Trekant med fittslickning

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Anna
Inlagd: 14 sep kl. 08:37
Läst: 43473 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 212 röster, snittbetyg 5,27
Sedan jag och min pojkvän berättat några av våra sexuella fantasier för varandra, hade vi båda länge drömt om en tjej till.
Det hela började en fetishkväll i Östersund. Vi hånglade och myste i det "mörka rummet" på klubben, när en tjej som jag hade sett några gånger förut och tyckt att hon sett väldigt bra ut, dök upp i dörren.

Jag och min pojkvän hade inte tagit av oss några kläder ännu utan nöjt oss med att grovhångla och smeka varandra under kläderna, det var trots allt en hel del andra människor i rummet.

Får jag vara med? frågade tjejen lite försiktigt.
Vi kan fortsätta hemma hos mig om ni vill, jag har en lägenhet här i närheten.


Min pojkvän såg menande på mig och sa att jag fick bestämma eftersom det var min födelsedag.
OK, sa jag utan att tveka oxå promenerade vi ivåg några hundra meter till hennes lägenhet.
När vi kommit in tog hon fram en nyckel och låste upp en dörr som var gömd bakom ett draperi längst in i lägenheten.
Rummet innanför var täckt med speglar på väggarna och i taket.
I ett hörn stod en "bondage bed" och bredvid en hemmagjord piskställning. En byrå stod oxå i rummet och jag misstänkte att den innehöll diverse sexleksaker.

Jag hade ett par handbojor på mina byxor, som jag tog loss och tittade menande på tjejen som tagit dit oss.
Hon nickade instämmande och vi band fast min kille på sängen, jag kunde se hur hans ögon lyste av kåthet.
Vi satte oss på knä framför honom efter att vi fått av honom kläderna och började smeka av varandra våra kläder samtidigt som vi kysste varandra passionerat.
Vi fortsatte smeka varandra rejält kåta och hammnade i en skön 69:a utan tanke på min killes njutning, men jag visste att han njöt av att se oss och att han skulle få sitt sitt snart.
Vi slickade och pullade varandra tills vi exploderade samtidigt i en kraftig orgasm.
När vi pustat ut ett tag bestämde vi oss för att min kille oxå skulle få vara med.
Han satt fortfarande fast och han hade ett praktfullt härligt stånd. Vi började smeka och slicka hans hårda kuk tillsammans och då och då gled våra tungor in i varnadnras munnar i hete kyssar.
Medan jag fortsatte slicka och suga kröp min nyfunna väninna upp och släppte loss honom efter att hon plockat fram en dildo, och satte sig gränsle över hans ansikte med sin våta rakade fitta. Han slickade och pullade henne både i fittan och i arslet och hon njöt av njutning.
Nu var jag sprängkåt och började rida hans sköna kuk samtidigt som jag smekte hennes underbara bröst. Hon flyttade sig närmare mig och började smeka mig samtidigt som jag bad om ett finger i mitt rövhål. Hennes finger hittade snabbt dit och det gick för mig nästan med en gång.

Vi bytte ställning så min kille tog mig hårt bakifrån samtidigt som jag slickade tjejens härligt blöta fitta, samtidigt som hon fick dildon i sig.
Det gick för oss alla tre samtidigt och min pojkvän sprutade över oss båda två medans vi fortsatte hångla, tills vi utmattade föll i djup sömn.


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 212 röster, snittbetyg 5,27