Besök från Köpenhamn

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: CJ
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 13 nov kl. 21:31
Läst: 9687 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 3,58
Det är mörkt i rummet. Persiennerna nerdragna och man hör regndropparna fall tungt mot fönsterblecket.
Nyvaken känner du värmen från den nakna hud som ligger tätt inpå din kropp. Din hand följer hennes mjuka former och du kryper upp närmare, kysser henne i nacken och fylls av hennes doft. Hennes långa hårsvall smyckar den späda ryggtavla och lyser som guld i det mörka rummet.
– Är du vaken? Viskar du i hennes öra samtidigt som du känner morgonståndet växa mellan dina ben upp mot hennes skinkor.
Det är en helt vanlig dag.
En dag som brukar börja med att två sömniga väcker liv i varandras kroppar och älskar tills alarm klockan ringer och dagens plikter börjar.
Hon gnyr sådär precis som bara hon kan och du vet att hon vill. Att du ska smeka och kyssa henne. Väcka hennes sinnen, hennes kropp som du så många gånger tidigare gjort.
Sakta fångar du hennes varma fylliga bröst, med din hand, och det tar inte lång tid förrän hennes bröstvårtor är styva och knottriga. Sakta vänder du henne på rygg och glider försiktig över och på henne. I ögonvrån glöder dom digital siffrorna i klockan….
08:09
Shiit!
Kuken hård som faan och jag är så j-ä sen……
Klockan halv tio skulle starten vara… Åhh
– Sorry söting, försovit mig, måste rusa säger du. Pussar henne på munnen och slänger dig ur den säng som ni två delar.
– – Mmm älskling redan..jaha lycka till i dag..puusss kommer sömnigt ur henne.
Kläder på….vad mer…stress.. stånd..kåt…måste hinna, bilnycklar, bang och dörren stängs bakom dig samtidigt som du springer ner i trapphuset. In i bilen, växeln i, gasen i botten du är i väg. Kollar klockan
8.26
Bara det är ingen trafik…lördag ok lugnt jag hinner.
Fortfarande stånd, fortfarande kåt…
Normalt brukar hon följa med dig på dina segeltävlingar men denna helg hade en väninna till henne kommit till stan och dom hade bestämt att träffas så du fick åka själv. Lite tråkigt men Nisse din kompis skulle vara där och hade lovat att hjälpa dig. Bäst jag ringer honom så kan han börja sätta segel och trimma in. Då hinner jag….Bara nu det här ståndet ger med sig…inte mycket plats i byxorna…hmmm.
Nisse var redan där och hade börjat, regnet piskar mot bilrutan och vinden viner runt bilen.
Segla i det här vädret tänker du och vips så har ståndet lagt sig lite så nu syns det i allfall inte…puh. Så kom du på. Att det var Tove som var på besök…Tove som din flickvän hade berättat om. Som din flickvän var så kåt på. Och hade fantiserat tillsammans med dig hur det skulle vara att leka med…tankarna flyger omkring, dom två tillsammans.. du hade ju sett kort på henne och visste att hon var läcker som f-n. Bilder i huvudet dyker upp. Och vips så är ståndet tillbaks. Bultande och du kan inte låta bli att smeka dig själv ovanpå byxorna. Med ena handen på ratten och den andra över ditt bultande lem, två sexiga kåta kvinnor som smeker och kysser varandra på dom mest intima ställarna, nakna kvinnokroppar…ohh
Plötsligt tappar däcken fäste i den våta vägbanan och med din höga hastighet. Reflexen är snabb. Båda händerna på ratten…tio i två.. och du tar kommandot över ditt fordon.så ja…Får nog sluta tänka på det där..
08.45
Lugn du hinner. Lättar på gasen och börjar tänka på dagens tävling i stället, fortfarande kåt.. Får ta hand om det sen..


Bang
08:22
Det är tyst. Nästan, regndropparna faller hårt.. åh inte i dag..
Pirret i min kropp dröjer sig kvar..sömndrucken men ohh .Händerna, kyssen, hans varma tunga, hans härliga kropp på min…Drömsk låter jag mig falla in i tanken att han var kvar och gjorde mig så kåt och blöt. Älskade vår morgon stunder. Mannen som tände alla mina celler så till den grad att jag konstant gick och var små kåt…
Doften av honom i sängkläderna, i min hud.
