En fängslande middag.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.denno.se
Inlagd: 12 apr kl. 23:10
Läst: 11184 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 5,25
Den vegetariska lasagnen står i ugnen, jag svettas lätt om händerna. Jag har bjudit hit Cilia på middag men inte vilken middag som helst. Jag skall satsa allt på ett kort och chansa på att hon kommer gilla kvällens behandling.

Jag har genom gemensamma bekanta fått en bra kontakt med Cilia under en längre tid. Vi har aldrig haft sex eller liknande men när vi hamnar på gemensamma fester så brukar hon alltid reta mig. Låter mig hålla fast henne för att sedan glida ur på ett retsamt sätt. Jag kan ha missförstått hennes inviter men jag är villig att ta denna chansen. Vad hon inte vet är att ikväll kommer jag att göra som jag vill med henne. Jag tittar en sista gång på klockan och ber en liten stilla bön att allt skall gå bra ikväll. Antingen så kommer hon vara mig evigt tacksam eller sitter jag imorgon på polishuset anmäld för våldtäkt. Det är ett högt spel men jag känner att det kommer vara värt alla risker om det går hem.

Jag har i en liten bok antecknat allt Cilia har sagt under de fester vi varit på. Allt från vad hon kan tänka sig gilla till vad hon kanske inte uppskattar. Jag tycker mig fått en god inblick i hennes behov som innefattar piskor, rep och tvång enligt min analys.

Cilia är 20 år fyllda har det sötaste ansikte man kan tänka sig, busiga ögon och mjuka sensuella läppar. Tänk er en vacker docka så kan ni få en bild. Hon har långt mörkbrunt hår som glänser precis som man trodde hår bara gör i reklam. Hennes kropp är otroligt välformad och lämnar inte mycket till fantasin de gånger jag fått se henne i lite mer åtsittande kläder. Jag vet också att hon skall ha tatueringar på intima ställen men hon har vägrat säga var. Ikväll kommer jag veta, oavsett hur det går.

Det ringer på dörren, jag går och öppnar. Cilia står där med sitt bländande leende och en flaska rött vin.
- Välkommen in!
- Tack, ursäkta att jag är lite sen.
- Det gör inget alls.
Jag tänker för mig själv att du kommer nog få ditt straff för det senare.
Vi går in i köket där jag dukat och Cilia slår sig ner vid bordet. Maten har varit klar ett tag så vi hugger i direkt. Vinet smakar bra med jag dricker sparsamt. Jag har heller inget intresse i att fylla Cilia, hon skall inte missa en sekund av det som komma skall.
När Cilia skrattar till för något jag sa så slänger hon sitt huvud bakåt och får blicken upp i taket.
- Har du karbinhakar i taket Denno?!
- Ehh ja, dom har suttit där sedan jag flyttade in.
Jag förbannar mig själv över att jag var så dum att jag inte tog ner dom efter att ha prövat ut rep och positioner, blocken tog jag ner men inte hakarna.
- Jaha, undrar vad dom har används till?
- Ja du kanske har förre ägaren mekat med motorer eller liknande.
Jag försöker verka oberörd men hade hon vetat vad som väntat hade hon genomskådat mig direkt på min darriga röst. Nu passerar det bara oförbemärkt förbi utan att väcka misstankar.

När vi efter en timma ätit upp och är belåtna så börjar vi diska upp lite tillsammans. Snart är det dags, Cilia har all uppmärksamhet mot disken och ser mig inte. Jag hämtar duken och kloroformen i skafferiet. Fuktar den snabbt och smyger upp bakom Cilia. En tallrik går i golvet när hon överraskat kämpar mot. Hennes kamp gör att hon tar djupare andetag och kloroformen verkar snabbt. Hon sjunker ihop i min famn och jag har nu en kort stund att göra det jag skall innan hon vaknar till.

