Två horor på en gång

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Klas (ypperlig6@otmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 22 dec kl. 01:56
Läst: 16657 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 4,06
Jag var och hälsade på en kompis i Los Angels. Han var på jobbet. Jag var bakfull och vaknade när han redan hade gått. Jag började morgonen med en öl och en cigg och återfick snabbt energin. Jag satte mig vi hans dator och började utforska olika guider över Los Angeles, turiststråken, sevärdheter m.m. Jag hittade snart intressantare guider och fastnade på en som hade ett mycket rikt material, allt från flådiga bordellpalats till privata lägenheter. Det fanns många bilder på många mycket sexiga brudar. Allt för alla smaker. All info var tillgänglig: vad de kan göra med dig, bilder, priser och kartor för var i Los Angeles de fanns.

Jag hittade en lång bildserie på två super läckra brudar, professionellt kåta med riktigt läckra kroppar. De lekte med varandra och utlovade lesbisk show. På en av bilderna satt de saxade mot varandra och masserade sköte mot sköte med varsin vibrator i handen som de lät den andra suga. Tanken på att det kunde vara min kuk som gick ut och in i deras munnar samtidigt som de tillfredställde varann, genom att mjukt jucka fitta mot fitta, fick mig att bli rejält kåt. Att stå mittemellan dem, låta kuken byta mun, känna deras händer smeka min pung, kukroten, anus och själv ha båda händerna fria för att smeka deras stora och toppiga bröst. En bild längre fram i serien fick mig att baxna. En av deras kunder var med, han stod och körde in kuken djupt ner i halsen på den rödhåriga tjejen samtidigt som den andra tjejen slickade honom djupt mellan skinkorna bakifrån.

Två återställare senare låg jag på deras soffa och dirigerade deras lesbiska show i sängen på andra sidan rummet. ”Lick each other”, och de gled in i en 69: a. ”Kiss each other” och de låg med långa cirklande och lapande tungor i en lång kyss och smekte varann varsamt. ”Lisa, fuck your friend, doggystyle”, Sandra sköt upp häcken mot mig och Lisa ställde sig med ett ben på varje sida över sin vän vänd mot mig. Hon lutade sig framåt och lät vibratorn glida in. Hennes bröst hängde läckert för min åsyn.

Att höra mig själv uttrycka dessa vulgära orden men samtidigt se att igen reagerade utan bara gjorde det jag sa, gav mig en underlig känsla. ”Faster” provade jag och Lisa dubblade takten. Sandra var högljudd, stönade utdraget samtidigt som hon juckade hårt och taktfast mot Lisas hand.

”Lisa, play with yourself”, Lisa reste sig tog ett steg bakåt, lutade sig mot väggen, förde in vibratorn och lyfte upp ena benet med andra handen. Hon fixerade min blick ”Can you fuck me like this” säger hon med ett oskyldigt leende. Jag ser hur vibratorn sakta glider in i henne. Hon upprepar frasen och ökar takten. Hennes röst blir hesare och mindre snäll. Samma fras igen: ”Can you fuck me like this”. Till slut lägger hon huvudet bakåt och kör dildon kraftfullt upp i fittan ”Like this?”. Den glider ut, när hon kör upp den frågar hon igen ”Like this?”. Hon har huvudet bakåt, varje gång hon kör in dildon kommer frågan ”Like this?”. Hon ökar takten och väser i takt med dildon ”Like this?”, ”Like this?”, ”Like this?”. Hela rummet fylls av frågan. Hest, stönande, befallande kommer frasen för varje gång hon kör dildon djupt upp i fittan.

Sandra finns plötsligt framför mig: - ”Do you want me to suck your cock now” Sandra lägger sina bröst i mitt knä och smeker utanpå jeansen. Jag har andra planer. Jag vill dra ut på detta så länge som möjligt. Jag vill ta en sista whisky plus en cigg och ha dem framför mig på golvet nedanför soffan. – ”You can undress me, but nothing else”, svarar jag. Hon smeker av mig kläderna, hennes kropp rör sig mycket nära och lusten blir stor att bara låta mig föras med. Hon provocerar rejält och hennes bröst snuddar vid mitt ansikte, hennes händer genom mitt hår och smekningar varstans på kroppen.

