Sidenbanden

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mia
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 9 jan kl. 23:37
Läst: 15676 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 160 röster, snittbetyg 5,39
Så fort jag kliver in i din lägenhet känner jag hur luften darrar av spänning. Du tar min hand och leder mig in i sovrummet utan ett ord. I skenet från stearinljusen du har tänt ser jag att dina pupiller är stora och ögonen avslöjar din upphetsning. Du klär av mig. Plagg efter plagg låter du falla till golvet, ända tills jag står där i mina små stringtrosor.
Fortfarande utan ett ord trycker du ner mig på sängen tills jag ligger ner på rygg. Ett kort ögonblick ligger du på mig och kysser mig på ett djupt och passionerat sätt. Jag känner hur en stöt far genom min kropp, men knappt har jag hunnit börja njuta så reser du på dig. Ur garderoben plockar du fram ett långt, svart sidenband. Jag gör stora ögon när jag ser din upphetsade min och förstår vad det är du tänker. Enkelt surrar du ihop mina händer med bandet och binder fast det i sänggaveln ovanför mitt huvud. Där ligger jag nu, helt hjälplös, endast iförd mina små stringtrosor. Upphetsningen har slagit till i min kropp och jag andas tungt. Är så mycket mer upphetsad än vad jag egentligen vill att du ska se. Hur kunde du veta att det här var min innersta fantasi?
Du häller försiktigt lite olja över min kropp och börjar långsamt smeka in den på varje millimeter av mig. När du kommer till mina lår för du bestämt isär dem med din hand och stryker försiktigt mina stringtrosor åt sidan. Med ena handen håller du undan trosorna och med den andra ser du till att även den delen av mig blir rejält insmord med olja. Jag tittar inte längre, utan blundar och njuter. Åh, vad jag vill känna ditt finger inuti mig, men du tar snabbt bort handen.
Med din hjälp hamnar jag på mage, och samma behandling väntar baksidan av mig. Rygg, ben och rumpa. Du drar enkelt av mig mina trosor och använder dina händer till att föra isär mina skinkor. Du häller lite extra olja just där och masserar in den på min rumpa och runt min anal. Jag hör hur du flämtar till när du ser och känner hur välrakad jag är överallt. Jag vet att du gillar det…
Du reser dig igen och börjar plocka fram helt andra saker. På nattduksbordet dukar du upp en rad med olika leksaker. Dildos och massagestavar i alla former och färger. Jag tittar på dig med blossande kinder och min blick av skräckblandad förtjusning avslöjar mig. Då öppnar du för första gången munnen och säger ett enda ord. ”Svanka!” Jag gör som du säger, och du stoppar en kudde under min mage så att jag putar ordentligt med rumpan.
Du sitter tyst en stund och funderar, och sen väljer du omsorgsfullt ut en ganska liten svart dildo. Du häller lite olja på den och drar den sen retsamt upp och ner mellan mina blygdläppar. Sticker försiktigt in toppen av den inuti mig och jag svankar för att få känna mer, men då drar du retsamt bort den. Istället börjar du dra den väloljade dildon runt min anal. Det känns otroligt förbjudet, men på nåt sätt samtidigt väldigt eggande. Du ser min reaktion och drar den ner mot mina våta blygdläppar istället. Väl där trycker du utan förvarning in hela dildon i mig. Jag är så fantastiskt upphetsad att den sjunker in utan problem. Jag skakar av alla känslor. Ut och in, ut och in. Jag vill aldrig att du ska sluta, men det gör du.