Nä ska inte pilla…Han får ta hand om det han lämnade när han kommer hem, ska spara på mig..
Sträcker ut min kropp och sakta väcks den till liv. Hade en bra dag att se fram emot.
Tove och jag skulle ses. Tove var en tjej som jag träffat på en fest. Hon var vacker. Långt, nästa svarta hår. Gröna vilda ögon. Fylliga läppar och en kropp som en gudinna. Atletisk. Lite pojkaktig på ett sätt fast ändå otrolig kvinnlig. Vi hade fattat tycke för varandra och det fanns en spänning mellan oss som jag så väl känner ingen. En laddning som finns där när två personer känner den ibland förbjudna åtrån. Hon var tillfälligt på besök i Stockholm men bodde och arbetade i Köpenhamn. Under hela kvällen höll vi ögonkontakt och pratade om allt mellan himmel och jord. Men ingenting mer hände. Som tur var så hade jag smugglat in mitt visitkort i hennes varma hand just innan vi kom ifrån varandra. Och hade sen dess endast kommunicerat via e-mail och sms. Värdinnan hade sen också mailat över bilder från festen där hon fanns med på ett. Hade visat den för Jocke och han hade instämt över hennes skönhet.
Det var en vecka sen hon mailade och berättade att hon skulle komma hit och vi bokade upp lördagen för lunch. Jag hade bokat bord på T-bars uteservering. Typiskt i det här vädret tänkte jag när jag masade in min sängvarma kropp i duschen. Lät dom varma strålarna blöta ner min kropp och smörjde in hela min kropp men löddrande lavendeldoftande tvål. Mina bröst vårtor fortfarande styva, mina fingrar glider in mellan mina fuktiga renrakade blygläppar. För ner duschmunstycket så vattenstrålarna masserar min svullna klitoris… aah. Har god lust att fortsätta smeka mig men jag gillar och vara lite små kåt och det passade perfekt för dagens event. Lite lunch, god mat, lite vin och sen var det ju inte långt hit hem. Eller till hennes hotell. Och Joachim skulle tävla hela dagen och nog inte komma hem förrän vid sju. Klockrent. Perfekt.
Skulle smaka lite på henne så nästa gång hon var här kanske hon skulle låta Joachim vara med. Vi hade ju pratat om det och fantiserat om hur det skulle vara att en tjej gjorde oss sällskap i våra lekar. Så han hade säkert inget emot mina planer för dagen…stackars segla i det här vädret. Torkade min kropp och smörjde in den med väldoftande och mjukgörande olja.
Slängde i mig frukosten snabbt för att ta i tur med rensning av jobbinkorgen. Skulle precis ringa restaurangen för att bekräfta bokningen samt stämma av att vi hade en plats inne, med tanke på vädret, när jag tittar ut och ser den blåa himmel. Jag kan se på flaggstången att det blåser rätt bra men vinden är nordlig så uteservering får det bli. Superb!
Jag kände mig exalterad och fortfarande kåt efter morgonens episod när jag lät morgon rocken falla till golvet och naken står framför garderoben för att välja dagens klädsel.
11:41
Jag hade god tid på mig. Bordet var bokat till klockan 12.30.Det fick bli klänning. En figursydd tajt brun med knappar som slutade strax ovanför knäna. Matchande bruna högklackade sandaletter med brunt siden band som jag virat upp längst mina ben. Underkläderna lät jag bli. Gillade att gå naken under och vid det här laget började pulsen verkligen kännas. Fönade håret och la make-upen.
Sommaren hade varit god så min gyllenfärgade solbränna passade perfekt till klänningen.

12.45
Vatten sköljer över båten och mig för typ tvåhundrade gången. Dyngsur men med ett leende på mina läppar skär båten genom dom vita gässen på Baggen. Har fått en bra marginal till båtarna bakom mig och allt fungerar perfekt. Nisse visste verkligen vad gjorde. Det blåser en ca13 s/m i byarna ca 16 och skotet skär skönt in i handen. Spänningen och det hårda vädret. Pulsen och farten. Allt är som när det är som bäst. Och det hade äntligen slutat regna och solen sken. Ännu en perfekt seger i sikte och självförtroendet växer sig starkare. Vändningarna fungerar optimalt och inga sekunder går till spillo. Seglen fylls och båten tappar minimalt med fart. Jag kan känna varje våg som kölen bryter och vinden i min hand. Utnyttjar byarna till fullo. Full koll. Konkuransen verkar vara längre och längre bort och jag börjar känna en viss trygghet fast jag vet att det var livsfarligt. Inte tappa koncentrationen nu Jocke…Men f-n va skönt att ro hem den här tävlingen. Visa dom brattsen om vem som är bäst….Dags att slå..bara 2 kvar. Sen läns och segern är min….yeha..
