fri kärlek

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: the redhead
Rek. länk: http://www.novellsidan.se
Inlagd: 30 mar kl. 20:12
Läst: 13108 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 36 röster, snittbetyg 4,64
Carola tog en klunk kaffe till.
”Undrar vad han gör nu?” tänkte hon och det pirrade till i henne när hon tänkte på honom.
Början
Han var säljare. Bara det borde fått henne att tänka efter. Vad var det Eva sagt om sin ex-man hundra gånger? Jo, att ”lita aldrig på en säljare, de säger det du vill höra.” Ok, Eva var bitter, hennes ”älskade make” hade varit otrogen, inte en gång, inte två gånger, utan från och till under hela deras äktenskap med en massa olika kvinnor. Klart Eva var bitter.

Det var förstås annorlunda med John. Eva kände ju inte honom. Dessutom hade John och Carola inte lovat varandra någonting, så John kunde inte vara otrogen! Hon fnissade lite för sig själv åt det underfundiga med det.

John var skild. Varför hade Carola inte brytt sig om. Hon tyckte inte hon hade med det att göra. Dessutom gjorde det ingen skillnad-hon ville ha honom i vilket fall som helst. Och skulle hon vara helt ärlig var det mest hans kropp hon var ute efter…Hon kunde nästan se framför sig hur Eva rynkade på näsan. Jaja, vad ska man säga? Det var kanske inte så vackert eller romantiskt, men hon hade i alla fall erkänt det för sig själv, det var sexet hon ville ha.
”Kvinnor tänker inte så”, skulle Eva ha sagt.

Det var på en fest det började. De hade dansat. Vem som bjöd upp vem? Det spelade ingen roll. Någonting hade hänt i hennes kropp. Den levde ett eget liv. Plötsligt var hela hon en erogen zon. Var han än lade sina händer gick det som en stöt genom hela kroppen som med raketfart nådde sitt mål och gjorde henne alldeles svullen och våt där. Hon kom ihåg att hon hann tänka:
”Vad är det här?” Det kom som en total överraskning. John, en man i periferin av hennes bekantskapskrets, en något arrogant person, en sådan där som hörs och syns, men ingen hon tänkt mycket på. Plötsligt var han en symbol för alla möjliga lustar! Hon såg inte John, en säljare i 40-årsåldern längre, hon såg en man med tajta jeans, härlig bak, muskulösa armar och en genomträngande blick som osade sex! Hur denna förändring skett kunde hon för sitt liv inte förklara, men det gick inte att ignorera. När hon blundade den kvällen såg hon hans långa, muskulösa ben i de där slitna jeansen, bulan där fram (ja, hennes blick hade hamnat där under kvällen…) och de där ådriga armarna som höll om henne hela natten. Hon vaknade alldeles svettig, men ensam.
Kan män spela svårfångade? I så fall gjorde John det med den äran. Han hade henne som i en liten ask.

Att spela svårfångad var inget för Carola. ”Man lever bara en gång”, tänkte hon där hon satt vid sin dator och sökte på John Grahn. Hon fick upp några träffar på skärmen, och där! Rätt adress…och se där! Ett mobilnummer! Hon skrev ner det på en lapp med darrig hand. Sedan satt hon och stirrade på lappen i någon minut innan hon bestämde sig. Vad är det värsta som kan hända? Tänkte hon och lade in numret på sin mobiltelefon. Hon sparade det under ”John” och började skriva ett meddelande:
”Hej. Hur mår du?” Nä, radera.
”Hej. Vad gör du?” Ännu värre.
”Hej…/Carola.” Hon klickade på ”sänd” och väntade nervöst, magen vände sig nästan ut och in. Hon kände sig som en blyg tonåring igen. En evighet senare (ca en minut…) pep mobilen till. ”Ett meddelande mottaget.” Hon svalde och öppnade det.
”Hej Carola. Hur mår du?” Vad tänkte han när han skickade de orden? Hur ska jag gå vidare nu? Tankarna for runt i huvudet på henne.
”Äh, vad fasen!” sa hon högt för sig själv och skrev:
”Bra. Har tänkt på dig en del…Du dansar bra…” och så en liten smajlis: ;o). Sänd. Ännu en väntan. Sedan ett pip.
”Har tänkt på dig också. Ett glas vin? ;o)” En ilning gick genom hennes kropp. Hon funderade i en tiondels sekund på att spela svårfångad, men gav snabbt upp och skrev:
”Jag kan komma till dig ikväll.”
Ett ord som svar:
”Välkommen.” Hon kände allt blod försvinna från huvudet och rusa runt och värma upp kroppen på ett lustfullt sätt, framför allt i underlivet. Hennes ben kändes som gelé när hon reste sig upp från stolen. Vad var klockan? Tolv. Hur ska jag få dessa timmar att gå? Tänkte hon. En lång dusch, raka sig både här och där (framför allt där!), sminka sig, smörja in sig, välja kläder (framför allt underkläder!)…äta kanske.

