Lunchen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Magnus
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 2 jan kl. 11:56
Läst: 13651 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 4,78
Lena vet att hon inte får vara i sovrummet men hon kan inte låta bli, hon ser det som en belöning för att ha städat hela huset. Hon låter sig falla tillbaka i sängen, silkestäcket sluter sig om henne. Hon blundar och njuter av tystnaden, tänk att få ligga här med Martin, känna hans händer över kroppen, hans muskelösa armar och könet som tränger in.
Hon suger på fingrarna, för ner handen i trosorna och smeker sig själv. Andra handen rör sig över silikonbrösten, brösten så hårda vulvan så mjuk.
Hon fantiserar om mannen och för upp ett finger när ytterdörren slås upp och hon hör röster, en man och en kvinna. Hon vill inte sluta men måste gömma sig, stegen närmar sig och hon hinner precis dyka bakom gardinerna innan dörren öppnas. Martin stegar in med en kvinna hon inte känner igen, han är så stilig i kostym. Hon önskar att hon var i kvinnans kläder när de omfamnar och kysser varandra, Lena smeker sig själv och fantiserar att hon är kvinnan.
Cecilias tungspets är så liten och nyfiken, den smakar gott och vet hur den ska leka med min. Jag vill att den ska spela över mitt kön, jag vill tränga in i alla hål. Hon är perfekt men vi har inte lång tid på oss innan lunchen är över. Jag slänger av mig slipsen och kränger av mig kavajen och skjortan.
Cecilia ömsom kysser ömsom slickar mina bröstvårtor som styvnar, jag sträcker mig efter hennes bröst, de runda. Hon stönar svagt när jag rör vid dem och läpparna trycker sig mot mina, de glider mot varandra samtidigt som min tunga tränger in i hennes mun. Tungspetsarna möts och jag känner en svag mintsmak undertiden parfymdoft svävar in i näsan.
Cecilia är underbar och jag måste ha henne nu. Jag tar tag i fållen på klänningen och drar den över huvudet, hon är naken under. Jag låter blicken smeka de välsvarvade benen, könet som endast kröns av en hårsträng, vidare förbi brösten upp mot de bländvita tänderna och de gröna ögonen.
Kyssarna djupnar och varar förevigt, jag slickar och kysser halsen, hon stönar. Jag nafsar i bröstvårtan som styvnar medan jag retar den andra med fingertopparna.
Hon famlar efter min midja, spänner upp skärpet och knäpper upp gylfen. Handen sluter sig om min styvnande lem och rör sig upp och ner. Jag blir varm och hårdnar än mer, böjer mig ner och drar av byxorna och kalsongerna.
Vi lägger oss i 69an och jag äter henne, hon smakar mustigt och luktar som en kvinna ska, tungan söker sig mot klitoris och hon stönar.
Undertiden klättrar hennes tunga upp och ner för staven tillsammans med handen. Tungspetsen cirklar över ollonet innan läpparna sluter sig om det, en våg av välbehag sköljer över mig när jag känner hur jag försvinner ner i henne.
Jag lapar henne ivrigare och för upp två fingrar, väggarna kniper åt om dem och hon kvider. Jag glider ner och slickar analöppningen, den drar ihop sig medan hon tar mig allt djupare i munnen. Hon slukar mig till roten och smeker pungen.
Jag får känslan av att någon betraktar oss men slår det ur tankarna när hon suger på kulorna undertiden hon runkar mig.
Tungan retar pungen men lämnar den och kittlar anus, jag måste ha henne nu. Jag vänder henne till missionären och tränger in, hon sluter sig om mig och det är som hennes inre kokar. Jag rör mig försiktigt men kommer snart längre in i högre tempo.
” Du är så stor, åh knulla mig med din stora kuk”.
Jag trycker bak hennes ben så jag kommer än djupare, fittan savar över mig och det blir allt skönare.
Jag sneglar mot fönstret och halvt dold bakom gardinen står Lena, kjolen och trosorna i en hög om anklarna och toppen stramar ovanför brösten. De bruna ögonen möter mina och hon smeker sig hastigare när jag ler mot henne.
Cecilia stönar, borrar in naglarna i ryggen och biter mig i halsen, smärtan är skön och jag ökar takten ytterligare.
Svetten rinner när jag vrider upp henne så hon rider, jag kramar brösten medan kuken försvinner upp i henne. Höfterna rör sig över mig och jag stöter längre in i samma tempo som hon.
Det blonda håret faller fram och hon försöker stryka undan det men är för upphetsad och smeker klitoris istället.
Jag drar mig ur och lägger henne på mage och tränger in bakifrån, hon kvider när kuken träffar G-punkten. Hon försöker lägga band på sig men tjuter, det eggar mig och jag pressar mig mot stjärten och trycker in kuken med långa hårda stötar.
”Oh det går oh”.
Hon skakar och har svårt att andas, det bränner i mitt kön men jag slår inte av på takten.
” Ta mig i analen, snälla”.
Hon ställer sig på alla fyra och jag skruvar in ett finger, hon stönar.
”Ja ja ta mig, ta mig nu”.
Droppar glänser runt fittan och på kuken när jag kör in den en våning upp. Det är så trångt och jag fastnar i mynningen, rör mig försiktigt och pressar djupare in för varje stöt.
Hon biter i kudden och skriker men mjuknar och jag juckar hårdare.
Jag blickar mot gardinen och ser Lenas bröstvårtor som skulle kunna skära genom fönstret, hon vrida sig i spasmer med handen mellan benen och biter sig i läppen för att inte undslippa något ljud. Plötsligt slutar hon och suger på pekfingret ut och in samtidigt som ögonen betraktar mig.
Kuken rycker, det svartnar för ögonen och jag flåsar.
”Kom i min mun”.
Jag drar mig ur, Cecilia snurrar runt, bearbetar lemmen och kör upp ett finger i mig.
Jag exploderar, sperman pulserar in i munnen och när jag sluter ögonen hör jag henne svälja. Hon suger till ingenting återstår och ler mot mig
”Vi blir nog sena”.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 81 röster, snittbetyg 4,78