Onkel Tom

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Mekaren
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 23 nov kl. 00:05
Läst: 20217 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 190 röster, snittbetyg 5,44
Onkel Tom

Jag är gammal och orkeslös, nu på ålderns höst men i tanken är fortfarande klar. Ofta återkommer minnen från förr, som ur dimma.
Speciellt då jag sitter och läser era noveller i min gamla dator. Då jämför jag dessa med mina egna erfarenheter och som motvikt till dessa fantasier, av väl enkelt slag, vill jag bidra med en berättelse från min barndom, som dessutom är helt sann.

Jag var i yngre tonåren och helt oerfaren sexuellt och förstod först långt senare innebörden av det som hände. Alla inblandade har gått hädan, så ingen kan ta anstöt eller känna igen sig i det jag nu återger.

Jag hade blivit föräldralös och för att jag inte skulle hamna på barnhem tog min yngsta moster med familj hand om mig. Jag var mycket tacksam och lovade dom dyrt att jag skulle arbeta hårt och att jag inte vara till besvär för dom.
Mina fosterföräldrar kallade jag ”far och mor” så som dom ville. Dom levde under knappa förhållanden som statare under en baron Erik Gustafsson på ett stort gods i Sörmland.
Far slet hårt under med långa arbetsdagar medan mor var hemma med oss barn och skötte vårt enkla torp med en stuga på två rum och kök, en liten jordplätt, tre kor och en gris. Jag hade gått ut folkskolan och hjälpte till både på torpet och hos de grannar som behövde hjälp. Dom hade två egna söner på var 9 och 8 år gamla som gick i byskolan någon kilometer bort.

Berättelsen börjar med att far får ett brev från Amerika. Det är från en släkting till far som emigrerat som ung och nu skriver han att han skall komma hem någon gång under sommaren.

Dagen innan midsommar kommer en hästdroska mot torpet och en fin herre, med guld kedja på bröstet, går ur och hälsar på oss ungar. Han säger åt kusken att lasta ur hans koffertar.
Eftersom det var helg så var far hemma och kunde ta emot sin kusin. Det var feststämning hela helgen och för farbror Åke var gladlynt och mycket kärvänlig mot oss alla och han hade massor av fina presenter åt oss alla. Han berättade om de spännande händelser han varit med om och dagarna rusade iväg. Vi ungar satt tysta och lyssnade.
Jag lade snart märke till att han ofta såg mot mor som förläget slog ner blicken då att han mönstrande såg på henne.

Det blev vardag och Far hade sitt arbete att sköta och måste upp tidigt på morgonen.
Jag och mina bröder sov i rummet bredvid köket och farbroder Åke hade fått finrummet medan far och mor låg i utdragssoffan i köket.
Jag vaknade av att mor tände i spisen för att laga frukost och hörde far säga att han ville ta ledigt några dagar till för att fira med sin kusin. Mor svarade att han nog måste gå iväg för inte reta baron och hon ville inte bli utkastad från torpet.
Jag hör att även att farbror Åke kommer in i köket och hur han senare säger åt far att han kan köpa den där 98 kubikaren han talat om och jag hör hur han får pengar och att Far är glad då han går ut.

Att farbror Åke var en fräck gynnare blev jag snart varse.
Han rörde mor så fort han fick tillfälle och för att inte genera gästen höll hon god min och lät honom hållas.
Jag kunde inte förstå varför hon inte protesterade mot hans tafsande för han verkade ta det som ett tecken på att det var fritt fram, för tafsandet fortsatte och blev allt grövre.
Som den morgon då mor stod hon stod bredvid honom och serverade oss vår mat. Jag såg hur han i smyg smekte henne över hennes bakdel och då jag reste jag mig efter smöret, såg jag att han hade fått in handen under hennes långa kjol. Hon försökte flytta sig men han höll henne fast. Hon stod sen lugnt kvar och lade med ett förläget skratt, fram maten medan handen var kvar i hennes underbyxor.