Klockan var fem när hon satt vid köksbordet med en microvärmd pirog framför sig. Hon var inte det minsta hungrig, men försökte peta i sig maten ändå. För hur går det annars när man dricker vin? Just det! Och nu gällde det att vara klar i knoppen! Den här underbara mannen ska bli min ikväll! Hon satte på en cd med Whitesnake på hög volym. ”I’m ready an’ willing…to reach for the sun so I can get me some loving…” sjöng sångaren. Ja, du anar inte hur rätt du har! Tänkte hon. Klockan segade sig fram och när den var halv sju intalade Carola sig att nu var det kväll! På med skinnjackan och ut genom dörren.

Utanför hans dörr tog hon ett djupt andetag och ringde på. Steg på insidan och ett lås som öppnades. Där var han! Hans djupa röst när han sa: ”Kom in”. Hon gick in och stängde dörren efter sig, ville egentligen bara stå och titta på honom en stund, men han vände sig om med ett ”ursäkta” och gick in i ett annat rum. Nåja, nu kunde hon helt skamlöst stirra på hans underbara bak några sekunder. Han kom tillbaka med två vinglas och bad henne sätta sig i soffan. Hon såg sig omkring, han hade ett fint hus. Han öppnade ett skåp och skulle väl ta en flaska vin. Nu hade Carola chansen att vila ögonen på honom. Han hade en tajt t-shirt och par mörka jeans på sig. T-shirten framhävde hans muskulösa kropp på ett läckert sätt, tyckte hon. Jeansen smickrade också hans långa ben. Carola ville bara känna på de där låren! Själv hade hon tagit sina tajtaste jeans och sina sexigaste underkläder. Hon hoppades han skulle få tillfälle att se dem…Gud, hon kände redan hur hon var redo! Redo att ta emot honom, precis hur han ville. Framifrån, bakifrån, på köksbordet, i soffan, på golvet…Hon blev alldeles yr bara av att tänka på det! Han vände sig om:
”Sådärja, lite vin? Vad sitter du och tänker på då? Du är så tyst?” Eeeeh, du skulle bara veta! Tänkte hon, men svarade:
”Inget särskilt. Snygg t-shirt.” Jisses, hur skulle detta gå? Hon kunde ju inte ens föra en vettig konversation! Hon blev alldeles röd om kinderna och han skrattade till och sa:
”Ta nu lite vin, Carola.” Han satte sig bredvid henne och lade en arm om midjan på henne. Hon drack en klunk, vände sig mot honom och sögs in i hans blick. De satt så i några sekunder och så närmade sig hans mun hennes och de försvann in i en tungkyss som fick henne att tappa alla tidsbegrepp. Hans hand letade sig upp under tröjan och smekte hennes rygg. Hans fingrar var heta och Carola var nära att stöna av vällust. Hon visste vad hon ville och tyckte inte hon hade något att förlora nu, så hon krängde sig smidigt över hans ben och satte sig gränsle över honom.
”Hoppsan!” sa han och skrattade lite. Carola blev lite osäker, men John såg henne i ögonen och log:
”Du är en härlig kvinna, men det vet du väl redan?” Hans leende fick henne alldeles varm, och modig. Hon tittade utmanande tillbaka och sa:
”Jag vet vad jag vill.” Som om de orden var en startsignal reste han sig ur soffan, med armarna under hennes bak och bar henne genom rummet in till ett närliggande rum. Hon blev imponerad av hans muskelstyrka. Hon höll armarna om hans hals och luktade i hans hår. Det doftade nytvättat. Det var alldeles mörkt i det andra rummet. Han lade försiktigt ner henne i sängen.