Jag lossar på skotet och gör mig beredd att slå. Flyttar vikten in mot mitten och snapp…En by dyker upp från ingenstans och den tar tag i seglet med en sån styrka och bestämdhet. Utan en chans att undvika är kapsejsningen ett faktum. Med våldsam kraft slår båten runt och jag far som en vante och landar i vattnet 5 meter bort. Kallsup, skit, f-n.. Det finns inte ord för ilskan. Våtdräkten fylls snabbt med det 17 gradiga vattnet…och det är bara att ta emot den förnedrande hjälpen som erbjuds av en ung spoling i en av hjälpbåtarna. I handen håller du vad som är en bit av skottampen och du ser endast kölen som pekar upp mot himlen. Som en pekpinne lyser den vit mot dig..nästan skrattar åt dig tycks det. Sakta bogseras din båt och du in och ditt huvud hänger tungt…gillar inte att förlora. Rent utsagt skit förbannad och med ett riktigt uruselt humör skäller du ut Nisse som kommer och möter dig vid bryggan. – Faan bytte du inte skotet.. sa åt dig att göra det. Men Nisse ser ut som ett frågetecken och det enda han får ur sig när du passerar honom i full fart mot omklädningsrummet var –Va? Tung i kroppen, det kroppsvarma vattnet sipprar ner ut ur våtdräkten och ner på golvet, sätter du dig på bänken. Suckar och tittar upp mot taket. Jag får skylla mig själv. Om jag inte hade försovigt mig och haft tankarna på annat så hade jag inte glömt bort skotet som behövde bytas. Tankarna på annat.. På två kåta kvinnor, sida vid sida. Nakna, villiga, olja, dildos…Undrar vad dom gör?
13.15
Väl inne i duschen njuter din kropp av det varma vattnet. Tankarna vandrar vidare mot eventuella händelser inne i stan. Om kvinnan vars hud du så varsamt smekt och vars dofter du memorerat. Om den mörka skönheten från Köpenhamn med dom gröna ögonen. Om mötet mellan dom två. Fantasin ni har haft ihop. Hur du skulle kunna njuta, nyttja. Att tillfredställa och bli tillfredställd. Bilden på din näthinna. Två kvinnor på knä framför dig tar emot, nästan slåss om att få dricka din säd.
Nu börjar det pulsera, bulta. Den sedvanliga pris ceremonin, omhändertagande av båt, långa lunch och eftersnack på Aqua är långt borta när du nu har bestämt dig. För att så fort som möjligt klä på dig, sätta dig i bilen för att till storstan leta och hitta det som gör att din kuk sväller och din puls blir mkt närvarande. Nisse får ta hand om resten. Lite bastu bara. En sån tur att jag är själv, säger du högt när du smeker din kuk som bara blir hårdare och hårdare. Värmen och ångan, efter du har hällt vattnet på aggregatet, penetrerar varje por och dina bilder i ditt huvud blir allt sexigare och porrigare. Dagen segling känns bekvämt långt bort och det enda som rörs sig i din varma svettiga kropp är blodet som rusar och kuken som pulserar mellan dina fingrar. Ångan gör att pungkulorna som är hårda ändå känns mjuka. Dina minnen om en varm tunga som försiktigt letar sig fram. Huvudet ditt vilar mot den varma lavan. Handen smeker pungen, den andra nyper lite i din heta bröstvårta. Ensam och vetskapen att där ute i blåsten pågår en ceremoni som du inte har avsikt att närvara i. Bara du och din pilska kropp. När Nisse brutalt öppnar dörren. Vilken tur att handduken satt kvar!
12.20
Tajmingen är perfekt
Väska, nycklar och en sista titt i våningen. Perfekt!