Jag sliter av Cilia alla hennes kläder, dessa passar sig inte för kvällen. Jag stannar till när jag ser ”Made in sweden” tatuerad precis på hennes venusberg. Jag blir lite förvånad över att hon inte är rakad, hade alltid sett henne som rakad men hon är endast trimmad lätt. När alla kläder är av så beskådar jag hennes nakna vackra kropp, bara synen är nog för att göra mig hård. Men det finns ingen tid att stå och sova på nu!

Det är svårare än jag trodde att klä på en medvetslös kvinna, även om hon är lätt. Men efter lite kämpande så sitter hennes nya kläder äntligen på. Hon är nu iklädd en svart läder bh möjlighet att slita av kuporna över brösten, svarta läder trosor med en dragkedja som ger möjlighet att öppna dom i grenen. Jag springer in i sovrummet och hämtar de block och tjocka vita rep jag förberett där, allt är färdigkopplat och det tar mig inte mer än 1 minut att få upp dom i hakarna i taket. Cilia ligger fortfarande medvetslös på golvet i köket och har ingen aning om vad som händer.

Så lyfter jag upp Cilia och lägger henne varsamt på bordet. Sedan börjar jag noggrant att spänna fast henne i de rep och bojor som är kopplade till repen. Handleder, midja, knän och vrister blir fästa i respektive boja för att jag skall kunna ha full kontroll på henne. Jag tänker för mig själv att hon ser ut lite som en marionett docka där hon sitter fäst i repen. Än är dom inte mer spända än att hon omöjligt kan ta sig loss.

För att minimera chocken för henne och inte minst mig själv när hon vaknar så spänner jag fast en gagball i hennes mun, det är en försäkring. Jag vill inte att hon skall börja skrika innan jag fått möjlighet för henne att få rätt känsla. Jag dubbelkollar alla rep och fästen och går sedan ut och hämtar mitt ridspö som får hänga på skafferi handtaget.
Sedan sätter jag mig helt lugnt och häller upp ett glas rött vin. Nu är det bara att vänta på att Cilia skall vakna upp ur sitt lilla rus.

Det tar några minuter innan hon börjar röra sig och komma tillbaka. Det verkade som jag valde precis rätt tid att hålla duken för hennes andningsvägar. Långsamt börjar hon komma till medvetande och jag ställer mig vid hennes huvud och tittar på hennes ögon som jag hoppas snart skall öppna sig. Långsamt slår hon upp sina ögon och börjar fokusera, fortfarande groggy i huvudet. Så vaknar hon till med ett ryck! Hon försöker skrika men kan inte göra så mycket väsen av sig, hon vänder och vrider på sig. Kämpar för att komma loss, likt en fisk kämpar efter vatten i botten på en båt.

Jag tittar in i hennes ögon som lyser av skräck, hon är rädd det är inget tvivel om den saken. Nu ligger det på mitt bord att få henne förstå att det är detta hon vill. När jag lägger min hand på hennes panna försöker hon rycka undan sitt huvud.
- Lugn Cilia, jag kommer inte skada dig om du inte vill. Men jag har länge haft en känsla att det är detta du vill.
Hon tittar på mig med ögon som lyser av hat och det går inte att ta miste på att hon vill komma loss. Men jag tänker inte ge mig så lätt utan går bort och hämtar mitt ridspö.

Jag tittar på henne och låter den platta toppen på spöt försiktigt glida över hennes kind.
- Cilia, Kan du ärligt säga att du inte vill känna denna piska på din kropp?
Hennes andning lugnar ner sig och det verkar som hon kommer till sans där hon ligger. Hon sluter sina ögon som om hon funderar en kort stund över situationen hon befinner sig i just nu. Sedan öppnar hon sina vackra ögon och nickar lite lätt på sitt huvud, svaret är ja.
- Cilia, då tar jag bort din gagball och jag förutsätter att du kommer vara tyst.
Jag får en lätt nick från Cilia och plockar försiktigt bort gagballen.

