Elisabeths hemlighet!

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Uffe
Inlagd: 16 okt kl. 15:43
Läst: 17494 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 5,24
Nu hade jag tänkt berätta vad Elisabeth avslöjade för mig efter vårat lilla äventyr i kojan. Vem det var som tog hennes oskuld och hur det gick till. Jag har fått lov att berätta det med mina egna ord. Men hon har själv fått läsa det först.

Det här hände en lördag kväll i augusti. Familjerna på gården där Elisabeth och Micke bodde hade bestämt att ha en liten kräftskiva. De hade dukat mitt emellan husen med allt vad som tillhör en kräftskiva. En hel del sprit och kräftor som Uno hade fiskat själv i en sjö som tillhör hans ägor. Han hade även dragit ut högtalare på gården där det strömmade ut underhållnings musik. Även jag kommer ihåg den här kräftskivan för jag var dit bjuden av Mickes familj. Micke och jag har en del andra minnen av festen. För vi fick se en sak som jag kanske senare kan berätta. Men än så länge så behåller Micke och jag den historien som en hemlighet.

Men i alla fall ju längre kvällen led så blev de vuxna som drack utav det starka som serverades allt mer berusade. Så Micke och jag bestämde att vi skulle schappa med ett par öl till kojan som vi byggt på höskullen. Så vi snodde två burkar var och stack upp på höskullen. Så resten av historien är det Elisabeth har berättat för mig.

Hon berättade att i samma veva som vi hade lämnat stället hade Marie, Mickes mamma också lämnat festen för att natta Anna-Karin, Mickes lille syrra.
Så kvar runt bordet satt Uno, Rut och deras barn, Jan-Erik, Klas-Göran och Elisabeth samt Lasse, Mickes pappa och Bernt och Gunilla. Bernt och Gunilla hette det andra paret som hyrde ett hus där på gården. Gunilla var syster till Rut och Bernt jobbade på gården. De var rätt nyförälskade och hade rätt nyligen flyttat dit tillsammans i deras första gemensamma hem. Allihop satt de där och pratade med varandra.

– Lasse visade tydligt ett visst intresse för mig. Sa Elisabeth. Han riktigt stötte på mig. I början tyckte jag det var äckligt för han var så mycket äldre än mig. Han fyllde ju 40 år bara några månader innan det här hände. Men efter ett tag hängde jag bara på och lät honom hållas. Han tog mig på låret och smekte mig långsamt uppför låret. Jag brydde mig inte så mycket om det. Inte för än hans hand var nästan upp vid trosorna tog jag bort den.
Jag sa åt honom att så kan du inte göra, du är ju gift med Marie och mycket äldre än mig. Och min pappa är ju är. Då svarade Lasse.

– Men du gillar ju att jag smeker dig på låret, va?
– Jo det ger en viss pirrning. Det kan jag inte motstå. Men det är förbjudet jag är inte byx myndig. Sa jag till honom.
– Men ingen behöver veta att jag sitter och kelar lite med dig här. Fortsatte han.
– Är du inte rädd att pappa upptäcker det då? Undrade jag.
– Jo men det är lite av spänningen.

Strax där efter sa min pappa att de skulle ta ett dopp i poolen. Så det bestämdes att de skulle göra det. Jag bestämde mig för att titta till hästen. Så jag gick dit och alla andra gick in till sig för att byta om för att sedan gå in till oss och bada. När jag gett Glunten som hästen heter kvällsmaten så hörde jag att det var någon som kom. Jag tittade upp och fick syn på Lasse. Han hade sett att jag gick dit och kom efter. Han följde efter mig sa han. Men jag vet att han hade andra tankar och hoppades nog på någonting annat.
Han var väldigt nyfiken på mig. Han frågade en hel del.

– Har du någon kille?
– Nej det har jag inte. Svarade jag.
– Vad kommer det sig? En så vacker tjej som du måste ju ha hur många killar som helst som springer efter dig.
– Tack! Jo jag har nog ingen svårighet att hitta killar. Sa jag själv säkert.
– Då har du inte legat med någon heller? Fortsatte han.
– Nej jag är nog för ung för sådant än så länge. Jag är ju bara 13 år. Men det har väl inte du med att göra egentligen? Svarade jag.
– Nej egentligen har jag inte det. Men jag är bara lite nyfiken på en så fin tjej som dig.

Jag blev nästan irriterad på honom och hans nyfiken het. Men samtidigt kände jag en liten skön upphetsning som låg kvar sen vi satt vid bordet och han smekte mig. Jag kände mig väldigt kluven för samtidigt som jag kände att jag ville att han skulle fortsätta så tyckte jag det var lite äckligt med en gammal gubbe.

