Du, jag och hon..

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: CJ
Rek. länk: http://www.vuxendejt.se
Inlagd: 12 nov kl. 15:05
Läst: 11304 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 4,87
Det är en het pulserande kväll. Jag befinner mig i baren när jag får syn på henne.
Hon har långt mörkt hår och mörka ögon. En vit blus lite uppknäppt och man kan skymta hennes bröst då hon inte har någon behå. Medveten om din närvaro och att du följer mina steg närmar jag mig henne utan att släppa den blick som fångat oss båda. Jag kryper upp bakom henne, lyfter upp hennes hår och möts av en ljuvlig söt doft när jag blottlägger hennes hals. Du är fin, viskar jag i hennes öra, och jag känner hur hon trycker sin kropp mot min. Musiken är rytmisk och våra kroppar kan inte motstå att fångas av tonerna. Tätt dansar vi och våra händer börjar utforska varandras kroppar. Det pulserar inom mig då min hand smeker hennes välformade bak, och vetskapen att du ser allt och börjar närma dig oss gör att pulsen min blir hög. Det är trångt och många människor så till en början märker hon inte att du är där med oss. Jag känner din hand på mitt lår och hur du sakta för handen under min kjol. Du står bakom mig och hon framför mig. Mina händer på hennes höfter när du kysser mig i nacken och trycker ditt hårda stånd mot min bak. I samma ögon blick vrider hon sig om. Ser dig. Ser mig.. Hon tar tag i min hand och jag böjer mig fram och säger.. Bara min vän.. Gillar du honom? Hon ser på dig igen med sina fuktiga bruna ögon och ser din varma kåta blick..Mm ja. Viskar hon tillbaka. Så nu dansar vi ihop och under den förföriska musiken lär vi känna varandras kroppar tills hettan mellan oss blir allt för stor. Vi sätter oss i Limon som tar oss till hotellet där vi bor. Jag och hon i soffan. Du mitt emot. Hennes kjol glider isär och du kan ana hennes hud där strumporna tar slut. Min hand i hennes hår och jag böjer mig fram och möter hennes varma fylliga läppar. Våra tungor möts och jag kan skymta i ögon vrån dina händer ovanpå dina byxor. Sänker min hand och låter den försiktigt kupas över hennes välformade bröst. Jag kan känna och du kan se hennes styva vårtor under den tunna blusen. Med min andra hand smeker jag hennes lår och för försiktigt upp min hand mellan hennes ben som hon sakta särar på. Vi kysser varandra och låter våra tungor spela mot varann. Du kan se min hand mellan hennes ben och jag känner spetsen på hennes strumpor och hur jag möts av en så varm och len hud. Mina fingertoppar letar sig fram och hennes sköte så mjukt och blött kupas under min handflata. Jag glider ner på golvet fram för henne och med min bak mot dig. Drar upp hennes kjol och blottar hela hennes härliga sköte. Du tar tag i min kjol och lyfter upp den så min trolösa bak smeks av dina ljuvliga händer medan jag slickar och stöter mina fingrar djupt in i vår väninnas varma källa. Hon kvider, vrider och andas tungt av upphetsningen hon känner. Och när du trycker in dina fingrar i mig är jag nära på att explodera av kåthet.
Limon kör vidare in i natten och tar oss mot oanade höjder…..







Jag fortsätter att slicka hennes blöta sköte och hon har sina händer i mitt hår. Du har öppnat din gylf och börjat runka samtidigt som du smeker mig och stöter in dina fingrar i mig.
Jag ställer mig på knä mellan hennes ben och tar vår väninna ansikte i mina händer så att hon med mina läppar får smaka på sig själv. Du följer efter och står nu på knä bakom mig och dina läppar möter våra. Samtidig låter du din svullna kuk glida in i min varma och blöta källa. Mina fingrar i henne, dina i min mun, sugande, slickande. Min tunga, dina fingrar, hennes tunga, sugande, eggande. Då vi alla börjar närma oss extas hörs en knackning på rutan mellan oss och chauffören. Bilen har stannat och vi står utanför vårt hotell. Snabbt rättar vi till våra kläder för att i rätt sekund öppnas ena bildörren och det är dags att kliva ut. Något generade men fortfarande exalterade går vi tillsammans in och upp till vår svit.
