Oskulden rök i analen.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pär
Rek. länk: http://www.erotikbutiken.net
Inlagd: 14 sep kl. 08:45
Läst: 35528 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 177 röster, snittbetyg 2,58
Allt började när Emma började i min skola. Jag gick alltid och såg på henne i matsalen där hon satt och fnittrade med sina vänner. Men jag vågade aldrig tala med henne. Skolavslutningen kom för oss nior och jag trodde aldrig jag skulle få se henne igen.
Jag, Palle och Anders skulle ut och fira dagen efter och dricka öl. Halvvägs in i fyllan beslutade vi oss för att gå till stranden. Där satt Emma. Hennes leende lyste och hon såg så varm och oskuldsfull ut. Nu med alkohol i blodet skulle jag äntligen släppa hämningarna och stöta på min drömtjej. Jag gick fram och hälsade. Hon var blyg och fnittrade litet grann. Jag föreslog att vi skulle gå hem till mig och hitta på något men hon tog min hand och ledde mig hem till henne. Hon förklarade att hennes föräldrar var borta och att vi kunde vara här hela helgen.

Efter en stund så hamnade vi i soffan och låg nära varandra. Då kände jag plötsligt till min förvåning hennes spröda lilla hand innanför mina byxor. Jag fick en stor erektion.Hon började sakta rulla förhuden fram och tillbaks. Jag kunde inte fatta det! Jag var oskuld, och även hon. Jag lade henne under mig och drog av henne brallorna. Hennes mjuka kvinnliga former uppenbarade sig och min hand slank in i hennes varma våta kärleksgrotta. Efter fem minuter fick hon smaka på min kuk. Hon sög den omsorgsfullt och fick den sedan i fittan. Trots att hon var oskuld ville hon ha den i analen. Och det fick hon. Hon stönade och njöt. Nu kände jag klimax komma. Jag sa åt henne att öppna munnen. Jag såg in i hennes oskyldiga ögon medan hon fick min vita smet över hela ansiktet. Sedan hände detta många gånger till men det är en annan historia.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 177 röster, snittbetyg 2,58