Solen skiner och vinden tar tag i mitt hår när jag når Strandvägen.
Pulsen finns där och jag förundras ånyo hur vacker den stad jag lever i är.
Det blåa vattnet, båtarna som majestätiskt glider fram, solen som gnistrar i bogen. Fasaderna som glänser och visar upp sig, gamla som nya. Stolta och maktlystna. Flaggorna som i vinden dansar.
Alla vackra människor jag möter. Dom får mig att le, får mitt hjärta att sväva.
Mina fötter tar mig med bestämda steg mot nya äventyr och tanken att min älskade finns, stöttar mig i mina lustar, delar min fantasi, får min kropp att sjuda av små bubblor som retar och eggar. Som musik i mitt öra, i min kropp, fylls mina sinnen och jag närmar mig T-bar med bilarnas, båtarnas och människorna röster som sällskap.
Restaurangen är full av liv, rörelser och aromiska dofter. Och det tar en liten stund innan jag lyckas lokalisera henne. Där i baren sitter en skönhet så unik att det inte finns en levande varelse här inne som inte känner av hennes närvaro. Hon är om möjligt ännu vackrare än jag kommer ihåg. Solen har kysst hennes lena hud och den glimmar som äkta juveler. Hon har en vit omlott klänning. Djup urringning och tyget om hennes lår har glidigt isär lite så hennes långa starka ben som ligger i kors och påminner om en vild hingst framfart över prärien. Tunna ljusa sandaletter med en sylvass klack. Om halsen bär hon ett smycke som har samma har ton och gnista som hennes smaragdgröna ögon. Hon ser mig och hennes leende får min puls att slå hårt. Herregud hur ska jag kunna sitta och äta med den här underbara varelsen utan att väcka allt för mkt uppseende. Hon reser sig från barstolen och vi möts i en innerlig omfamning. Våra blickar möts på nära håll och hennes parfym berusar mig. Jag känner och ser direkt att denna dag kommer bli såå bra, såå eforisk. Och min tanke går till min älskade…Du kommer att bli tokig Jocke, tänker jag tyst medan hovmästaren visar oss till vårt bord. Det är inte utan uppmärksamhet som vi slår oss ner. Beställer in en flaska Rosé och samtalsämnena avlöper efter varann. Maten kommer och försvinner. Jag får lära mig att hon är ny separerad. Att hennes man och hon är goda vänner och att hon är lycklig i sitt nya liv. Hon berättar också om henne och hennes man fridjorda sinnen och när jag berättar om dig, Joachim, så lyser hon upp. Då förstår jag.. det kommer hända…tanken att skicka ett sms till dig direkt stoppas av vetskapen att under tävlingsdagar har du ju telefonen avstängd…Jag får berätta när du kommer hem och då vid det laget har jag säkert mkt att berätta om… can´t wait..
Allt faller på plats. Våra blickar möts och inga ord behöver utbytas. Notan betald och tystnaden bryts av hennes viskande röst
– Vore trevligt att se hur ni bor. Jag tar tag i hennes hand och tillsammans vandrar vi den nu för mig långa vägen hem. Blickar i ryggen men vi tar ingen notis om människors undran, beundran.
14.15
Det tar inte ens en sekund när hissdörren går i lås och våra varma kroppar omsluter varandra och hennes ljuvliga blöta läppar möter mina. Det är knappt vi märker att hissen stannat.
Väl inne i våningen erbjuder jag henne något att dricka och med glaset i handen går hon runt och tittar. Hon stannar till vid soffbordet som är lågt. Jag tar försiktigt hennes glas från hennes hand och ställer bort det på ett av sidebordet.
Öga mot öga, bröst mot bröst fångar jag upp hennes ljuvliga anlete i mina händer. För hennes läppar mot mina och våra tungor möts med en sån intensiv hetta. Lyfter upp hennes hår och fångar huden på hennes hals mellan mina läppar. Kysser ömt och låter min tunga leka runt. Händerna i hennes silkeslena hår när hon böjer huvudet tillbaka och ett ljud av vällust kommer ur hennes mun. Mina händer ner på ryggen och över hennes mjuka runda bak.

13.45
- F-n Jocke va tråkigt, sorry. Men jag visste inte om skotet. Kommer inte ihåg att du sagt nått.
