Liftaren

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Denno (denno@home.se)
Rek. länk: http://www.stickythong.com
Inlagd: 8 mar kl. 12:45
Läst: 11190 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 5,40
Solen steker mig i nacken när jag vandrar utmed E20 strax efter Strängnäs påväg till Stockholm.
Det var väl kanske inte världens smartaste ide att få för sig att lifta från Göteborg till Stockholm kanske. Men det var ändå något jag velat testa och varför inte göra det under min semester, jag hade ändå inga andra planer för mina 3 veckor.

Min skylt som det står STOCKHOLM på med stora bokstäver verkar tydligen vara helt osynlig för ingen har stannat på säkert en timme. Svetten rinner i min panna och jag är säker ingen vacker syn där jag går i mina jeans och förut vita thirt. I dammet från vägen har den nu antagit en något mörkare nyans. Men kan inte göra så mycket mer än att fortsätta min väg och hoppas på att någon av bilarna skall stanna. Ryggsäcken känns otroligt tung fast jag packade lätt när jag lämnade Göteborg. Just då kändes det inte som jag hade något onödigt i den, nu kändes det som jag bar 50Kg betong på ryggen.

En stor svart HUMMER glider förbi mig och till min förvåning så svänger den in till kanten ca 50 meter framför mig. Jag småspringer fram mot bilen och öppnar passargerardörren. Jag möts av en tjej som sitter i förarsätet, lite otippat med en sådan bil är min första tanke.
-Vart skall du frågar hon.
-Så nära Stockholm som möjligt.
-Duger innerstan?
-Ja det duger fint det.
-Hej Sandra var namnet.
-Denno heter jag.
-Hoppa in då Denno så åker vi.

Jag slänger in min ryggsäck i baksätet och hoppar in i passargerarsätet. Med ett vrål så åker vi iväg och det virvlar upp ett moln av damm bakom oss ser jag i min backspegel. När jag återfått andan lite och vant mig vid att åka i en så flott bil så får jag tid att studera tjejen som kör. Sandra ser ut att vara i nittonårs åldern Hon är iklädd ett par vanliga blåjeans och en vit tight åtsittande topp, över det en munkjacka och hennes svarta hår är uppsatt i två små tofsar. Hon har små söta fräknar på näsan som pryds av ett par solglasögon och ser väldigt fokuserad ut när hon kryssar i hög fart mellan bilarna på motorvägen.

Jag fastnar med blicken på hennes läppar som ser otroligt mjuka och inbjudnade ut men slår snabbt tanken ut huvudet.
-Tack för att du tog upp mig säger jag.
-Ingen orsak alls, det är bara trevligt med sällskap.
-Jo men jag hade gått i nästan en timme, det är varmt ute.
-Du kanske skulle ta tåget nästa gång, hon ler lite.
-Jo det lutar nog åt det säger jag och tittar frammåt på vägen.

Strax efter Södertälje så dör plötsligt bilen. Sandra svär lite och vi svänger in till vägkanten. Hon tittar på mig och jag kan inte låta bli att le lite åt att en sådanhär fin och stor bil bara stannar. Det känns nästan som om hon gör det med flit. Lite som man ser i filmer när killen fejkar ett bensinstopp för att få lägga armen om tjejen han har med sig.
Vi kliver ur och Sandra öppnar motorhuven. Hon når nästan inte upp utan får hoppa upp på kofångaren. Jag står vid sidan och när Sandra lutar sig in över motorrummet så ser jag rakt ner i hennes urringning som avslöjar att hon inte har någon BH under den tunna vita toppen.
Sandra svär lite och tar upp sin mobil, hon ringer på en bärgare som lovar komma inom 30 minuter och hämta oss och släppa oss vid Sandras lägenhet i innerstan och sedan ta bilen vidare till verkstad.

