date

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Snövit (snoovit999@hotmail.com)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 6 dec kl. 13:56
Läst: 10026 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 44 röster, snittbetyg 3,09
Det ringde på dörren. Snövit öppnade. Där stod han Stefan. Han var exakt så vacker och attraktiv som hon hade fått uppfattning av på nätet där de hade träffats tre dagar tidigare. Snövit visste inte vad som tagit åt henne hon hade bara helt kort skrivit att hon ville sex-chatta med Stefan och hon hade haft tur, han hade svarat henne. Det var något speciellt med Stefan, vad visste hon inte, hon hade ju sex chatta med några andra med ingen var som han. Stefan hade en förmåga att lyssna av henne och veta hennes behov innan hon själv visste det.

Ja och nu var han äntligen här Stefan. Hjärtat slog häftiga slag inne i bröstkorgen, benen kändes som gelé vad skulle hon göra med dena sköna man...
Stefan tog en snabb titt på lägenheten sen gick de genast in vardagsrummet.
Snövit satte sig i skinsoffan, han dök ner bredvid henne, han hade hält upp två glas med rödvin åt dem i de stora fylliga glaskuporna. Snövit drack och drack och känd hur hon sveptes bort av vinet.

Det var en fröjd för ögat att ha Stefan hos sig. Det skulle bli en underbar natt utanför tindrade stjärnorna över den nattsvarta November himlen.
Hans händer och fingrar letade sig innaför blusen det tog inte lång tid innan kläderna låg slängda i en hög på golvet, hon började genast suga av honom. det var rent gudomlig vilken vacker kuk han hade. Det var länge sedan hon hade fått smaka en så ljuvlig kuk, han frågade om han fick ge henne lite oral tilfredställelse, men Snövit var alldeles för kåt för detta, hon bad om att få bli påsatt där och nu.
Det var rent ljuvligt vad han var duktig,det märktes att han visste vad han gjorde. När leken var slut satt de på Tvn De la sig bredvid varandra i den andra soffan och tittade på CSI NY på TVn, det var mest ett flimmer av människkor på rutan lite färger och ljud som snurrade förbi. Men Snövit kände sig mera hungrig så hon började suga honom igen och det var rent ljuvligt vad han smakade och luktade gott.
Hon var mycket sugen och hon tyckte det var dags att rida lite, hon gränslade Stefans ljuvliga stenhårda kuk och startade riten när hon kände sig nöjd sjönk hon i hop över hans bröstkorg, det var så skönt. Stefans lust tog inte slut där, han tog henne bakifrån också i den gröna soffan den höga hastigheten fick hela soffan att skaka, hela soffan skakade av de häftiga rytmerna Snövit stönade högt gud det var så skönt så skönt, hon var försvunnen långt, långt bort i en kåtdimma.
-Jag vill filma dig när vi gör det här, du skulle se så vacker ut då, utbrast Stefan när han var djupt inne i henne.
Utmattad sjönk de ner i varandras armar och somnade.
Det skönaste knullet kom på morgonen när de skulle skiljas åt.
-Jag vill bara ge dig en sissta liten överaskning sa han
Snövit låg och slumrade, deras kroppar varma och sköna tätt intill varnadra på morgon kvisten.
Han reste sig över henne, kuken stenhård... morgons stånd har guld i mun...
-mmmmmmmmm gudomligt ljuvligt, mer mer mer grymtade Snövit.
-mmm jag älskar din kuk åhhhhhh, mer mer mer.
Snövit kunde inte få nog.
Det var länge sedan hon hade fått en sådan ljuvlig behandling och hon svävade i väg på små små rosa moln, Stefan var expert och han visste det. Visste vilken makt han hade över henne och det enda hon kunde tänka var att hon var som smält vax i hans händer.
Hon visste bara att hon ville göra det igen och igen och igen med honom,mer mer mer hon kunde inte få nog av sin ljuvliga älskare.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 44 röster, snittbetyg 3,09