Msnträffen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://sexkontaktannonser.net/
Inlagd: 4 apr kl. 21:04
Läst: 9525 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 124 röster, snittbetyg 5,26
Kom hit och visa mig på riktigt då hur du menar!
Texten slår mig i ansiktet som en rak höger. Tjejen på webkameran ler lite retsamt åt mig.
Med skakiga fingrar skriver jag tillbaka, hurdå kom dit och visa hur jag menar?
Svaret kommer lika snabbt, ja kom hem till mig och visa på mig hur du menar.

Låt oss backa någon timme innan vi fortsätter. Jag träffade Louise som tjejen på msn heter lite av en slump. Jag tyckte hon såg trevlig ut på sitt foto och vi började prata lite. Först var hon lite avvaktande men av någon märklig anledning gled vi in på sex och pratade om hur och vad vi hade för erfarenheter. Efter cirka 20 minuter visade sig att Louise hade en webkamera som hon slog på. Kortet gjorde henne inte rättvisa, hon var mycket vackrare när man såg henne på webkameran.

Louise hade blont axellångt rakt hår, glasögon men busiga ögon bakom, en otroligt sensuell mun och en mycket vacker hals som verkligen kom fram i ljuset från skärmen. Hennes överkropp täcktes av en tunn topp som avslöjade att hon hade perfekt formade bröst som antagligen skulle passa mina händer som en handske.
Underkroppen såg jag inte eftersom webkameran slutade vid skrivbordskanten och jag kunde bara gissa att resten av hennes kropp var precis lika underbar som överkroppen. Enligt vårat samtal hade hon varit gymnast när hon var yngre. Det bäddade för en bra grundfysik.

Nu satt jag där och hade precis fått ett erbjudande att komma hem till Louise och visa hur jag menade när jag precis förklarat hur jag gillade att slicka en rakad fitta. Tankarna for igenom mitt huvud. Jag visste att hon bodde någonstans runt Skånetrakten och det skulle antagligen ta mig 2 timmar att köra om jag trampade lite på gaspedalen.

Louise sitter och biter lite retsamt i pekfingret och tittar rätt in i webkameran. Sedan kommer texten, så kommer du och visar mig vad du kan göra?
Är du rakad då? Jag skriver med kalla händer och fingrarna lyder inte lika snabbt som dom brukar.
Ja, jag är precis nyrakad, jag är helt slät och len skriver Louise tillbaka.
Jag slits mellan beslutet om detta är en bluff och jag kommer att bli ledd till något helt annat ställe än till Louise, kanske öppnar en gammal kärring dörren på adressen Louise ger mej. Men samtidigt så är det otroligt lockande att sätta sig i bilen och köra. Jag kan inte bestämma mig, huvudet snurrar och hade min kuk fått bestämma hade jag redan varit på väg.

Kan du ställa dig upp så jag får se hela din kropp? Jag skriver som jag aldrig suttit vid ett tangentbord förut, fingrarna sladdar över tangenterna och jag får verkligen koncentrera mig för att träffa rätt.
Louise ställer sig upp, hon har en kort mörk kjol på sig och när hon snurrar så inser jag att detta måste vara för bra för att vara sant. Louise avslutar sin lilla uppvisning med att vända ryggen mot mig och sakta dra upp sin kjol. Hon har en otrolig rumpa och när kjolen glider upp över skinkorna avslöjas ett par rosa stringtrosor. Hon klappar till lite lätt på sin högra skinka och jag ser hur den verkar ha en underbar fasthet trots sin härliga storlek. Allt blod försvinner nu från min hjärna och nu är det inte förnuftet som styr längre, jag vill ha denna tjej och jag vill ha henne nu.

Ge mig din adress så sätter jag mig i bilen och är där om 2 timmar skriver jag med stor beslutsamhet.
Louise ger mig sin adress och hemnummer, en snabb slagning på eniro visar att det troligtvis kommer ta ca 2 timmar som jag räknade med. Medan jag skriver ut vägbeskrivningen på skrivaren står Louise upp och har nu fört in sin hand innanför kjolen och smeker sig själv. Det känns som om det tar en timme att få ut beskrivningen från skrivaren. Jag ger Louise mitt mobilnummer och ber henne ringa mig om 20 minuter för att hålla mig underättad om vad hon gör.

