MindFuck

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: jossan
Inlagd: 6 mar kl. 19:17
Läst: 8064 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 33 röster, snittbetyg 2,45
Jag hade alltid undrat hur man hade sex. eftersom jag består endast av ett huvud så hade jag liksom inte haft chansen att prova på det. Jag brukade slicka min överläpp ibland så jag tillslut kom i en nysning. Och att kyssas var jag en baddare på. Frågan var nu bara om jag skulle anses som bög om jag raggade på en kille. Det har länge varit någonting jag funderat på. Hur vet man om man är tjej eller kille utan att ha ett könsorgan att peka på?
Så kom den stora dagen. Några vänner till mig och jag var på den coolaste festen i stan. Jag blev som vanligt full lite för tidigt, vilket jag faktiskt måste skylla på min späda kropp. så jag rullade upp till en kille jag hade haft ögonen på rätt länge, ställde mig brevid hans ölglas och log mitt vackraste leende.
Vi började prata och det visade sig efter ett långt erotiskt samtal att han hade något för avsugningar. Jag pustade ut, för detta var ju i princip det enda jag kunde, och jag såg framför mig scenariot där han sprutar mig över hela ansiktet.
Jag frågade om han ville hänga med hem till mig. Det ville han gärna, så vi började bege oss till min lägenhet. När vi kom in i lägenheten började han genast smeka mig bakifrån, fram till öronen och sedan vände han på mig och kastade mig på sängen. Hans kuk var stor och hård, det såg man på utbuktningen i byxorna. Nu tog han fram den väldige besten. Men till min stora förvåning var det ett väldigt storväxt anus som vällde fram. Snoppen fanns på baksidan. Sedan förstod jag att han bara hade böjt sig ner för att ta av sig byxorna och vänt sig om samtidigt. Det är märkligt vilket konstigt perspektiv man kan få på saker och till när man består att ett huvud.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 33 röster, snittbetyg 2,45