Alla blickar mot oss.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://sexkontaktannonser.net/
Inlagd: 7 apr kl. 23:23
Läst: 10141 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 78 röster, snittbetyg 5,38
Bussens dörrar öppnar sig med ett pysande ljud och jag kliver av på hållplatsen i närheten av min vän Peter. Det är fredag kväll och Peter håller en fest i sin lägenhet. Tydligen skulle det komma mycket folk och jag har inte varit ute på ett tag så det lät lovande. Redan i entren till höghuset hör jag var festen är, det är fullt drag och musiken fortplantar sig i betongen.

Peter möter mig i trapphuset med en kall öl och visar mig in i lägenheten. Det måste vara minst 30 personer här. Jag känner nog ingen av dom efter vad jag kan se, men det gör ju allt lite mera spännande. Jag har aldrig varit rädd för att knyta nya bekantskaper och har inga problem med nya människor.

Kvällen fortlöper och jag pratar med massa nytt folk. Särskilt en tjej får min uppmärksamhet. Madeleine heter hon och är runt 18-19 år, blond med axellångt hår uppsatt i två små tofsar, runt 175cm lång och med en härligt välformad kropp. Hon är klädd i ett tunt linne som avslöjar ett par underbara bröst och jeans som tight omsluter hennes höfter och rumpa. Jag tänker för mig själv att jag är glad för att våren är på väg. Vi pratar om det ena och andra där vi sitter i soffan och har det trevligt. Plötsligt så tittar Madeleine på mig med lätt glansiga ögon och säger:
-Jag skulle vilja ha sex här och nu.
-Här? Det går väl inte heller, det är ju massa folk här!
-Jaha? Spelar det någon roll om dom får se oss då?
-Ehh va hmmm asså….
-Jag vill ha dig och jag vill ha dig nu!
Madeleine svingar sig vigt över mina ben och sätter sig gränsle över mig i soffan.

Jag vet inte om det är ölen eller situationen men det känns inte alls konstigt när Madeleine börjar dra av mig min tshirt. Såfort den är av så börjar hon bita mig i halsen och låter händerna utforska min överkropp. Jag sitter som förlamad och låter det bara hända, Madeleine slickar försiktigt på mina bröstvårtor och biter lite retsamt då och då. Det blir startskottet som får mina byxor att krympa, Madeleine ler lite åt mig när hon känner hur min kuk börjar växa mellan hennes ben.

Jag vaknar plötsligt upp och inser att vi faktiskt sitter i vardagsrummet med massa folk runt omkring. Jag tittar mig runt och flera personer har stannat upp och står och tittar på oss. Detta verkar dock inte störa Madeleine det minsta utan tänder henne ännu mera. Hennes andning blir tyngre och små stönanden hörs från henne när hon långsamt börjar gnida sin fitta mot min kuk med endast 2 lager jeans mellan. Jag tänker för mig själv att det får bära eller brista nu, jag känner inte en människa här mer än Peter och han skäms jag inte för. Vill hon ha kuk inför publik så skall hon få det, jag är inte pryd av mig.

Jag tänker inte sitta passiv här längre tänker jag för mig själv. Jag tar tag i Madeleines linne och drar det bestämt uppåt, hon lyfter lydigt på armarna. Detta är en tjej som inte bara snackar, det står helt klart för mig. När Madeleines linne åker av så känner jag den första kamerablixten träffa mitt ansikte. Men vill dessa personer ha en liveshow att minnas så varför inte ge dom det. Jag knäpper upp Madeleines vita spetsbh och drar av den. Hennes bröst ser helt underbara ut, jag omsluter hennes högra börstvårta med min mun direkt och känner hur hon tar tag runt min nacke och trycker mig mot bröstet.

Jag sneglar över hennes axel och inser nu att hela festen stannat upp och står och tittar på oss, kamerablixtarna avlöser varandra men varken jag eller Madeleine bryr oss det minsta.

Jag lyfter av Madeleine och ställer mig upp framför henne där hon blir sittande i soffan. - -Hur långt vill du gå? Jag tittar på Madeleine där don sitter med bar överkropp.
-Hela vägen, utan avbrott. Hon tittar på svullnaden under mina jeans och slickar sig om munnen.
-Dåså, då kör vi hela vägen. Jag blinkar med ena ögat åt henne.
Jag hinner inte mer än avsluta denna mening förrens Madeleine börjat knäppa upp mitt bältesspänne. Hon struntar i att knäppa upp dom sista knapparna i min gylf och bryter nästan av min stenhårda kuk när hon med våld drar ner mina byxor och kallsonger till golvet. Det går ett sys genom rummet när min kuk flyger upp i givakt såfort den släppts ut i frihet. Blixtarna från kamerorna tilltar och det känns som om det finns hur många kameror somhelst helt plötsligt.

