Lady och Lufsen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lady
Inlagd: 19 nov kl. 14:24
Läst: 13588 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 41 röster, snittbetyg 4,27
Jag sitter på bussen till mitt jobb som servitris på en medelstor restaurang. Mina tankar kretsar som vanligt kring den trevligaste, snyggaste killen på jobbet. Han har i över ett år flörtat hejdlöst med mig och jag har väl inte direkt avvisat honom. Men eftersom jag är lyckligt gift har jag behärskat mina djuriska lustar så gott jag har kunnat. Men nu börjar jag verkligen känna att det är jobbigt. Att jobba 8-10 timmar per dag sida vid sida med någon som man är superattraherad av tär på psyket. Särskilt som han den senaste månaden har blivit mer aktiv i sina förförelsekonster. Hans hand glider som av en händelse in under min blus och smeker min mage när han sträcker sig efter nåt och jag råkar stå framför. Han stryker undan mitt hår när det lossnat ur knuten som jag har uppsatt när jag jobbar. Såna där små men ytterst sensuella saker fullkomligt bombarderar han mig med. Och jag smälter som vax bara han ser på mig med sina grönblåa ögon. Jag vill inget annat än att rufsa om i hans busigt kortklippta hår kyssa hans leende läppar. Men det går inte för sig. Min man skulle bli fruktansvärt ledsen och sårad och det är det sista jag vill åstadkomma här i världen.
Jag vaknar ur mina funderingar när jag såg min hållplats närma sig. Jag kände hur det pulserade i mitt underliv och undrade i mitt stilla sinne hur i hela världen jag skulle klara av att uppföra mig normalt mot Tony.
Jag hann bara in i omklädningsrummet innan Tony kom smygande. Nu var det slutlekt, det märkte jag med en gång. Han slog armarna om mig bakifrån och kysste mig mjukt i nacken. Hans händer smekte min bara mage och knäppte upp knapparna på blusen som jag just knäppt. Nu fick det bära eller brista. Jag vände mig om och lät min tunga glida längs hans läppar. Han spärrade upp ögonen och tog ett fastare grepp om mig. Mitt hjärta dunkade så hårt att jag hörde pulsen i mina öron och jag kände mig svimfärdig av lycka och kåthet. Ingen kan ens ana hur jag hade gått och byggt upp all känslor som bara måste ut NU.
Jag tog Tony i handen och drog in honom på kontoret. Eftersom chefen bara jobbar förmiddagar så är det aldrig någon där på eftermiddagar och kvällar.
Nu var det jag som var den aktiva. Tony stod mer eller mindre handfallen medan jag låste dörren och drog för persiennerna.
- Jag har visst äntligen väckt den björn som sover, sa Tony med ett snett leende.
- Om du bara visste, svarade jag och tryckte mig mot honom, om du bara visste.
- Kom och sätt dig här, sa Tony och slängde sig på den lilla soffan som sto i ett hörn.
- Sätta mig på soffan, glöm det. Det enda som ska sättas på här är du, svarade jag med en röst som jag knappt kände igen själv.
Jag lät blusen glida av mig och knäppte upp min bh samtidigt som jag naglade fast hans underbara ögon med min blick. Jag drog ner kjolen över höfterna och lät även den falla på golvet. Nu stod jag framför honom i bara ett par minimala stringtrosor. Jag sträckte upp ena handen och drog ur kammarna som höll mitt hår fast i en stram knut. Håret föll ner över mina axlar och täckte mina bröst. Bara bröstvårtorna kikade fram som två välmogna hallon ur hårmassorna. Jag såg hur en bula växte innanför hans avklippta jeansshorts och lutade mig över honom i skydd av håret. Jag knäppte upp jeansen och lirkade ut hans redan stenhårda lem. Men nu hade Tony vaknat till liv. Han sparkade av sig shortsen och slet av sig t-shirten. Sen var han över mig, runt mig, överallt på en gång. Hans händer närmast slet i mina stora bröst och han bet mig i nacken, i läpparna, sög och slickade på varje millimeter av min kropp. Jag hade aldrig varit med om en så enorm känslostorm som jag fick uppleva nu.
- Jag har längtat så efter dig, mumlade han in i mitt hår.
- Jag bara måste få ta dig nu, annars går jag sönder.
Jag var mer än redo och ställde mig på alla fyra i soffan. Tony böjde sig över mig och kupade händerna om mina bröst samtidigt som han gned sig mot min bak. Plötsligt Tryckte han in den stora kuken i min längtande grotta. Jag skrek till av smärta när han kom så långt in på en gång men smärtan ersatte snabbt av kåtilningar som rusade genom hela mig. Hans grepp om mina höfter när han pumpade på skulle förmodligen ge blåmärken men jag brydde mig inte och det gjorde inte Tony heller.
- Vänd på dig, jag vill se ditt ansikte, sa han med hes röst.
Jag gjorde som han sa och han kysste mig hungrigt samtidigt som han tryckte in sinkuk i min pulserande fitta. Hans djupa kyssar och känslan av den grova kuken var det som knuffade mig över kanten och jag fick den underbaraste orgasm jag upplevt, samtidigt som jag kände hur hans kuk slog i botten gång på gång. Min orgasm bara fortsatte och efter någon minut (eller var det timme) kände jag hur Tony stelnade till i hela kroppen. Hans mun sög sig fast i min nackmuskel och hans händer trasslade in sig i mitt långa hår. Jag kände hur tårarna steg i mina ögon av ren lycka. Tony satte sig upp och drog upp mig i sin famn. Det kändes som om jag aldrig hade varit någon annanstans. Han försökte reda ut mitt hår när jag tittade på klockan på väggen.
- Herregud, Jag skulle ha börjat för en timme sen, utbrast jag förskräckt.
- Just det, det var det jag skulle säga till dig när jag kom till omklädningsrummet, sa Tony leende.
- Det har varit översvämning i köket så restaurangen är stängd idag, vi har hela stället för oss själva hela natten om vi vill.
Gissa om vi ville!


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 41 röster, snittbetyg 4,27