Nästa episod var då Farbror Åke ville tvätta sig. Det var ju sommar och varmt och då brukade vi göra det utomhus, på baksidan av huset där det stod ett bord med handfat och såpa.
Mor värmde en kastrull vatten på vedspisen och gav honom handdukar. Nästa kastrull kokade upp och mor tittade ut för att se om han behövde ha mer vatten.
Hon blir stående vid fönstret och stirrar ut en lång stund utan att säga något. Sen vänder hon sig om och säger åt mig.
”Du får nog bära ut vattnet till farbror Åke nu”.
Då jag kommer runt knuten får jag en mindre chock. Farbror Åke stod helt avklädd och i skrevet slängde den hemskaste grej en tonåring kunnat föreställa sig. Den var mer än dubbelt så stor som fars och jag tyckte den såg rent hisklig ut där den slängde omkring i såpskummet.
Jag förstod att det var den mor sett på då hon stod vid fönstret.

Mor och jag mjölkade korna både morgon och kväll och eftersom hon var mycket renlig av sig, tvättade hon sig alltid och bytte kläder, i ett litet utrymme vid ladugården när vi var klara, innan hon gick in för matlagningen.
Detta hade Farbror Åke tydligen också förstått, för han passade på att ha ärende dit ner just då mjölkningen var klar.
Första gången stod mor i de skära underbyxorna då han ”råkade” titta in. Han stod helt lugnt och mönstrade henne, medan hon försökte dölja sig. Han stod där en stund och bad sen om ursäkt och gick ut.
Nästa kväll kom han in, just som hon var nästan naken och som om det var helt naturligt, började tala med henne om att han skulle köpa en ny klänning åt henne och att han ville ha hennes mått till skräddaren.
Mor försökte skylla sig men hann inte svara innan han började mäta henne med ett snöre. Han mätte först hennes längd, sen bredden över stussen och då han kom till hennes omfångsrika överdel ryckte han raskt bort trasan hon skylde sig med.
Mor hade en vacker och tung barm som hon reflexmässigt korsade armarna över. Han fortsatte mäta på henne och sa att hon måste nog lyfta på armarna om hon ville ha klänningen.
Med en stunds tvekan lyfte hon armarna lite och såg sen lite skamset på då han lade snöret runt ryggen och över de nakna brösten. Han var mycket noga med att snöret låg rätt och för att vara säker på klänningens passform måste han även känna på dom också, för passformens skull, som han sa.
Han vägde dom i sina händer och tyckte dom var ovanligt tunga och medan han kramade dom, berömde han henne för att dom var så fasta och fina.
Mor stod som förstelnad och såg med rodnande kinder ner på hans händer som klämde och smekte hennes bröst.
Helt lugnt sa han att hon nog förstod att man måste vara noggrann då man skulle beställa en dyr fin klänning, men då han även ville ha hennes mått utan underbyxor, vaknade hon till och vilt protesterande, skickade hon ut honom.

Mor fick allt svårare att hålla honom ifrån sig och jag märkte att hennes protester blev allt lamare medan angreppen på henne blev allt grövre.
Som den morgon då far lämnat frukosten och mor var kvar i köket och slamrade med kastrullerna. Jag hör hur Åke kommer in och att dom talar där inne. Efter en stund är det är något i hennes röst som får mig att vakna till.
Jag hör en ovanlig skärpa i hennes röst då hon säger.
”Men Åke då, vad gör du?”
Sen är det tyst en lång stund. Sen säger hon med skarp stämma igen;
”Du får inte!”
”Tänk om barnen vaknar”!
Sen sa hon inget mer på en stund men jag låg vaken och lyssnade spänt. Hon lät så konstig nyss och jag förstod inte varför.
Jag hör sen hur mor upphetsat viskar något och det hörs att hon är förvirrad av någon anledning. Då jag hör att hon stönar till, måste jag smyga upp ur sängen för att se vad som pågår.
Mina bröder sover fortfarande då jag försiktigt gläntar på dörren till köket.