-Äh glöm det Nisse, mitt fel och du går ut ur bastun.
- Kan du fixa resten är du schyst. Måste rusa..
- Ok i fix. Men Jocke lunchen da?
- Hinner inte måste kila vi får höras sen och du tack för hjälpen, å jag bjuder på lunchen.
Snabbt i kläderna och du smiter förbi så ingen ser dig. 105.9 spelar högt på stereon och bilen susar förbi Saltis och ut på motorvägen. Och du trampar gasen i botten, g-kraften suger fast dig i sätet och farten känns i hela din kropp. Snart börjar stans höghus tona upp sig i horisonten framför dig. En strålande dag. Solen har torkat upp vägbanan och den starka men tysta motorn lyder din varje vink.
Undrar var dom är, vad dom gör. Lyssnar av mobilen. Inga meddelande. Bilderna dyker upp i ditt huvud. Fantasin rusar i väg. T-bar det var där dom skulle äta. Tänk om jag ska tjuvkika lite.
Bilen svänger in på Strandvägen och som vanligt på en solig lördag är trafiken tät. Sakta glider du förbi restaurangen och kan konstatera att dom inte är kvar.. Vart kan dom gått?
Sakta kör du upp för Styrmansgatan. Pulsen är tillbaks.. Kan dom ha ha gått hem, undrar du.
Ner i garaget. In i hissen och pulsen stegrar och det börjar svälla i dina byxor. Tänk om dom är där inne och …
Försiktigt och tyst öppnar du hissdörren och ser att dörren till er våning är olåst.
14.37
Du tvekar när du sätter handen på dörrhandtaget. Darrar lätt av upphetsningen du känner. Tar bort handen och din andning börjar nu bli påtaglig. Du böjer dig ner för att ljudlöst öppna brevinkastet. Tystnad, tystnad sen hör du. Svag musik. Ett för dig okänt läte. Ett lustfyllt stön från en okänd kvinna, svagt knappt hörbart. Tankarna rusar om kring och kuken bultar så det nästan gör ont. Du skulle kunna tyst ta dig in och med tanke på hur svagt lätet lät så var det ingen risk att bli upptäckt. Vill bara se lite..
Än en gång handen på handtaget och försiktigt trycker du ner det och låskolven glider ur sitt lås. Tystnaden är olidlig. Svagt uppfattar du musiken som spelar inne i vardagsrummet. I hallen ser du en välbekant och obekant handväska på hall soffan. Nu bultar det helt galet och du blir nästan yr. Bilderna susar som ett virrevarv och hjärnan går på högvarv…Ett till stön och nu vet du. Hon är här med henne och dom gör något som låter som allt annat än tråkigt..
Försiktigt tar du av dig skorna och hänger upp din jacka. Ljuden kommer ifrån vardagsrummet. Och du vet att från matsalen kan du genom springan i dörren stå och se på utan att någon skulle upptäcka dig. Så ljudlöst smyger du in i köket passerar arbetsrummet och sakta närmar du dig din hemliga plats. Perfekt dörren till vardagsrummet står på glänt och du sätter ögat mot springan. Pulsen slår och du håller andan…ena handen som stöd mot väggen den andra ovanpå dina byxor som spänner sig allt mer. Och som en blixt träffar en syn din pupill. Elektriska vågor sprider sig i din kropp när synnerven talar om för din hjärna vad du ser.. Du får nästan svimnings attack och inser att andas är nog bra i det här läget..
I armarna på den kvinna som får dig att varje dag bli galet kåt står en ljuv exotisk kvinna.
Fyra långa spänstliga ben på högklackade skor, höfter som möts tätt, styva bröstvårtor genom tunna tyger som nuddar varandra. Händer som smeker, läppar som kysser, hår som smyckar.
Sakta sänker sig Tove och sätter sig på soffbordets kant, lutar sig tillbaka så att hon ligger med hela ryggen på bordet och bena lätt isär på golvet. Jag tar tag i knuten som håller ihop hennes klänning och tyget faller sakta av ner på bordet och en kropp som lyser lust blottar sig för dig och mig. Toppiga nakna bröst, en tunn genomskinlig stringtrosa döljer knappt den välansade mörka trekanten. Knapp för knapp öppnar jag nu min klänning medan Tove börjar smeka sin kåta kropp. Styva rosa vårtor och den ena handen sakta närmar sig hennes troskant. Klänning faller till golvet och sakta sänker jag mig ner på knäna mellan Toves ben. Med båda mina händer smeker jag hennes lår och från dom fylliga läpparna börjar Tove kvida och stöna.