Hon sväljer lätt och mjukar upp sin käke efter att den varit uppspärrad till max en lång stund.
- Denno, lovar du att straffa mig om jag är olydig?
- Ja, jag lovar att om du inte gör som jag säger kommer du bli straffad hårt.
- Men, hur visste du..hur vågade du…
- Shhhhhh. Det finns två enkla regler från och med nu, säg rött om du vill avbryta akten och gult om du vill att jag avbryter det moment jag gör.
- Jag förstår.
Jag klappar henne tröstande på pannan och tar sedan tag i de två rep som är kopplade i hennes knän. Jag drar till och fäster dom i bordet som är av sådan vikt att det utan problem kan fungera som ankare för hennes späda kropp. Jag är glad att jag valde detta massiva bord till köksbord. Med ett knarrande far hennes ben isär och hennes rumpa lyfter lite lätt från bordet. Jag ställer mig vid fotändan av bordet och placerar mitt spö lätt vilande utanpå hennes läder trosor låter den ojämna ytan på mitt ridspö försiktigt rispa över dragkedjan på trosorna. Cilias andning ökar och hon rör inte en fena fast jag ser på henne att hon gärna hade velat.

Jag höjer spöt så hon ser att jag skall slå till, sedan laddar jag mot hennes fitta. Jag stannar precis innan spöt skall träffa men ändå rycker Cilia som om hon vart träffad. Hon försöker dra ihop sina ben så gott hon kan men lyckas inte alls. Hon ligger med sina ben spända och kämpar och jag lägger spöt på min axel och väntar tålmodigt. När hon inte orkar hålla ihop utan slappnar av så piskar jag till rätt över hennes klitoris, inte så hårt men med ganska bra snärt. Cilias kropp spänner sig i en båge direkt och hon kommer direkt utan förvarning. Hennes kropp skakar och hon skriker lågt rakt ut medan hon slåss med repen för att kunna röra sig.
- Cilia, var det så lätt för dig att komma. Det var inte meningen att du skulle komma, du hade inte fått lov!
- Vad skall du göra?
Jag lägger spöt på sidan och ger henne ett hårt rapp över skinkorna. Hon skriker ut i smärta och spänner sina skinkor när hon försöker tygla smärtan.

Jag tittar mellan hennes ben ner över hennes mage och möter hennes blick.
Sedan plockar jag fram min nu stenhårda kuk och drar försiktigt upp dragkedjan som blottar Cilias underbara fitta när trosorna glider isär. Det går inte ta miste på att hennes fitta är genomblöt. Det bubblar lätt ur den när jag klämmer ihop hennes blygdläppar. Jag sänker ner hennes rumpa lite och lägger min kuk mot hennes rövhål.
- Denno, GULT!
Jag backar genast och tittar lite på henne, hon ligger på helspänn.
Jag går ut i vardagsrummet och hämtar en buttplugg med hästsvans. Den är inte så grov men kommer säkert göra sitt jobb.

Jag kommer in i köket igen och Cilia möter min blick när jag kommer in. Hon ser buttpluggen och sluter sina ögon i ett medgivande. Jag placerar den försiktigt mot hennes rövhål och trycker sedan försiktigt in den. Det går trögt den sista biten innan den bredaste punkten på pluggen kommer in, men så sitter den där. Cilia andas tungt och försöker vänja sig med den lilla smärta och obehag den antagligen förorsakar henne. Jag låter mitt spö försiktigt piska runt och på pluggen. Varje gång jag träffar pluggen så går det en stöt genom Cilias kropp av rysning.

Nu kan jag inte hålla mig längre utan går till huvudändan där Cilia ligger och lägger hennes huvud på sned, hon vägrar gapa när jag tar fram min kuk. Jag tittar lite surt på henne och ger henne en lätt örfil på kinden. Hon vägrar ändå öppna sina läppar så jag kan stoppa in min kuk i hennes mun. Jag sträcker ut min arm och låter spöt försiktigt smiska hennes nu blottade klitoris. Ändå vägrar hon öppna munnen fast hon skulle vilja för att kunna skrika. Jag slutar inte innan hon kommer igen i en hård orgasm men hon biter sig i läppen och vägrar öppna sin mun!

