Överraskningsbesök hos mäklaren

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: MissBehave
Inlagd: 15 okt kl. 23:37
Läst: 14611 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 97 röster, snittbetyg 5,29
Hon höll mappen med papper tryckt intill kroppen under ena armen. Visst var det viktiga dokument, men de var i det här läget bara ett svepskäl, en anledning att få söka upp honom.
Hon öppnade dörren till hans lilla kontorslokal och upptäckte till sin stora glädje att hans sekreterare inte var på plats bakom sin disk. Hon stannade till och drog en hand genom det långa håret, gav tröjan ett litet ryck och gav urringningen på så sätt ett par extra centimeter.
Så stegade hon in i lokalen och fann honom bakom hörnan vid sitt skrivbord. Han registrerade hennes närvaro och såg upp från sin datorskärm. Log brett när han såg att det var hon.
”Hej!” sa han glatt och bländade henne nästan med sin perfekta tandrad. För en sekund var hon som förtrollad och fick inte fram ett ljud. Men så fann hon sig och log tillbaka.
”Hej, ” sa hon ”Jag har med mig de sista bilagorna till köpekontraktet. Påskrivna och klara.”
”Jaså, jaha det var ju bra. Men inte hade du behövt komma hit bara för den sakens skull.” Hon kunde se hur han diskret men ändå fullt märkbart granskade henne från tårna och upp. Från de höga klackarna, de bara brunbrända benen, den minimala kjolen som smekte hennes höfter, brösten som tittade upp ur urringningen och bad om att få bli utsläppta ur pushup-bhn man kunde ana under den nästan genomskinliga blusen. Och han gillade det han såg, det var tydligt.
”Det är ingen fara,” sa hon och log ännu bredare. ”Jag var ändå i närheten.
Sen följde lite småprat. Han bad henne sitta ner och frågade om de var redo för inflyttning i det hus hon nyligen köpt med sin man. Ett köp som han, i sin egenskap av mäklare, förmedlat.
Hon satt med benen i kors, ett sant konststycke i den korta kjolen, och han hade svårt att se henne i ögonen när de samtalade.
De hade träffats åtskilliga gånger under den process som ett husköp innebär. Redan från början hade de känt spänningen som fanns dem emellan. Den var övertydlig, ibland gick den nästan att ta på. Hon var som förtrollad av honom och det hade sannerligen verkat vara ömsesidigt. Hon hade gett sig den på att hon skulle få honom och idag hade hon bestämt att tiden var inne. Resonerade som så att gjorde inte hon någonting så skulle det aldrig bli av då hon trodde sig veta att han var lite för feg.
Han såg en aning trött ut där han satt. Kavajen hade han hängt över stolsryggen och slipsen hade lossat en aning i knuten och nu hängde den lite på sned.
”Vill du ha massage?” frågade hon och ställde sig bakom honom innan han hann svara. ”Du ser lite sliten ut.” Först såg han lite ställd ut men lutade sig sen tillbaka i stolen.
”Gärna det,” sa han. ”Jättesnällt.”
Hon masserade försiktigt hans spända axlar, helt lugnt till en början. Efter någon minut när hon kände hur han började slappna av förde hon sina tummar från hans skulderblad och upp till nacken. Sakta smekte hon honom upp och ner över halsen. Hon kände hur han rös till och andades för en sekund i små stötar. Han gav ifrån sig ”Mmm-ande” ljud och talade om för henne hur skönt det var. ”Precis vad jag behövde.”
”Jag vet,” sa hon bara. Hon stod kvar bakom hans stol och lät massagen fortgå en stund, undrade om han skulle våga ta nästa steg. Hon hade just börjat tveka när han sakta lät armarna falla ner längs sidorna och smekte henne fjäderlätt längs de bara benen. Han höll sig under knänivå, runt anklarna upp längs vaderna en stund innan han blev djärvare och begav sig upp mot låren. Hon ställde sig bredbent där bakom och njöt av att äntligen få känna hans händers beröring på sin hud.
Hon lät sina egna händer leta sig fram över hans bröst, lossade slipsen helt och knäppte upp ett par knappar i skjortan.
Så släppte han taget om hennes ben, snurrade runt stolen så de hamnade mittemot varandra och drog ner henne i sitt knä. Hon gränslade honom villigt och de var genast förlorade i den första kyssen. Hon höll om hans ansikte, drog fingrarna genom hans hår samtidigt som deras tungor dansade vilt runt varandra. Hans händer for in under hennes blus, smekte hennes midja och rygg innan de gick på det riktiga målet; brösten. Han höll sig utanpå bh:n, kupade sina stora händer om brösten som de ändå inte räckte till att täcka. Han masserade, klämde och njöt. Hennes bröstvårtor var styva som pistolkulor när han fann dem genom det tunna tyget. Han tryckte till och hon jämrade sig av vällust, fortfarande med hans mun över sin.
”Gud, ” mumlade han, ”Som jag har längtat efter det här. Du anar inte.”
”Jo,” sa hon med en leende kyss. ”Jag vet precis.”
