltid densamma?
Du kämpade för att med dina händer komma åt våra bakar och sköten. Det var uppenbart vad du var intresserad av. Då du var så kåt av alla bröst och all inre fukt du fått dofta och smaka på, att jag befarande att det skulle gå för dig, reste vi oss upp och ställde oss på knä sida vid sida vid andra kanten av sängen. Vi började övre kroppen framåt så att axlar och bröst vilade mot sängen. Man kan verkligen säga att vi hade bakarna i vädret! Vi tittade på dig med en blick som sade att om du vill ha något så får du verkligen bemöda dig med att kravla dig upp och komma runt sängen. Du fattade vinken och reste dig. Byxorna hade du för länge sedan fått av dig – antagligen medan jag och den andra kvinnan varit fullt upptagna av varandras bröst – och kuken pekade rakt uppåt.
Du kom runt sängen och möttes av den inbjudande synen av våra runda bakar sida vid sida. Alla öppningar var blottade – det var bara att ta för sig. Vilken skulle du välja först? Precis som jag hoppades började du växla från den ena till den andra. Du grep tag om min bak för att få stöd och trängde in din kuk i mitt sköte. Snabbt drog du ut den och gjorde samma sak med den andra kvinnan. Sedan var det bakre hålens tur. Mitt anus var så nära den andra kvinnans anus att det nästan var som om du skulle ha knullat en och samma kvinna – med två anus och två sköten! Ahhh... det var skönt och det var uppeggande att veta att din kuk mellan varven trängde in i annan kvinna... så tillbaka till mig.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 56 röster, snittbetyg 5,18