Jag kysser insidan av hennes lår. Låter min tunga spela över hennes höft och min hand hittar det välfyllda bröstet. Vid det här laget är du i full färd med att runka dig själv. Skamset men utan att kunna stoppa dig själv, väl gömd bakom dörren.
Reser mig lite och bestiger soffbordet så ett knä står på bordet och min över kropp över hennes. Tar tag i hennes bröst och fångar hennes hårda bröstvårta i min mun. Hennes hand mellan hennes ben och sen mellan mina. Jag kan känna hur hon försiktigt särar på mina svullna blygläppar och försiktigt låter sitt finger blötas av mina safter. Hur hon hittar min klitoris och låter fingerspetsen sakta glida över den igen och igen..Släpper hennes bröst och möter hennes kåta blick. Svarta stora pupiller som omgärdas av en glöd av gröna toner. Våra tungor möts i en djup och blöt kyss. Det är så hett och när hon viskar is vet jag var hon vill. Jag ställer mig mellan hennes ben ser när hon smeker sig själv och tar försiktigt tag i troskanterna och sakta tar av henne dom. Hon fortsätter att smeka sig själv mellan bena
och nyper sig själv i bröstvårtorna. Så kåt så att hon nästan går upp i brygga där på vårt soffbord. Jag tassar i väg till köket för att hämta isbiten hon bad om och min kropp darrar av upphetsning. Med is i ett glas passerar jag hallen på väg tillbaks. I ögonvrån skymtar jag något som får min uppmärksamhet. Stannar till samtidigt hör Tove kvida och stönar från rummet. Vad är det jag ser… På golvet mitt i hallen står två välbekanta skor…Vänta nu…dom var inte där förut och hjärtat mitt tar järva språng. Han skulle inte komma hem förrän sju…den busen. Kom…kom hör jag Tove stöna.
Och då slår det mig.
Den lilla fulingen är hemma…någonstans i våningen står han..har han sett? Hur länge? ser han nu? Och jag kan inte låta bli att låta ett leende, på mina läppar, växa fram. Och med vetskapen om din närvaro och troligtvist din kåta kropp här hos oss så går jag tillbaks till den nu i extas kvinnan som ligger och blottar sig, smeker sig i din och min åsyn. Tittar mig om kring, var är han godingen, och där… där i springan i dörren in till matsalen möter jag din kåta blick.. Dina rörelser stannar upp men när du ser mitt leende förstår du att du är välkommen och fortsätter med att smeka dig själv. Jag sätter på igen på knä mellan Toves nu brett särade ben. Tar en is bit i min mun och låter hennes heta hud känna den isande kylan. Över hennes platta mage, runda bröst, cirkulerar runt vårtorna upp på hennes hals, en kyss och ner samma väg neråt. I hennes ljumskar och insidan av hennes lår. Lyfter upp och sakta och med stor försiktighet doppar jag isbiten med min mun mellan hennes blygläppar och ett skrik av vällust ljuder genom rummet.
Och jag tror även mig höra ett dovt stön så välbekant bakom dörren.
Is biten smälter fort i min mun och i Toves varma källa. Hennes safter blandas i min mun med det kalla vattnet och när isbiten helt har smält så låter jag min tunga borra sig in i henne. Tillsammans med ett finger känner jag hennes glöd och köttsliga väggar som sluter mitt finger…Så trång och skön. Kan inte låta bli att även smeka mig själv mellan mina ben och fylla upp mig med fingrar. Även min stjärt penetreras av ett finger, Åhh så kåt, såå blöt ..så varm, så gott. Sen en duns och Toves kropp reagerar med ett ryck. Jag vet vad det är men hon lyfter sitt huvud och med en lätt orolig blick ser ner på mig frågande.. Faan Jocke måste ha slagit i dörren i sitt frustrerande runkande,, Ska han röja sig nu…nej en lite stund till…Allt stannar upp i några sekunders tystnad..
