Biobesöket

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 2 maj kl. 17:36
Läst: 9324 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 41 röster, snittbetyg 4,83
Jag hade övertalat dig att göra mig sällskap för att se Sauras film ”Flamenco”. Trots att jag tidigare sett filmen i TV, ville jag se om den på bio då möjlighet gavs. Jag var säker på att det skulle ge min filmupplevelsen mervärde att se den på bio i ditt sällskap – en film om flamencons upphetsande rytmer upplever man mer än ser. Som väntat var det inte många människor i publiken. Det var ingen platsnumrering och de flesta valde platser i mitten och främre delen av salongen. För att inte störas av de andras eventuella popcornstuggande eller prassel med karamellpapper valde vi den bakersta raden i salongen.
Filmen hade knappt börja då du lade din arm om mina axlar. Så småningom sökte sig din hand nedåt längs min sida för att komma åt att vidröra mitt vänstra bröst. Jag märkte hur dina fingrar blev ivriga då du upptäckte att jag inte hade någon BH under t-shirten. Då vi begav oss hemifrån hade jag lyckats dölja detta genom att ha på mig en jacka. Du masserade det bröstet ovanpå t-shirten och kände genom tyget hur bröstvårtan hårdnade. Jag satt helt stilla och bara njöt. Därefter lade du din andra hand på mitt högra bröst så att dina båda händer kom att kupa sig om mina bröst. Du fortsatte en lång stund med gnidande, smekande och klämmande rörelser för att ibland avbryta och ge bröstvårtorna ett lätt nyp.
Mitt sköte reagerar omedelbart vid bearbetning av bröstvårtorna. Det är som om det skulle finnas någon sorts inre länk mellan dessa kroppsdelar. Utsätts den ena för retning så reagerar den andra, och vise versa. Jag gissade att du hade fått stånd, men jag rörde mig inte. Ville se vad du skulle göra härnäst. Dessutom hade jag en överraskning i beredskap åt dig.
Dina händer sökte sig under min t-shirt och du drog upp den så att brösten blottades. Det kom tillräckligt ljus från filmprojektorn för att jag skulle kunna se hur den ljusa huden på den runda brösten lyste i mörkret. Du böjde dig fram mot mig för att nafsa lite i den ena bröstvårtan. Bröst är fascinerande – jag njuter t.o.m. av att se på mina egna.
Du drog i min långa vida kjol för att komma åt att föra handen under den. Jag var mycket nyfiken på hur du skulle reagera.... Du smekte mig över ena låret och tryckte ned fingrarna mellan mina lår, varefter du förde handen långsamt uppåt samtidigt som du lätt särade på låren. Slutligen nådde du mitt sköte och upptäckte att jag rakat könshåren. Du stelnade till av förvåning men snabbt hörde jag ditt förtjusta småskratt i mitt öra. Du misstyckte tydligen inte över att kunna komma åt mitt fullständigt oskyddade kön. Du smekte över de mjuka läpparna, och speciellt de inre som kan vara fullkomligt sammetslena om man känner efter med riktigt varsam hand. Du särade på läpparna för att komma åt fukten som rann ur mitt inre. Därefter förde du ihop dem igen och masserade ovanpå, som du vet att ger mig stor njutning. Omkring oss pulserade flamencons rytmer.
Till slut kunde du inte längre behärska dig utan dirigerade mig ned på knä mellan bänkraderna. Jag lutade mig framåt och stödde på händerna medan du drog upp kjolen över min bak. Jag kunde väl föreställa mig hur den såg ut där i mörkret mellan bänkarna – den lyste väl vit och runt och i mitten skymtade ingångarna till mina ihåligheter. Du tog min bak i ett stadigt grepp med händerna från båda sidor, varefter du bestämt förde in din styva kuk i mitt sköte. Jag skälvde av njutning då du förde kuken ut och in. Det gällde att bita sig i läppen för att inte åstadkomma något ljud. Tur att filmmusiken var så ljudlig och rytmisk samt att den övriga publiken verkade helt upptagen med att se filmen. Ingen hade en aning om vad vi sysslade med på bakersta raden.... trodde vi!
Till slut drog du ut kuken ur mitt sköte för att pressa in den i min bak. Åååå.. den var så stor att jag befarade att jag inte skulle klara av att ta emot den. Jag spände ut slutmusklerna allt vad jag kunde. Det var svårt att låta bli att kvida. Så plötsligt gled den in och jag kände mig fullkomligt sprängfylld av kuk. Du hade knappt kommit in före jag kände de rytmiska rörelserna av din orgasm när du sprutade min bak full med din sperma.
Fullkomligt medtagna kravlade vi oss upp på stolarna igen för att se slutet av filmen. Jag rättade till min klädsel för att ingen skulle kunna ana vad vi sysslat med under filmföreställningen. Filmen tog slut, ljuset tändes i salongen och vi reste oss för att gå ut. Försökte se ut som om ingenting speciellt skulle ha hänt. Vid ytterdörren möttes vi av filmmaskinisten som hoppades att vi hade haft en trevlig kväll. Åtminstone hade han haft det, sade han och blinkade med ögat. Oj nej, vi hade fullkomligt förbisett att det bakom väggen bakom vår bänkrad naturligtvis fanns någon som skötte filmprojektorn. Och den personen hade förstås fullständig insyn till biosalongen. Tydligen hade han sett allt vi hållit på med. Undrar vad han själv gjort samtidigt? Efter den första chocken kunde vi inte an¬nat än le åt alltsammans. Nu finns det åtminstone en person som med fullständig säkerhet önskar att vi kommer att besöka bion igen, konstaterade vi och begav oss hemåt.
Du var extra ivrig att komma hem för du ville ta dig en närmare titt på mitt renrakade sköte. Hittills hade du bara i mörkret känt det med din hand. Hur skulle det se ut skymt bakom någonting genomskinligt, eller omringat av strumpor, strumpeband och korsett. Eller hur skulle det bara att låta en glatt stav glida över de totalt blottade nedre läpparna för att sedan långsamt föra in den i mitt sköte. Och att slicka det bara könet... du kunde knappt ge dig till tåls för att se hur jag skulle reagera på det. Men fortsättningen är en annan berättelse.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 41 röster, snittbetyg 4,83