I kväll

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Millan
Inlagd: 20 jan kl. 16:52
Läst: 13354 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 5,27
Vi har en hemlighet jag o min man. Man kan säga att vi har en extra krydda i tillvaron.

Just detta har vi planerat i ett par veckor nu och just denna helgen skall det bli av.
Nu kanske ni undrar över vad detta kan vara.

Morgonen var precis som vanligt frukost, problem med vad jag skulle ha på mig på kontoret, det som jag skall ha på mig ikväll det hänger på garderobsdörren. Kan knappt vänta. Vill att min arbetsdag skall ta slut just här och nu. Ser hur min man kommer ut från duschen, vattenpärlor ligger över hans rygg och mina tankar går återigen till den stundande kvällen. Oh varför är det inte redan kväll???

Vi märker bägge två att det ligger en spänning i luften denna morgon, det är något förväntansfullt.
Kommer till arbetet, det gamla vanliga. Möte klockan 10.00- kan inte koncentrera mig. Sitter mest och funderar över vad som skall hända.
Kan se framför mig hur vi ligger i sängen när vi har kommit hem till oss. Ju mer jag funderar på detta desto mer känner jag att jag börjar att bli våt o kåt. Kan inte hålla mig längre utan ber om ursäkt för att lämna mötet för att gå in på toaletten. Börjar att smeka mig själv. Hör hur mina arbetskamrater går ute i korridoren men det bryr jag mig inte om.
Kyler ner mina röda kinder innan jag går ut igen, hoppas att ingen märker något.

På eftermiddagen kommer min man och hämtar mig från arbetet, nu skall vi hem och äta en god middag med lite rödvin, levande ljus--- Romantiskt .
Mätta o belåtna, lite påverkade av vinet börjar vi att förbereda oss för kvällen.

Vi har ett favoritställe dit vi brukar att gå. Nästan genast hittar vi en kille som verkar vara okey, det måste stämma för oss båda. Vi börjar att prata med honom. Jag frågar om han vill dansa med mig, vi går upp när det kommer en lugn låt. Han börjar att smeka mig över ryggen sedan går hans händer allt längre ner, han smeker mig över rumpan väldigt försiktigt. – Vad säger din man nu? – Han är med på detta. Genast märker jag hur han börjar bli lite mer våglig. Han greppar försiktigt tag i min rumpa och börjar trycka lite hårdare. Jag känner hans kuk mot min mage, den känns spännande. Den känns stor och grov. Han blir mer och mer våglig, jag känner hur hans vänstra hand börjar smeka mig upp mot mitt högra bröst. Sakta börjar han smeka mitt bröst, mjukt och försiktigt. Jag känner hur min bröstvårta styvnar och reser sig, jag börjar bli grymt kåt. Min fitta känns het och våt. Han känner förstås hur min bröstvårta reser sig och börjar koncentrera sig på den. Det går elektriska stötar genom hela mig, rätt ner i min mus, jag stönar omedvetet. – Är det skönt? Frågar han. – Jag längtar efter mer, svarar jag. – Vi får väll ordna det då, svarar han lite underligt. Nu börjar plötsligt handen som smekt mitt bröst vandra neråt. Vad skall han göra? Tänker jag. Känner hur handen mjukt glider över min mage, försiktigt fortsätter han neråt och pressar sin hand mot min fitta. Han låter långfingret glida in i mellan blygdläpparna och trycker lite mjukt. Jag är fuktig genom byxorna och jag tror han känner det. Han fortsätter att gnida min fitta genom byxorna en stund. – Är det gott? Viskar han i mitt öra. – Ja, svarar jag. Jag trycker nu fittan mot fingret för att öka trycket, då känner jag hur han slutar. – Sluta inte, ber jag. – Den som väntar på något gott, osv. svarar han. Då slutar låten och jag börjar gå upp mot min man. Då börjar det en lugn låt till. Han tar tag i min arm och säger. – Vi dansar denna också, snälla! Jag nickar till svar. Han sveper in mig i sina armar och trycker sig i mot mig, hans kuk känns ännu större nu. Han händer börjar vandra över hela min kropp och det känns underbart. Plötsligt känner jag har hans hand försöker komma in under mina byxor. Jag börjar se mig omkring, men ingen värkar märka något. Han når min fitta och hittar min klitoris, han börjar smeka den mjukt men bestämt. Jag känner hur jag är på väg och komma. Pressar min fitta mot hans hand och viskar i hans öra. – Fortare. Jag kommer, stönar jag in i hans öra. Jag får en otroligt stark orgasm, om inte han stöttat mig tror jag att jag ramlat ihop i en stor hög på dansgolvet. Tittar upp mot min man som sitter i baren, ser hur min man börjat att bli lite blank i ögonen och förstår att han sett det hela och gärna velat vara med, men det fick han inte.

