Min Elin

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Sara
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 8 dec kl. 19:36
Läst: 26098 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 351 röster, snittbetyg 5,61
Min Elin.

Jag gick sista året på gymnasiet, naturprogrammet. Hade sen puberteten känt att jag var lesbisk, men aldrig vågat visa, än mindre berätta det för någon. Jag brukade bara drömma om en viss tjej,ibland i månader, men vågade inte ta kontakt.
Men det som hände den här dagen kom att förändra mitt liv. En ny elev i vår klass. Elin!
Hon såg ganska trevlig ut , snygg kropp, såg trevlig ut, varken tjock eller mager. Jag betraktade henne lite i smyg och lade märke till att hon hade ett hade ett ovanligt brett lyft nedtill. Hennes tajta jeans var det väl som förstärkte intrycket. Har en liten ovana att kolla in sånt, livrädd att någon ska märka.
På eftermiddagen när vi hade ett långt laborationspass, blev hon placerad i min grupp eftersom vi bara var två i vår : Viktor och jag. Det jag minns , från den dagen , är att hon hellre frågade mej än Viktor när det var saker hon inte hittade.
Dagen efter kom hon och satte sej bredvid mej när vi hade lunch. Vi pratade om mycket och hon verkade vara både skärpt och ha en härlig humor.
Jag hade lite svårt att vara naturlig , för jag hade drömt om henne natten som gick. Hon frågade mycket eftersom hon var ny, och jag svarade så gott jag kunde.
På rasten efter såg jag henne gå fram och krama en kille jag inte kände igen. Det sög till rejält i mig. En våg av besvikelse gick genom mej. Hon är hetero. Ingen chans där.
Vi satt varje dag ihop i matsalen och jag blev mer och mer plågsamt attraherad av henne. Vågade bara inte visa , men jag sökte ofta hennes sällskap på rasterna. Såg henne då och då prata med killen , detta gjorde att jag inte vågade visa något.
Så kom vändningen. Vi var klara med en labbserie som skulle lämnas in skriftligt. Mycket att skriva och en hel del faktasök. På väg från klassrummet var jag på väg in på toa, när hon kom efter. Hon tog tag i min axel , hennes hand och fingrar stannade kvar på ett skönt sätt, och frågade om inte jag kunde komma hem till henne på fredagkväll eller lördag , så att vi kunde göra färdigt jobbet tillsammans. Jag kände hur hjärtat hoppade till, och jag tror att jag blev helröd över hela kroppen. Men hon verkade inte märka nånting och fortsatte med att förklara var hon bodde. Hon stod ganska nära och jag kände svagt doften av hennes parfym. Hjärtat bankade och jag tror inte att jag kunde tänka riktigt klart. Kände mej för första gången riktigt kåt på någon. En helt underbar känsla. Pirrade i magen och kände en dov känsla där nere. Då tog hon upp en anteckningsbok och skrev sitt hemnummer och adress. Rev av en sida och gav till mej. De hade flyttat in i en villa i ett samhälle två mil bort.
När jag tog emot lappen lät hon sin hand dröja kvar och nudda min hand , samtidigt som hon snabbt böjde sig fram i nåt som liknade en kram. Jag kunde dött. Men ingen i korridoren tycktes lägga märke till något.
Vi skildes och hon småsprang iväg för att hinna med bussen. När jag såg henne bakifrån kände jag mig lyckligare och olyckligare än nånsin, men också en slags himlande känsla i magen, en förväntan om att få träffa henne .
Det var många tankar som for genom min hjärna dagarna som följde, och på nätterna, drömmar med henne i huvudrollen . Smekte mej själv flera gånger till orgasm innan jag somnade den natten.
På lunchen dan efter bestämde vi att träffas på lördagen, för då var hennes bror inte hemma, så vi kunde ha datorn för oss själva. Han gick på skolan berättade hon. Det var honom jag hade sett henne krama och prata med. En stor sten föll från mitt bröst. Hennes bror!
Hon hade satt sig riktigt nära mej , och jag kände åter hennes väldoftande parfym. Under bordet kände jag hur hennes ena lår började tryckas mot mitt. Inte hårt, bara lite lätt, men jag kände hur hon lät det stanna kvar och förde det lite uppåt och nedåt genom att vicka på foten. Jag kände hur jag blossade och vågor av välbehag kändes i mitt underliv. Jag blev sexuellt upphetsad och kunde inte göra nånting åt det.
Tittade oroligt åt andra håll, rädd att möta hennes blick. När jag gjorde det såg jag att hon stirrade rakt in i mina ögon. Så log hon, men sa ingenting. Jag fick en känsla jag aldrig tidigare känt. Kände mej helt stum.
”Du är som jag va´?” Frågan fick mej att rycka till.
” Öh, vadå? ” var allt jag fick fram.
” Du vet vad jag menar. Tror du inte jag lagt märke till dina blickar?” Hon log och satte tungspetsen mot överläppen.
” Redan första dagen jag såg dej kände jag att du var som jag.”
Jag log tillbaka och nickade bara med bultande hjärta och blossande kinder.
Tänk om någon ser oss. Såg mej snabbt omkring, men alla hade bara tankar på att kasta i sig sin lunch o dra vidare.