Lisa har kommit fram till oss och tar min kuk i munnen direkt. Jag studsar till helt oförberedd. ”Please” säger jag, ”I want it to last” Hon tittar på mig underligt men ler i samma stund. Dom lägger sig tillsammans nere på golvet framför soffan. Jag sätter mig tillrätta, tänder en cigg och tar whiskyn i ena handen. Tankarna snurrar och jag befinner mig i ogripbart upphetsande kåthet. Nuet snurrar som ett långsamt pariserhjul i alla regnbågens färger och jag sitter mitt i alltihop och tar en cigg.

Lisa sitter på knä över Sandra. Hon kysser Sandra på halsen och söker sig ner mot hennes bröst. Hon slickar mellan brösten, pressar ihop dem och slickar på båda bröstvårtorna samtidigt. Sandra smeker in sin hand mellan Lisas lår. Lisa svankar, gnyr och fortsätter slicka Sandras bröst. Jag tar ett bloss, askar försiktigt i ett tomt glass. Om jag vill kan jag sträcka ut handen men jag lutar mig tillbaka. Kuken står upp men jag håller mig kvar i nuet.

Sandra har glidit ner med ansiktet under Lisas sköte. Sandra kysser Lisa upp i fittan med blöt och öppen mun. Lisa står på knä, lutar sig bakåt och smeker sina bröst, håller upp dem och masserar vårtorna med fingertopparna. I ett stön som övergår i ett gny böjer hon sig framåt och lägger tungan bred över Sandras fitta och slickar henne i ett långt blöt drag längs med hela skåran. Min cigg börjar närma sig strecket. Jag askar i glaset och tar det sista av fimpen mellan fingrarna. Jag sträcker ut mig i soffan, ligger rejält bakåt lutad med benen utsträckta över golvet, helt naken med en stenhård kuk som svajar över magen och tar ett bloss till.

Tjejerna har fattat min lek med att dra ut på skådespelet. Lisa kommer fram med en dildo. Hon sätter dildon så den står upp som en andra kuk, precis vid sidan av min kuk. Hon börjar runka den och tittar leende mot mig. Det blir kaos i min hjärna. Lisa lutar sig fram och börjar suga dildon. Hon har satt den högt uppe på mitt lår tio centimeter från min kuk. Hennes läppar rör sig upp och ner över dildon samtidigt som min kuk hänger helt fritt 10 centimeter från hennes sugande mun. Sandra kommer efter och sätter en annan dildo på andra sidan av kuken och börja suga. Jag tittar ner på två brudar som ligger mellan mina ben och suger slickar på varsin dildon 10 cm från min kuk. De ler och vet att jag pinnas samtidigt som de vet att detta är vad jag tiggt om. Jag tänder en cigg till och låter showen pågå i tio minuter till.

Deras bröst hänger ner över mina lår och smeks fram och tillbaka. Jag kan se hur deras häckar puttar ut. Om vartannat ler de mot varandra och garvar, sen förbytts blicken och de sänker läpparna över dildon. Både fixerar mig med blicken och jag kan välja vem jag vill titta på.

Jag plockar bort deras löskukar och nickar mot min egen kuk. Lisa tar in hela i sin blöta mun och lyfter långsamt upp huvudet. Lisa och Sandra suger mig slickar mig och runkar mig. En suger kuken samtidigt som en slickar pungen. En häver sig upp och trycker in sina bröstvårtor i munnen samtidigt som den andre suger.

Jag ställer mig upp och lyckas snart dirigera om dem så att Lisa suger min kuk och Sandra slickar min anus.

Jag sprutar hela satsen rakt ner i Lisas mun
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 68 röster, snittbetyg 4,06