Jag springer ner till bilen och drar iväg söderut mot Skåne. Efter 20 minuter ringer min mobil, det är Louise och nu får jag för första gången höra hennes röst. Hon har en charmig skånska och hon låter lite hes och skakig när hon pratar. Jag får förklarat för mig att hon ligger i sängen och onanerar medan hon pratar med mig. För varje andetag jag hör henne stöna i luren så trampar jag gasen lite längre ner mot golvet. Jag märker inte hur fort jag kör förens jag ser hastighetsmätaren och inser att jag skulle bli av med både körkort och frihet om jag blev stoppad av polisen nu. Men klockan är efter 22.00 på kvällen och E6: an ligger öde. Efter 5 minuter lägger jag på mobilen och koncentrerar mig på körningen. Tanken på att Louise ligger i sin säng med några fingrar i sig snurrar i mitt huvud.

Efter bara 15 minuter ringer det igen på mobilen, det är Louise igen. Hennes andning är tyngre än förra gången och hon har svårt att prata. Med stort besvär så får hon fram, jag ville bara du skulle få en försmak hur jag låter när jag kommer. Direkt efter så får jag i mitt öra höra hur Louise kvider och stönar. Jag förstår att hon tappar mobilen på golvet av smällen som plötsligt hörs, men ljudet av Louise hörs ändå helt klart. Sedan blir det tyst och jag kan inte lägga på luren. Det skrapar när jag gissar att Louise försöker få tag på mobilen igen. Sedan hörs en utmattad stämma, är du här snart Denno? Jag behöver komma fler gånger ikväll, jag hoppas du vill hjälpa mig? Jag är helt torr i munnen och min fot har trampat pedalen hårt mot golvet. Nu skiter jag i hastighetsgränser! Jag är där mycket snart säger jag och slänger på luren.

1 timme och 40 minuter efter jag lämnat mitt hem, så står jag utanför huset där Louise skall bo. Mina ben bär mig knappt när jag närmar mig ytterdörren och försiktigt knackar på. Jag hör hur det rör sig bakom dörren och snart öppnas den sakta på glänt. Sanningens minut är här, har jag åkt hela vägen i onödan bara för att få åka hem igen eller är det Louise som öppnar? Direkt känner jag igen Louise och jag andas ut av lättnad. Hon sträcker ut sin arm genom dörrspringan och drar in mig i hallen. Hon har klätt om och är nu iklädd endast ett tunt linne som inte döljer hennes styva bröstvårtor det minsta. Hon har strumpeband på sig och ett par svarta lätt genomskinliga stringtrosor vilar lätt över hennes välrakade venusberg.

Innan jag vet ordet av så har Louise knäppt upp mina byxor och dragit ner både dom och mina boxerkalsonger ner mot golvet. Min kuk står i givakt och Louise kupar sin hand och låter min pung vila och röra sig i hennes hand. Sedan låter hon sina naglar långsamt rispa min pung när hon låter handen vandra upp för min kuk. Den svarar direkt när naglarna försiktigt river undersidan och når ollonet. En liten droppe sav visar sig på toppen av ollonet och Louise fångar den med sitt pekfinger och stoppar sedan fingret i sin mun.
Mm detta skall vi smaka mer av senare, men först har du något att visa mig!

Louise tar tag i min t-shirt och drar mig in mot vad som verkar vara vardagsrummet. Där finns det en stor skinnfåtölj som Louise sätter sig i. Jag står kvar framför henne och ser henne sätta sig till rätta och lägga upp sina ben på var sitt armstöd, sen sträcker hon sig efter en sax som ligger på bordet bredvid och sträcker den till mig. -Här har du, klipp upp mina trosor och visa nu hur du menade när du berättade hur du slickade en fitta.
Med skakiga händer tar jag saxen och klipper försiktigt upp grenen på trosorna. När sista tråden går av så krullar trosorna ihop sig och blottar en underbart välrakad fitta. Den är redan fuktig och det rinner långsamt fittsaft mellan hennes svullna blygdläppar.

Visa nu! Louise tittar på mig med en bestämd blick. Som på befallning går jag ner på knä och sätter mig mellan hennes ben. Louise lutar sig tillbaka i stolen och blundar lätt med sina ögon. Jag börjar försiktigt kyssa insidan av hennes lår, hon luktar underbart och hennes hud är silkeslen. Jag kysser hennes högra ben och låter mina läppar bara precis snudda hennes nylonstrumpor. När jag når strumpkanten på väg mot hennes fitta så sticker jag ut tungan och låter den dra lätt mot hennes hud. Jag lyfter den precis när jag når hennes blygdläppar och låter sedan min tunga landa igen på vänster sida och fortsätta ut på insidan av låret på vänster ben. När jag når kanten på nylonstrumpan på min väg ut mot hennes knä så går jag över till att kyssa försiktigt.

