Min förste älskare

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Katta
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 9 dec kl. 23:07
Läst: 20541 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 177 röster, snittbetyg 5,23
Detta som jag ska berätta nu hände sommaren mellan åttan och nian, då jag var 15 år. Jag är en riktigt inbiten hästtjej och då hade jag en egen ponny, Kasper. Jag hade honom i ett privatstall som ägs av en kille som heter Micke och hand sambo Lotta. De är båda duktiga ryttare och jag och många andra av tjejerna i stallet brukade rida lektion för dem ibland.

Det hela började egentligen en dag efter att jag hade ridit lektion för Micke. Det var en mycket varm dag och Micke körde hårt med både mig och Kasper tills vi var alldeles svettiga. Efter att jag hade ridit klart och skrittat av Kasper hoppade jag av honom och skulle precis leda in honom i stallet då jag kände en lätt klatch av ett ridspö i rumpan samtidigt som jag hörde Mickes röst säga:
- Det gick ju riktigt bra idag ju! Du har verkligen utvecklats som ryttare. Det är inte alls samma osäkra tjej som kom hit för ett par år sen och började ta lektioner för mig. Han flinade lite och jag rodnade och sa:
- Tack så mycket! Det känns som om jag har gått framåt, men det är mycket kvar att jobba med än.
- Givetvis, svarade Micke. Det är det alltid. Men du har talang och de där långa benen du ligger inne med är verkligen en fördel. Du känns mognare ockå. Du är inte alls samma småtjej som innan, utan har blivit en riktig liten kvinna. Han flinade lite igen och klatchade mig igen lite retfullt i rumpan med ridspöet innan han gick. Jag trodde jag skulle skämmas ihjäl, men försökte hålla god min. Micke brukade tycka om att skoja med folk.

Helgen därpå var det min foderhelg, vilket innebar att det var min tur att fodra alla hästarna i stallet på morgonen och på kvällen. Det var inte så många hästar att fodra eftersom de flesta var på sommarbete. När jag som bäst höll på med att fodra en av kvällarna hörde jag hur någon kom in i stallet.
-Hallå! Hörde jag någon ropa. Det var Micke.
-Hallå hallå, svarade jag.
-Nej, men hej Katta! Är det du som har foderhelg? Jag kan hjälpa dig om du vill.
-Det är ingen fara sa jag. Det är ju inte så många hästar inne ändå.
-Äh, jag hjälper dig ändå. Har inget att göra i alla fall. Lotta är bortrest.
Så det slutade med att vi hjälptes åt att fodra hästarna samtidigt som vi gick och småpratade och skojade med varandra.