Fönstren är små i köket så det är dålig med ljus därinne. Mor står stödd mot matbordet i sin nattsärk och farbror Åke står tätt framför henne och det tar en stund innan jag ser att han har sina händer under särken. Dom säger inget men jag ser att han rör händerna där under och jag ser förvånat att hon står kvar och låter honom hållas, så tätt inpå sig.
Hon verkar trots protesterna gilla det han gör henne för hon står kvar, lutad mot bordskanten och låter farbror Åke stå mellan hennes särade ben.
Jag ser något vitt skymta till ur hans pyjamasbyxor och att farbror Åke gör en rörelse mot mor som får henne att flämta till. Dom står där en stund och han försöker göra något med den vita grejen men hon försöker hålla honom ifrån sig.
”Ne-ej Åke”!
”Ne-ej, du får inte mer nu”!
”Barnen kan komma när som helst”!
”Gå undan nu!”
Farbror Åke vill inte ge sig och står kvar framför henne med händerna under hennes särk och det ljusa skymtar mellan dom. Hon protesterar enträget nu och ber honom sluta och
sen hoppar hon ner från bordet, rättar till särken och går från Åke som står kvar med den ljusa saken pekande ut under skjortan.
”Vi får se senare.” Viskar hon svagt.
Jag smyger ner i sängen men kan inte somna om då jag inte förstår vad som hänt.

Senare går vi barn upp och äter vår frukost tillsammans med mor. Hon var nästan som vanligt men med en lite gladare glimt i ögonen. Bröderna går iväg till skolan och jag går ut till mina sysslor.
Jag kan inte glömma det som hänt så jag går tillbaka hem igen för att se att inget ont händer mor.
Jag sparkar av mig träskorna ute och öppnar dörren till köket. Där står mor böjd över bordet med farbror Åke tätt bakom henne.
Då dörren knarrar till hoppar dom båda till och ser överraskat upp på mig. Farbror Åke tar ett steg bakåt från mor och drar fram en hisklig grej som är mycket större än den jag såg då han tvättade sig. Nu pekar den rätt ut från byxorna vit och glänsande av fukt.
Medan båda förläget skrattande försöker skämta bort episoden fumlar han och stoppar in sin grej i byxorna.
Jag går tillbaka till arbetet men kan inte förstå det jag sett och funderar på hela dagen över det.

Några dagar senare då jag kommer hem tidigare än vanligt, är det tyst i huset då jag går in.
Det finns ingen i köket eller i kammaren men då jag går mot finrummet hör jag något. Dörren är nästan stängd så jag går dit och kikar in.
Mors särk ligger på golvet en bit in i rummet och där i farbror Åkes säng, ligger mor helt naken och jag ser förfärat att han ligger på henne!
Farbror Åke har bara sin långa skjorta på sig och jag står som förstenad och förstår inte vad dom gör och varför dom ligger till sängs mitt på dagen. Men eftersom mor inte protesterar så antar jag att hon inte har det för illa.
Då farbror Åke lyfter upp sin vita bakdel från mor, ser jag förvånat hur hans jättestora grej komma fram. Hela grejen kommer ut från mors underdel och han har den ute en liten stund innan han trycker ner den mot mor igen och jag hör hon att suckar hon som om det gjorde ont då den försvinner in mellan hennes utbredda lår.

Helt oförstående står jag och ser på mor och kan inte fatta varför hon låter farbror Åke göra henne allt detta, eftersom det ser ut att göra så illa att hon nästan grinar.
Jag står och ser på då Åke gång på gång trycker in sin grej i Mor och det låter hon honom göra utan att hon protesterar. Då han börjar höra med grejen fortare i henne, flämtar hon allt högre och nu lyfter hon också upp benen och sparkar med hälarna på hans bak.
Efter att sett på en stund förstod jag att hon kanske ville att farbror Åke skulle mata henne med sin stora grej för nu hon tar ner benen och står i brygga och möter upp med sin bak mot honom, medan han allt snabbare kör med sin task i henne. Jag förstår heller inte varifrån plaskandet kommer och varför tasken är så blöt att den glänser då den är ur mor.
Jag går förfärat undan för det är nog inget jag skall se. Det är nog ändå inget farligt, för det verkar som om Mor vill att Åke skall göra så där mot henne.
Jag är redan ute då jag hör någon vråla till där inne. Jag först blir rädd men då inget mer hörs antar jag att inget var något farligt. Jag går tillbaka till arbetet grubblande över det jag sett.