Louise vrider sig lite lätt och tittar upp på mig. Hennes blick är helt glansig och hon andas tungt. Jag lägger mina händer på hennes knän och trycker försiktigt isär hennes ben så långt det går. Med ett lätt sugande ljud öppnar sig hennes fitta framför mig. Jag tar ett djupt andetag och lutar mig fram mot hennes fitta och andas en lång varm utandning bara några millimeter från huden. Louise vrider sig och spänner sina ben, lyfter sitt sköte och lyckas snudda min mun med sin fitta. Louise kvider och utan att tänka på det tror jag så för hon ner sina händer och drar försiktigt upp kappan över klitoris och blottar den för mig. Den är stor och svullen, lätt pulserande i takt med hennes djupa andetag. Jag sträcker ut min tunga och låter den snudda hennes klitoris lätt och mjukt. Louise tappar taget och tar ett fast grepp om mitt huvud och trycker ner mitt ansikte hårt mot sin fitta. Jag är helt oförberedd när mitt ansikte trycks ner mot hennes blöta fitta samtidigt som hon kommer och nyper åt sina lår runt mitt huvud. Jag kämpar för att inte riva henne med tänderna när hon krampar i våg efter våg i min mun. Hon har mig i ett järngrepp och verkar inte vilja släppa i första taget. När jag känner att hon börjar komma tillbaka så sätter jag min tunga i arbete. Rytmiskt och roterande börjar jag jobba över hennes klitoris. I cirkelformade rörelser masserar jag den och känner hur hennes orgasm vänder och tilltar igen. Jag trycker nästan med våld isär hennes ben så hon skrevar brett mot mig och ger mig utrymme att arbeta på.

Det tar inte många sekunder innan hon kommer igen, denna gång hårdare är förra gången. Hennes safter forsar och hon försöker knipa ihop sina ben men jag håller emot allt jag kan. När orgasmen sköljer över henne tar hon tag i ryggstödet på fåtöljen och kramar så hårt att hennes knogar blir vita. Hon försöker nu trycka bort mitt huvud med sin högerhand för att få lite andrum och återhämta sig. Men jag tänker inte ge henne någon chans att återhämta sig och nu har jag bestämt mig att smaka på Louis riktigt. Jag slår bort hennes hand och trycker in min tunga långt in i den varma våta fittan. Känner hur den öppnar sig för mig när min tunga tränger in och jag hör hur Louise drar ett djupt andetag, nästan som hon skulle ha kommit upp efter att ha varit under vatten för länge. Hon vrider sig och rycker när jag långsamt börjar föra min tunga in och ut i henne. Hon smakar underbart, lätt syrligt och lite fränt. Jag känner varje kramp som fortplantar sig i henne när hon ofrivilligt kniper om min tunga med sin fitta.

När hennes kropp spänner sig i en båge så trycker jag samtidigt upp min tungspets mot hennes g-punkt. Det är som om hela hennes kropp faller isär när hon kommer en tredje gång på kort tid. Hennes safter forsar ur henne och rinner ner mellan skinkorna och bildar en pöl på skinnfåtöljen. Jag lutar mig tillbaka och tittar på henne där hon sitter med benen brett isär och försöker hämta andan igen. Hennes fitta glänser av alla safter och min saliv, hon är öppen för mer men jag låter henne hämta sig lite. Efter några minuter kan Louise börja prata igen och hon tittar på mig och gör klart för mig att nu är det min tur att få lite roligt, precis som jag inte njutit av det jag redan varit med om.

Louise reser sig på skakiga ben och sätter mig ner i stolen. Min kuk har inte slaknat under tiden utan ligger hård och redo upp mot min mage när jag sätter mig tillrätta. Louise går ner mellan mina ben och låter försiktigt sin tunga börja spela över min rakade pung. Jag tittar ner på henne och följer hennes arbete med stort intresse och njutning. Hon bollar med mina kullor med sin tunga och suger då och då in dom i sin mun och masserar försiktigt innan dom släpps lösa igen. När hon sett till att min pung är riktigt genomarbetad så låter hon sin tunga långsamt glida upp för min kuk. När hon när toppen så suger hon tag i den och tar in den i munnen. Med små rörelser så börjar hon suga min kuk, varje gång hon för in den så släpper hon in den längre och längre i sin mun. Hennes tunga roterar runt mitt ollon varje gång jag får komma in lite längre in i hennes varma fuktiga mun.

