Sommarkväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Abby (frankston@passagen.se)
Inlagd: 4 dec kl. 15:53
Läst: 16168 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 136 röster, snittbetyg 5,37
Sommarkväll

Efter vår sköna dag på stranden gick vi hem till Sara. Hon visade mig runt, det var jättefint hos henne, när vi kom till hennes stora badrum, frågade Sara: -Ska vi bubbla i jacuzzin?
Ja, det vore skönt! sa jag. Vi duschade snabbt av oss, jag såg blygt på henne, hon var så vacker! Hon såg så kyssvänlig ut. När vi skulle glida ner i jacuzzin, sa Sara: - du kan glida ner så kommer jag strax!
Hon skyndade ut genom dörren, jag undrade vad som skulle ske. Hon kom strax tillbaka, med en flaska vitt vin, och två glas.
- Så! Nu kan vi koppla av ordentligt! Här, varsågod! sa Sara medan hon gled ner bredvid mig. Mitt hjärta bultade, luften kändes elektriskt laddad, det kändes att vi båda visste vad som skulle hända, det var nästan både plågsamt och upphetsande att dra ut på det. Vi pratade om allt möjligt, men i takt med att vinet påverkade oss, vilket gick snabbt när det heta vattnet hjälpte till, började smatalet alltmer glida in på sex, jag erkände att jag jag inte sovit på stranden när hon kom, jag hade tjuvkikat på henne.
- Jag vet, sa Sara. Jag såg att du såg på mig, och det tände mig oerhört, jag brukar inte smeka mig på stranden annars, men jag kunde inte låta bli för att se hur du reagerade! Det var så upphetsande att känna dina blickar upp mellan mina ben!
Nu rodnade jag lite, men var ju förstås tacksam för fortsättningen.
Plötsligt sa Sara: - Nu är det dags att kliva upp, och duscha av sig! Vi steg upp och jag såg oblygt på hennes vackra bröst, hennes fina platta mage, och hennes välrakade kön, hon var helt slät och det såg så härligt ut! Sara såg mina blickar, och sa:
- Jag brukar passa på att raka mig när jag bubblat, det är så mjukt och lätt att få bort då! Du är lite orakad, du kanske skulle passa på? Eller vill du att jag hjälper dig? Det är skönt att bli rakad ska du veta!
Jag rodnade och nickade försynt mot Sara, tanken tände mig enormt! Vi gick in duschen, och Sara plockade fram hyveln, och lite tvål, och satte sig på huk framför mig, jag var både generad och upptänd över tanken att en annan kvinna såg rakt min mus, tur att vi reda var våta av badet, för jag kände att jag var jätteblöt av upphetsning, vilket var lite pinsamt. Sara puttade isär mina ben lite för att komma åt bättre, och snart kände jag hennes händer åter svepa över min mus. Den hala känslan var så skön!
- Vill du ha din lilla tofs kvar, eller ska jag ta den också? Sara´s ögon plirade illmarigt mot mig.
- Eehh, det kanske är lika bra att ta bort allt, sa jag tveksamt. Sara log, och började raka mig varsamt. Hyveln putsade alltmer rent, Sara drog fram en pall, och bad mig sätta upp ena foten på den, nu var jag vidöppen framför henne! Hennes vana hand rakade mina blygdläppar, och hon kommenterade:
Så fin du är! Blöt och härlig! Men jag kommer inte åt riktigt här bak, du måste vända dig om! Ställ dig med raka ben och stöd händerna mot vristerna!
Jag gjorde som hon sa, och snart kände jag henne smörja in raklöddret över mellangården och runt anus, där fanns också några strån, och de skulle också bort, sa Sara. Jag bara njöt.
- Nu! Sara var klar, och avbröt mitt njutande. Jag kände med handen över min mus, så slät och hal, jag kände hela vägen bak mellan skinkorna, och jag var så slät hela vägen,
- Duscha av dig! Vill du prova att raka mig? Jag behöver en liten avputsning!
Jag tvekade inte, klart att jag ville prova, dessutom ville jag gärna återgälda. Sakta gled jag ner framför Sara, började smörja in hennes kön med lödder, det kändes så spännande, lite förbjudet. Jag lät hyveln glida över hennes muskulle, in mellan låren, lyfte upp benet, svepte över läpparna. Nöjd betraktade jag mitt verk, och bad henne vända sig om, så jag kunde ta där bak också. Så, nu var hon lika slät som jag!
Vi duschade av oss, båda samtidigt under duschen, jag fick stålsätta mig för att inte smeka henne genast, jag var så upphetsad! Efter duschen tog Sara fram var sitt mjukt badlakan, och vi torkade varandra, noga och länge.