-Guuuuud vad jobbigt! Sandra sträcker på sig med armarna rakt upp i luften.
-Jo men vi får ju skjuts i alla fall till stan inom en snar framtid.
-Ja 30 minuter, vad skall vi göra undertiden då? Sandra tittar på mig.
-Ja jag vet inte riktigt vad vi skall göra. Jag tittar ner i marken för att det inte skall synas hur jag stirrar på Sandra när hon inte ser.
-Vart skall du bo när du kommer till Stockholm? Sandra ser med en lite lurig min på mig.
-Jag vet inte riktigt, inte tänkt så mycket på det måste jag erkänna.
-Du kan få bo hos mig om du vill?
-Ja det vore ju väldigt snällt! Jag känner hur jag skiner upp och inser att jag kanske ser lite för glad ut.
-Jo det går bra men du inser väl givetvis att det inte kommer vara gratis för dig? Sandra tar ett steg närmare.
-Nä givetvis kommer du få pengar.
-Det är inte pengar jag är i behov av utan detta, Sandra tar ett steg till och tar ett fast grepp i mitt skrev.
Om du skall bo hos mig så får jag idag fri tillgång till din kuk. Det köper dig en veckas boende.
Jag känner hur min kuk blir hård när Sandra lite försiktigt masserar den utanpå mina byxor.
Är det ett problem eller har vi en överenskommelse?
-Ja det går bra, mycket bra. Denna resan har redan varit värd allt jobb tänker jag för mig själv.

Precis i samma stund anländer bärgaren som skall köra oss sista biten in till centrala Stockholm.
Hela vägen in låter Sandra mig titta rakt ner i hennes urrigning och hon smeker sig diskret så inte föraren till bärgaren ser vad hon håller på med. Jag har ett konstant stånd under hela färden och försöker se oberörd ut men vet inte om föraren misstänker vad som händer.


Väl framme vid Sandras adress hoppar vi ur och går mot porten. Sandra går före och jag har min blick låst på hennes runda svängande höfter och hennes röv som rör sig vackert när hon går med raska steg mot ingången.
Vi kliver in i hissen som har en skjutdörr som man bara ser i äldre byggnader idag. Sandra trycker på högsta våningen, våning 5. Hissen skakar igång och genast trycker Sandra upp mig mot ena väggen och kysser mig hårt. Mellan kyssarna så flåsar hon tungt. Jag låter henne kyssa och smeka mig och låter mina händer vandra utanpå hennes kläder.
-Fri tillgång till din kuk, absolut fri tillgång hör du det säger Sandra.
-Ja, vad du vill så får du det.
Hissen skakar och stannar på översta våningen. Vi skärper oss lite när en dam tittar ut genom en lägenhetsdörr och undrar vad det är som står på i trapphuset.

Vi kommer in i Sandras lägenhet och direkt går hon in i köket och sätter på en kastrull vatten. Kanske inte direkt vad jag hade väntat mig och jag kommer nästan ur stämning när Sandra kommer rusande tillbaka och leder in mig i sin sängkammare. En ganska stor sängkammare med en stabil dubbelsäng i svart smide. Det är bäddat med rena fina lakan och jag hinner knappt säga något innan mina kläder ligger på golvet. Jag står naken framför sandra och hon knuffar mig ner i sängen och sertill att jag ligger i mitten av sängen. Sedan öppnar hon den ena sänglådan och tar fram två handklovar.
-Fri tillgång, precis vad jag vill ellerhur? Sandra tittar på mig.
Jag känner hur min hjärna säger, nej detta är inte smart alls Denno. Sedan hör jag mig säga.
-Ja precis vad du vill.
Innan jag vet ordet av ligger jag där fastspänd i sängen med ett stånd som jag inte kan dölja ens om jag vill det.