Louise ser till att min kuk blir dränkt av hennes saliv och tar sedan av sig sin topp. Hennes bröst var precis som jag trodde, perfekta och bröstvårtorna är verkligen stenhårda. Louise kryper lite närmare och placerar min stenhårda kuk mellan sina bröst och börjar långsamt låta brösten glida upp och ner för min kuk. Jag får koncentrera mig hårt för att inte komma direkt. Hon tittar lite retsamt på mig precis som hon utmanar mig och vill se hur länge jag kan hålla mig utan att komma. Men jag lyckas hålla mig utan att komma och Louise verkar lite missnöjd att hon inte lyckades få mig att komma. Tror du att du kan hålla dig hur länge som helst eller? Louise tittar surt på mig.
Jag nickar lite trotsande till svar och biter mig samtidigt i läppen.

Louise ställer sig upp och tar tag i min pung drar den lätt neråt så min kuk ställer sig i perfekt läge, sedan trycker hon ihop mina ben så jag låser fast den i rätt läge. Sedan ställer hon sig med rumpan mot mig och backar försiktigt mot mig. Hon ställer sig gränsle över mina ben och sänker sig sakta ner mot min kuk. Låter mitt röda blodfyllda ollon snudda hennes öppna fitta och jag kan inte låta bli att greppa hennes skinkor med mina händer. Ta bort händerna, nu är det jag som bestämmer säger Louise med en väsande röst. Jag släpper taget direkt och låter Louise ha kommandot över vad som komma skall.

Långsamt sänker sig Louise ner över min kuk och låter mitt ollon sära på hennes läppar och glider in. Jag möts av en otrolig värme och får kämpa för att inte bara ta tag i henne och trycka ner henne över kuken. Varje gång Louise lyfter sin rumpa låter hon min kuk åka ur och vänder igen när den släppt kontakten helt med henne. För varje gång hon glider ner över min kuk så får jag komma någon millimeter längre in i henne. När hon kommit så långt att hon har halva min kuk i sig så stannar hon till och börjar sakta rotera sina höfter. Jag biter mig i läppen och kräver in mina fingrar i armstöden på fåtöljen. Jag känner hur min kuk långsamt rör sig runt inne i Louise och hon ökar takten hela tiden. Jag biter ihop allt jag kan för att inte komma och Louise måste ha upptäckt det för hon sneglar över sin axel på mig och studerar mitt ansiktsuttryck. På något märkligt sätt så styr hon sina höfter så hon lyckas hålla mig på gränsen till att komma i flera minuter. Känslan byggs upp i mina armar och ben och drar sig sakta in mot min kuk. Väl där så börjar det knyta sig och samlas ihop till en stor ström som bara roterar i enorm hastighet. Långsamt vandrar strömmen ut i min kuk men på något sätt så känner Louise det och då saktar hon ner tempot lite och låter den inte komma ut.

Plötsligt jobbar sig Louise upp för min kuk igen och låter bara mitt ollon vara kvar i henne. Tempot ökar snabbt och jag hör hur hennes andning ökar i samma takt som hennes rumpa rör sig framför mig. Jag kämpar allt jag kan för att inte komma före Louise men hon har andra planer. Med en hård snabb bestämd rörelse så trycker hon sig ner över min kuk till roten och gör två snabba juck. Jag har inte en chans att hålla emot utan kommer direkt och Louise stannar kvar med min kuk i sig och bara sitter och njuter i några sekunder innan hon börjar krampa och knipa runt min kuk när hon kommer i sin fjärde orgasm. Hon lutar sig bakåt och lägger min ena hand på sitt bröst och för ner min andra mot hennes fitta och låter mig massera hennes klitoris undertiden hon kommer.

Vi blir sittande så en lång stund och bara känner värmen från varandras kroppar. Jag kysser Louise lätt på halsen medan vi sitter där och bara njuter av allt som hänt. Louise erbjuder mig att sova över och givetvis så tackar jag ja till det erbjudandet med glädje. Natten och morgondagen innehåller mycket sex och smek. Vi har träffats många gånger efter denna första upplevelse och har tät kontakt via msn som trots allt startade vårat äventyr.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 124 röster, snittbetyg 5,26