Madeleine tar ett hårt grepp om min kuk och låter den sedan långsamt komma in i hennes öppna mun. Med små korta drar börjar hon sedan suga och låter den komma så långt in det går i hennes mun. Jag låter mina händer vila lätt på hennes huvud medans det sakta rör sig fram och tillbaka.
Någon av dom kvinnliga gästerna säger plötsligt ”jag undrar hur långt in hon kan svälja den?” Madeleine måste hört detta för hon tar ett djupt andetag och trycker sedan in min kuk så hennes näsa nuddar min mage när jag känner den komma långt ner i halsen på henne. Där håller hon kvar en kort stund nästan som för att låta folk få en bra bild. Sedan strycker hon ut tungan och slickar min pung lite lätt innan hon långsamt låter sina läppar glida längs min kuk för att slutligen släppa taget helt om den. Madeleine får en heldel applåder för denna demonstration och ler lite när hon torkar bort saliv från sin haka.

Jag hjälper henne upp ur soffan och ställer mig bakom henne. Jag tittar på en kille som står precis bredvid oss och ber honom ta av Madeleine byxorna. Han börjar med darriga fingrar knäppa upp Madeleines bälte medans jag masserar och nyper hennes bröstvårtor. När jag biter henne lätt i halsen så viker sig hennes knän lätt och hon stönar till tungt.
Killen kämpar med att få ner hennes byxor och det slutar med att jag tar tag under Madeleines armar och lyfter henne lätt för att killen skall kunna dra av dom lättare.

Undertiden har Peter dragit fram en stor tung fotölj mitt på vardagsrumsgolvet och frågar om vi inte skall flytta aktiviteterna dit istället så alla kan se ordentligt. Madelenie hoppar med ett skutt upp i fotöljen och sätter sig tillrätta. Hon visar sig ha genomskinliga vita spetstrosor under sina Jeans. Det verkar vara en välrakad fitta under men snart kommer jag vara säker på hur det ligger till med den saken. Jag tittar på två tjejer som står på var sin sida om fotöljen och bjuder fram dom för att hålla isär Madeleines ben ordentligt.

Tjejerna tar tag i var sitt ben och särar dom så mycket det går på Madeleine, sedan står dom kvar och håller. Jag låter en trejde tjej komma fram och dra Madeleines trosor åt sidanåt mig, först vägrar hon men när jag tar tag i hennes hand och för den mot trosan låter hon sig styras. Hon tar tag och drar den lätt åt sidan, en välrakad fuktig fitta blottas och det är ingen tvekan om att Madeleine är tänd av det som händer. Det fullkomligen forsar ur henne och jag kan inte låta bli att stoppa in ett finger.

Cirkeln av folk har nu mer blivit en halvcirkel där dom flesta står bakom mig för att få se så bra som möjligt. Blixtarna fråm kamerorna kommer oavbrutet och det måste finnas hundratals kort vid detta laget. När jag för in två fingrar i hennes fitta så susar det till i rummet och man hör stönanden inte bara från Madeleine utan även från endel par som står runt och kollar. Det verkar som om våran lilla lek fått flera i lokalen att börja smeka varandra lite spontant.

Jag ber tjejerna som håller Madeleines ben att hålla fast ordentligt. Sedan drar jag ur mina fingrar ur henne och slickar rent dom innan jag går ner och med spänd tunga sticker in den så långt jag kan i hennes fitta. Madeleine tar tag i i de tjejer som håller hennes ben isär och slänger sitt huvud bakåt. Hon skakar och rycker kraftigt och tjejerna får hålla hårt för att inte tappa kontrollen på hennes ben. Tjejen som håller trosorna åt sidan håller emot som hon skall men tycärr så håller inte trosorna som dom borde, dom spricker i grenen och är nu förverkade. Så med lite sur min släpper tjejen taget och backar bak så hon ser bättre istället.

Jag tackar tjejerna som har hållt isär benen på Madeleine för hjälpen och vänder runt henne så hon blir stående knäna i fotöljen med sin vackra runda röv mot mig och bröstkorgen lutad över ryggstödet .
”Välj vilket hål du vill” stönar Madeleine fram. Jag tänker för mig själv att jag kommer nog ta för mig av båda. Jag ger hennes högra skinka en hård klapp och en lätt rodnad uppstår nästan direkt. Madeleine stönar till och jag kan inte läta bli att prova igen, ett lätt stönande kommer direkt som svar. Jag för bak hennes händer och låter henne dra isär skinkorna så fittan blottas. Sedan tar jag tag och slickar hela vägen från hennes klitoris, skiljer hennes blygdläppar för att avsluta med att slicka lätt runt anus. Madeleine svankar kraftigt när jag når anus och är nu helt öppen för mig. Jag hjälper henne att sära på skinkorna och visar upp hennes blöta fitta för dom som står runt och tittar, alla tittar intresserat och det tas kort. Både tjejer och killar slickar sig runt munnen, jag känner mig rätt stolt över att det är jag som snart skall få njuta av Madeleine och ingen annan.

Madeleines höfter vaggar lätt och det ser nästan ut som om hennes fitta söker efter något att få i sig som en en radar. Jag siktar in mig och skall precis stoppa in min kuk när jag får en ide. Högt frågar jag ”Vem vill hjälpa mig att stoppa in kuken i denna blöta fitta?”. Det blir helt tyst i rummet men en tjej som står lite i utkanten räcker försiktigt upp handen. Javisst, kom hit du. Tjejen går försiktigt frammåt och man kan skära luften med kniv, sådan spänning ligger i luften.