Han drog blusen över hennes huvud ungefär i samma stund hon fick upp den sista knappen i hans skjorta och lät den falla till golvet. Med en van hand fick upp hennes bh-spänne och frigjorde brösten som törstade efter mer grundlig beröring. Hon sträckte på sig och han fångade upp en bröstvårta mellan sina heta läppar och den andra i sin hand. Hon pressade sig mot honom och njöt i fulla drag. Kjolen hade åkt upp och satt runt hennes midja. Hon hade trosor av spets och silke och genom dem kände hon honom hård och bultande där innanför byxorna under sig. Hon gned sig mot honom och han jämrade sig lidelsefullt.
”Jag vill ha dig,” viskade hon i hans öra.
”Du ska få,” svarade han med grumlig röst.
Han reste sig och lyfte henne med sina ben fortfarande runt hans midja. Bakom dem stod ett konferensbord, han svepte undan ett par buntar med papper och placerade henne på bordet. Hon låg på rygg på bordet och han hävde sig upp över henne. De kysstes och smekte som besatta över varandras törstande kroppar. Så lät han sina läppar vandra neråt över hennes hud. Cirklade med tungan runt hennes bröstvårtor. Nafsade och retades. Fortsatte ner mot hennes navel samtidigt som hans händer fann hennes trosor under kjolen och började dra dem av henne. På något sätt fick han ner dem längs benen och även kjolen försvann i den hetsiga jakten på nakenhet som pågick där på bordet. Hon låg under honom helt naken när han försvann med huvudet ner mellan hennes ben. Han fann ett slätrakat sköte och hon var våt av maximal upphetsning. Han gav sig hän med tunga och fingrar och hon lät honom förstå hur hon njöt. Hon höll om hans huvud, korsade benen runt hans rygg och fick anstränga sig för att inte skrika högt av vällust. Han excellerade i slickandets ljuva konst. Aldrig hade någon gjort det så skönt för henne med endast mun och tunga. Hon kom nästan genast i en orgasm som red hennes kropp som en storm. Hon klöste med naglarna i hans hårbotten och ropade hans namn. Han tog inte sin tunga ifrån hennes bultande klitoris förrän hon var helt stilla igen. Hon andades häftigt när han reste sig upp över henne och log ett leende som var på samma gång både ljuvt och kaxigt. Hon flinade tillbaka och satte sig upp på bordskanten. Han stod framför henne och nu äntligen kunde hon knäppa upp hans byxor och låta dem falla. Hans boxershorts försvann lika snabbt och hon fann sig i nästa stund med ett präktigt stånd i sin hand. Hon runkade honom lätt innan hon lät sin tunga försiktigt göra små cirkelrörelser runt hans blottade ollon. Han suckade tungt och höll om hennes axlar som för att inte tappa balansen där han stod. Hon lät toppen på hans kuk åka in och ut i munnen ett par gånger innan hon tog honom helt i sin mun. Hon sög honom i långa djupa drag samtidigt som hon vände upp blicken för att kunna se honom i ögonen. Hans blick var dimmig men stadig då han såg tillbaka på henne. Med grötig röst berättade han hur skön hon var. Hon sög snabbare samtidigt som hon runkade med fast grepp. Hans andhämtning blev snabbare och hon trodde att han skulle komma när han plötsligt backade ett steg och drog henne upp på fötter. Han ledde henne tillbaka mot skrivbordet där han vände henne och med en fast hand mot hennes ländrygg fick henne att svanka ner framför sig med underarmarna på bordet.
Han stod bakom henne, smekte längs ryggen, midjan och över hennes stjärt. Så greppade han om hennes höfter och styrde in kuken i henne. Han tvekade, vägde med ollonet i hennes öppning innan han pressade på med full kraft och kom in helt i henne. För ett ögonblick var han stilla, så djupt inne i henne som det var fysiskt möjligt, så började han pumpa henne. Först långsamma utdragna stötar innan han ökade tempot och kraften. Han höll hårt om hennes skinkor och tog henne så hårt att hon hade svårt att hålla emot. Och hon njöt. Hon njöt som aldrig förr och lät honom veta det. Han var stor och fyllde upp hennes inre precis så som hon hoppats och fantiserat om.
Han kramade hårt om hennes stjärt och när han insåg att hon tyckte om det använde han sin ena hand för att ge henne en lätt klatsch över ena skinkan samtidigt som den andra handen letade sig ner till hennes bultande mus. Han smekte på nytt hennes klitoris och det i kombination med hans eskalerande pumpande förde henne snabbt till nästa orgasm. Han kände hennes krampande sammandragningar runt sin kuk och det tog honom till gränsen.
”Jag vill komma i din mun.” sa han och släppte henne.
”Säg till när” svarade hon bara. Han drog sig ur henne och hon vände sig snabbt om och ställde sig på knä framför honom. Han pressade sig bryskt ner i hennes hals och hon svalde honom villigt till roten. Frenetiskt sög hon honom och det dröjde inte många sekunder innan hon kände hans varma strålar i hals och mun. Hon sög girigt och svalde varenda droppe av hans sats. Hans händer var intrasslade i hennes hår och han pressade henne intill sig.
De stod stilla så för en stund och lät varandra hämta andan. Han drog sig undan henne och plockade upp sin skjorta från golvet. Drog den på sig och log lite dumt mot henne. Det var ett leende av den sort hon sett förut. Det var skamset. Ångerfullt. Och så väldigt manligt.
Men hon brydde sig inte så mycket om det. Hon hade fått det hon kommit för.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 97 röster, snittbetyg 5,29