Och du spänner alla dina muskler och som en staty förstelnar..
Inte ett ljud. Inte ens ett andetag hörs. Bara musikens toner svagt genom högtalaren. En Granne som smäller igen en dörr och Toves kropp slappnar av….
– Ingen fara. Allt lugnt, viskar jag till henne.
Jag fortsätter att slicka henne och märker att hon är mer upphetsad nu. Kanske hon vill att någon ska komma på oss!
Med två fingrar i henne reser jag mig över henne och viskar i hennes öra en berättelse om hur gärna du ville vara med om hur fin och kåt du är och frågar hur hon skulle reagera om du nu stod och smyg tittade på oss..skamset runkande, och hela hennes kropp börjar skaka. Fortsätter att smeka henne och massera hennes klitoris. Det är väldigt tydligt att det jag viskade får henne att närma sig extas med storm fart. Jaa det vill jag..kommer det smygande över hennes läppar… vill det nu. Vill smaka på din man, vill smaka på dig när han ser på. Inget av det som sagts uppfattar du utan helt ovetande om mina planer står du kvar bakom dörren på gränsen till orgasm smekande dig själv, försiktigt nu då du vill inte komma ännu. Men det är svårt när det du ser.
Jag lutar mig igen mot hennes öra och viskar… Det enda du hinner uppfatta av min viskning är..
– Det är…, och ett stön kommer ur henne.
-… har …..nu med … och … på …bakom .
Hon ler..
Jag ler.
– Jag lovar, jag visste…mitt tillstånd..såg… isbitarna…så jag… behöver straffas…så olydig…eller hur? Viskar jag tyst.
-Absolut viskar hon tillbaka i mitt öra.
Och jag kan se glöden i hennes ögon.
-Låt mig bara få smaka på dig… viskar hon tillbaka..
Våra läppar möts igen och denna kyss blir hetare och djupare nu när vi vet vad komma skall.
– Lägg dig i soffan ber hon mig.. Så på rygg med huvudet på armstödet glider hon ner framför mig på alla fyra i soffan. Precis så du kan se hennes bak och hennes huvud mellan mina ben. Jag kan se din blick mellan springan och du blir vittne till en handling som får hela min kropp att explodera av kåthet. Samtidigt som hon gräver ner sitt ansikte i mina fittsafter smeker hon sig själv. Särat på hennes ben så du ser hela hennes härlighet och fingrar som åker ut och in ur hennes blöta sköte bakifrån. Du är nära nu och din kropp skälver som en jordbävning men jag är närmare och hon gör underverk…så till den mildra grad att jag inte kan hålla tillbaka den våg som en orkan sköljer över mig, inom mig. Och kontrollöst skriker jag ut den njutning min kropp får erfara..och det svartnar nästan för mig. Mjuk lägger hon sig över mig och våra kroppar omfamnar varandra tätt. Frustrerad av ej kommit än stannar du upp för att inte röja ditt skamliga beteende och position..
Jag viskar tyst i hennes öra något du inte hör och hon nickar medgivande.
-Damernas, säger jag
-Kommer tillbaks snart.
Och så glider jag ur hennes famn och upp ur soffan ut ur rummet..
Du står kvar, blickstilla och ser nu att Tove vill mer.. Hon börjar smeka sig själv där i soffan. Kvidande och stönade så upphetsande att du tappar tid och rum. Än en gång är ögat ditt fastlimmat i springan och mellan dina fingrar din bultande, hårda kuk.
Plötslig känner du att det är någon som står väldigt nära dig. Du rycker till.
Du känner en andedräkt mot din hals. En hand genom ditt hår, över din hals, över din mun. En hand smekande din rygg, midja och ner över din kuk. Dina muskler är på helspänn efter en sån lång kåthet.
Försiktigt hade jag smugit mig runt. Fått med mig en lång scarfs och hade närmar mig dig bakifrån utan att du märkte något.
- Shy, nu står du stilla buse där. Rör dig inte, säg inget. viskar jag i ditt öra.
- Skäms Joachim! Och jag tar över ditt runkande samtidigt som vi båda kan se Toves fingerfärdigheter och onani show.
Jag sätter mig på huk framför dig för att äntligen få bli knullad i munnen av din härliga kuk.
