Min förste älskare del 2

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katta (kissekatten88@hotmail.com)
Inlagd: 20 dec kl. 19:50
Läst: 13779 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 96 röster, snittbetyg 5,30
Två veckor efter min och Mickes upplevelse i höet i stallet skulle Micke och Lotta ha en stor fest för att fira Mickes 35-årsdag. De hade bjudit en massa människor, bland annat alla vi som hade häst i stallet. Eftersom värmen höll i sig skulle festen vara i deras trädgård. Jag och några tjejer från stallet hade sedan länge bestämt att gå tillsammans. Jag såg med pirr i magen fram emot det. Jag hade sett hur Micke hade sett på mig med sug i blicken när vi hade träffats i stallet och gett lite retsamma antydningar. Jag blev alldeles varm av tanken på att vi kanske skulle ha sex igen. Jag hade bestämt mig för att klä upp mig ordentligt för att bli riktigt snygg. Micke hade ju faktiskt bara sett mig i sjaskiga stallkläder, men nu skulle han få se mig iordninggjord och uppklädd och kanske bli änu kåtare på mig.

När dagen för festen kom klädde jag mig i en liten, ljusrosa sommarklännig, som mina föräldrar och mina bröder höjde på ögonbrynen åt eftersom den var både kort och urringad. Jag struntade dock i detta. Jag lät mitt långa ljusa hår hänga fritt eftersom jag visste att Micke gillade mitt hår och sminkade mig lite. Den hittills varma sommaren hade gjort mig solbränd och jag kände mig fräsch och rätt nöjd med mig själv när jag tittade mig i spegeln. Detta skulle Micke aldrig kunna motstå, tänkte jag och log belåtet.

Min kompis föräldrar skjutsade oss upp till stallet. Micke och Lotta bor nämligen i huset som hör till stallet. När vi kom dit hade redan en massa folk kommit. Det var både släkt och vänner till paret, så jag och mina kompisar kände oss lite förvirrade. Lotta fångade dock upp oss nästan direkt och bjöd oss på lite bål.
- Det får bli den utan alkohol tror jag va, sa hon och log.
Jag och mina kompisar tittade på varandra och flinade lite.
- Nja, sa min kompis Isabelle djärvt. Vi kan ju smaka på den med alkohol i alla fall.
- Jaja, sa Lotta. Ni är ju rätt stora. Men bara lite då.
Hon hällde upp lite bål var åt oss och sen fortsatte hon med några andra som precis hade kommit. Vi tjejer gick vidare för att leta reda på Micke och gratulera honom. Vi hittade honom borta i ett hörn av trädgården där han stod och pratade med några av sina jobbarkompisar. Vi hoppade fram och skrek: GRATTIS!!!! Han ryckte till och vände sig om. Jag såg nöjt hur han ryckte till och stirrade på mig från topp till tå i några sekunder innan han började le och tog emot presenten vi hade med oss.
- Tack tjejer! Sa han. Det hade ni verkligen inte behövt. Han öppnade paketet och skrattade gott åt den plojgrej vi hade köpt till honom.
Sedan presenterade han oss för sina jobbarkompisar och vi stod och pratade allihopa en stund. Micke var på strålande humör och stod och skojade på som han brukade göra med allt och alla. Då och då såg jag att han sneglade på mig och jag undrade vad han tänkte. Efter en stund gick vi vidare och hittade lite andra stallkompisar som vi började prata med och Micke försvann för att ta emot gratulationer från några andra.

Eftermiddagen och kvällen förflöt. Vi minglade på festen och gick ner en runda till hagarna för att hälsa på hästarna och passade på att smyga åt oss mer bål så fort vi kom åt. Vi blev faktiskt lite påverkade och fnissiga.