Sandra försvinner ut ur rummet och jag hör hur hon först fixar med något i köket och sedan går in på toaletten. Plötsligt kommer hon in i rummet med en glöggvärmare. Hon ställer den på nattduksbordet och tänder värmeljuset i den. Jag tittar lite frågande på henne men får ingen somhelst reaktion från henne.
Hon försvinner igen och jag hör hur hon spolar vatten och skramlar i kastruller ute i köket. Så står hon då där i dörröppningen. Iklädd endast en svart BH, minimala svarta spetstrosor och svarta stayups. Håret är fortfarande uppsatt i två tofsar. I handen håller hon en liten kastrull, hon tittar på min kropp och kliver in i rummet.

Hon ställer kastrullen på glöggvärmaren och jag känner doften av chocklad, eller kanske nougat. Hon sätter sig i sängen bredvid mig och greppar försiktigt min pung och masserar den lite.
Min kuk blir direkt hård igen.
-Du var inte svår att få upp du. Sandra ler lite åt mig.
Jag får inte fram något ljud utan sluter bara mina ögon och försöker fokusera på att inte göra bort mig. När jag tittar upp igen så har Sandra tagit kastrullen och håller den över min mun.
-Gapa säger Sandra och häller försiktigt en tunn tunn stråle med vad smakar nougat i min mun.
Hon följer direkt efter och kysser mig för att få smaka lite av nougaten. Hon slickar sig lite runt munnen när hon sätter sig upp igen.

Hon låter försiktigt droppar av het nougat landa på mitt bröst och mina bröstvårtor. Hon slickar sedan i sig dropparna en efter en och när hon försiktigt suger i sig mina bröstvårtor får jag skärpa mig för att inte skrika rakt ut. Jag njuter varjegång hennes läppar snuddar min hud och strax efter får känna hennes tunga leta sig från mot nougatdropparna.

Sandra tittar på min kuk som ligger och pulserar upp mot min navel, hon slickar sig runt munnen lite och låter sedan en tunn stråle nougat vandra över kuken. Hettan får den att ryckatill varesig jag vill eller inte. Hon fortsätter ner över pungen och sertill att täcka den med nougat. Sedan ställer hon ner kastrullen på glöggvärmaren igen och sätter sig tillrätta mellan mina ben. Hon knäpper upp sin BH och blottar ett par perfekta bröst, underbart styva vårtor som nyfiket tittar fram när hennes Bh kastas på golvet.

Långsamt böjer hon sig fram mot min kuk med tungan ute. Precis när hon skall nudda min kuk så tar hon in tungan och andas bara tungt på kuken. Den svarar direkt genom att ryckatill lite, hon ler lite och slickar sedan snabbt från min pung och upp till ollonet.
Jag skriker lite och biter mig i läppen. Jag hör Sandra skratta lätt innan hon tar nästa tur med sin tunga, denna gången ännu lite hårdare. Från roten av pungen helavägen upp fär kuken och slutar med en slick på ollonet.

Hon sänker sin bröstkorg mot min kuk och låter den glida några gånger mellan hennes bröst. Sedan kryper hon upp på mig och sätter sig på min mage, min kuk vilar lätt mellan hennes skinkor. Hon lutar sig fram och låter mig slicka henne ren mellan brösten men jag får inte vara när hennes brsötvårtor. När jag slickat henne ren så glider hon sakta ner över min kuk igen, bänder den hårt nedåt när hon låter den gnidas mot hennes fitta innan den med en smäll flyger upp och landar på magen igen. Jag känner att jag håller på att spricka, något som Sandra verkar vara medveten om också.

Hon tittar på mig där hon sitter mellan mina ben, ser hur jag försöker behärska mig men är på gränsen att komma. Sedan ler hon lite och tar ett fast grepp runt min kuk och runkar den hårt och snabbt. Jag har ingen möjlighet att hindra henne och jag sprutar nästan direkt, hela min mage täcks av sperma när jag sprutar. Sandra tittar med förtjusning på skådespelet och fortsätter runka utan avbrott efter jag sprutat. Hon lutar sig fram och börjar långsamt slicka och suga i sig all sperma som ligger på min mage. Sväljer den efterhand som hon fyller sin mun med den. Helatiden forsätter hon att runka mig och jag får ingen möjlighet att bli mjuk.