Jag tittar på henne och inser att det krävs något mer här. Jag går ut i tvättstugan och hämtar två klädnypor. Sedan går jag in i köket och tittar på Cilia.
- Du tänker inte öppna din mun?
Hon skakar på sitt huvud och vänder bort sitt huvud från mig.
Jag tar två stadiga grepp i bh kuporna och sliter med ett ryck bort bägge två. Nu är hennes underbart styva bröstvårtor helt blottade. Jag tar tag med våld om hennes huvud och vänder det mot mig. Sedan lägger jag min kuk mot hennes läppar och låter den vila där. Med min andra hans tar jag ena klädnypan och placerar den över hennes bröstvårta. Hon ser i ögonvrån vad som skall hända, jag har inte släppt än.
- Cilia, du väljer själv.
Ingen reaktion och jag släpper trycket om klädnypan som likt en slaghök slår ner över hennes bröstvårta. Resultatet blir inte var jag väntat mig, det gör ont ingen tvekan men hennes mun är fortfarande stängd. Hennes vackra ögon tåras lätt av smärtan. Jag tar nästa klädnypa och väntar inte ens på klartecken eller nekande från henne innan jag sätter fast den.

Smärtan blir för mycket och med ett skrik öppnar hon sin mjuka mun. För att hon inte skall stänga den tar jag ett hårt strypgrepp om hennes hals och hon får kämpa för att få luft några sekunder innan jag släpper efter. Jag kör direkt in min kuk med våld och börjar hastigt knulla henne så att hon får lätta kväljningar. Hon kämpar för att få ut den men jag trycker på hårdare varje gång jag kör in kuken.
När jag fått kontroll på henne stå börjar jag låta spöt vandra över hennes fitta varje gång jag drar ut min kuk ur hennes mun. Jag hittar ett tempo som ser till att hon kommer minst två gånger som jag kan känna. Jag är nervös att hon i sin orgasm skall bita ihop sina tänder men hon skärper sig och sparar min lem.

Saliven stänker ur hennes mun när jag knullar den i ett allt hårdare tempo. Jag har bestämt mig för att inte kladda ner mitt bord så hon skall svälja allt. Med ett skrik så släpper jag spöt och tar ett hårt grepp om hennes huvud, jag tömmer mig långt ner i hennes hals och hon har ingen möjlighet att göra annat än svälja min sats.

Det gurglar lätt i hennes mun när jag drar ut min kuk och lite sperma rinner ur hennes mun. Jag ställer mig mellan hennes ben och börjar försiktigt slicka på hennes klitoris. Först smekande långsamt men snart med allt mer tryck. Det dröjer inte lång tid förrän jag känner att Cilia är på väg att komma igen. Jag trycker in två fingrar i henne och börjar mjölka hennes g-punkt. Jag känner hur det hårdnar och ser framför mig hur hon kommer i en fontänorgasm samtidigt som jag drar ur pluggen ur hennes röv.

Hennes safter droppar ner på bordet efter dom passerat hennes vackra skinkor som glänser av all vätska. Hon vill inte sluta skaka på flera minuter och när jag släpper på klädnyporna och blodet rusar tillbaka ut i vårtorna så andas hon häftigt av smärtan som uppstår.

Försiktigt börjar jag släppa loss henne och hjälper henne ner. Hon tittar på mig med ett litet leende. Sedan tittar hon på sin kropp vars hud är smått randig från piskan.
- Denno, en fråga.
- Ja?
- Får jag behålla kläderna?
Jag skrattar gott och ger henne en kram. Senare på kvällen ger Cilia tillbaka med råge, men det är en annan historia.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 48 röster, snittbetyg 5,25