”Vänta lite.” sa han och gick iväg och tände en liten lampa i fönstret. I det något blåa svaga skenet stod han och såg på henne. Han drog t-shirten över huvudet och blottade ett hårigt bröst. En sträng med hår gick från bröstet ner mot naveln mellan de små utbuktningar en vältränad mage ger. Gud, så vacker han är! Tänkte Carola. Hon reste sig från sängen och gick fram till honom, stannade en bit ifrån och drog med fingret från hans bröst längs med strängen av hår och stannade till vid jeansen. Han drog henne intill sig och hjälpte henne av med tröjan. Sedan satte han sig på knä på golvet och kysste hennes navel. Det kittlade och var skönt på samma gång. Hon kvävde ett litet fniss. Han knäppte upp hennes jeans medan han fortsatte kyssa hennes mage ner till troskanten. Ett hav av safter forsade ner och det kändes som hon skulle svimma.
”Ta mig nu, ta mig nu!” tänkte hon febrigt. Men John var uthållig och lät henne hållas. Sakta, sakta drog han ner hennes jeans till anklarna. Hon klev lätt ur dem då han höll emot. Han reste sig och hon förstod att nu var det hennes tur. Hon såg honom i ögonen när hon knäppte upp hans gylf, sedan satte hon sig ner på knä och drog ner hans jeans. Där stod han, i bara kalsongerna och tittade ner mot henne. Hon kysste insidorna på hans stenhårda lår. Upp, upp mot bulan i kalsongerna. Hon tog tag i hans skinkor och reste sig upp. Så sa han:
”Kanske finns det någon roligare plats än sängen?”
Om! Tänkte hon, men sa:
”Som till exempel…?” och log busigt.
Hans blick föll på skrivbordet och hon tittade ditåt. Fullt med cd-skivor och böcker låg bredvid datorskärmen. Han tog hennes hand och gick dit. Med en svepande rörelse drog han ner varenda pryl, utom skärmen, i golvet. Det rasade ner i en hög med ett rasslande ljud. Hon satte sig på kanten av bordet och han drog av sig kalsongerna. Han var redo. Skaftet stod rakt upp mot magen på honom, glänsande på toppen, hård och styv.
Några sekunder stirrade hon bara på den, sedan drog hon snabbt av sig trosorna, tog honom i händerna och drog honom till sig. Han öppnade en låda, tog fram en kondom och gav henne den med ett snett leende. Vant tog hon det lilla paketet, rev upp det och vände gummit på rätt håll. Hon trädde omsorgsfullt på den och smekte hans sprängfyllda pung. Han hade rakat den, så den var len och fin. Han lyfte upp henne på skrivbordet igen och höll sina händer om hennes midja. Så stötte han in i henne, djupt, och stannade till.
”Vad skön du är.” viskade han. Det var så varmt och vått där, och hon njöt så av hur han fyllde upp henne. Hon klämde åt hans lem med slidmusklerna så det kändes som hon skulle få orgasm när som helst. Han stönade svagt. Till slut kunde han inte hålla sig längre, utan stötte allt hårdare och snabbare.
”Stopp!” sa Carola rätt som det var. Överraskad drog John sig ur.
”Vi provar nåt annat också.” Hon gick bort mot sängen.
”Sätt dig här.” sa hon och han satte sig på kanten av sängen. Hon satte sig ovanpå och förde in honom med handen. Han log förtjust mot henne. Nu hade hon honom i en liten ask! Hans stönanden blev snart till ett litet skrik. Han lade sig raklång på sängen och viskade:
”Underbart!” Hon klev av honom och lade sig bredvid.
”Ja, eller hur?” sa hon lyckligt.

