Semester i Grekland

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Monica
Rek. länk: http://www.porrslottet.nu
Inlagd: 14 jan kl. 04:01
Läst: 19028 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 149 röster, snittbetyg 5,29
Det var i somras. Jag och min väninna Helena var på semester i Grekland. Det var min första semester efter skilsmässan. Dottern hade flyttat ut i samma veva så nu var jag plötsligt helt själv vid 47-års ålder. Skilsmässan hade varit slitsam även om vi var överens om att det var den bästa lösningen.
Det var skönt att komma bort från allting. När man reser med Helena har man aldrig tråkigt. Hon jobbar som sjuksköterska och är ett riktigt blont yrväder. Hon ser betydligt yngre ut än sina trettionio år och hon verkligen konsten att njuta till fullo av sitt singelliv.

Den första kvällen i Grekland hade vi bara tagit det lugnt och insupit atmosfären men den andra kvällen tänkte vi gå ut och göra stan ordentligt. Det började med några drinkar på balkongen. Härligt att bara sitta där i värmen och njuta. Sen var det dags att göra oss i ordning. Jag tog på mig en svart klänning som följde min kropp väl och slutade strax ovanför knäna. Sminkade mig och lät mitt långa svarta hår vara utsläppt.
Helena klädde sig i en tajt vit klänning som slutade en knapp decimeter nedanför skinkorna. Hon hade sitt blonda hår uppsatt och var rejält men smakfullt sminkad. Vi var verkligen varandras kontraster när vi glada i hågen gick ut på stan.

Vi började med en middag på en mysig restaurang innan vi fortsatte att utforska vad stans nattliv hade att erbjuda. Efter några drinkar på en bar där vi avvisat ett par berusade britter fortsatte vi till ett diskotek. De spelade bra musik och vi dansade långt in på småtimmarna. Trots att det fanns många yngre tjejer där så var Helena den stora attraktionen på dansgolvet. Ett helt gäng greker försökte ragga upp henne men det var ingen som riktigt föll henne i smaken så efter att ha lekt med dem ett tag avvisade hon dem.
När vi slutligen lämnade diskot var jag riktigt slut. Den ljumma sommarnatten var en skön kontrast mot värmen inne på diskot. Vi gick långsamt tillbaka mot hotellet. När vi nästan var framme hörde vi hur någon ropade på oss från en närliggande uteservering. Det var ett gäng killar från Göteborg som bodde vägg i vägg med oss på hotellet. Vi hade pratat med dem lite tidigare på dagen och Helena var inte sen att tacka ja till deras förslag att vi skulle ta några drinkar med dem.
Det var trevliga unga killar. Kalle hette han som pratade mest. Han och hans kompis Micke verkade vara i tjugofemårsåldern. Micke var ganska tystlåten. Snyggast av dem är Kalles äldre bror Tomas. Han verkar vara närmare trettio, kortklippt, vältränad en riktig hunk. Lite för ung för mig dock, men Helena verkar ha siktet inställt på honom.
Jag tänkte precis säga att jag går och lägger mig när Tomas bjöd in oss på efterfest uppe hos dem. Helena tittade bedjande på mig och vi följde med dem till deras rum. Vi bodde ju vägg i vägg så jag kunde väl vara med en liten stund då. Vi hade dock inte varit i deras rum mer än ett par minuter när Helena och Tomas sa att de ska ta lite luft och försvann iväg. Kvar satt jag i soffan med ett par killar som hade varit i lagom ålder för min dotter. Situationen börjar kännas lite krystad så jag reste mig upp för att gå och lägga mig. Jag hann dock inte mer än ställa mig upp förrän jag hörde ljud från rummet intill. Högljudda stönanden från vårat rum. Det måste vara Helena och Tomas som roade sig. Jag rodnade lätt. Grabbarna skrattade generat och Kalle fällde någon kommentar om sin brorsa.
Var skulle jag ta vägen nu? Jag var trött men jag kunde ju inte gärna gå tillbaka till vårt rum nu. Det ända jag kunde göra var att sätta mig ned i soffan igen. Jäklar vad hon var högljudd. Jag slog på TVn för att slippa höra och avleda uppmärksamheten lite. Vi satt och slötittade lite på en amerikansk actionfilm.