Känner hur nära du är när jag slickar dina pungkulor och kvidandet och stönet från Tove blir allt intensivare och högre. Jag slutar när jag känner ryckningarna i din rot och reser mig upp för att få den där kyssen som väcker dom vackra fjärilarna i min mage. Vill inte att du ska komma än. Vill dela med mig av all din säd viskar jag till dig. Utan att du hinner reagera binder jag scarfen över dina ögon, drar ner dina byxor och tar av dig skjortan och tvingar ner dig på knä. Nu står jag funderar om jag ska låta dig gå in på alla fyra naken som en skamsen hund med svansen mellan benan… hm. Det är precis vad jag tänker så med scarfen runt ditt huvud och hals drar jag dig lite motvillig som du är in i vardagsrummet.
– Titta vad jag hitta Tove
– Nämen en olydig liten byracka…vad ska vi göra med honom tycker du?
– Vi får nog ge honom en liten lydnadskurs vad tycker du frågar jag och Tove som nickar ivrigt och slickar sig om läpparna. Väl insatt och medveten om min plan..
– Om du kära Tove håller i honom en stund så ska jag hämta lite leksaker och verktyg.
Du känner hur scarfen byter ägare och med ett lite ryck i halsen och uppmaningen
– sitt!!! så hamnar du på knä framför Toves långa ben. Ljudet från mina klackar hörs försvinna bort..
Ensam med Tove, naken på knä, med ett praktstånd som du generat försöker gömma bakom dina skakiga händer.
Hon tar tag med sin hand under din haka och lyfter upp ditt nerböjda ansikte upp mot henne.
Du kan känna doften från hennes kön via hennes fingrar och närheten till hennes varma grotta.
-Duktig Joachim, Ska vara snäll mot dig om du gör en sak för mig. Säger hon till dig
- jaa vad, vad som helst på darrande röst svara du.
- Du ska få mig att njuta. Jag vill känna din varma kåta tunga på mina ben hela vägen upp..nu.
- Ja självklart svarar du villigt och hennes ben nuddar din kind. Din tunga mot hennes
lena hud samtidig som du försiktigt börjar smeka dig själv.
-så ja duktig du är..stön av väl lust hör du samtidigt som du hör mig komma in i rummet.
Det är en härlig syn som möter mig. Dig på knä med bindel, hållen i ett koppel, slickande Toves vackra ben. Jag ställer mig bredvid och du tar tag i mitt ben och smeker mig samtidigt som jag kysser Tove och vi smeker varandras bröst.
Du fångar min hand och känner att det är min dildo som vibrerar.
Toves kropp börjar visa på att kåtheten suttit i länge och hennes ben börjar skaka. Jag böjer mig ner och kysser dig när du börjar närma dig med din tunga Toves renrakade kön och tillsammans smakar vi henne och våra tungor möts i hennes lena springa
Fortsätter att kyssa dig samtidigt som Tove tar två steg bakåt och sätter sig i stolen.
Tar tag i dina händer och för dig stående bredvid Tove.
För Toves ansikte mot din kuk och hon gnyr när hon känner den vid hennes läppar.
Njutnings full tar hon tag i dig och vårdar din hårda kuk ömt mellan hennes fylliga blöta läppar. Hon blundar och man kan se och höra att hon verkligen njuter av dig.
Då tar jag av dig bindeln och får se din kåta själ och som tack kysser du mig.
Sätter bindeln för Toves ögon. Håller din hand medan jag sätter mig på knä framför Toves särade ben och börjar föra in dildon djupt i henne samtidigt som jag med min tunga masserar hennes svullna klitoris. Jag ser dig njuta och höra dina stön och din tunga andning. Tove kvider högt och det tar inte många sekunder som hela hennes kropp spänns och hon når extas. Min blick i din och nu vet jag att du kommer spruta vilket ögonblick som helst. Så jag reser mig upp med knäet mot dildon som är djupt inne i Tove och vibrerar fram hennes orgasmer och möter hennes läppar i samma sekund som din ljuvliga varma säd i mängder sprutar in i hennes och min mun. Vi tar emot allt du har och suger verkligen dig tom.. Kysser varandra. Kysser dig. Kysser livet som ger mig min fantasi.





























 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 50 röster, snittbetyg 3,58