Sommardag

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Abby (frankston@passagen.se)
Inlagd: 4 dec kl. 15:52
Läst: 14722 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 142 röster, snittbetyg 5,44
Sommardag

Det var ännu en härlig sommardag. Jag sträckte på mig i den sköna sängen, när solens strålar värmde in genom fönstret. Jag hade verkligen haft tur hittills, perfekt väder, stugan jag hyrde var mycket bra, det enda som egentligen inte var perfekt var stranden. Den låg nära till stugan, men tyvärr var det mycket folk, stökiga barn och allmänt stojigt. Jag hade redan första dagen sökt upp en avskild del av stranden, jag gick in bland vassen, och upptäckte ytterligare strand, där det var lugnt och skönt. Ingen insyn, så jag kunde sola topless, det var bara när jag badade, som jag tog på mig badkläder, för att inte dra intresse till mig, jag ville ju helst vara ensam, och bara njuta av sommaren.
Jag åt en god frukost, och började packa min strandbag, en bra bok, lite kaffe och goda kex. Jag tog på min nya knallröda bikini, den kostade, men fin var den. Lite fånigt, tänkte jag, här köper man dyra badkläder, och så vill man knappt ha dem på. Jag drog på en luftig sommarklänning och strosade mer till stranden. Det var lika mycket folk idag, men jag hade ju min egen strand! Väl framme la jag ut badlakanet, tog av BH:n, och sträckte ut mig på rygg, så skönt! Det här är verkligen livskvalitet! Fjärran från stadens brus och jobbets stress. Jag funderade på om jag skulle ta av trosorna också..? Ingen ser ju mig, inte för jag har något att skämmas över, jag är ganska nöjd med mitt utseende, blond och söt, enligt andra. Min kropp är slank och vältränad, jag tycker kanske att rumpan kunde vara fastare, men när jag nämnde de det för mina tjejkompisar, protesterade de vilt: - Den är ju finast av allas! Jag strök över mitt ena bröst och tänkte på att dem är jag verkligen stolt över! Inte för mycket att bära på, och inget häng, undrar hur länge de ska vara så här fina?
Jag såg mig runt, det fanns ingen mer här, jag tog av mig trosorna också. Det var skönt! Jag kände solen värma över mitt sköte, det pirrade i musen. Jag var ganska nyrakad, jag brukar putsa av mig lite där nere, då känner jag mer ren , jag kände lite med handen över min tofs som jag lämnad på kullen, och kände att jag var lite sticksig längre ner, det var dags att snygga till det ikväll i duschen. Jag låg på rygg och lär låren glida isär, och bara kopplade av, så skönt! Jag minns att jag funderade på om solen kunde brännas, det vore ju inte så skönt att vara rödbränd på muttan. Jag gled in i slummer, och kände mig faktiskt lite upphetsad, solen värmde och mina tankar gled över sköna minnen, jag hade provat att älska ute i solen förra sommaren, det hade varit så upphetsande! Lite genant, men härligt!
Min hand gled åter över musen, jag började bli blöt! Tur att ingen ser mig här, tänkte jag. Mina fingrar sökte sig in mellan läpparna, ååhh så pilsk jag började bli! Jag kände att jag inte kunde låta bli att fortsätta, min andra hand strök över ena bröstet, snurrade på bröstvårtan, skönt,skönt! Jag lät ett finger glid ut och in i mynningen, ååhh vad blöt jag blivit! Jag bytte hand, och lät mitt hala finger glida runt bröstvårtan medan andra handen nu mjukt masserade musen.mmm.. Nu måste jag fortsätta tills jag kommer, annars blir jag bara frustrerad och grinig, tänkte jag.
Jag vände mig över på mage, putade med rumpan, masserade musen och kände blötan, jag bytte hand och lät mina blöta fingrar glida ner i stjärtklyftan, och söka sig över mitt stjärthål mmm.. Jag blötte min pekfinger och lät det rotera runt runt i anusöppningen, medan den andra handen masserade över musen. Jag kände solen värma mina fingrar och stjärt, och det var så skönt, så skönt, jag stönade tyst, tur att jag är ensam!
Plötsligt prasslade det i vassen, är det någon mer som känner till denna strandsnutt? Tusan också, just nu när jag hade det så skönt! Jag slutade motvilligt mina smekningar, och låtsades sova på mitt badlakan, tur att jag ligger på mage!
En tjej i min egen ålder kom fram bland vassen, jag kisade mellan mina nästan stängda ögonlock, hon stannade upp när hon fick syn på mig, det såg ut som om hon tänkte säga något, men så ångrade hon sig, och stod och funderade ett ögonblick. Jag kikade i smyg, hon såg bra ut, lång och slank, brunt axellångt hår, fin solbränna som gav snygg kontrast mot hennes vita bikini. Så bestämde hon sig för att stanna, hon gick fram några meter, så hon hamnade ett par meter framför mitt huvud, tyst lade hon ut ett stort strandlakan, började plocka upp sina saker, och började dra av sig sin bikini. Hon såg åt mitt håll för att se om jag vaknat, men när hon såg att jag verkade sova, drog hon av sig trosorna också. Hon lade sig på mage, med fötterna mot mig. Jag kunde inte hindra mina ögon från att söka sig över hennes solbrända kropp, hon var lika brun på rumpan som resten av kroppen, det kanske var jag som inkräktat på hennes sola-naken-strand, istället för tvärtom? Hon hade en fin rumpa, och jag kunde ana hennes mus mellan låren, hon var också rakad!
Hon prasslade med en tidning, jag såg att det var en Aktuell Rapport! Oj! Vad läser hon på stranden..? Hon bläddrade i tidningen, och sneglade snabbt över axeln, snabbt blundade jag, jag sov ju.
Hon läste med stort intresse något, och så kunde jag se hennes hand glida längs sidan och in under magen, plötsligt såg hennes fingrar glida över musen! Oj, jag kände att jag blev upphetsad igen, och kunde inte låta bli att trycka min muskulle mot badlakanet, jag vågade inte röra mig mycket, jag ville ju se hur långt hon vågade gå! Hennes lår gled isär, och jag kunde se hennes hand smeka allt ivrigare över musen, jag kunde till och med se hur blöt hon blivit! Och jag blev bara mer upphetsad, visst hade jag känt hur det pirrat i magen när jag sett någon fin tjej klä av sig, och visst såg jag lika gärna på en söt tjej som en snygg kille, men jag hade egentligen inte trott att jag skulle vilja smeka en tjej. Men nu steg begäret. Jag kändes att jag blev allt blötare, tänk om jag också skulle smyga ner en hand? Det skulle göra gott! Eller om hon kanske skulle smeka mig?

