En härlig dessert.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 22 apr kl. 22:31
Läst: 8893 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 56 röster, snittbetyg 5,27
Min handsvett är klart påtaglig när jag ringer på dörren. Det är min första riktiga date med Christine och inget får gå fel ikväll. Vi har småpratat endel på telefon men även träffats på cafe vid några tillfällen. Men ikväll är det middag med levande ljus och hela paketet, jag är nervös. Kostymen känns obekväm på min kropp men det kändes som om det var en dag att bära kostym.

Dörren öppnas och där står Christine, hon är otroligt vacker. Klädd i en röd klänning och sitt bruna hår uppsatt i nacken. Jag har aldrig sett henne såhär förut och blir stående stirrande i något som känns som en evighet.
- Välkommen in Denno, Christine ler sitt vackra leende.
- Ja hej, du är otroligt vacker Christine.
- Tack, du är fin idag också.
Hon blir lätt generad och jag sträcker fram chokladen jag har köpt med mig. Den var dyr, riktigt dyr men jag vet att Christine älskar choklad så den var värd sitt pris.

Christines ögon tindrar när hon tar emot chokladen och jag inser att det var ett bra val att köpa den. Hon ger mig en kram men springer sedan in i köket för att fortsätta med maten.
Jag tar av mig ytterrocken i hallen och följer sedan efter Christine in i köket. Hon har dukat med vit duk, fint porslin, vackra glas för det vita vinet samt levande ljus. Köket doftar av alla aromer maten sprider, det blir lax förstår jag.

Jag går ett litet varv i Christines lägenhet och överallt lyser det värmeljus. Musik spelar på låg volym inne i vardagsrummet, det ligger en lätt doft av vanilj i luften. Christine skramlar och fixar i köket och alla ljud väcker mitt intresse så jag går in och ser vad hon håller på med.

Christines röda klänning har bara axelband som lämnar hennes nacke, axlar och rygg lätt blottade. Jag går upp bakom henne och låter mina händer försiktigt vandra från hennes axlar och nerför armarna. Håret i hennes nacke reser sig lätt och hon får lite gåshud.
- Christine, kan jag hjälpa till med något?
- Nejdå, det är klart nu så slå dig ner.
Jag häller upp det vita vinet i glasen och slår mig ner. Christine ställer fram maten, laxens kött skiner vackert rosa och det serveras kall sås med créme fraiche bas samt potatis. En liten skål med citronskivor lyser klart på bordet.

Christine slår sig ner och höjer sitt vinglas för en skål.
- Dåså Denno, skål för en underbar kväll.
- Det hoppas jag verkligen att det blir.
Christine ler lite när vi smakar vinet och hugger in i maten. Det smakar ljuvligt men mina blickar är inte på maten ikväll. All min uppmärksamhet är på Christine och det märker hon, mina blickar säger nog allt. Christine strålar ikväll och hela hennes skapelse ser nästan änglalik ut i skenet från dom levande ljusen.

När maten är slut föreslår Christine att vi skall flytta oss ut till vardagsrummet och låta maten sjunka lite. Jag har ingen anledning att säga emot henne så efter att plockat bort på köksbordet går vi ut och sätter oss i soffan. Den lätta doften av vanilj är påtaglig och jag förstår nu att ljusen som brinner är doftljus. Inte för att doften skulle behövas på något vis, Christines doft är nog så underbar. En lätt pinsam tystnad uppstår och jag vet inte om det är med vilje eller av en slump Christine lutar sig över mig när hon sträcker sig mot ett litet fotoalbum snett bakom mig..
- Denno, vill du se mina kort från utlandsresan förra året?
- Ja det kan ju vara kul, vart åkte du?
Jag hinner inte säga mer innan Christines hals befinner sig några centimeter från min mun. Jag kan inte låta bli att kyssa den lätt, vi har kysst varandra någon gång förut men det är inte många gånger. Christine stannar upp i sin rörelse och mjuknar i kroppen, hennes huvud lutar lätt åt sidan så jag kommer åt bättre. Jag släpper kontakten med mina läppar.
- Christine, korten var det ja?
- Mmmm, ja just det korten.
- Eller skall vi strunta i korten?
- Ja, vi struntar nog i korten.
Christine lutar sin kropp mot mig igen och blottar sin hals mot min mun igen. Försiktigt kysser jag henne igen fast denna gång längre upp precis under örat. Christines läppar öppnar sig lätt och hon gör en liten utandning, knappt märkbar om man inte befunnit sig några centimeter från hennes mun.