– När du är färdig här. Kan inte vi gå till sjön och simma lite istället för att plaska i poolen? Så kan vi fortsätta prata lite! Frågade han plötsligt.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Men klämde i alla fall fram ett svar.

– Jo det kan vi väl.
– Vi kan väl ta och cykla dit. Fortsatte han.

Vi gick ut när jag var färdig med hästen. Jag sa åt honom att han kunde cykla i förväg så skulle jag byta om först innan jag kom efter på min cykel. Jag såg honom cykla iväg och gick för att byta om.
När jag kom in i huset så hörde jag att det stimmades ordenligt i poolen. Jag tittade in för att se vilka som var där. Det var min pappa och mamma mina bröder Jan-Erik och Klas-Göran, Bernt och Gunilla. Jag sa åt dem att jag går och lägger mig istället. Jag gick upp på mitt rum för att byte om.
När jag var färdig så smög jag ut genom bakdörren. Tog min cykel och cyklade iväg.
När jag kom fram hade Lasse redan tagit av sig kläderna och hoppat i.

– Jag trodde inte du vågade komma. Så jag hoppade i alla fall. Jag badar näck. Men det behöver inte du göra om du inte vågar. Sa han när han upptäckte mig.

Jag gick ner till stranden samtidigt funderade jag om jag skulle våga klä av mig helt.
Jag bestämde mig snart att jag skulle ge honom något att titta på. Så jag klädde av mig helt och hållet. När jag fått av mig kläderna och stod där i månskenet så sa han.

– Wow! Vilken syn! Det var det vackraste jag sett. Du är så vacker i månskenet.

Med dom orden höll jag på att smälta helt och hållet. Hur kunde en man vara så snäll? Det trodde jag aldrig.
Jag rusade ner i vattnet och doppade mig hastigt. Jag simmade ut till honom.
Vi simmade långsamt ett antal meter ut och sen tillbaka till bryggan samtidigt som vi pratade med varandra. Han var mycket trevligare nu, kanske hade han börjat nyktra till tänkte jag. Jag började känna att jag ville ge honom något att minnas. Det pirrade lite i kroppen när jag började känna spänningen och upphetsningen. Kanske började kåtheten infinna sig lite.
När vi kom fram till bryggan så klättrade jag upp på stegen och han var alldeles efter mig. Jag kunde känna hans ståndare på baksidan av benen. Den var riktigt hård. Alltså var han riktigt kåt på mig förstod jag.
När jag vände mig om när jag kommit upp så fick jag syn på den grövsta kuk jag någonsin sett. Jag vart nästan rädd jag inte skulle klara av att ta emot den. Speciellt som det var första kuken som kanske skulle få tränga in i mig. Han såg vad jag tittade på och sa att det var jag som åstadkommit det resultatet.

– Förlåt men du är så vacker och jag kan inte hjälpa det. Jag blir så kåt på dig.

Jag blev helt stum utav hans rätt fram het. Jag visste helt enkelt inte vad jag skulle säga. Han kom fram till mig, omfamnade mig i en varm och mjuk kram. Jag kände hans kuk mot min mage. Det var en skön och trygg känsla så jag lät händerna glida upp för hans rygg upp till skuldrorna och smeka honom utefter sidorna ner till skinkorna.
Han böjde sig ner och kysste mig samtidigt som hans händer vandrade upp efter min kropp tills de nådde mina bröst. Han smekte dem lätt i under kant, nöp lite i bröst vårtorna. De knoppade sig på en gång. En helt underbar känsla började infinna sig. Jag kände mig så trygg i hans famn. Jag ville bara ha mer och det skulle jag nog få. Jag började helt enkelt bli kåt. Så här hade jag bara känt när jag var själv och pillade lite på mig själv och drömde om en kille som jag gillade i skolan. Jag hade ju onanerat flera gånger tidigare men aldrig låtit något penetrera min mödis. Men nu kände jag att jag ville bli av med den för jag kände mig så trygg och säker i denne mans famn.
Trots att jag visste att han var gift och så mycket äldre än mig. Jag ville ha honom. Ha honom alldeles enormt. Jag kände att jag skulle bli tokig om jag försökte spjärna mot mina drifter mer.
Vi brann båda två av iver. Jag smekte hans kropp, hans tunga och läppar var överallt på min kropp och jag har aldrig upplevt maken till njutning. Och så låg vi där på bryggan och tanken på att någon kunde se oss just då, gjorde mig ännu mer upphetsad och kåt. Han smekte mig sakta och varsamt. Att ha hans sköna, känsliga händer över hela min kropp var underbart och jag andades stötvis. Lasse såg mig i ögonen och hans blick var varm och mild. Han kysste mig ömt och jag var som vax i hans händer.
Jag kände hur det började rinna till i min fitta. Jag var nästa så blöt så det rann mellan benen. Lasse var inte sämre. Hans väldiga grova kuk stod som ett spett färdigt att spetsa mig.
Jag ville ha honom så att det värkte i kroppen på mig, men jag var rädd för att han skulle göra mig illa med den enorma staken. Han måste ha märkt min rädsla, för han sa åt mig.