När vi var klara stannade vi kvar och stod och pratade lite om ditten och datten. När vi gjorde det sa Micke, som från ingenstans:
-Gud vad fin du är Katta. Du är verkligen jättesöt. Han tittade intensivt på mig när han sa detta. Jag visste inte vad jag skulle säga utan tittade bara ner i marken och rodnade. Han lyfte då upp min haka så att jag tittade honom i ögonen.
-Jag menar det verkligen, sa han och innan jag visste ordet av böjde han sig fram och kysste mig.
Jag blev oerhört paff, men kände snart hur min mun svarade på kyssen och hur mitt hjärta började bulta. Kyssen växte och blev hungrigare och hungrigare. Efter en stund drog han undan ansiktet och sa:
-Mmmm, det var inte dumt. Är du ok?
-Ja, visst, flämtade jag. Det var mysigt.
Micke log och började kyssa mig igen. Denna gång ännu hungrigare och hetare samtidigt som han omfamnade mig. Jag svarade med en hetta som jag inte trodde jag hade. Micke började försktigt ta på min hela min kropp. Försikgheten avtog snart och han blev snabbare och hårdare i sina röreleser.
-Gud vad het du är, flämtade han. Kom!
Han ledde bort mig till en stor hög med hö, satte sig där och drog ner mig i höet. Vi låg nu och hånglade vilt. Jag kände hur hans händer började treva sig under det linne som jag hade på mig och in på bara brösten. Jag blev också modigare och började känna på hans muskulösa överkropp.
-Gud, vilka fina bröst du har! Så stora och fasta. Hela din kropp är magnefik med dina långa smala ben och lilla fasta rumpa. Du anar inte vad jag har gått och kollat på dig och din fantastiska kropp när du har gått omkring i stallet. Jag vill verkligen ha dig!
Jag kände hur något i min kropp vaknade när han pratade med mig och smekte min kropp. Jag blev helt enkelt kåt av att känna att jag kunde tända denne mannen så. Att min uppenbarelse gjorde honom så upphetsad. Jag kände mig rusig och sa utan att tänka efter riktigt:
-Men ta mig då!
Han la sig ovanpå mig och fortsatte kyssa mig och ta mig samtidigt som han tryckte sitt hårda stånd mot mitt underliv. Detta gjorde mig ännu kåtare. Han rullade av mig och började plocka av mig kläderna, skor, linne, ridbyxor, strumpor och bh tills jag låg där i bara trosor.Han stannade upp och tittade på mig.
-Du är verkligen otroligt sexig, tjejen! Du ser nästan ut som en barbiedocka med det långa ljusa håret också.
Jag huttrade till lite och tyckte dels att det var pinsamt att han sa så och dels njöt jag av att han tände så mycket på mig.
Han slet av sig sin egen tröja så att jag fick syn på hans manliga och muskulösa överkropp innan han började kyssa mig på hela kroppen. Varje kyss kändes som små eldar som tändes. Han la sig bredvid mig och började leta sig ner mot mina trosor. Han smekte mig först utanpå och log när han kände hur blöt jag var.
-Oj, jag tror visst det är en viss ung dam som är lite sugen.
Jag rodnade, men han fortsatte att gå innanför trosorna, särade på mina ben lite och trevade sig fram till klitoris. Jag stönade till när han nådde den och började smeka den. Han fortsatte och snart kändes det som jag var i en annan värld så skönt det var. Denna kroppsdel hade ingen utom jag själv vidrört, men känslan var densamma som när jag brukade smeka mig själv. Helt plötsligt kände jag hur han särade på mina ben ytterligare och stoppade in ett finger. Jag flämtade till av den lätta smärtan.
-Oj, oj, sa han. Där var det inte mycket plats. Tror jag måste preparera den lite till. Han tog ut fingret och flyttade sig så att han låg med huvudet mellan mina ben. Han tog av mig trosorna och började slicka mig.
-Men vad gör du! Utbrast jag. Det behövs inte. Det är ju äckligt!
Han lyfte upp huvudet och skrattade till.
-Tro mig, sa han. Det är inte det minsta äckligt. Det är underbart. Du är underbar. Din fitta är fantastisk. Ligg still nu, slappna av och njut!
Jag gjorde som han sa och kände snart en fantastisk känsla uppfylla mig när han slickade mig. Jag stönade högt. Då kände jag hur han sakta förde upp ett finger i mig och började föra detta ut och in samtidigt som han slickade mig. Det var så skönt att jag trodde att jag skulle förgås. Jag kände hur jag var på väg mot en orgasm. Denna känsla kunde jag efter alla gånger jag hade smekt mig själv. Till sist kände jag orgasmen komma och fylla hela min kropp. Jag gnydde och stönade av njutning tills den la sig. Jag hann knappt hämta mig förrän jag kände något mycket större än fingret komma in i det lilla utrymme som var min slida och jag förstod att han försökte stoppa in snoppen i mig. Sakta och försiktigt juckade han in sin snopp i mig steg för steg samtidigt som han stönade:
-Gud vad skön du är!
Jag kände en intensiv smärta när han tog min oskuld, men samtidigt ville jag bara att han skulle fortsätta. Till sist hade han nått hela vägen in och för en sekund kände jag hur hela hans snopp fyllde ut mig till max innan han snabbt drog ut den och sprutade på min mage samtidigt som han stönade ut sin orgasm.
Han lade sig bredvid mig och tittade på mig:
-Det gick snabbt, men du var så otroligt skön. Hoppas det inte gjorde allt för ont på dig.
-Det gjorde ont, men det var skönt samtidigt svarade jag.
-Vad bra sa han och tittade på min mage där sperman låg. Han började smeta ut den på min mage och mina bröst.
-Här ligger du med min sperma på magen och med oskulden tagen, mumlade han vidare. Han fortsatte att ta på mig och snart såg jag hur hans snopp reste sig igen. Vill du känna den i dig igen, frågade han.
-Jag är faktist väldigt öm, sa jag.
Han log.
-Jag förstår det, sa han. Men du kanske kan smeka mig lite.
-Jo, det kan jag göra.
Han visade mig hur jag skulle göra och jag började smeka hans snopp tills han fick sin andra orgasm.
Efteråt låg vi i höet och bara höll om varandra samtidigt som vi hörde hästarnas lugna andetag från boxarna. De hade hunnit äta klart och somna. Micke vände sig emot mig och sa:
-Det här var bättre än de fantasier jag har haft om dig.
Jag bara log och kände mig salig.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 177 röster, snittbetyg 5,23