Väl inne börjar hon och jag klä av varann medan du har satt på musik och tagit fram en välskyld Chablis. Sakta faller klädesplaggen till golvet under smekningar och kyssar. Du sätter dig i soffan i ljuset av den öppna spisen.
Sippar på vinet och smeker dig själv. Framför dig stå nu i enbart högklackade skor, stay-ups två vackra välformade och väldigt kåta kvinnor. Ljuset från brasan gör att våra kroppar ser ut att glöda. Sakta närmar vi oss dig. Jag lättar på scarfen runt min hals och sätter den som en bindel över dina ögon. Du ber att få se men vi har övertaget och ditt motstånd viker undan. Dina händer binder vi fast bakom ditt huvud med samma scarf. Från var sin sida kysser vi dig från halsen ner till knäna samtidigt som vi avlägsnar alla dina kläder. Våra läppar lär känna varje millimeter av din skälvande kropp. I denna utsatta, blottade situation inser du att det enda du kan göra är att släppa allt och överge dig själv. Åt oss, och din totala njutning. Från knäna slickar vi nafsar och kysser dig sakta uppåt. Medan jag börja närma mig ditt skrev fortsätter vår vän över ditt lår, förbi dina ljumskar där hon stannar upp och låter dig njuta av hennes varma läppar och tunga. Jag har då nått dina pungkulor med mina läppar och omsluter dom. Suger och låter min tunga smeka din varma mjuka hy. Vår vän fortsätter upp över din mage och fångar dina bröstvårtor mellan hennes varma läppar. Borrar in sin tunga och nafsar lätt. Ibland lite hårt och jag kan höra hur du kvider och när jag låter min tunga leta sig fram över din kuk upp till ditt ollon stönar du av vällust och kåthet. Jag låter din kuk komma in djupt i min mun och suger samtidigt som jag smeker dina kulor och masserar roten. Vår vän fortsätter upp mot din hals. Kysser och nafsar upp till ditt öra som hon för in sin tunga djupt in.
Ditt huvud vila lätt bakåt på soffkanten och det gör att hon lätt kan ställa sig framför dig i soffan och sätta sig på ditt ansikte, som fylls av hennes varma safter. Hon ber dig att slicka henne tills hon når orgasm och du själv är inte långt ifrån då min behandling av din kuk blir allt intensivare. Hon släpper lös dina händer så att du kan smeka hennes bröst medan du allt snabbare slickar och suger på hennes klitoris. Du hör på henne när hon är nära och hela hennes kropp börjar skaka. Jag har tagit fram min vibrator och leker med den samtidigt som jag har stoppat in min dildo djupt. Jag sitter på golvet och låter mig själv glida över dildon samtidigt som mitt sugande och slickande av din blöta kuk fortsätter. Och jag kan höra att du är nära. Du skriker ut din vällust när vår vän uppnår extas och hon lättar från ditt ansikte. Nu tar hon av dig bindeln och håller hårt i dig när du försöker glida ifrån mitt grepp men sekunden efter så tvingas ge efter.
Som en våg låter du din säd pulsera genom dina vener. Komma ut och in i min mun…flera gånger..våg efter våg och hela din kropp fylls med vällust. När jag känner din sperma spruta mot min gom sprängs mitt underliv i pulserande sammandragningar som elektriska stötar ut i min kropp. Rysningar, friden infriar sig.
Vår vän kommer ner till mig och kysser mig så vi kan dela och båda smaka på din säd.
Tillsammans sjunker vi ner på mattan framför öppna spisen och låter välbehaget sprida sig tills vi alla somnar in, av utmattning och ro, i en tät sammanslutning. Brasan håller våra kroppar varma tills morgonen gryr. När vi vaknar är det bara du och jag…var det en dröm?
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 61 röster, snittbetyg 4,87