– Lugn det är ingen fara. Känn på den!

Jag smekte kuken, den var len och varm. Jag runkade den långsamt och Lasse slöt ögonen och njöt i fulla drag. Den blev om möjligt ännu större av den behandlingen.
Jag slickade försiktigt på den, det fick önskvärd effekt. Jag tog hela staken i munnen och kramade den med tungan.
Nu ville vi snart knulla, han la mig ner på bryggan med varsamma händer och lugnade mig.

– Jag ska vara försiktig, säg bara till om jag gör dig illa.

Han lade sig ovanpå mig och förde sin väldiga påle mot min våta fitta. Försiktigt kom han in i mig. Det tog emot lite, han stötte till lite och var igenom.
Jag måste ha rykt till lite för han stannade till och drog långsamt ut den igen. Jag sa åt honom att stanna i mig.
Det hade gjort lite ont när mödomshinnan brast, men sedan hade en underbart skön känsla börjat smyga sig in igen i mig. Då sa jag åt honom.

– Snälla dra inte dig ur mig. Knulla mig istället, knulla mig hårdare. Kved jag nästan fram.

Han gjorde allt jag ville. Jag var galen av kåthet och juckade emot för allt jag var värd!
Det dröjde inte länge innan mitt underliv knöt sig i kramper och orgasmen rullade över mig och hotade att dränka mig. Jag hade ju onanerat till orgasm förut, men det var inget emot denna.
Lasse bad mig ställa mig på alla fyra där på bryggan och han trängde in i mig bakifrån. Han fyllde mig helt och hållet, jag kände varenda millimeter av den härliga kuken i mig.
Lasse hade tagit ett stadigt tag om mina höfter och rände kuken med i mig med ganska våldsam kraft i mig nu. Jag skrek och bad honom.

– Fortsätt. Åhhh det är så skönt. Hårdare, snälla mer, Jag vill ha mer av dig. Det går snart för mig igen.

Det samma gällde Lasse. Han darrade i hela kroppen.

– Åh det går för mig! Hårdare, kved jag.

Vi kom ungefär samtidigt i en enorm orgasm. Han sprutade sin sås långt upp i mig. Jag hade ingen tanke på att vi inte hade något skydd alls. Medan orgasmen ebbade ut, låg vi tätt omslingrade och njöt av varandras närhet där på bryggan.
När vi lugnat oss så frågade han mig.

– Äter du p-piller? Eller har du något annat skydd?
– Nej! Svarade jag. Jag har inget skydd.
– Hoppas att jag inte har gjort dig med barn då. Men det är ett problem vi får lösa om det är så. Du ska veta att jag ställer upp för dig på alla sätt och vis om det skulle vara så. Fortsatte han.

– Mitt knull var helt underbart och det var bara början för oss. För vi hade många fler stunder för oss själva innan jag blev tillsammans med min nuvarande kille.
Vi knullade nästa dagligen det resterande av det året för jag träffade ju min kille på jullovet det året. Vi knullade nästan över allt, hemma i bassängen, på höskullen, i stallet, hemma i deras säng, i kyrkan och i deras bil i baksätet. Vi tog t.o.m. in på hotell en helg, ja vi knullade nästa över allt. Som tur vad så blev jag inte gravid. När jag fick min mens så hjälpte han mig att skaffa p-piller utan att min mamma fick reda på det. Det är han som lärt mig allt inom sex och det har min kille och du fått erfaret ju. Sa Elisabeth och log mot mig.

Ja det här var historien som Elisabeth berättade för mig och ni må tro att jag blev chockad över att det var Lasse som tagit hennes oskuld. Och att han sen hade legat med henne så många gånger efter det. Men jag vet ju hur han är mot fruntimmer. Han flörtade ju en del med min mamma på en fest på vårat stugområde också. Han hade sett att min pappa slocknat av fyllan så då passade han på. Men det är en annan historia. Kanske någon av dem berättar om den för det kan inte jag göra.
Men jag skulle också gärna vilja veta vad som hände den natten för inte sov mamma hemma i alla fall. Hon kom ju hem sent på förmiddagen dan efter. Som tur vad så hade inte pappa kvicknat till då.



Skrivet av Uffe efter vad Elisabeth berättat för honom.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 103 röster, snittbetyg 5,24