Jag måste ha somnat till. När jag vaknar är jag först alldeles borta. Jag hör samlagsljud på mycket närmare håll nu och jag känner en hand på mitt lår! Vad är det här? Jag öppnar snabbt ögonen och ser att killarna har bytt kanal på TVn. En mörkhårig tjej rider upp och ned på en stor kuk samtidigt som hon stönar högt och runkar en annan kille. De tittar på porrfilm. Kalle har en bula på sina byxor. Han ler urskuldande mot mig men tar inte bort handen från mitt lår. Jag ska precis säga till honom när jag får syn på Micke i ögonvrån. Han sitter i en fåtölj och runkar. Jag sväljer. Hans kuk är enorm. Lång och grov med ett glänsande kukhuvud. Jag har aldrig sett en så stor förut.
Samtidigt känner jag Kalles bula emot mig. Han har kupat händerna om mina bröst och andas mig tungt i nacken. Han måste fattat mod när jag inte sa till honom. På filmen blir tjejen tagen bakifrån nu samtidigt som hon suger på den andre killens kuk. Genom väggen hör jag att Helena och Tomas är igång igen. Kalles händer är innanför min klänning och han knäpper upp min bh. Micke tittar intresserat på mig samtidigt som han fortsätter att runka sin bamsekuk.
Jag borde sätta stopp för det här nu, men jag kan inte sluta stirra på Mickes kuk. Kalles händer smeker mig. Det är snart ett halvår sen jag hade sex senast. Jag känner hur jag börjar bli alldeles fuktig mellan benen. Micke kommer bort till mig. Deras händer är överallt. Jag kan inte göra motstånd längre. De drar av mig klänningen. Micke suger på mina bröstvårtor och Kalle smeker mig mellan benen.
”Åååååhhh,” hör jag mig själv stöna. Jag öppnar mig helt för dem och tar tag om Mickes kuk. Mm, vad härlig den är! Han sätter sig i soffan och jag ställer mig på alla fyra så jag kan ta honom i min mun. Jag får gapa så mycket jag kan för att överhuvudtaget få in den i munnen. Jag låter min tunga cirkla längs Mickes stora ollon. Han stönar samtidig som jag känner hur Kalle drar ned mina trosor och gnider sin hårda kuk mot mitt våta sköte. Killar brukar tända på min fylliga bak och Kalle verkar inte vara något undantag. Han sätter kuken mot min våta öppning och trycker till. Mm, det är så skönt att känna hans kuk i mig när han tar mig bakifrån. Jag blir alldeles vild av kåthet.
Jag runkar Mickes kuk och smeker hans pung samtidigt som jag slickar och suger. Han stönar och tittar fram och tillbaka mellan mig och TVn. Jag ser honom i ögonen samtidigt som Kalle tar mig hårt bakifrån så jag gnyr av njutning. Jag suger och runkar Micke allt ivrigare och snart vrålar han till och sprutar en jättesats sperma rakt i mitt ansikte. Oj vad kladdigt det blev. Han gnider sin kladdiga kuk mot mina bröst samtidigt som Kalle trycker sig emot mig och pumpar mig full med sin varma sås. Vi sjunker ihop utmattade på soffan som får sig några nya fläckar.

Efter en stund reser jag mig upp och går in i duschen. Jag är svettig och kladdig så det är skönt att duscha av sig. Jag skakar på huvudet och ler för mig själv när jag inser att jag just haft sex med två tjugofemåringar. Jag har dock inte kommit ännu så jag tar ned duschmunstycket och börjar göra det skönt för mig på egen hand. Jag är nära att komma när jag plötsligt känner ett par händer om min midja.
”Låt mig hjälpa dig med det där”, hör jag Mickes röst säga samtidigt som jag känner hur hans jättekuk styvnar mot min bak. Jag vänder på mig och han trycker upp mig mot väggen. Jag tar tag i hans stora kuk och för den mot min väntande öppning. Han trycker till och glider in en bra bit i mig på en gång. Jag stönar höögt och klöser honom på ryggen. Aldrig har jag blivit så uttänjd förut. Jag blir helt vild av kåthet. Han tar mig allt djupare med långa drag och snart känner jag hur en kraftig orgasm sköljer över mig. Jag biter honom i axeln och det svartnar för mina ögon när jag uppfylls av en himmelsk njutning. Jag måste kramat åt riktigt ordentligt om honom för snart känner jag hur Micke sprutar i mig. Men det var inte sista gången. Gissa om det blev en trevlig semester! Nu ses vi inte så ofta då Micke bor i Göteborg men jag har verkligen fått upp smaken för unga välutrustade killar…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 149 röster, snittbetyg 5,29