Månskensnatt.

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.stickythong.com
Inlagd: 21 mar kl. 19:35
Läst: 10373 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91 röster, snittbetyg 5,19
Klockan har precis passerat tolv på natten när jag slinker in på den lokala kvarterskrogen på väg hem efter en trevlig middag med min bror som jag inte träffar så ofta numera.

Det brukar vara fullt med alla möjliga sorters personer här och denna kväll är inget undantag. Jag hittar en ledig barstol och beställer in en öl, dom stänger klockan ett så det blir lagom att runda av med denna ölen tänker jag för mig själv.

Jag sitter i mina egna tankar när jag plötsligt får syn på en tjej som jag inte sett här förut. Hon är iklädd något så ovanligt som en tight åtsittande korsett i något glänsande tyg eller om det är läder. En lång svepande kjol täcker hennes ben. Hennes hår är mörkt och slutar en bit ner på hennes bara axlar. Näsan pryds av ett par ganska tunna glasögonbågar och hon har rödmålade läppar som ser väldigt mjuka ut.

När mannen som sitter bredvid henne tar sin jacka och går mot utgången så ser jag min chans och flyttar över, ursäkta är det ledig här? frågar jag.
Visst, min kompis tröttnade och gick hem säger tjejen.
- Denno heter jag, säger jag.
- Sofia är mitt namn.
Vi pratar lite och det visar sig att Sofia är student och inte mer än 18 år gammal. Hon har varit ute med sina kompisar men det verkar som om hon var den som orkade hålla ut längst och har fortfarande inte någon lust att gå hem. Klockan närmar sig ett och krogen börjar att köra ut folket eftersom dom stänger.
- Jag vill inte gå hem än säger Sofia.
- Det behöver du väl inte, hör jag mig själv säga.
- Nähä, vart skulle vi då ta vägen?
- Jag bor precis en liten bit härifrån.
- Jamen då går vi hem till dig och låter kvällen fortsätta ett tag till.
Jag hämtar Sofias jacka och min mörka rock och sedan går vi ut i den lite kyliga vårnatten. Månen är full och kastar sitt ljus över väggarna och gränderna när vi närmar oss uppgången till min lägenhet.

När vi kommer in i min lägenhet som är en vindsvåning så går Sofia en snabb husesyn i dom 4 rummen. Jag håller upp två glas vin i köket och tar med in i vardagsrummet. När Sofia har inspekterat lägenheten så slår hon sig ner bredvid mig i soffan och vi sitter och pratar lite. Av någon underlig anledning kommer samtalet in på sex och det blir en liten utfrågning från båda parter där det visar sig att Sofia inte är så sexuellt erfaren. Hon har haft några korta förbindelser men verkar inte vara helt oskyldig efter vad jag förstår.

Jag kan inte sluta stirra på Sofias korsett som omsluter hennes kropp på ett mycket vackert sätt. Hennes hud är ljus och den svarta korsetten bryter kraftigt när hud och korsett möts. Sofias bröst är inte så stora efter vad jag kan se, men hennes bröstkorg häver sig vackert varje inandning Sofia gör, korsetten förstärker intrycket på ett föredömligt sätt.

Jag vet inte om det är vinet eller något annat men plötsligt hör jag mig själv fråga om jag får knäppa upp Sofias korsett.
Sofia tittar lite förvånad på mig.
- Jasså det vill du? Säger Sofia.
- Ja om jag får så gör jag gärna det.
- Men då får du allt gå hela vägen med mig.
- Hela vägen? Vad menar du med det?
- Ja varför öppna ett paket om du inte tänker leka med innehållet?
Sofia ställer sig upp och tar mina händer. Hon fuktar sina läppar lite och drar upp mig ur soffan. Sakta leder hon in mig i sovrummet, vi står och tittar varandra i ögonen en stund och sedan säger hon.
- Du får göra precis vad du vill med mig.
- Vad jag vill?
- Nästan, bara det är mjukt och skönt.
- Ok, vågar du lita på mig?
- Ja jag litar på dig Denno, gör det skönt för mig.
Jag lägger mitt finger över Sofias mun för att poängtera att nu behöver vi inte prata mera. Nu är resten av kvällen hennes och ingen annans.

Jag anar en lätt rodnad på Sofias bröstkorg när jag långsamt börjar knäppa upp hennes korsett. Försiktigt låter jag snöret glida genom ögla efter ögla. Korsetten ger efter och faller långsamt isär. Det är som att öppna en varsamt inslagen present man gått och smyg kikat på en lång stund. När korsetten faller isär blottas Sofias bröst, det är som om dom drar efter andan när dom släpps fria. Sofia drar ett djupt andetag och håller sedan andan lite, och andas ut. Hennes ögon är slutna och hon biter sig lite i underläppen när hon känner att jag beskådar hennes överkropp.