- Du vet väl att det blir mycket mindre skärsår om man smörjer sig med babyolja? frågade Sara
Jag erkände att jag inte använt det, och genast trollade Sara fram olja! Vi gick in i hennes sovrum, och Sara bad mig sträcka ut mig på rygg på hennes breda säng. Jag längtade efter att åter känna hennes mjuka händer över min kropp, och snart smekte Sara´s händer över min nu kala muskulle, ååhh, såå skönt! Noga, noga gneds oljan in, ibland snuddade hennes fingrar mot min clitoris, rysningar av välbehag gick genom kroppen, jag ville inte hon någonsin skulle sluta! Sara vände över mig på mage, och masserade in lite olja även runt mitt anus, men hon smekte mig inte på anus, hon nästan undvek det, till mitt förtret, men det var ändå såå sköönt!
Nu, är du klar, sa Sara. Vill du smörja mig? Utan tvekan tog jag hand om Sara, min hand gled över henne släta kulle, och trevade sig lite ovant ner mellan låren, Sara suckade och lät låren glida alltmer isar. Jag masserade henne alltmer upphetsat, och bad henne vända sig på mage, för att jag skulle komma åt där bak också. Nyfiket betraktade jag hennes lilla bakre öppning, jag tog lite olja och smörjde henne runt anus, så kunde jag inte låta bli längre, jag började smeka på anus med oljan! Ett djupt stön hördes. Jag tog lite mer olja, och började trycka på lite med mitt pekfinger, hon blev alltmer mjuk, snart hade jag fingret inne till första leden. Sara stönade allt mer
-Vad skönt mer, mer! Hon putade med rumpan, för att underlätta, och tryckte på lite till, Sara började mjukt jucka mot mitt finger, och jag bara låg där och såg henne njuta, hon var så fin och jag ville så gärna tillfredsställa henne! Höra henne stöna, sucka, skrika av vällust. Ivrigt tryckte jag mot lite mer, och hela fingret gled in, Sara stönade högt, jag började pulla henne i rumpan, och helt plötsligt kom hon! Fantastiskt! Jag hade inte smekt hennes mus sedan hon vände sig på mage, och nu kom hon!
Jag gled upp jämsides med Sara, hon såg på mig med blanka ögon.
- Det var härligt! Du gör det så skönt för mig! sa Sara och pustade ut.Jag måste hämta andan lite, sedan är det din tur! Jag kunde knappt bärga mig. Jag var i ett skriande behov av att få komma, efter badet, snacket, duschen, rakningen och insmörjningen var jag het, nej, på kokpunkten!
Sara böjde sig fram över mig, och kysste mig ömt på munnen, först lite försiktigt, sedan alltmer med öppen mun, våra tungor virvlade mot varandra, vi andades tungt& Sara började glida ner över halsen, hennes heta kyssar närmade sig mina känsliga bröst. När hon mjukt slickade mina bröstvårtor, kändes det som om en motorväg av heta känslor rakt till mitt underliv, det bultade i musen! Sara kröp längre ner, kysste min mage, ut mot sidorna, tillbaka igen, hela tiden kom hon allt närmare min heta mus.
Så kände jag hennes heta läppar på mitt renrakade och släta venusberg, det var så nära, så upphetsande, så uppkåtande! Jag mumlade: - det är så skönt, fortsätt, mer, mer!
Så svepte hennes mjuka våta tunga över min kåtsvullna mus, det var så skönt mot mina blodfyllda läppar, och mina ben flög isär så långt det bara gick! Sara drog tungan från musöppningen upp till toppen på kullen, och ner igen, oohh mmmmm!
Mina händer smekte över hennes hår, jag både ville och ville inte styra henne, det var ju så gott. En tanke flög genom mitt huvud, jag vill smaka henne! Tanken på att låta tungan glida i hennes vackra mussla, tände mig alltmer.
- Kom, sa jag, vänd dig om, jag vill komma åt att smeka dig!
Sara såg på mig lite förvånat, så log hon mot mig och vände sig om, så att hon nu satt grensle över mitt ansikte, i en 69:a. Nu såg jag rakt in i henne, drog år mig en kudde att ha under huvudet, jag kände hur det strålade värme från henne, jag sträckte ut tungan, och drog prövande ett lite tag. Sara stönade upphetsat, och började slicka mig. Jag blev allt modigare och slickade henne mer målmedvetet. Nu var jag så upptänd att jag inte kunde, eller ville hålla mot längre: jag kände hur det började krypa ända nere i min fötter, en jätteorgasm närmade sig! Det långa uppladdningen, Sara´s smekande och slickande, hennes heta mus i min mun, allt bidrog till en vansinnig kåthet, jag kände hur vågen svepte genom min kropp, och jag kom, jag kom, JAG KOMM.!!!! Det kändes som om jag höll på att tuppa av så skönt var det, det slet och drog i hela kroppen.. Jag kände Sara glida av mig, och lägga sig bredvid mig, hon smekte mig över kinden, och sa:
- Du är ju alldeles underbar, vilken orgasm du fick! Du måste vara svältfödd!
Jo, nog var det ett tag sedan, men jag hade aldrig upplevt något så skönt tidigare. Jag hade haft många sköna stunder med killar, och det var OK, men detta var något nytt och annorlunda! Och skönt.

Fortsättning följer.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 136 röster, snittbetyg 5,37