En kväll kommer far hem med en ny 98 kubikare som han stolt demonstrerar för oss.
Den närmaste tiden är alla glada då farbror Åke köper hem allt möjligt som vi själva inte hade råd med och far är alltid glad då han talar med Åke. Trots att mor har ännu mer slit med att föda till en till, verkar hon leva upp och ser nästan yngre och skattar oftare och hon ser heller inte så trött ut.
Far knattrar glatt iväg på sin motorcykel till jobbet och verkar inte ha något inget emot att lämna mor ensam med Åke, så jag antog det som hänt var rätt och sa därför inget till någon om det jag sett.
Händelsen jag sett upprepades och jag tog inte så illa vid mig längre då vi alla hade så mycket att tacka Åke för.

En morgon då jag blev sist kvar vid frukostbordet efter att bröderna gått till skolan. Åke låg kvar i sin säng och mor verkade vara nervös på mig för att jag dröjde mig kvar. Hon sa skarpt att det var tid att gå iväg nu och att jag skulle göra det ena och det andra och det nu direkt. Sen gick hon mot Åkes kammare med en trave tvättade kläder.
Jag slamrade med stolen då jag gick upp och släppte ut katten men satte mig sen för att äta färdigt.
Jag hör förvånat hur mor med lättnad i rösten säger:
”Äntligen gick han! Gud vad han dröjde. Jag är så himla kåt att det rinner ur mig.”
Det prasslar lite och Åkes säng knakar till och det låter som om mor försökte dra honom ur sängen. Men sen ändrar knarrandet karaktär och jag hör åter det välbekanta flämtandet från mor.
Jag smyger tyst upp och tittar in i rummet och ser mor stå på knä grenslad över Åkes underliv med särken uppe vid midjan.
Hon har Åkes jätte stora task som en påle under sig och hon håller den i sin hand medan långsamt sänker sig ner över den så hela pålen försvinner in i hennes bakdel.
Hon sitter där rak i ryggen och suckar tungt en lång stund. Hon rör lite på baken medan hon flämtar och jämrar sig med konstiga grimaser och det såg ut att ske något märkligt med henne då hon fått in pålen i sig.
Sen hon lyfter sig långsamt upp så tasken kommer fram och den glänser som om den var vaxad. Åke kramar mors stora bröst medan hon grinande sänker sig ner igen. När hon sen lyfter sig igen sjunker hon ner direkt, skaver sig lite mot honom och lyfter sig igen. Sen börjar hon sammanbitet arbeta fortare på honom och fortsätter så en långstund och jag ser hur svetten glänser på hennes nakna rygg då hon koncentrerat arbetar med sin bakdel på farbror Åkes task. Han ligger flinande och ser upp mot hennes grimaserande ansikte.
Nu får hon plötsligt bråttom som om hon ville skynda sig och hoppar allt snabbare upp och ned medan hon högt jämrar sig. Sen hon skriker plötsligt högt och utdraget medan hon sitter kvar på farbror Åke. Sen faller hon flämtande ner över farbror Åke. Där ligger hon en lång stund och bara flämtar.
”Gu-ud vad gott du gjorde mig Åke” Hör jag henne flämta fram.
”Ja den göken satt inte på fel pinne” skrattar farbror Åke.
Medan mor ligger på honom, pussar hon och kelar med honom en lång stund.
Eftersom dom inte brydde sig om något annat än det dom höll på med, stod jag lugnt kvar och såg hur mor började röra på baken igen över pålen som hon fortfarande hade djupt inne i sig.
Hon reste sig nu upp, lyfte sig upp så hela den enorma pålen gled ur henne. Hon tog den i handen och smekte den glänsande stammen en stund, medan hon mumlar något jag inte kunde uppfatta. Sen styrde hon in den i sig igen och började med bestämd min rida på farbror Åke igen, i ett raskt tempo.

