Min fantasi blev sann

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Bettan (bettan600@hotmail.com)
Rek. länk: http://bdsmfinland.com
Inlagd: 10 nov kl. 23:40
Läst: 40728 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 354 röster, snittbetyg 5,43
Jag heter Elisabeth, kallas Bettan, är 24 år, 170 cm lång smal och med b-kupa. För 6 månader sedan återvände jag till den stad jag vuxit upp i, efter att ha varit utomland under några år. jag hade fått ett jättebra jobb och lägenhet. I bagaget hade jag ett sprucket förhållande. Vi hade helt enkelt vuxit ifrån varandra. Det var npg mest jag som tyckte vårt förhållande blivit tråkigt, speciellt när det gällde sex. Jag ville testa lite nytt, men inte min kille.

När jag varit hemma några veckor träffade jag Malin på stan. Malin och jag var i samma gäng när vi växte upp, men kanke inte direkt superkompisar. Jag blev ändå jätteglad att träffa henne och jag blev hembjuden till henne och hennes sambo,Johan, en kväll för att prata minnen. Och hon lovade att uppdatera mig vad som hänt med dom jag kännde. En kväll med en hel del vin, och jag blev lite berusad. Samtalet gled in på sex, och hur det gick till vet jag inte, men plötsligt avslöjade jag min hetaste sexdröm. Att jag blev tagen av många killar och tjejer, medan jag hade mask så jag inte såg vem det var. Vi påratde mycket den kvällen, men inget annat hände.

2 veckor senare ringde Malin och tyckte vi skulle träffas på stan och ta en fika. När vi sitter där, säger Malin, dinsexdröm kan bli sann. Johan och jag har fått kontakt med ett personer, som gärna vill uppfylla din sexdröm. Om du vill och kan så blir det den 12:e. Jag blev helt överraskad, men tanken känndes i magen och musen. Jag undrade om där skulle vara både tjejer och killar, vilket Malin bekräftade. Jag frågade också om Malin och johan skulle vara där, men Malin sa att det inte var tanken. Det känndes lite oroande att vara helt ensam bland okända, men jag ville ju. Till Malin sa jag att jag var med, men endast om Malin och eller Johan var där, som en säkerhet för mig. Malin sa att hon skulle fråga och höra av sig igen.

Det gick några dagar, jag kan erkänna att det pirrade i magen. Så rinde malin och sa, att dom accepterade att Malin var där och skjutsade dit och hem. Hon nämnde inget om Johan och jag frågade inte. Efter samtalet var jag tvungen att ta fram stora dildon, nu skulle det hända, som jag fantiserat om så många gånger.

Den 12:e hämtade Malin mig och när vi skulle köra iväg fick jag bindel på. för att jag inte skulle se vart vi åkte. jag noterade att vi gick in i ett hus och jag fick sitta på en stol. Malin sa du får vänta här, men du behöver ju inte ha ögonbindel under tiden. Det gick typ 20 min, en lång tid, med många tankar. Så kom Malin tillbaks och sa att nu är det dax. Du kan klä av dig allt. Jag såg lite frågande ut, men Malin sa, ja kläder behöver du ju inte. Jag tog av mig naken, Malin såg på mig och sa jag har inte sett dig tidigare, men du har en jättefin kropp. Jag blev lite generad. Så satte Malin på mig ögonbindel, och strax efter knackade det på dörren och en tjejröst frågade om vi var klara. Jag la märke till rösten, då den var lite ovanlig. In kom tjejen och sa, oj vad söt och fin hon var, henne kommer dom att gilla. Så sa tjejen bäst du kollar att hon är redo, och jag kännde en hand på musen, och fingrar som stacks upp i mig. Jag var redan blöt och hörde Malin svara. Hon är redo.Det var tydligen Malin som stod och kände på mig. Så tog någon min hand och ledde mig iväg. Vi stannade och jag hörde tjejen säga, mina vänner detta är kvällens hora. Nyttja henne, gör vad ni vill med henne. Så hörde jag en applåd.