Senare på kvällen blev jag kissnödig och gick in i huset för att gå på toaletten. Det var nästan tomt där inne. Alla ville vara ute i den ljumma sommarkvällen. Eftersom toaletten på nedre vånigen var upptagen gick jag till den på ovanvånigen. Där upp var inte en själ så jag slank in på toaletten. När jag kom ut och skulle gå ner för trappan såg jag hur Micke kom upp för trappan. Han tittade på mig och sa bara ett ord:
- Kom!
Han tog mig i handen och ledde in mig på arbetsrummet som låg i bortesta änden av andra våningen. Jag kände små ilningar genom hela kroppen. Väl därinne stängde han dörren och vände mig så jag stod med ryggen mot honom. Han kom upp bakom mig och började kyssa mig i nacken och smeka mig över armarna, magen och brösten.
- Vad fin du är ikväll Katta, mumlade han. Som en dröm. Den klännigen framhäver verkligen dina långa, smala ben och dina stora, fina bröst. Jag har gått här och varit kåt på dig hela kvällen.
Jag blev alldeles varm av hans ord och hans beröring. När han nämnde mina ben trevade han sig ner mot benen och följde lårets utsida uppåt och in under klänningen. Jag rös till av välbehag. Nu smekte han mig häftigt över hela kroppen och jag kände hur han andades häftigt. Snart hittade hans hand utsidan på mina trosor och han började smeka mig samtidigt som han pressade sitt stånd mot min rumpa.
- Gud, vad du är sexig, flicka lilla. Jag vet att jag inte borde göra såhär med tanke på Lotta och med tanke på att du är så ung, men jag kan bara inte motstå dig. Och tro mig, jag har försökt. Men tanken på hur jag tog din oskuld i höet den där kvällen och hur skön och sexig du var då gör mig galen. Jag kan inte sluta tänka på det.
Jag märkte att han var lite full, men hans händer rörde sig ändå säkert över min kropp. Detta plus hans ord gjorde mig kåt. Tänk att han ville ha mig så mycket. Jag kände hur min kropp svarade och hur mycket den vill ha honom.
- Jag har tänkt på den gången också, sa jag.
Jag kände hur hans hand trevade sig innanför mina trosor och till min mus, som var duktigt våt. Han hittade klitoris direkt och började smeka mig med roterande och lätta tag. Jag stönade lätt. Han andades tungt nu och juckade sitt stånd mot min rumpa. Han puttade fram mig mot skrivbordet och placerade mig framåtlutad över det så att mina ben inte längre nådde marken. Han stod snett bakom mig nu. Han lyfte upp min klänning över rumpan, särade på mina ben och stack in ett finger i slidan. Jag kände hur jag flämtade till när jag kände hur det spände ut lite och hur det smekte på insidan. Han började röra fingret innuti mig och jag kände hur jag var på väg mot en annan värld. Jag hörde inte hur jag stönade, men jag hörde Mickes röst. Fyllan gjorde att han blev ganska grov i munnen.
- Är det skönt för din fitta? frågade han.
- Ja, jätteskönt! Stönade jag till svar.
- Kan inte du tala om för mig hur gammal du är, bad han.
- Men det vet du väl, sa jag.
- Ja, men jag vill höra dig säga det.
- Femton, svarade jag.
- Och hur gammal är jag då?
- Du har precis fyllt trettiofem, stönade jag fram.
- Tycker inte du att du är en ganska olydig flicka som låter en så mycket äldre man göra så här med dig.
- Kanske lite, svarade jag. Jag fattade inte riktigt vart han ville komma, men det kändes oviktigt just då.
- Du kanske förtjänar lite smisk för att du är så olydig.
Han daskade mig lite lätt på rumpan med den handen som inte smekte mig i slidan. Till min förvåning märkte jag hur jag blev ännu mer upphetsad av det.
- Jo, jag förtjänar nog lite smisk viskade jag.
Han daskade till mig några gånger till samtidigt som han fortsatte smeka mig. Jag var nu helt bortom allt förstånd.
- Du kanske förtjänar en ordentligt påsättning också, sa han.
- Jaaa, viskade jag. Det gör jag verkligen.
Han tog ut fingret och särade mina ben ännu mer. Snart kände jag hur hans snopp sakta stoppades in i mig bakifrån och försiktigt juckades inåt.
- Åh, vad skön du är Katta, stönade han. Min snopp måste kännas jättestor för dig. Du är så tight.
- Mmmm, flämtade jag. Den känns jättestor.
- Jag vet stönade Micke. Min snopp är stor. Och din fitta är liten och trång och ung och skön och oerfaren.
Han hade nu nått hela vägen in och för varje ord han sa stötte han långa, djupa stötar in i mig i takt med orden samtidigt som han höll ett stadigt tag om mina höfter.
- Din rumpa är så sexig! Och du är så skön! Och du stönar så skönt med din lilla tonårsröst! Nu nästan röt han fram orden och i nästa andetag drog han ut snoppen och sprutade hela satsen på min rumpa samtidigt som han stönade ut sin orgasm.
Han stod lutad över mig en stund och andades häftigt.
Jag låg kvar på mage med klänningen uppdragen och flämtade också.
Efter en stund hämtade han sig. Knäppte byxorna och gick och hämtade en handduk och torkade bort sperman från min rumpa.
- Du är underbar Katta, mumlade han. Jag vet att det är fel av mig att fråga, men jag bara måste ha dig igen. Kan inte du bli min älskarinna?
Jag tänkte efter en stund innan jag svarade.
- Och vad exakt skulle det innebära, frågade jag samtidigt som jag reste mig upp, drog ner klänningen och drog på mig trosorna.
- Att jag sätter på dig lite då och då, svarade Micke och flinade.
Jag la huvudet på sned och låtsades tänka. Sen nickade jag och log.
- Okej, sa jag.
- Bra, sa Micke. Då säger vi det. Han log nöjt. Då kör vi en omgång sanrt igen, eller hur?
Jag skrattade till lite.
- Jaja, okej då. Om du slickar mig igen så som du gjorde förra gången.

Och så blev det. Jag blev Mickes unga älskarinna och han blev min förste älskare. Vi hade sex så ofta vi kunde. Ibland i stallet och ibland hemma hos honom. Han brukade komma och hämta mig efter skolan ibland när han var sugen och innan Lotta hade hunnit hem. På så sätt introducerades jag i en helt ny värld. Åtta månader senare beslutade jag mig för att sälja Kasper eftersom jag tyckte att det tog för mycket tid att ha häst. I och med det slutade jag och Micke också att ha sex, men fortfarande så här två år i efterhand kan jag tänka tillbaka på alla underbara stunder vi hade tillsammans och fantisera lite om dem. Även om jag numera har förstått att killar i min egen ålder ändå är strået vassare.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 96 röster, snittbetyg 5,30