Vi frågar om han är intresserad av att följa med oss hem och fortsätta kvällen där, Det vill han.

När vi kommer in i lägenheten börjar jag att tända upp levande ljus, går sedan in i badrummet för att byta om. Tar av mig mina kläder går ut i Bh o trosa med en tunn tunika över, man kan skönja min kropp under.
Min man har hällt upp lite mer vin till oss alla tre. – Skål, säger min gubbe och höjer glaset. – hoppas vi får en trevlig stund tillsammans. Gud, vad jag längtar efter att dom skall börja smeka min kropp! Männen sveper innehållet i glasen och vänder sig om mot mig. Maken tittar mig djup i ögonen och nickar. Försiktigt lägger han handen på mitt lår och börjar smeka mig, han börjar dra sig uppåt mot min fitta. Jag känner hur det rinner ner utefter låret, jag vill ha kuk i mig. Mannen börjar att smeka mina bröst, han smeker lugnt och försiktigt. Det är så skönt, samtidigt stoppar maken in ett finger i min plaskvåta mus. Jag njuter i fulla drag, känner att jag är på väg att komma. Då slutar maken och reser sig upp. – Kom så byter vi till ett skönare ställe.
Vi drar oss in till sovrummet. Jag hamnar i mitten av oss, dom börjar med att smeka mig båda två. Som om det vore regisserat i en film tar båda männen av sig byxorna samtidigt och släpper fram sina sprängfyllda ståkukar och jag svarar med att sexigt glida ur min tunika.
Mannen knäpper villigt upp min BH och smeker mina bröst med underbart mjuka rörelser, jag blir fullständigt förlorad när jag får brösten smekta, det är så underbart skönt och kåtheten pirrar genom hela kroppen ända ut i klittan som längtar efter en härlig varm och mjuk tunga.
Killen från dansen börjar att dra sig neråt samtidigt som han gör detta slickar han min mage. Min nyfunne älskare är inte sen att hitta min våta fitta med sin tunga. Det går en stöt genom min kropp när han nuddar med tungspetsen mot min blöta, kåta fitta. Min man häller ut olja på mig och smeker på precis de rätta ställena. Jag är så kåt att det riktigt droppar safter från fittan, gud så skönt att bli slickad av en främmande man. Jag ser i ögonvrån hur min man runkar sin kuk alldeles intill mig och jag vänder på huvudet och tar honom i mun så jag kan suga honom samtidigt som jag runkar honom, oh vad han njuter av att dela mig med en främmande man.
Sakta låter han tungan leka med min fitta, han suger och slickar på mig, låter tungan virvla runt den växande, pulserande knoppen och till slut låter han tungan sjunka djupt in i mig. jag kastar huvudet bakåt och stönar, aldrig har jag upplevt en sådan upphetsande känsla, fittan rinner och bränner av kåthet. Jag pressar hans ansikte djupt in mellan mina lår.

