Haremsdamen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Hönan Charlotte
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 1 maj kl. 19:19
Läst: 8607 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 3,90
Efter att ha badat klär du på dig en vacker fotsida badrock i silke. Lutar dig tillbaka i soffan och ser fram emot en riktigt vilsam och lugn kväll. Du sluter ögonen för att vila en stund, före du besluter dig om du skall läsa en bok eller se en video. Plötsligt fylls rummet av orientalisk musik. Du rycker till och öppnar ögon – vad betyder nu detta?
Du ser mig komma in med långsamma behagfullt smygande steg. Jag är beslöjad och klädd som en haremsdam. Jag är barfota och är iklädd genomskinliga svarta haremsbyxor tydligen machande blus. Av blusen kan du bara se ärmarna från armbågen nedåt samt partiet just ovanom midjan, eftersom jag ovanpå blusen har en färgrann liten silkesjacka som är knäpp över brösten. Om midjan har jag knutit en stor sjal med fransar som går ned ända över låren. Mitt ansikte är, förutom ögonen täckt av en halvgenomskinlig röd slöja som jag fäst med orientaliska spännen i min håruppsättning.
Jag rör mig behagfullt och drömst till musiken samtidigt som jag långsamt börjar knäppa upp hakarna mitt fram i min lilla jacka. Jag för högra delen av jackan åt sidan så du kan skymta bröstets rundning under det svarta chiffontyget. Du ser tydligt att bröstvårtan skymtar hård. Jag för också undan den vänstra sidan av jackan och gungar retfullt med brösten framför ditt ansikte. Du försöker vidröra dem men jag drar mig hastigt undan, kränger av mig jackan och vänder ryggen åt.
Medveten om att jag väckt ditt intresse börjar jag göra utmanande rörelser med baken. Samtidigt öppnar jag långsamt sjalens knut och drar den lite hit och dit före jag slutligen låter den falla till golvet. Haremsbyxorna hålls uppe med ett orientaliskt metallbälte som sitter lite löst över höfterna. Genom tyget skymtar du skåran i min bak medan jag vickar på höfterna, och då jag långsamt vrider på mig ser du på framsidan skötets mörkare område.
Långsamt börjar jag klä av mig den genomskinliga blusen. Först blottlägger jag det ena bröstet som jag smeker med inlevelse. Jag ser med förtjusning att din kuk skymtar i öppningen i din badrock. Den ser styv och inbjudande ut. Du håller den med ena handen medan du fascinerat stirrar på mig. Jag blottar också det andra bröstet och kastar slutligen av mig blusen. Brösten gungar då jag gör inbjudande rörelser med höfterna. Jag kommer allt närmare. Lossar byxorna från linningen, och stående lite böjd halft i profil drar jag långsamt ned byxorna över baken. Du kan se brösten svaja nästan rakt nedåt medan jag centimeter för centimeter blottar min runda bak.
Då jag står där helt naken med undantaga av medtallbältet runt höfterna kan du inte längre behärska dig. Du reser dig, griper mig vänligt men bestämt, och för mig mot sängen. Där lägger du ned mig på mage och placerar en par kuddar under min mage så att baken sticker upp i vädret ordentligt. För att jag skall ha det bekvämt lägger du en liten kudde under mitt huvud. Sedan binder du med kardborrband mina händer bakom min rygg. Också mina vrister binder du ihop med kardborrband.
En stund står du stilla och betraktar den syn du har framför dig på sängen. Mina öppningar ligger fullkomligt blottade inför dina ögon och jag är helt i ditt våld. Du ser fukten glänsa i mitt sköte. Din väntan retar mig – jag ser med stigande upphetsning fram emot vad du möjligtvis kommer att företa dig. Och insikten om i vilken position du skådar mig gör mig både generad och ännu mer upphetsad. Så sätter du dig ned bredvid mig och börjar smeka mig över bak och lår. Du böjer dig fram och slickar mitt sköte, kittlar med tungan och nafsar försiktigt i mina nedre läppar. Åååååhhhh......
Därefter tar du en grannblå jellystav som har olika form i båda ändorna – den ena är smal och den andra bredare. Du för först in den smalare ändan i mitt sköte och rör den långsamt fram och tillbaka. Därefter vänder du på staven och för in den bredare ändan. Den låter du bara vara stilla medan du tar den lilla guldfärgade metallstaven. Du vet hur skön jag tycker den är – i båda öppningarna. Efter att ha fuktat den ordentligt med glidmedel för du in den i min fak. Den glider fint och för mig känns det helt fantastiskt. Också du måste finna anblicken intressant där jag ligger bunden med baken i vädret – ur mitt sköte sticker en blå stav och ur min bak den guldfärgade. Du tar en paus för att ta ett foto. Det foto blir något att titta på i framtiden.
Efter att ha lagt kameran åt sidan kommer du upp på sängen och ställer dig gränsle över mina ben. Jag gissar vad du nu har för avsikter – och jag gissade rätt. Du avlägsnar staven från mitt sköte och stöter i ställe in din kuk. Då du rör den fram och tillbaka kan du med kuken känna guldstaven som fortfarande är i min bak. Du ser också hur dina rörelser får den att vagga fram och tillbaka. Jag ser ingenting men jag känner.... och jag anar vad som komma skall. Alldeles riktigt, du drar ut guldstaven och pressar in kuken. Det är på gränsen till vad jag klarar av... men ååååå... det är så fantastiskt. Orgasmens rytmiska böljningar går genom mitt inre och de rytmiska rörelserna pressar sig runt om din kuk där inne i min bak. Det känns som om mitt inre skulle vändas ut och in. Du kan inte längre hindra att det går för dig. Du sprutar in all din sperma i min bak. Men då du efter en stund drar ut kuken ser du fascinerat hur sperman också flyter ut i stora mängder. Du kan inte motstå frestelsen utan sträcker ut handen efter kameran....
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 20 röster, snittbetyg 3,90