Ett moln på himlen skuggade oss plötsligt, det avbröt oss båda. Hennes hand försvann från muttan.Jag låtsades vakna till, och såg mot henne och sa: - Oj, jag hörde inte att du kom!
Hon svarade glatt: - Jag brukar gå hit o sola, men när du redan var här blev jag tveksam till att stanna. Så tänkte jag:hon sover så det gör säkert inget! Jag heter Sara och bor här uppe i samhället!
- Jag heter Anna, sa jag, jag hyr en stuga av Gustavsson här borta, bor annars i Västerås.
Molnet försvann nu över himlen, och solen värmde åter skönt.
- Ska vi bada? Sa Sara.
- Ja gärna!
Vi drog på oss våra bikini, och tumlade runt i det sköna vattnet, hon var härlig! Glad och småbusig, passar mig precis, tänkte jag.
När vi gick upp igen, sa Sara: - Är det OK om jag tar av hela bikinin? Det är så otäckt med det blöta tyget.
- Javisst, sa jag, samtidigt som jag tänkte för mig själv: jag ser gärna mer av din fina kropp.
Vi skalade av oss våra blöt kläder, Sara frågade om jag vill flytta fram mitt badlakan så att vi kunde ligga jämsides, det gjorde jag gärna, lite förvånad över mitt eget mod. Jag erbjöd fika, hon blev glad, hon hade ingen fika med. Vi pratade och skrattade, det kändes som om vi var gamla kompisar.
Plötsligt sa hon: - Du ser lite röd ut, vill du jag ska smörja in dig?
- Ja, gärna sa jag, och såg fram mot att få känna hennes händer på min kropp, hoppas att hon inte märker att jag är angelägen.

