Bi eller lesbisk?

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: okänd
Rek. länk: http://www.eroticvideo.nu/af.asp?id=78
Inlagd: 25 jan kl. 20:51
Läst: 28949 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 434 röster, snittbetyg 5,59
Jag är en tjej på 18. Döpt till Carina, men Kallas Nina. Jag går sista året på gymnasiet. Jag har sällskap med en kille som heter Daniel. Vi har varit ihop I två år och har legat med varandra några gånger. Daniel säger att han älskar mej och vill att det ska bli vi två. Jag känner mej inte alls lika säker. Jag tror inte ens att jag älskar honom. Han är snygg och trevlig, men jag känner inte så där riktigt för honom. När vi ligger med varandra så låtsas jag att jag har det skönt och säger att han är en bra älskare.
Jag kunde inte hålla tyst om det här utan berättade för min kompis Sara. Hon tittade lustigt på mej och sa:
“ Får du orgasm när du ligger med honom?” Jag rodnade. Vad skulle jag säga. Jag hade ju aldrig haft nån orgasm. ”Jag tror aldrig att jag har haft nån” sa jag. ”Har du haft en ,så hade du vetat. Det innebär att du aldrig haft någon.”
”Har du onanerat, hjälpt dej själv nån gång?” “Nej, det har jag aldrig gjort”. Jag rodnade och förklarade att jag alltid varit blyg, och att det var ganska strängt hemma.
” Då ska jag lära dej. Jag ska vara lärare och du elev. Nu klär vi av oss.”
Jag tittade storögt på henne när hon tog av sej sina kläder. Hennes kropp var perfekt och det började hända saker I min hjärna och min kropp. BHn åkte ner på golvet, den hade döljt ett par underbara bröst. Jag bara stirrade.
“Kom igen då, av med kläderna!” Jag började sakta klä av mej, men tittade hela tiden bara på henne. Hon drog trosorna ner över låren och kickade iväg dem. Hon hade rakat könet, så att bara en strimma var kvar. Såg sexigt ut. Hon tittade på mej och hjälpte mej av med kjolen och lade sen sina armar runt mej. Hon lossade min BH bakom min rygg och mina bröst fick dingla fritt. Hon smekte sakta sina händer längsryggen, in under armarna och fram till mina bröst. Tog dem i sina händer och gned försiktigt mina bröstvårtor mellan sina mjuka fingrar.
Hon log mot mej och gick bort till sin byrå. Hon tog fram något ur en av lådorna och tog också en handspegel som låg ovanpå.
Sara satte sej ner och gav mej spegeln. Vi var nakna och stod på knä i sängen. "Vad ska jag göra med den här?" frågade jag. "Sära på benen och lägg spegeln under din mus, så att du kan se vad du gör" sa hon. Jag la spegeln under mig och såg mej själv på ett helt nytt . Jag hade aldrig tittat på mitt underliv tidigare. "Du måste lära känna din fitta .Jag skall visa dej hur. Gör allt som jag gör nu. Ta pekfingret och gnid det runt dina yttre blygdläppar och för varje varv, så låt det komma lite närmare din öppning. Jag vill att du ska beröra alla delar av ditt kön."
Jag gjorde som hon sa. Betraktade mitt underliv, samtidigt som jag lät fingret gå i cirklar runt öppningen. "Långsammare , du måste lära känna din fitta och lära dej var det känns skönt. När du vet var det känns bra, så kan du säga det till den du är ihop med.” Jag förde långsamt fingrarna längs med och in emellan mina blygdläppar och det började kännas riktigt skönt. Varmt och lite fuktigt. Sen fortsatte jag och tog ut svängarna, nuddade mina inre läppar och klitoris. Jag visste att den fanns där, men jag hade aldrig vidrört den förut. Sara betraktade mej intresserat , när mina fingrar sakta rörde sig i cirklar runt min klitoris. ” Försök att gnida lite på den , hur känns det?” sa Sara. Jag gned mjukt på den , och plötsligt började en underbar känsla spridas i min kropp. ”Det känns braa. Jag kan känna det. Jag kan känna det!”
"Bra! Pröva nu med den här vibratorn. För in den långsamt, blöt den I dina safter, och för den runt som jag gör.”
Jag tittade på hur Sara gjorde, men jag var mer intresserad av hur det skulle kännas om hon gjorde det på mej. Jag sa att jag nog inte kunde, vore det inte bättre om hon visade på mej istället. Hon tittade road på mej och innan jag visste ordet av, hade hon fört in vibratorn .Jag var så blöt att vibratorn lätt gick långt in i min trånga fitta. Jag översköljdes av varma kåta känslor. För första gången förstod jag vad det sköna med sex var. Sara ökade hastigheten , och hennes rörelser fick mina höfter att ofrivilligt bölja med. Mina bröstvårtor styvnade och stod nu rakt ut. "Smek och nyp dina bröstvårtor” sa Sara. När jag lät mina bröstvårtor rulla mellan fingertopparna kunde jag känna att känslan därnere blev starkare. Jag var nu alldeles blöt, och kände att det rann ner mellan skinkorna.
Plötsligt och samtidigt som min andning blev högljudd kändes vågor av nåt jag inte känt förut förlama och samtidigt få min kropp att styvna. Jag stötte snabbt mina höfter uppåt och hela kroppen stelnade i en båge. Jag kunde inte hålla mej utan skrek rakt ut. Känslan kom i vågor i tio sekunder. Min första orgasm fick mej att kollapsa och skrattande blev jag liggande med häftig andhämtning. Jag fortsatte att rycka med hela kroppen när hon fortsatte att föra vibratorn in och ut I min fitta och då och då nudda min nu hyperkänsliga klitoris. Min fitta kändes både större , men samtidigt mindre, försökte liksom krama vibratorn. Sakta sänkte hon hastigheten på vibratorn tills hon märkte att min orgasm var över. ”Att se dej komma och höra dina ljud gör mig riktigt kåt. Nu får du göra samma med mej!” Jag tog vibratorn och förde den ner till hennes fitta. Hon var också blöt, så den gick lätt in. Sen förde jag den mot hennes klitoris. Den var stor. Mycket större än min. Man kunde se den. Den stod rakt ut.Jag förde sakta vibratorn mot hennes stora klitoris, och lät den gå runt i cirklar, precis som hon hade gjort med mej. Jag måste gjort rätt, för hon vred sig och stönade, hennes andhämtning blev häftigare när hon till slut exploderade! Hon böljade i vågor upp mot vibratorn och ner. Jag körde in vibratorn i hennes fitta och lät hela handflatan på den andra handen snabbt massera hennes klitoris. Den kändes stor. Ooooohh! Sluta inte! Hennes stönanden var värre än mina . Jag saktade takten allteftersom hon lugnade ner sej. Både handen och vibratorn var alldeles kladdiga när jag slutade.
Vi låg båda småskrattande på sängen och hämtade andan. Jag suckade djupt flera gånger. Då vände sej Sara och kysste mej på munnen, på riktigt, lät sin tunga tränga in och spela mot min. Först blev jag chockad, men kyssarna sände underbara känslor genom min kropp och jag besvarade kyssen. Jag kände mej redan kåt igen och hoppades att hon skulle vilja fortsätta att vara med mej.



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 434 röster, snittbetyg 5,59