Jag och min kompis med kameran

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Pernilla (gobo62@spray.se)
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 16 nov kl. 21:15
Läst: 26555 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 223 röster, snittbetyg 5,31
Det var fredag kväll och jag och en kompis satt hemma hos mig och drack lite vin och hade trevligt. Vi sätter oss framför datorn då jag ska visa henne bilderna från min och Tonys ( min pojkväns )semester. Jag vet inte riktigt vart de ligger och plötsligt kommer jag in på en av Tonys filer. På skärmen är det massor av porriga bilder, mest med tjejer förstås. Jag och Nina bara tittar på varandra och nyfiken som jag är börjar vi kolla igenom filen. Jag känner att det hettar till mellan benen när jag ser på dessa bilder, jag tycker de är fina och erotiska. Nina säger rätt som det är:
- Det där ser ju trevligt ut, har du tagit några erotiska bilder?
- Nej det har jag inte. Ska vi testa säger jag med glimten i ögat.
Nina bara nickar. Vi går in i vardagsrummet och jag hämtar digitalkameran. Nina börjar att posera för mig, först är hon lite tafatt och verkar inte veta riktigt hur hon ska göra men snart märker jag hur hon slappnar av och tycker det är roligt. Vi skrattar och har jätte kul och Nina börjar så sakteligen att strippa för mig. Jag kommer på mig själv med att jag njuter av att se på Nina och att jag börjar bli väldigt kåt. Nina sätter sig i soffan nu helt naken, hon börjar att smeka sina bröst. Jag ser hur hennes bröstvårtor styvnar, och hur henne hand vandrar ner mellan hennes ben. Jag förstår att Nina njuter av läget och att det gör henne kåt. Nina börjar sakta att smeka sin klitoris och hon kan inte hålla inne med sina stönanden. Jag blir själv bara kåtare och kåtare och önskar att jag hade kunnat hjälpa Nina.

Då hör vi hur ytterdörren öppnas, och Nina hoppar förskräckt till och sträcker sig efter en filt i soffan. In kommer Tony, glad i hågen. När han får syn på oss blir han stående i dörröppningen.
- Vad gör ni för något? Frågar han.
- Vi höll på att fotografera, sa jag.
- Åhh, vad kul får jag vara med?
Jag tittar på Nina och hon verkar lite nervös, men jag går fram och sätter mig bredvid henne i soffan. Mina läppar söker efter hennes och vi börjar att kyssa varandra mer och mer intensivt. Ninas filt faller till golvet och för att inte göra henne allt för generad ställer jag mig upp och börjar att dansa och strippa av mig kläderna till musiken vi har i bakgrunden. Tony har nu greppat kameran och börjat att ta bilder. Jag står nu naken framför dem och smeker mina bröst. Jag ställer mig framför Nina och hon börjar att smeka mig mellan benen. Jag känner hur hennes fingrar smeker min klitoris och hur hon försiktigt för in två fingrar i min våta fitta. Hon lutar sig fram och börjar i stället att slicka min klitoris samtidigt som hon pullar mig försiktigt. Jag tittar bort på Tony som står med kameran i högsta hugg. Jag ser att han är rejält kåt då han har en rejäl bula i byxorna. Men han gör ingen ansats att göra oss sällskap utan verkar njuta av att bara se på.

Jag drar upp Nina på fötter och börjar att gå emot sovrummet. Jag ber Nina lägga sig på sängen, och jag lägger mig bredvid och börjar att kyssa henne igen. Mina händer vandrar längst hennes kropp. Smeker de små knoppiga brösten och fortsätter ner mellan hennes ben. jag känner att hon är riktigt våt där nere och jag låter min tunga vandra ner och cirkla lite eggande runt bröstvårtorna innan jag fortsätter ner till hennes fitta. Jag lapar i mig av hennes fittsafter och njuter av den underbara smaken.

Tony verkar nu gett upp fotograferandet och han sitter nu i fåtöljen vi har i sovrummet. Han har tagit av sig byxorna och runkar nu sin kraftiga kuk, medan han ser på oss. jag lägger mig bredvid Nina igen och vi ger varandra ett menande leende. Vi ber Tony att komma och lägga sig. Han lägger sig mellan oss och Jag börjar genast att runka hans stora kuk samtigigt som jag ser hur han kysser Nina och smeker hennes bröst. Jag vandrar snart ner och slickar eggande runt hans ollon innan jag tar den i min mun. Jag tar den så långt in jag bara kan och han stönar högt. Nina sätter sig nu över hans ansikte i stället och jag ser hur hans tunga cirklar runt hennes klitoris. det är otroligt upphetsande att se hur han gör det skönt för en annan tjej och efter en stund ber jag Nina att sätta sig på hans kuk så jag kan se hur hon rider honom. Själv sätter jag mig bredvid Tony och tar fram en av mina dildosar. Jag ser hur Tonys kuk tränger in i Nina och hur hon sakta börjar att rida honom. Samtidigt för jag in dildon och sätter på vibratorn. Nina rider snabbare och snabbare och smeker nu samtidigt sin klitoris. Både hon och Tony stönar högt och jag känner att jag också vill ha riktig kuk i mig. Nina verkar läsa mina tankar och hon nickar menade mot mig innan hon lägger sig i sängen igen. Jag ställer mig på alla fyra så att jag kommer åt att slicka henne och ber Tony at ställa sig bakom mig. Jag känner hur hans kuk sakta tränger in i mig och jag kan inte låta bli att stöna högt. Samtidigt så tar jag dildon jag använde och sätter på vibratorn så jag kan smeka Ninas klitoris med den. Hon gillar det jag gör och snart för jag in den i henne i stället och slickar i stället hennes klitoris. Tony pumpar allt snabbare i mig och han smeker min klitoris men ena handen. Jag känner att en orgasm börjar att närma sig och samtidigt ser jag hur Nina liksom exploderar i en jätte orgasm vilket får både mig och Tony att komma i en enad enorm orgasm. vi faller alla ner på sängen och bara njuter av den sköna upplevelsen, och alla verkar tänka på samma sak. Det måste vi göra om…
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 223 röster, snittbetyg 5,31