Jag förstod att hon hade gått omkring hela morgonen och känt ett stort begär efter Åkes stora task och det var därför hon vresigt motade på oss ungar, för vi kom inte ut snabbt nog. Hon viste nog om att Åke låg där inne och runkade med sitt morgon stånd och väntade på att hon skulle komma. Kanske hade hon också sett det.

”Åå-hh vad skö-öönt den gör i mig Åå-ke ”.
”Jag ba-ra måå-ste få-åå din stor-a sk-öö-na ku-uuk ii-i mig va-rrr-je da-ag. Lov-aa mi-ig de-et Åkkkkkkk-e ”. Flämtade hon medan hennes bak åkte upp och ned över hans blanka ståndare.
Åke höll om hennes höfter i ett fast grepp medan hon åter ökade tempot. Hon var nästan vild där inne nu, där hon studsade på farbror Åke så svetten glänste på henne.
Jag tyckte det kunde vara lämpligt att smyga mig ut nu.
Jag dröjde mig kvar och satte mig under deras fönster för att lyssna, för jag ville veta vad dom skulle göra sen.
Mor hördes tydligt och att även Åke blev färdig förstod jag men sen var det tyst en lång stund.

Sen hördes ljud från köket och jag hörde dom tala där inne och jag såg även en skymt av mor då hon naken kikade ut genom fönstret för att se att ingen var på väg.
Jag förstod att dom inte var klara ännu och tänkte fortsätta en stund till. Dom var i köket länge och då jag hörde att mor skramla med kastruller och tallrikar, så jag tänkte att dom kanske var klara trots allt. Det var tyst en lång stund så jag reste mig för att gå men då jag kikade i in genom kammarfönstret, kom mor naken in och farbror Åke följde tätt efter med den stora tasken stod rakt ut under skjortan.
Mor gick direkt fram till sängen där hon satte sig och smekte tasken på Åke som stod intill. Sen lade hon sig tillrätta på rygg.
För att dom inte skulle se mig gick jag undan lite men då sängen började knarra, tittade jag in igen och såg då mor ligga med benen brett isär och där stod Åke över henne och körde med sin stora task i henne medan hon nöjsamt jollrade under honom.

Jag gick till mitt arbete. Jag förstod nu att det som hände var bra för mor och att hon tyckte att Åke var snäll mot henne och på kvällen var allt som förut.
Åke berättade att han varit nere till byn och handlat småsaker åt oss igen och att han fått höra att en granngård var till salu.
Han frågade far om han viste något om den gården och varför del skulle säljas.
Far sa det var en fin gård men att den var för stor och att ägarna hade slitit ut sig på den och inte orkade längre.

Det hade nu nästa blivit ett behov hos mig att följa mors förehavanden, så varje morgon dröjde jag mig kvar en stund men inget mer hände, så jag gick min väg. Det var kanske bara något tillfälligt, det jag sett tidigare. Jag märkte inget följande dagar heller så jag började undra om dom slutat eller om dom ändrat vanor.
Far och Åke hade också allvarliga samtal under flera dagar och jag började bli orolig över att far varsnat något om Åkes och mors förehavanden och att det skulle bli tråkigheter men förklaringen kom vid söndagsmiddagen.
Far berättade att Åke köpt grangården åt oss och att vi inte behövde arbeta åt andra längre. Åke hade också anställt hjälp åt både far och mor så dom inte skulle slita ut sig som den förra ägarna.
Vi skulle börja med att förbereda flytten så fort som möjligt.
Mor satt som förstelnad och fattade inte det hon hört.
Då far och Åke upprepat det ett par gånger började både hon och vi ungar att hoppa och skrika av glädje och mor både kramade och pussade Åke och att hon även kysste honom riktigt på munnen, var förlåtligt även det, i denna glädjens stund.
Nästa morgon var mor rastlösare än någonsin då hon lagade vår frukost. Jag kände igen hennes beteende och visste att det skulle gå hett till hos farbror Åke och han säkert låg och runkade upp sin stora task för den tackgåva som mor skulle komma med om en liten stund.