Jag backar ett steg från fotöljen så tjejen skall få något att göra. Hon tar ett mjukt men bestämt tag om min kuk och fnittrar lite lätt. Hon verkar vilja få ut mer av situationen och runkar mig lite nyfiket. Hon är röd om kinderna när hon försiktigt styr mig mot Madeleines öppna väntande fitta. Madeleine har nu lagt fram sina armar och vilar avslappnat på dom. Tjejen drar hennes ena skinka lite åt sidan så hon ser bättre. Sedan för hon min kuk mot fittan och med en roterande rörelse skiljer hon på blygdläpparna, släpper min kuk och lägger handen i min svank och trycker mig framåt och in i Madeleine. Än en gång blixtrar kamerorna och folk applåderar.

Försiktigt börjar jag pumpa, först långsamt men ändå in till botten vid varje stöt. Sedan ökas tempot, efter femte stöten så kommer lätta motjuck från Madeleine. Vid varje stöt går en liten våg över hennes härliga skinkor. Plötsligt känner jag två händer på mina höfter, en tjej som stått bakom mig har tagit tag i mig och följer mina rörelser. Jag tar ett tag i Madeleines hår och drar hennes huvud bakåt. Hon stönar tungt och när jag drar hennes huvudet bakåt spänns kroppen som en fiolsträng vid varje stöt jag gör i henne.

En kille som står snett framför kollar som hypnotiserad på Madeleines röda skinka, jag ger tecken till honom att han kan få smiska själv om han vill. Jag vinklar mig lite åt vänster så han skall komma åt men slutar inte knulla. Han formar sin hand och smiskar till den redan röda skinkan rätt hårt, allt vi hör är ett stönande från Madelenine.
”Du gillar det va din lilla slyna?” Säger jag med väsande röst till Madeleine.
”Ja, ge mig mer” Får hon fram mellan stötarna.
Det är nu flera killar som vill ta del av hennes skinkor och det bildas två rader med ca 5 killar på varje sidan om oss. Jag ser till att vinkla mig så dom kommer åt att smiska ordentligt och Madeleine stönar högre och högre. Hennes skinkor är nu knallröda.

Jag sliter tag i Medeleine och vänder runt oss så jag blir sittande i fotöljen och hon blir sittande ridande baklänges på mig. Jag håller henne hårt under benen och styr hennes rytm på min kuk. ”Ni får känna allt ni vill på henne!” Min uppmaning låter inte vänta på sig att ge effekt. Både killar och tjejer börjar känna på henne, smeker hennes bröst, drar i hennes hår, smeker insidan av hennes lår. Hennes huvud vilar bakåtlutat på min högra axel och hon kysser mig medans jag för henne upp och ner på min kuk.

En tjej stannar kvar och frågar om hon får smeka Madeleines klitoris, hon stönar ett tungt ”jaaaa” till svar. Tjejen börjar arbeta på hennes klitoris och det dröjer inte lång stund innan Madeleine kommer. Hela rummet tystnar och jag tror inte folk inser hur dom rör vid sig själva när Madeleine skriker rätt ut och skakar i mitt grepp.

Jag låter Madeleine glida av min kuk och ner på golvet. Sedan ställer jag mig upp medans hon får sitta kvar på knä nedanför mig. Jag frågar tjejen som precis masserat hennes klitoris om hon vill hjälpa till att avluta denna lilla stund. Hon ler med lite rosiga kinder och nickar lite blygt åt mig.
Jag pekar på en kille och frågar om han kan tänka sig att hålla upp Madeleines mun åt mig. Utan protest så sätter han sig bakom henne och tar tag i hennes hår och haka, sedan öppnar han hennes mun ordentligt.

Tjejen börjar runka mig bestämt och det tar inte många minuter innan jag inte kan hålla mig längre. Jag ger henne en förvarning och hon styr min kuk mot Madeleines öppna mun. Första strålen av sperma träffar klockrent i hennes mun. Hon hostar till lite och min sperma kommer farande ur munnen igen. Dom följande strålarna träffar hennes ansikte och bröst. När jag är klar så böjer sig tjejen ner och suger i sig den sista droppen som blir kvar på mitt ollon. Jag blir helt chockad men tackar artigt för att hon tog hand om det som blev över. Hon slickar sig runt munnen och ler lite.

Madeleine sitter på golvet helt täckt av min sperma och har lite efterorgasmer. Hon smeker sig själv och jag hjälper henne till en andra orgarm innan jag lyfter upp henne på benen igen. Vi möts av applåder och visslingar och det är tydligt att det inte är många som inte kommer ha sex ikväll om dom har möjlighet.
Vi bugar och niger artligt åt applåderna och tittar lite på varandra.

Madeleine följde med mig hem den kvällen och det funkade bra även utan publik, men det är en annan historia.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 78 röster, snittbetyg 5,38