Hon bad mig lägga mig på mage, jag var beredd på att känna kall sololja strila på ryggen, men istället överraskade hon mig med varma händer, hon hade gnidit in olja mellan händerna först, för att få den varm, så behagligt! Hennes mjuka händer gled över min rygg, det var så skönt!
- Du är lite knölig här, sa Sara, och klämde lite uppe på min högra axel, jag är massör, och har lite yrkesskada, sa hon och skrattade. Jag ska mjuka upp dig!
Hon arbetade vant och effektivt, det var såå skönt! När hon verkade nöjd gled hon längre ner, och frågade: - Ska jag ta rumpan också?
- Ja gärna, du har så sköna händer, sa jag. Hennes varma händer masserade min rumpa, och fortsatte ner över låren, ända ner till fötterna och tillbaka. Tyckte jag inte att hennes händer sökte alltmer in mellan mina lår? Är hon lika intresserad som jag..? Det vore härligt! Jag lät mina lår glida alltmer isär, för att kolla om jag hade rätt, och snart kände jag hennes mjuka händer längs insidan.
- Tror du det är bra så här? Sa hon lite tveksamt.
- Nja, ta lite mer på rumpan och låren, sa jag.
- Det gör jag gärna! Jag tyckte hennes röst lät mer mörk, sensuell.
Hennes händer smekte, mer än masserade över min bak, gled alltmer ner mellan skinkorna och in mellan låren, jag kunde inte låta bli att lyfta på rumpan, för att hon lättare skulle nå. Jag hörde henne ta mer olja, innan hon återvände till min bak, nu var jag bara tvungen att lyfta ännu mer på baken, det var ju så skönt! Hennes händer blev mer målmedvetna, sökte sig alltmer mot min mus och anus, och jag svarade med att lyfta mig ännu mer, jag stod nu på knä, och kunde inte låta bli att stöna lite. Saras mjuka fingrar började smeka mitt heta sköte, och jag skämdes lite, jag var nu plaskvåt! Jag hörde Saras nu ännu mörkare röst: - Du är så fin, jag måste få smeka dig, är det OK..?
- Ja, snälla sluta inte, det är så skönt! sa jag.
Sara blev nu mer ivrig, hennes fingrar smekte mig i mynningen, gled runt i det hala, trevade sig ner till min clitoris, och smekte runt, runt. Hennes andra hand smekte mig över ryggen, och jag bara trivdes, hade jag varit katt, hade jag börjat spinna!
- Får jag smaka dig? Sa Sara.
- Gör vad du vill, bara du fortsätter stönade jag.
Jag kände henne krypa runt bakom mig, solen sken rakt in i min mutta, och jag var så upphetsad.så syndig, så primitivt kåt! Plötsligt kände jag hennes tunga smeka över min blöta mussla, ååhhh! Jag stönade högt, mer, MER!!
Det var så skönt, och jag kände hur jag svävade bort på vällustens moln.
En plötslig tanke slog mig: vad håller jag på med? Jag som aldrig ens kysst en kvinna tidigare, stod nu på alla fyra nere på stranden, med en okänd kvinnas tunga svepande i min mus, och det var sååå skönt!
Jag släppte allt och kände hur det började svalla i benen, det knöt sig i magen, och jag bara kom.
Ååhhhh! Mer..MER..MEER!!! Jag kände att Saras ivriga tunga höll på att göra mig tokig, och ändå ville jag inte att hon skulle sluta, jag hade aldrig kommit så härligt förut!
Till slut sjönk jag ihop, benen vek sig, och jag låg på mitt badlakan och bara kippade efter luft, jag mådde så bra! Sara gled ner vid min sida, såg på mig med sina vackra ögon, och log.
- Du får förlåta mig, jag kunde inte sluta smeka dig.
- Be inte om ursäkt, sa jag, det var underbart, kyss mig istället!
Sara kysste mig varsamt, jag kände smaken av mitt blöta, kåta kön, och min puls slog tungt
Jag somnade stilla.

Senare började jag vakna till igen, moln hade kommit in och det var lite dragigt. Jag funderade lite, hade detta underbara hänt? Jag öppnade ögonen, och där låg Sara på sidan, och sov, så rofylld, så vacker! Det var som om hon kände mina blickar, plötsligt slog upp sina vackra ögon och såg på mig. Jag kände hur lusten steg i mig igen, nu ville jag smeka henne, smaka henne, få upp henne på orgasmens vågor. När våra ögon möttes, förstod vi varandra.
- Ska vi lämna stranden? sa jag.
- Vi kan gå upp till mitt hus, det är nära, sa Sara.
Så blev det, men det berättar jag om en annan gång.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 142 röster, snittbetyg 5,44