Sedan sattes jag i en stol, mina ben lyftes upp på armstöden, och en röst sa, onanera för oss. Så där satt jag och onnanerade inför ett antal okända och för Malin. jag var superkåt. så vred någon på mitt huvud, och en kuk kördes in i min mun. jag sög och kände ganska snart en stråle som jag försökte svälja. Så bleb jag rest upp och lagd på rygg över ett bord tror jag, och genast stack någon in en kuk i min mus. Mina händer tog och jag fick en kuk i var hand, som jag runkade. Han i musen drog sig ur och sprutade över min mage, men genast fick jag en ny i musen. Dom jag runkade sprutade över mina bröst. Samtidigt kännde jag någon som sputade mig i ansikte. Hyr många är dom tänkte jag. Så kände jag att en mus sänkte ner över mitt ansikte och jag började slicka. Hon kom i en häftig orgasm, och hennes safter rann över mitt ansikte. Genast fick jag en ny tjej att slicka. Jag kunde konstatera att där var flera tjejer, eftersom musarna jag slickade var lite olika.Jag tappade helt räkningen på hur många orgasmer jag fick.

Så ställdes jag på knän, och jag förstod att nu var det analt som gällde, helt riktigt, en kuk trycktes in i baken. han drog ut och sprutade på min rygg, men en ny var genast på plats. Samtidigt fick jag en kladdig slapp kuk i munnen som jag sög upp. Samtidigt bar det någon som la sig under mig och började suga på mina bröst. Han eller hon sög som ett dibarn, en jätteskön känsla. Att dom gillade att dubbelmacka en tjej var uppenbart, för det blev jag flera gånger.

Så fortsatte kvällen, men efterhand märkte jag att dom började slakna. Det gick ibland flera minuter utan att jag hade någon i musen eller bake, Jag sög upp många slappa kladdiga kukar. Men när dom inte orkade mer, så började fingrarna komma in i mig. Och mina händer placerades på musar som jag fick fingerpulla. Min mus var helt öm, liksom min anal, och när någon började fista mig, skrek jag att det gjorde ont, men det hjälpte inte, Någon lyckade få in en liten hand, det måste ha varit en tjejhand.

Sen var dom tydligen nöjda, för jag blev förd iväg, satt på en stol, och fick besked att om att när dörren stängts kunde jag ta av min bindel. Jag satt i samma rum som tidigare. Fullständigt nersprutade och helt öm. Efter bara en lite stund kom Malin in och sa att jag skule klä på mig vi skulle iväg. Jag som för kvöllen klätt mig i mina sexigaste underkläder och fina kjol och topp, fick nu allt detta nerkladdat när jag tog på mig. Så satte Malin på mig ögonbindel igen och så blev jag fört ut. Kände friska luften innan vi satt i hennes bil. När vi kört lite sa hon nu kan du ta av bindeln. Hon undrade hur jag kännde mig, och jag svarade ärligt, genomknullad men jättenöjd. Så undrade hon om jag ville prata lite om det, och det ville jag. Vi åkte hem till henne, där undrade jag om inte Johan var hemma, och hon sa att han satt i köket. Jag gick upp på andra våningen duscha och tvättade håret. Svepte ett badlakan om mig och gick ner till Malin. När jag kom ner noterade jag att Johans jacka hängde i tamburen, det gjorde den inte när vi kom. Jag fattade att även han varit på festen.

Malin undrade om jag var nöjd med min sexupplevelse, och det var jag. Det enda jag inte hade tyckt om var fistingen, jag var alltför öm i musen då. Det skulle dom gjort innan jag blev öm. Jag frågade Malin hur hon upplevt kvällen, och hon medgav att hon blivit kåt av att se mig bli nyttjad. Jag är öm sa jag, men om du tar det försiktigt får du lov, eller du kanske lekt tillräclöigt med mig i kväll. Malin svarade inte, bara log, sen sa hon vi måste va rädd om dig, en annan gång vill jag gärna.

Vi pratade en hel del om vad som hänt, vi visste ju båda att hon sett allt, och troligen varit med.

Sen åkte jag hem och sov en under sömn, vaknade nästa morgon öm, men lyclig. Det tog ett par dagar innan jag helt återställd.

Vad som sen hände berättar jag en annan gång om ni vill höra mer.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 354 röster, snittbetyg 5,43