Hennes högra hand vilar lätt på mitt vänstra bröst som ett litet stöd för henne så hon inte faller över mig.
- Christine, du är så otroligt vacker ikväll.
Min viskning i hennes öra besvaras med ett lätt mumlande och jag förstår att ord är överflödiga just nu.
Jag låter min högra hand följa hennes kroppsformer utanpå klänningen, jag försöker föreställa mig vad som finns därunder och vad jag eventuellt kan vänta mig. Jag kan inte gissa vad hon har på sig under, klänningen döljer det på ett för mig smått irriterande sätt. Christine sätter sig upp och tittar mig i ögonen, dom är underbara.
- Denno, är du nyfiken på vad som finns under det röda skalet?
- Var det så uppenbart, förlåt.
Jag känner att mitt ansikte blir varmt, jag rodnar säkert. Jag ser antagligen ut som en snattande unge när han blir tagen efter att ha pallat frukt i en trädgård.
Jag försöker ta det lite lugnt men synen av Christine försvårar mina försök. Jag vill inget hellre än att strippa av henne klänningen och få njuta av hennes vackra kropp. Men jag tänker inte ta första steget, får jag klartecken av Christine så tvekar jag inte en sekund. Christine drar lite lätt med sina naglar utanpå min vita skjorta och effekten blir omedelbar, min kuk växer snabbt. Mina tunna kostymbyxor döljer på inget sätt vad som håller på att hända i mina nedre regioner. Har hon sett det? Är hon medveten om vad hon gör med min kropp, vad jag vill?

Christines fingrar glider långsamt ner mot mitt skrev, hon placerar sin hand ovanpå mitt stånd. Jag får kämpa med hela min kropp för att inte bara slita av både mina och hennes kläder direkt. Christine fuktar sina läppar och biter sig lätt i underläppen innan hon lutar sig fram mot mig och kysser mig. Hon andas häftigt nu, jag är inte långt efter i min egen andning. Jag lägger min högra hand mot hennes hals och låter den glida ut över hennes vänstra axel. När jag når axelbandet fångar jag det med mitt pekfinger, det faller ner över från hennes axel. Jag gör samma sak med det andra axelbandet och allt som håller hennes röda klänning uppe nu är hennes ställning.

Christine ställer sig upp framför mig med händerna i sidan, på det sättet hålls klänningen uppe. Hon tittar mig djupt i ögonen och låter sedan sina armar falla utmed kroppen. Den röda klänningen faller sakta ner mot marken och lämnar henne nästan naken och blottad. Det är som att avtäcka ett konstverk, endast hennes svarta spetsunderkläder täcker det heligaste. Synen av hennes kropp tar andan ur mig och jag vet inte riktigt vad jag skall göra. Jag tar mod till mig, lutar mig fram mot henne och kysser hennes mage. Den är mjuk och samtidigt som mina läppar når den lägger hon sina händer lätt vilande på mitt huvud. Jag tar tag med mina händer om hennes skinkor och trycker henne lätt mot mig. Jag tittar upp på henne, hennes ögon är slutna och hon njuter verkligen av detta.

Jag ställer mig upp och styr Christines händer så hon sakta börjar knäppa upp min skjorta. När den är uppknäppt låter hon sina händer glida över mina bröst och upp mot mina axlar. Skjorta och kavaj faller till golvet med ett nästan ohörbart ljud. Hon böjer sig fram och tar min högra bröstvårta i sin mun samtidigt som hennes hand tar ett försiktigt grepp om min kuk utanpå mina byxor. Hon masserar den mjukt medans hon suger på min bröstvårta. Det känns som om mina byxor håller på att explodera, jag vill knulla henne!