Nästa dag var en arbetsdag, men ändå helt olik alla andra dagar. Carolas mobiltelefon gav ifrån sig ett pip vid varje sms hon fick. Och det blev många…Hela dagen skickade John och Carola sms till varann, varje liten paus fylldes av att läsa och skriva sms. John skrev om hennes läckra kropp och vad han ville göra med den och Carola svarade lika djärvt. De var helt uppslukade av varann. Detta ivriga sms:ande pågick hela veckan och förgyllde arbetsdagarna. Men de hade inte haft chans att träffas. John var på tjänsteresa, skulle komma hem till helgen.

På lördagen ringde Carola hem till honom. Inget svar. Hon skickade sms till honom, samma där, inget svar. Åtminstone inte på flera timmar. Men så, klockan åtta på kvällen, kom ett sms tillbaka.
”Hej. Mycket att göra. Kan vi höras imorgon?”
Jaha, tänkte hon. Ja, jag kan väl roa mig själv! Jag hyr en film. Hon skickade ett ”ok.” tillbaka, fast hela hennes kropp skrek att det inte alls var ok. Hon ville ha mer än såhär. En enda gång hade hon fått smaka på honom och det hade gett mersmak! Hon var förbryllad och plötsligt osäker på vad John egentligen kände…Besviken cyklade hon iväg till filmuthyraren.

Söndag. Telefonen var död. Inte ett pip från mobilen. Carola var arg. Jag ska minsann inte heller ringa! Bestämde hon. Då ringde telefonen. Det var Eva. Efter en stunds kallprat säger hon:
”Den där John, heter han möjligen Grahn i efternamn?”
Carola svarade ja, och hurså?
”Jo, en väninna var på säljkurs i veckan och hon berättade att han som ledde den hette så och att han stött på henne hela kvällen, men hon sa nej, för hon var ju gift.”
”Vart vill du komma?” sa Carola irriterat.
”Jo, sen hade han flörtat in sig hos hennes väninna. Och hon är ju då singel…De hade rummet intill och det gick liksom inte att ta miste på vad de gjorde, om du förstår…”
Carola visste inte hur hon skulle reagera.
”Var var detta nånstans?” fick hon fram.
”Örebro.” sa Eva.
Shit! John hade varit i Örebro. Men….Det snurrade i huvudet. De hade inte lovat varann någonting. Carola bestämde sig för att inte göra någon större affär av det hela. Eva undrade om hon skulle komma över.
”Nej, för fan. Det är lugnt.”sa Carola och lade på. Strax därpå, ett sms. Det var John. Han ville ses och kunde hon ikväll?
Carola svarade ja, gjorde sig i ordning och gick dit.

Väl där var det som om ingenting hänt. De pratade en stund, om ingenting, och älskade sedan vilt. När båda låg tillfredsställda i Johns stora säng frågade Carola:
”Var det bra i Örebro?”
Hon tyckte att han ryckte till, nästan omärkligt, men ändå.
”Det var ok. Dina sms gjorde det hela trevligare!” Han log. När hon hade honom så här nära kunde hon inte vara arg på honom, även om hon ville. Hon nöjde sig med svaret och blundade när han kysste henne.

Några veckor senare
De träffades då och då, John och Carola. De hade inte flyttat ihop, inte gift sig, knappt visat sig tillsammans ute, men de hade något slags förhållande. Eva kom ibland med skvaller om var John varit och vad han gjort, men Carola brydde sig inte så mycket om det. När de var tillsammans var det underbart och när de inte var det, ja, då var de fria människor. Carola förväntade sig inte att folk, t ex Eva, skulle förstå det, men hon tyckte livet var helt ok. Och så fick det bli så länge både hon och John trivdes med det.
Mobilen pep. Sms.
”Är ensam ikväll. Kommer du hit?”
Ja, John, tänkte Carola. Jag kommer…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 36 röster, snittbetyg 4,64