Jag drar försiktigt undan hennes hår och kysser henne försiktigt på halsen. Jag känner hur hon trycker sin kropp mot mig lätt när jag biter henne lite retsamt i örat.
Jag tar Sofias händer och kysser dom mjukt och låter dom sedan falla ner utmed hennes kropp. Jag tar tag i Sofias ansikte och kysser henne lätt, låter mina läppar sedan vandra långsamt ner över hennes haka. Jag följer hennes hals, ner mellan hennes bröst och när jag kysser hennes navel drar jag försiktigt ner hennes kjol med mina händer och låter den falla till golvet.

Under kjolen har Sofia på sig svarta spetstrosor med tillhörande strumpebandshållare, dessa håller upp ett par svarta nätstrumpor. Jag ställer mig upp och tar ett steg tillbaka, jag beskådar Sofias kropp från topp till tå. Hon står fortfarande med slutna ögon och låter mig njuta av varje millimeter av hennes kropp med mina ögon.

Jag släcker ljuset i rummet och inser att mitt takfönster som ligger precis ovanför min säng nu släpper in månskenet i dess fulla kraft. Månskenet är starkt nog för att lysa upp stora delar av rummet och inte minst sängen.
Jag leder Sofia till sängen och lägger henne varsamt på rygg.
Du lovade att lita på mig eller hur säger jag till Sofia tyst.
Hon nickar åt mig. Jag tar fram ett par handklovar jag har i mitt sängbord. Sedan för jag Sofias händer igenom min sänggavel i smide och sätter fast handklovarna.

Sofia ligger nu fastlåst på min säng. Hennes kritvita hud på mina svarta lakan och månens sken får henne att se ut som en porslinsdocka där hon ligger. Spröd och bräcklig, nästan som om hon skulle falla sönder om man tog för hårt i henne.

Sofia andas lite tyngre där hon ligger på sängen, hennes bröstkorg häver sig och bröstvårtorna är styva.
Jag går bort till mitt skrivbord och hämtar min gåspenna som ligger där. Jag går tillbaka och lägger handen varsamt över Sofias ögon och sluter dom.
Försiktigt låter jag fjädern glida över Sofias hud. Långsamt låter jag den glida mellan hennes bröst. I månskenet ser jag hur hennes hår på armarna reser sig lätt när hon får gåshud över hela kroppen. När jag låter fjädern glida ner över hennes mage så svankar hon lätt och låter sedan höftbenet tryckas lätt uppåt. Jag drar fjädern utmed hennes troskant och låter den lekfullt följa trosorna tills den träffar på strumpebandshållarna. Så vänder jag riktning och låter fjädern vandra ner över hennes lår, först högra och sedan vänstra.

Jag lägger fjädern åt sidan och lutar mig över Sofias kropp. Jag tar ett djupt andetag och andas sedan ut långsamt och varmt över hennes vänstra bröstvårta. Sofia försöker trycka upp sitt bröst för att nå mina läppar men jag bara höjer mitt huvud lite lätt när bröstet närmar sig. Jag tar av mig naken och sätter mig sedan lätt gränsle över Sofias höfter. Lutar mig fram och gör en varm utandning även på det högra bröstet. Sofia vrider sig lätt och trycker upp sitt bäcken mot min kuk, det går som en stöt genom henne när hon känner min hårda kuk trycka till lätt mot hennes blygdben. Hon skakar lätt och andningen är nu på gränsen till att hon hyperventilerar. Jag lägger min tumme mot hennes läppar och hon smakar på den, hennes läppar och mun är kokheta.

Sofias höfter arbetar hela tiden i ett rytmiskt mönster under mig medan jag långsamt smeker hennes bröst och retar bröstvårtorna som är stenhårda och reagerar på varje beröring dom får.

Långsamt glider jag ner över hennes ben och låter min tunga vandra över hennes kropp på vägen ner mot fittan. Jag kliver av Sofia och drar nu sakta ner hennes spetstrosor över benen tills dom är helt av. Strumpebandshållarna och nätstrumporna får sitta kvar. Sofias fitta är inte renrakad, hon har trimmat lite runt kanterna men absolut inte renrakad. Synen av hennes mörka lilla buske och den vita hyn blir nästan för mycket för mig men jag lägger band på mig själv.

Jag sätter mig mellan hennes ben och låter mina händer glida uppför hennes ben.
När jag kommer fram till hennes höfter låter jag mina händer göra en liten cirkel och sedan passera precis vid kanterna på hennes lilla buske utan att vara när den. Sedan vandrar mina händer ner för hennes ben igen.