Jag tittar ner och ser Christines läppar och tunga som flitigt roterar runt min bröstvårta, den är lika hård som min kuk. Christine drar lätt i mitt bälte och försöker få upp spännet, det går inte. Hon fnissar lite när jag hjälper henne att öppna det. Knappen till byxorna klarar hon galant och mina byxor faller lätt ner på marken. Christine tar tag i resåren på mina boxers och drar av dom långsamt samtidigt som hon kysser sin väg ner mot min kuk. Min kuk drar sig lätt mot hennes kropp när hon hår ner på knä framför mig. Det rycker i den vid varje puls min kropp skickar ut, Christine ler lite åt dansen den utför framför hennes ansikte. Sedan öppnar hon sin mun och låter min kuk försvinna in i hennes mun. Jag ger ifrån mig ett tungt stön och mina ben viker sig en kort sekund.
Långsamt börjar Christine suga min kuk. Hennes tunga roterar runt mitt ollon och hennes händer vilar lätt på mina lår, min kuk behöver inte styras rätt. Min njutning är total och synen av Christine där framför mig är bara den nog för att jag skall känna att orgasmen är nära. Jag blir tvungen att avbryta henne för att inte komma direkt i hennes mun.

Jag tar Christines händer och hjälper henne upp. Mitt ollon glider sakta mellan hennes bröst, över hennes bh, mage och stannar lätt vilande mot hennes troslinning när hon står upprätt. Jag kysser henne lätt på halsen och biter henne lite i örat medan jag knäpper upp hennes BH. När hennes BH faller till marken så släpps dom underbara brösten jag alltid fantiserat om ut i frihet, dom är så vackra. Små toppiga bröstvårtor som nyfiket tittar fram från sitt fängelse, jag lägger min hand över hennes vänstra bröst och känner vårtan styvna under min handflata. Christine andas häftigt och jag känner hennes hjärta slå, det slår inte i vilopuls.

Jag vänder runt Christine och omfamnar henne bakifrån, låter mina händer utforska hennes kropp. Kysser henne i nacken, biter lite. Smeker hennes bröst och mage, för ner min hand och känner utanpå hennes svarta stringtrosa. När min hand placeras på hennes fitta så trycker hon sin rumpa lätt mot mig, min kuk vilar mellan hennes skinkor. Medan Christine försiktigt gnider sin rumpa mot min kuk så kysser jag henne mjukt. Med handen på hennes fitta styr jag tempot hon gnider sig mot mig.

Jag placerar mina händer på hennes höfter precis ovanför hennes stringtrosor. Försiktigt börjar jag sedan kyssa hennes nacke, axlar, ryggrad medan jag jobbar mig ner mot hennes svank. Mina händer följer hennes ben och drar med sig stringtrosorna på sin väg ner. Jag kysser henne lätt över svanken och vänder henne sedan långsamt runt medurs, förväntansfull som ett barn på julafton. Stående på knä framför henne uppenbarar sig nu hennes rakade fitta som har en liten trimmad tofs på venusberget. Den är lätt fuktig och jag behöver inte ens röra den för att förstå att hur kåt Christine är.

Jag sätter henne ner i soffan, ställer mig på knä mellan hennes ben. Lutar mig över hennes kropp och kysser hennes bröst och sedan vägen ner mot magen. Ju närmare hennes fitta jag kommer ju mer skrevar hon med sina ben. När jag når hennes venusberg och kysser det flyttar hon upp sina fötter i soffan för att jag skall komma åt så bra som möjligt. Hennes fitta öppnar sig försiktigt och det rinner lite safter ner på hennes skinka. Jag sticker ut min tunga och smakar försiktigt på safterna utan att vara när hennes fitta, hon smakar underbart syrligt. När hon känner min tunga mot sina skinkor stönar hon högt, hon kämpar för att inte trycka ihop sina ben.




