läraren

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: *B*
Inlagd: 27 sep kl. 16:42
Läst: 20674 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 146 röster, snittbetyg 4,58
En dag hade jag prov i matte tyvärr hade jag inte pluggat så jag gick till läraren en timma innan lektionen och berättade det. Jag ville få göra detta prov vid ett annat tillfälle.

Min lärare, en grov och lite rund man med halvflint tog emot mig i sitt arbetsrum.

Först fick jag en utskällning då han tyckte att jag borde ta hans kurs på allvar, sedan satte han sig på bordskanten och tittade på mig samtidigt som han sög på bågen av sina glasögon.

Ja, okej sa han, men jag måste få något för besväret, ingenting är gratis här i världen vet du.
Han fortsatte titta på mig medans jag satt där på stolen. Han är riktigt ful med sina feta läppar och grova händer, tänkte jag...
Helt plötsligt säger han att jag ska ta av mig byxorna och trosorna för att han vill se min fitta.

Jag satt och vred mig på stolen och färsökte få han på andra tankar.

- Om du vill ha provet uppskjutet så ska du fan göra som jag säger. Skynda dig nu för jag har bara en timme på mig!

Okej, jag började faktiskt bli lite kåt på hans sätt att vara på, visst han är en riktig fulgubbe men betyget är viktigt för mig. Jag är 24 år gammal och han ca 50, men jag gör det för min framtids skull!

Sagt och gjort! Där satt jag med särad fitta i vädret medan han betraktade mig från sitt håll.
Han reste på sig och gick fram till mig, lyfte upp mig i armen och placerade mig på bordet. Han tog av mig tröjan och lyfte på BHn så att tuttarna hamnade under. Jag har ganska små bröst, storlek B, så där fick de hänga fritt. Jag fortsatte sära fittan sittandes och nu hade han sina grova fingrar fumlandes där.
Jag började stöna för visst var det skönt men gjorde ont på samma gång. Jag är rätt trång av mig och fittan min har inte tagit emot så många kukar än för att vara van.
Han körde upp sina fyra fingrar i fittan och började pulla mig, Oooooo Guuuu va skönt men ont.
Han gillade att förnedra mig, sa att jag var en fin hora och duktig hora som gjorde helt rätt för mig då jag ville få chansen att få göra provet senare.

- Aj, det gör ont, du har för grova fingrar pep jag.

Men han sa att han måste förbereda fittan min för hans tjocka kuk. Om han inte gör det så är risken att jag spricker. Sen kysste han mig ömt på munnen och sa att jag är en duktig slyna. Lite till sen ska han fylla mig med kuk.

Han bearbetade fittan, smiskade den, slickade och jag låg där och stönade och gnydde.

Nu är det dags, din fitta ska ta emot min stora kuk.
Han drog fram kuken och jag fick en chock, den var tjock som en falukorv tycktes det som, och blålila i färgen. Jag hann inte ens reagera och han hade en uppkörd i fittan på mig! Gud va skönt men jag håller på och spricker känns det som. Det gör ont men oj vad han töjer mig. Jag gnyr, vrider och vänder på mig och stönar högt. Jag är som i trans, vet inte vart jag ska ta vägen. Kuken jobbar på och gubben kladdar på mina tuttar och analen. Han kör upp ett finger i botten i röven på mig och då går det för mig. Jag försöker döva mina skrik! Han kör på lite till och nu sprutar han i mig, det är så mycket och det bara rinner ut från fittan.
Han ber mig kladda in fittan och analen med hans kuksaft och sätta på mig kläderna.

Innan jag går, slikar jag rent hans kuk och han kör upp ett finger i fittan på mig.
Från och med nu vill han ha tillgång till fittan innan varje lektion. Det får han, betyget betyder mest, mer än det att jag horar mig.

Han är en riktig lärare tänker jag, både i matte men även i hur man får min fitta fin och töjd. Nästa vecka börjar vi med röven samt gruppinlärning. ;-)
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 146 röster, snittbetyg 4,58