Nu strök hon med sin sko upp längs mitt smalben. Jag kände en dov underlig sugning i min mage och nedåt.
” Jo ,” stammade jag, ” jag har varit förtjust i dej ända sen du kom in i klassen.”
”Men ingen mer än du vet. Kan vi inte gå nu . Vi kan gå hem till mej. Jag är ensam hemma.”
” Gärna för mej. Engelskan kan vi ta igen.”
När vi reste oss för att gå nuddade hon lätt vid min ena hand. Jag rös ,men mådde underbart.
Vi tog oss snabbt hem till vår lägenhet. Jag visste att det var tomt hemma. Vi har det ganska fint hemma, så det var inget jag behövde skämmas för.
Så fort vi kom innanför dörren tog vi av oss skor och ytterkläder. Hon gick före mej in och vände sig om och tog mej i sina armar. Vi möttes mun mot mun och jag hade aldrig kysst någon förut. Hon verkade inte märka och jag mötte henne med vad jag trodde man skulle göra.
Känslan i min kropp går nästan inte att beskriva. Jag tryckte mej mot henne och hon mot mej. Vi avbröt vår kyss och jag började fnissa, eller snarare ge ifrån mej en långdragen suck.
”Du har ingen älskare va`” sa hon fnissande.
”Neej, och ingen älskarinna heller, jag är nog lite ovan” fick jag ur mej.
Hon fortsatte att krama mej, samtidigt som hon lät sina händer vandra ner över min nu väntande kropp. Tryckte över ländryggen och fortsatte ner över mina höfter och lår.
Jag kände att jag började koka inombords, men vad skulle JAG göra för att möta henne?
Jag behövde inte bekymra mej. Hon lät sina händer smeka min överkropp, lät dem forskande treva sej ner över mina bröst. En underbar känsla.
”Ska vi inte ta av oss”? frågade hon.
”Visst” svarade jag , utan att fatta vad jag sagt.
Vi klädde av oss under tystnad och jag visade in henne i mitt rum. En liten 90-säng och ett skrivbord och en stol, det var vad jag hade att erbjuda.
Hon gick före mej till min säng. La sej nej och höll upp sina armar i en inbjudande gest.
Jag smög mej mej försiktigt in i hennes armar och denna gång kysstes vi som om vi inte gjort annat. Vi kysstes länge, länge, tiden stod still.
Hon avbröt kyssen , drog kragen på min tröja åt sidan och fortatte kyssa mej i gropen mellen hals och axel. Det kändes underbart, och jag kunde inte låta bli att ge ifrån mej ett ljud av välbehag. Utan att säga något tog vi av oss våra kläder, allt utom trosorna.
Hon verkade veta vad hon ville. Vi kysstes igen, samtidigt som hon började smeka mitt ena bröst. Känslan var underbar. Sen drog hon sej sakta neråt och tog bröstvårtan på det andra bröstet i munnen och både sög och tuggade lätt på den. Vidgade munnen och sög in så mycket hon kunde, hela härligheten. Detta var det mest underbara jag upplevt hittills, och hon fortsatte att suga och småtugga . Detta fick min kropp att ropa efter mer. Mitt underliv hade nu börjat gör sej påmint på ett sätt jag aldrig tidigare känt.
Hon lämnade nu mitt bröst och hennes läppar sökte ej nu ner mot min mage. Försiktigt förde hon in sina händer under linningen i midjan, och drog sakta ner mina trosor. För att underlätta lyfte jag ändan, vilket underlättade . Hon lade trosorna bredvid sängen, och sänkte sej ner mot mina nu särade ben. Sakta började hon smeka och kyssa insidan av mina lår. Underbara rysningar gick genom min kropp. Mina båda händer sökte och fann hennes huvud, mina fingrar borrade sej in i hennes underbara hår. Smekte, masserade.
Hennes tunga och kyssar vandrade längre uppåt, förbi mitt kön, och upp till ljumskarna och övre delen av mitt könshår. Sakta neråt igen, nu närmare könet, tungan började vidröra mina blygdläppar. Jag måste ha gett ljud ifrån mej, för hon undrade om det var OK. Om!
Nu lät hon sin tunga sakta försöka hitta öppningen mellan mina inre veck och snart kändes det underbart, tungan hittade in och beröringen av insidorna var än mer upphetsande. Nu lät hon sin tunga vandra uppåt mot min clitoris, men utan att beröra den, lät hon tungan varje gång löpa uppåt åt ena eller andra sidan, förbi min nu längtande punkt. Jag var nu så upphetsad att jag inte visste vad jag skulle göra. Mina små ljud gjorde nog att Elin visste prcis vad jag ville .
Efter ytterligare vandringar upp och ner, lät hon sin tunga stanna strax under min kittlare, sakta, sakta lät hon den mjukt tryckas över den. Det jag nu kände var nåt jag aldrig tidigare känt, ens när jag onanerat, jag trodde jag skulle dö!
Vad hon sen gjorde med den vet jag inte, men jag fullkomligt exploderade i en av de bästa upplevelser jag hitills haft.
När jag lugnat ner mej , undrade jag om jag kunde få försöka med henne.
Fortsättningen var lika fantastisk och omtumlande både för mej och henne.
Vi är nu ett par , och har vågat visa det för våra bästa vänner, men ännu inte i skolan.

Sara









 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 351 röster, snittbetyg 5,61