Jag börjar att röra på mig för att bryta slickandet av min fitta. Jag vill väldigt gärna suga på den här killens kuk. Vet att min man blir kåt av detta. Min man sätter sig i fåtöljen som står i sovrummet och börjar att onanera samtidigt som han tittar på oss. Jag kan se hur kåt han är. Jag ställer mig gränsle över mannen, låter tungan leka nedför hans bröst, stannar till vid ena bröstvårtan, sedan den andra, slickar och suger bröstvårtorna, glider med tungan ner över hans håriga mage. Han ryser och skakar av upphetsning. Hans kuk är faktiskt otroligt stor, 23 -24 cm och väldigt grov, mörkbrun och ådrig, med ett härligt stort blålila huvud. Den står som ett spett och jag når knappt runt med fingrarna. Betydligt grövre än någon jag haft i min hand tänkte jag. Pungen var rakad och de stora kulorna rörde sig oroligt när jag kupade handen om dom. Jag cirklar med tungan sakta över toppen samtidigt som jag med handen smekte försiktigt upp och ned. Han stönar och njuter. Jag runkar och flyttar mig längre ner och tar tag i pungen på undersidan, börjar slicka hela pungen, så den blev helt blöt av saliv. Fortsätter med att öppna munnen helt för att ta kulorna i munnen, men jag får bara plats med en kula. Med kulan i munnen låter jag tunga virvla runt, samtidigt så biter jag lite försiktigt kring roten på kulan. Det måste ha varit skönt som han grymtade. Jag sträcker ut tungspetsen och låter den nudda hans ollon. Den salta försatsen kom på min tunga och detta gjorde mig mer upphetsad och jag ville ha mer. Jag slöt munnen om hans kuk och började arbeta upp och ner, fram och tillbaka, alternerande snabbt och långsamt precis som min man gillar. –Åh, du gör mig så kåt, stönade han, du gör mig så jävla kåt, åh sug mig, det är så otroligt upphetsande att se dina läppar om min kuk.
Jag suger honom med långa drag och cirkulerar med tungan runt ollonet. Sedan nafsar jag längst hela kuken och ner mot pungen. Jag fortsätter att slicka bak mot anus samtidigt som jag runkar honom lite lätt. Jag cirkulerar med tungan runt anus och märker att han tycker väldigt mycket om det. Jag vandrar tillbaks med munnen och fortsätter att suga på hans kuk samtidigt som jag försiktigt för in ett finger i hans anus. Jag märker på honom att det är något helt nytt för honom, men att han verkligen tycker om det. Plötsligt så lyfter han upp mig och ställer mig på knä i sängen. Han tar tag i kuken och sakta gnider han kuken mellan mina fittläppar upp och ner, det går en stöt igenom hela kroppen när ollonet trycks mot klittan. Så styr han in den mellan mina blygdläppar, känner ollonet sakta glida in. Åhhh, vad skönt det känns. Hör att han stönar till av kåthet, sen trycker han in den med en hård stöt. Jag stönar till av känslan, för det var den största kuk jag har känt. Den var helt underbar, han tar tag i mina höfter och stöter snabbare och hårdare, Jag kvider av njutning, han tar mitt ena bröst och smeker det, nyper i bröstvårtan. Samtidigt så känner jag hur någon börjar smeka mitt andra bröst, jag tittar förvånat upp och där står min man och han är kåt som ett djur. Han ställer sig framför mitt ansikte och jag börjar att suga honom med snabba drag. Jag känner hur fruktansvärt kåt jag är, skulle så gärna vilja ha båda i mig samtidigt. Jag vänder på oss i sängen så att jag kommer att rida mannen. Jag ber min man att ställa sig bakom mig och ta mig i rumpan. Kåt som han är gör han mig snabbt till viljes. Jag känner hans hårda kuk tränga in i min rumpa samtidigt som jag har främlingens härliga kuk i min fitta. Jag njuter i fulla drag och känner snart orgasmen komma. Jag känner hur njutningen går som en våg genom min kropp, orgasmen får min kropp att vibrera. Jag känner hur det pulserar mellan mina ben och samtidigt som jag når den högsta njutningen i en jätte orgasm. Samtidigt känner jag hur båda killarna exploderar i mig.


Sedan ligger vi alla utmattade i sängen.

Killen från dansen reser sig upp, börjar att ta på sig sina kläder Han säger inget utan går bara ut genom ytterdörren. Vet än idag inte vad han heter, har aldrig träffat honom igen men vi har ett minne för livet.

 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 128 röster, snittbetyg 5,27