Dom blev ensamma väldigt snabbt med min hjälp men jag ville ändå vara med, så jag smög snabbt tillbaka för att se deras heders stund.
Då jag kikade in satt mor redan grensle över Åkes underliv och med hans ståtliga och praktfulla sak i givakt mot hennes flödande mus som hon satt och smekte mot det glänsande ollonet innan hon sakta sänkte sig ner på den.
Jag tittade med intresse på deras samlag en stund och gick sen nöjd till arbetet. Nu var allt som det skulle igen.

Vi flyttade till vår nya gård och det kändes bra för oss på alla vis. Eftersom vi alla arbetade hemma nu, så var det inte så lätt för farbror Åke att sätta på mor länge. Dom fick smyga mer och kunde inte lita på att vara ostörda. Jag hittade dom en gång i höladan och ett par gånger vid ladugården där mor gjort i ordning ett tvättutrymme åt sig och även tagit in en gammal säng. ”Bara ifall hon skulle behöva vila sig.” Vad hon än gjorde i den så inte vilade hon då farbror Åke var med. Och det hände oftast då dräng och piga var utskickade på andra sysslor.

Jag vet inte om far visste om deras äventyr för han varken visade eller sa något om det, vad jag minnas.
Jag tror att han var så tacksam mot Åke att han gav mor friheten att söka sin tillfredställelse och lät mor förnöja sig med Åke, efter eget omdöme.
Jag bygger detta antagande på ett svagt minne från en natt då jag vaknade av buller i mors och fars kammare. Sen knarrade deras säng en kort stund. Jag var vaken nu och hörde dom tala viskande en stund innan jag hörde hur golvbrädorna knarrade då någon gick ut från deras kammare, förbi vårt rum och till kammaren längre bort där farbror Åke låg.
Där började snart det välbekanta sängknarret igen och det var såpass starkt att alla som var vakna i huset, måste ha hört det. Även far.
Därför tror jag att far inte klarade av att tillfredsställa mor och att han överlät detta till Åke som mer än gärna skötte henne. Det var föresten det enda ”arbete” han gjorde hos oss.
Han betalade ju skapligt för sig också, så varför skulle far bråka eller klaga?
Vi behövde ju inte slita för vällingen i andras tjänst längre och hade dessutom anställda som skötte grovgörat medan vi i familjen hade tid och råd att kosta på oss lite fritid och ”finare” vanor.

Några månader senare kom Länsman och frågade efter farbror Åke. Han var inte hemma just då och han blev väldigt bekymrad då han hörde det.
Nästa dag var han borta med sina saker. Han hade sagt till far att han hade brådskande affärer att sköta om i Stockholm men att han snart skulle återkomma.
Länsman kom och frågade efter farbror Åke varje dag en tid, men verkade sen ge upp.
Farbror Åke hälsade på några gånger och ingen var gladare än mor, som bad och bönade att han skulle stanna för hennes skull.
Men han reste alltid iväg som om han inte vågade stanna kvar för länsman. Vi började misstänka att det var något med pengarna från Amerika som han strött omkring sig.

Jag märkte att mor var den som saknade honom mest och allteftersom månaderna gick, sjönk hon ihop och såg för det mesta lessen ut. Men hon blev också mer kärvänlig mot mig och hon sa att hon viste om att jag sett henne med Åke men att hon litat på att jag inte skulle säga något.