Jag drar med mina naglar lätt på insidan av hennes lår, hennes bäcken roterar lätt framför mitt ansikte. Jag kan inte hålla mig längre utan sticker ut min tunga och låter den försiktigt pressa sig in mellan hennes blygdläppar. Jag möts av syrligheten i hennes safter och känner hur det klibbar runt min mun, hon smakar helt underbart. Jag håller hennes ben isär med mina händer för hon vill slå ihop dom runt mitt huvud. Hennes stönande går inte att ta fel på, hon är lika redo som jag är. Hennes blick är glansig och hon vet inte riktigt var hon skall göra av sina händer, hon smeker sina bröst tills händerna får något annat att göra.

Jag rätar på ryggen och placerar min kuk mot hennes savande fitta, den är mer än redo för vad som komma skall. Jag tittar på Christine och hon för ner sina händer mot sin fitta, långsamt drar hon isär sina blygdläppar för mig. Hon biter sig lite i underläppen och sluter sina ögon, redo för vad som kommer. Med en mjuk försiktig stöt för jag in min kuk till botten, hon öppnar sin mun och drar ett djupt andetag. Hennes fitta är precis så varm och våt som jag fantiserat om dom senaste veckorna av våra försiktiga träffar. Långsamt börjar jag röra mina höfter, försiktigt roterande mot hennes välkommnande fitta. Jag får direkt motstötar från Christine och ganska snart har vi hittat ett skönt tempo. En lätt rodnad har uppstått på Christines bröst och hela hennes kropp är kokhet, jag kunde aldrig drömma om att det skulle kännas såhär.

Jag har ett fast grepp om hennes lår och börjar sakta öka takten. Christine tar stöd med sina händer mot soffryggen och möter mina allt hårdare stötar utan minsta problem. Varje gång jag trycker mig in i henne känner jag att jag når till botten. Christine biter sig i underläppen ofrivilligt varje gång jag jag når hennes innersta. Varje stöt tar oss ett steg närmare orgasmen, vår första orgasm tillsammans. Christine öppnar sina ögon och försöker titta på mig. Men hennes kropp styrs av egen vilja nu, hennes kåthet och kommande orgasm styr. Hennes ögon flackar fram och tillbaka och försöker fokusera så gott det går på mig. Sakta kommer min orgasm krypande, den startar i mina yttersta kroppsdelar och kryper ner mot min kuk. Likt ett hjul som snurrar fortare och fortare ökar vår takt.

Plötsligt sträcker Christine sina ben rakt ut och kommer så hårt att jag tappar kontakten med henne, min kuk far ur hennes fitta. Synen av hur hennes fitta kniper efter min kuk åkt ur henne är nog för att jag skall spruta direkt, jag kommer över hennes mage och fitta. I extas kladdar Christine in sin kropp med min sperma, jag lutar mig över henne och omfamnar henne medans hon fortfarande skakar av sin orgasm. Hon kramar mig hårt och vi blir kvar i den ställningen medan vi kysser varandra. Jag tittar Christine i ögonen.
- Christine, det var underbart!
- Ja, jag kan inte annat än hålla med.
När vi båda lugnat ner oss så kommer vi överens om att vi nog borde ta en dusch innan vi fortsätter kvällen.

Vi duschar tillsammans och tvålar in varandras kroppar, tvättar bort alla kroppsvätskor. Jag känner en otrolig lycka över att ha träffat Christine, att få vara med henne.

När vi står och torkar av varandras våta kroppar och kysser varandra tittar Christine plötsligt på mig.
- Vill du inte ha dessert?`
- Det trodde jag redan att jag fått?
- Nej, detta var ju för desserten dummer.
- Jasså? Hurdå menar du?
- Ja, det finns ju limetårta också!
- Ja, det vill jag såklart ha!
Vi kan inte låta bli att skratta åt det hela. Några minuter senare avnjuter vi limetårtan i vardagsrummet endast iklädda handdukar.

Det var verkligen en härlig dessert, men jag gillade nog den första desserten bäst. Det bjöds på många fler desserter under våran tid tillsammans, men det får ni höra om en annan gång.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 56 röster, snittbetyg 5,27