I månskenet kan jag se hur Sofia är mer än redo, hennes fitta flödar av safter och både klitoris och blygdläppar är kraftigt blodsfyllda. När jag låter mina händer sakta glida upp för hennes ben igen så låter jag mina tummar mötas ca 15 centimeter från hennes fitta. Jag för sedan utan att tveka in båda mina tummar in i Sofias fitta, hon vrider och kvider lite när trycker till det sista och öppnar upp hennes fitta som ger ifrån sig ett lätt sugande ljud. Sedan följer jag efter med min tunga och låter den ta plats mellan hennes blöta blygdläppar samtidigt som jag drar ur mina tummar ur henne. Jag känner hur Sofia kramar till lätt runt min tunga med sin fitta och hennes safter smakar underbart. Syrliga och lite fräna i smaken, jag trycker in min tunga lite längre in i henne och gräver in mitt ansikte i hennes lilla buske. Sofias ben kniper åt om mitt huvud varje gång jag stöter in min tunga i hennes fitta.

Jag lyfter upp Sofias ben lite lätt och låter min tunga starta mellan hennes skinkor och jobba sig hela vägen över fittan och sedan fortsätter jag över hennes buske upp över hennes mage. När jag slutligen når hennes mun låter jag min stenhårda kuk penetrera hennes fitta precis samtidigt som jag låter min tunga glida in i hennes mun. Sofia biter tag i min tunga och låser sina ben runt mina höfter. Hennes händer håller ett hårt tag runt min sänggavel och hela hennes kropp skakar kraftigt när hon kommer. Efter en liten stund släpper hon taget om mina höfter med sina ben och jag glider långsamt ner mot hennes fitta igen. Jag upprepar samma procedur igen och låter min tunga börja mellan hennes skinkor och vandra över hennes fitta och hela vägen upp till hennes mun. På samma sätt stöter jag min kuk i henne när jag når hennes mun med min tunga. Jag upprepar detta 5 gånger innan jag sätter mig upp fortfarande med min kuk inne i Sofia.

Jag tar min vänstra hands pekfinger och tumme och klämmer lätt till om hennes klitoris. Sofia vrider sig lite när jag känner på nervtrådarna som pulserar i hennes lilla kärleks kula. Jag trycker till och nu är hennes klitoris blottad som en liten glänsande ärta. Jag tar min högra hand och drar ut min kuk ur Sofias fitta, den är täckt med hennes safter och långsamt börjar jag nu massera Sofias klitoris med toppen av mitt ollon. I långsamma cirkelformade rörelser låter jag mitt stenhårda ollon vandra över hennes klitoris och det tar inte lång tid innan jag känner hur hon kommer. Likt en flodvåg startar hennes orgasm i fötterna och sedan vidare upp för benen. När den når hennes skrev så kan jag nästan se hur hela hennes bäcken och fitta knyter sig innan vågen går vidare upp igenom hennes kropp och avslutas med att all kraft kommer ur hennes mun i form av ett högt vrål. För varje gång hon skakar så får hennes klitoris ännu en smekning av mitt ollon vilken innebär att hennes orgasm inte vill sluta.

Innan Sofias orgasm har ebbat ut så trycker jag in min kuk i henne igen och lägger mig ovanpå henne. Jag börjar sedan långsamt pumpa i henne, först försiktigt men sedan hastigare och hårdare. Sofia skrevar allt hon kan för att jag skall nå så långt in i henne som möjligt vid varje stöt.

Varje gång jag trycker in min kuk till botten i henne så känner jag hur Sofia kramar till om min kuk. Jag stöter nu ursinnigt i Sofia som håller emot med händerna mot sänggaveln och ger mig motstötar för varje gång jag trycker in mig till botten av vad hon klarar. Precis när jag känner att jag skall komma så lägger Sofia sitt huvud lite på sned och blottar sin ljusa hals. Utan att tänka på det dyker jag ner och biter tag allt jag kan samtidigt som jag tömmer mig i Sofias fitta. Jag biter så hårt så jag får blodsmak i munnen och Sofia flämtar lätt när hon känner hur jag suger lätt på bit märket som precis uppstått. Sofia mjölkar ur dom sista dropparna av sperma ur min kuk genom att försiktigt krama lätt med fittan runt den.

Jag låser upp handklovarna och rullar av Sofia som genast rullar över mig och låter min fortfarande hårda kuk glida in i hennes fyllda fitta. Sedan ligger vi där och det sista jag minns är månens sken genom takfönstret och Sofias mörka ögon och röda läppar.

Dagen efter vaknar jag upp och Sofia är inte kvar. På mitt sängbord står en liten lapp som det står ”Tack för en trevlig månskensnatt”.

Jag ligger en bra stund och tittar på lappen med Sofias handstil. Ja det var verkligen en trevlig månskensnatt.

Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91 röster, snittbetyg 5,19