En kväll då hon tvättat sig efter mjölkning, var hon kvar då jag skulle klä av mig. Jag var nu i de övre tonåren men kände ingen blygsel för henne så jag brydde mig inte.
Hon var heller inte påklädd än men ville ändå vara hjälpsam med att vaska mig på ryggen. Det ville sig inte bättre än att min ungdom reagerade av att ha hennes nakna kropp så nära inpå. Men mor blev bara glad då hon fick se min pitt svullna och resa sig framför henne. Hon smekte den och sa att den vuxit sig så stor och fin och då hon fortsatte smeka den ville det sig inte bättre än att den sprutade för första gången. Och det i hennes hand.
Senare ville hon också gärna lära mig hur jag skulle göra med flickorna i byn och instruerade mig noggrant hur jag skulle göra, på sig själv som övningsobjekt och hon blev jätte glad då jag första gången lyckades smeka henne till orgasm.
Nästa kväll efter mjölkningen, då hon naken ”vilade” på sängen medan jag smekte henne mellan de särade låren, ville hon att jag skulle komma upp till henne så skulle hon lära mig att göra det på riktigt.
Jag kom ihåg allt det Åke gjort med henne så jag gick mer än gärna fram till hennes svullna och våta hyska som hon lade upp för mig. Den låg öppen och kåtheten flödande ur henne igen.
Jag var nog ganska välvuxen trots min ungdom och jag minns väl hur ivrig hon var då hon mötte upp med hyskan då jag petade i blötan med staken, som var uppumpad till max och hur hon nöjt stönade då jag försiktigt tryckte in den till roten.
Medan mor flämtande instruerade mig, tänkte jag på hur Åke hade gjort och det hjälpte mig att hålla emot länge nog så mor kom till sin första orgasm med mig som påsättare.
Jag blev med tiden mycket duktig och tillfredställde henne oftast och med tiden kändes det helt naturligt att jag skulle knulla med henne, efter mjölkningen, för hon var ju trots allt inte min riktiga mor och det var aldrig någon som störde oss.
Senare förstod jag att hon hade berättat för far att vi hade det ihop. Då var jag vuxen och kraftig nog att orka göra samma jobb som han själv gjorde.
En natt kom han in och väckte mig och bad mig med allvarlig min att komma till deras sovrum. Jag blev nästan förskräckt och trodde att det skulle bli otrevligheter på grund av det här med styvmor.
Men då jag kom in i rummet förstod jag direkt vad det var frågan om. Där låg styvmor naken och nyknullad i deras stora säng och log mot mig.
Far hade dragit över henne men som vanligt hade hon inte fått nog och nu ville han att jag skulle ta över det som Åke tidigare hjälpt honom med. Han sa åt mig att jag skulle göra henne tillfreds för han orkade inte mer.
Jag tog av mig kalsongerna och klev upp till styvmor som ivrigt såg till att jag blev klar och delade sen isär låren och mötte upp med sin flödande hyska.
Styvfar stod och såg på då jag lade mig tillrätta och jag såg att han hukade sig ner för att se på då jag matade in min stolta springare i styvmors välbekanta hyska. Efter att jag dragit några djupa drag i hennes speldosa och hon börjat stöna under mig, såg jag att far fortfarande var med och närgånget synade tasken min som löpte ut och in blötan. Då svärmor gick upp i brygga började möta upp med höfterna och började gå upp i varv, kom han med kommentarer:
”Bra grabben”
”Mor har lärt dig bra ser jag”
”Hon verkar gilla din fina kuk.”
”Ge Mor din riktligt med kuk, så hon är nöjd ett tag.”
Det eggade svärmor lite extra för hon juckade emot mer än vanligt och snart kon hon i en orgasm som var både våldsammare och längre än de hon tidigare fått med mig.
”Du är ju riktigt duktig grabben.” Sa styvfar imponerat.
”Så kåt har jag aldrig sett henne förr”. Sa han imponerat.
”Men det har jag” Tänkte jag och kom ihåg då mor låg till sängs med farbror Åke.
Jag var inte klar och fortsatte göka styvmor en vända till men Far tyckte han sett nog och gick ut och stängde dörren om oss.

Jag tillfredställde min svärmor så länge hon hade begäret kvar, även efter att jag gift mig och fått egen familj. Men då i hemlighet så ingen mer än styvfar viste om det. Styvmor var alltid glad och frisk och levde länge och lycklig med sina hemligheter.

Gården förblev vår tack vare Åkes pengar och att det var vi som fick dom, det var styvmors förtjänst, det viste vi nog alla och ingen hade anledning till att förebrå henne för det hon gjort.
Vi kunde köpa upp flera gårdar senare för vi var ju skuldfria och tjänade bra med pengar. Båda sönerna och jag fick våra egna gårdar i arv då styvföräldrarna gick hädan.
Tack vare styvmor.














 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 190 röster, snittbetyg 5,44