När hon slickat upp allt så kysser hon mig och tar samtidigt av sig sina trosor. Hennes fitta som är helt renrakad blottas och hon sätter sig gränsle över mig och låter min kuk ligga mot hennes fitta. Långsamt gnider hon sig över den och direkt känner jag hur blöt hon är. I mjuka rörelser fortsätter hon gnida sig mot kuken och jag känner plötsligt hur on kniper med benen, sätter sina händer som stöd på mitt bröst och kommer. Hennes kinder har antagit en vacker röd ton och när hon är klar så öppnar hon sina mörka ögon och tittar på mig.

-Vill du komma loss och bestämma lite frågar hon och tittar på mig.
-Om du vågar släppa loss mig så gör det. Jag tittar på henne med glansiga ögon.
Hon låser upp handklovarna och direkt kastar jag av henne på sängen och sätter mig över hennes bröst. Jag trycker in min kuk i hennes mun som välkomnande öppnar sig och sväljer min kuk utan att tveka. Hon har sina händer på mina skinkor och ökar mitt tempo när jag kör henne i munnen.

Jag lutar mig lätt bakåt och låter min högra hand följa hennes mage ner mot fittan. Sandra skrevar villigt för att lämna plats åt mina fingrar och jag låter två fingrar glida in i henne. Kröker mina fingrar så jag får ett bra grepp om hennes blygdben med mina fingrar mot gpunkten. Sedan börjar jag pumpa med handen, först försiktigt men snart hårt och snabbt. Min hand är helt genomvåt när jag känner hur Sandra gräver in sina naglar i mina skinkor och skriker rätt ut med min kuk fortfarande i munnen.

Medans hon forfarande är inne i sin orgasm så vänder jag på hennes kropp som är helt lealös medans hon kommer. Det är som att vända en mjuk docka. Jag lägger henne på mage och särar hennes ben. Låser mina knän mot hennes knän och tar tag runt hennes höfter och drar upp henne mot mig. Hennes bröstkorg och huvud ligger fortfarande platt mot sängen när jag trycker in min kuk hårt bakifrån i hennes öppna fitta. Jag styr tempot i ursinnig hastiget och Sandra hinner inte hämta sig från den andra orgasmen innan den tredje sköljer över henne. Hon skriker rätt ut och jag kämpar för att inte tappa taget när hon vrider och försöker komma undan min kuk. Det enda som håller hennes röv uppe nu är just hennes lår och mitt fasta grepp runt hennes höfter, jag styr henne precis som jag vill.

Jag släpper ner henne på sidan och lyfter upp hennes högra ben och sätter mig gränsle över hennes vänstra ben. Sedan håller jag ett fast grepp om hennes högra ben och knullar henne ursinnigt hårt. Hon håller ett fast grepp i sänggaveln och trycker sig mot mig vid varje stöt jag landar.
Jag känner hur jag är nära att komma och jag tömmer mig i Sandra utan att tveka. Jag skriker rätt ut och tar ett grepp runt hennes egna bröst och klämmer till när jag kommer.

Jag står kvar och känner hur Sandra har efterkramper runt min kuk och hur hon ligger och smårycker i hela kroppen.

Sedan faller jag ihop bredvid Sandra som ligger och försöker hämta andan. Damen som störde sig på våran oskyldiga lek i trappen måste hört oss för det bankas i väggen.

Jag förtjänade mitt uppehälle flera gånger den veckan och hade nog kunnat stanna gratis i Sandras lägenhet i över ett halvår om vi skulle räknaom alla gångerna i valuta.

Efter den veckan skiljdes vi och vi har fortfarande kontakt då och då via telefon. Det var en semester som jag sent skall glömma.

Året då jag för första och sista gången liftade till Stockholm.


Mvh Denno
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 85 röster, snittbetyg 5,40