Du lägger ifrån dig den lilla svarta, men bara för att välja ut en annan dildo. En betydligt större. Mitt hjärta hoppar nästan över ett slag, men du häller olja över den här också och börjar obarmhärtigt föra in den i mig. Trots min upphetsning så spänner det ordentligt, men jag njuter av att vara totalt dominerad. Efter en kort stund är hela dildon begravd i mig och du ler förnöjt. Du håller fast den inuti mig med din vänstra hand medan du sträcker dig efter den mindre svarta dildon igen med din högra. Du drar ur den stora dildon ur mig och stoppar in den svarta istället. När du drar ut den blänker den av olja och safter. Snabbt stoppar du in den större dildon igen. Jag suckar av njutning. Långsamt för du den ut och in medan du börjar cirkulera med den svarta dildon runt min anal. Jag känner hur spetsen vilar mot öppningen och snart börjar du trycka in den, millimeter för millimeter, i samma takt som den andra dildon. Åh… Jag stönar. Vilken känsla. Totalt uppfylld i båda hålen. Trots att den svarta dildon är ganska liten så känner jag hur det spänner i röven, näst intill att det gör ont. Men upphetsningen tar överhanden. Du för leksakerna in och ut och jag hyperventilerar nästan av upphetsning. Känslan av något så förbjudet gör mig kåtare än någonsin.
Precis innan jag känner att det ska gå för mig drar du ur båda dildona ur mig. Jag vrider förvånad på huvudet och ser hur du börja klä av dig. Snart sitter du bakom mig med ett praktfullt, stenhårt stånd. Jag gillar det jag ser. Du sätter dig på knä mellan mina särade ben och lägger ytterligare en kudde under min höft. På nattduksbordet står ännu en sexleksak och jag kan bara fantisera om vad du tänker göra med den. Det är som en konformad dildo, som blir tjockare och tjockare ju längre ner man tittar på den. Du oljar in den, men till min förvåning så sticker du inte in den, utan kommer istället själv in i mig. Känslan är fantastisk och vi stönar ihop. Du drar sköna långa drag ut och in och efter en stund stannar du till med bara toppen i mig.
Då tar du den sista inoljade dildon och börjar köra in den i min röv. Redan den första delen av dildon är lika stor som den lilla svarta och det spänner ganska ordentligt där bak. För att distrahera mig trycker du in din hårda kuk i mig igen, samtidigt som du trycker in dildon ytterligare ett hack. Du juckar dig in och ut några gånger och efter en stund är det dags för samma behandling igen. Analpluggen ska in ytterligare ett hack. Du sträcker dig efter oljan och häller den över min rumpa och rövhål och trycker sedan in pluggen längre medan jag känner dig i mitt andra hål. Jag kvider tyst av smärta, för jag vill inte att du ska tro att jag vill att du ska sluta.
Dildon i min röv är nu minst lika stor som din kuk, och jag kan bara föreställa mig hur härligt det måste se ut för dig som ser allt bakifrån. Dina juck har blivit mer intensiva nu och när jag vänder mig om ser jag verkligen upphetsningen i dina ögon. Du pumpar mig, in och ut. Snart ligger du nästan ovanpå mig, och när du trycker dig in nästa gång använder du också din mage till att trycka in buttpluggen det sista hacket. Ett ofrivilligt skrik av smärta och kåthet lämnar mina läppar. Du tittar förvånat upp, men en blick på mig räcker för att du ska förstå att jag vill att du ska fortsätta. Pluggen sitter djupt inne i mig nu, och jag känner din kroppstyngd mer och mer för varje gång du kommer in i mig. Stimulansen från kuddarna mot min klitoris tillsammans med din kuk och pluggen blir för mycket och jag börjar stöna allt högre. Jag känner hur orgasmkramperna sprider sig från mitt underliv ut i varenda nerv i kroppen. Långt borta hör jag mina egna stön, men också dina. Du har blivit eggad av att se hur jag skakas av orgasmen och trycker dig fast inuti mig medan du kommer i stötar. Efteråt ligger du ovanpå mig och vi andas tungt tillsammans en stund. Du kysser mig i nacken och börjar försiktigt lösgöra mig från sidenbanden. Pluggen försvinner ur och vi ligger tätt omslingrade på sängen. Trötta, varma och nöjda.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 160 röster, snittbetyg 5,39