Eva och Tomas - Festen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lorens (lorens52@hotmail.com)
Inlagd: 22 sep kl. 00:16
Läst: 18468 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 141 röster, snittbetyg 5,06
Eva och Tomas – Festen

Tomas tar fram nycklarna och låser upp dörren till deras hem. Han öppnar dörren och släpper in Eva först.
- Vad mörkt det är i huset, säger Eva när dom kommer in i huset.
- Ja, vi glömde tydligen tända lamporna i fönstren i morse, svarade Tomas
- Tänd lamporna i vardagsrummet, så tänder jag i köket, fortsatte Tomas

Eva går in i mot vardagsrummet och tänder lampan
Hurra!!!!, vrålande 11 personer i kör. Eva var nära att få hjärtsvikt. Hon tar tag i dörrkarmen för att inte ramla omkull av ren chock.
- Va, va vad är detta, säger Eva och tittar på Tomas.
- Jag har ordnat en överraskningsfest till dig, säger Tomas och ler.
- Men ingen av oss fyller år och bröllopsdag är först om ett par månader, säger Eva
- Jag vet, se så gå in och ta en snabbdusch och byt om kläder, så förklarar jag senare. Tag på dig den röda klänningen. Du är så sexig i den, säger Tomas och blinkar med ögat.

Eva duschar, tar på sig rena trosor, en ny bh och den röda klänningen på rekordtid. När hon kommer ut så har samtliga gäster satt sig vid bordet, utom Tomas som väntar på Eva.
- Älskling, det här är en mycket speciell fest. Som du ser så är det bara våra närmaste vänner som är här ikväll, plus ett par till.
Tomas vinkar med handen och en kvinna reser sig från bordet. När hon kommer gåendes mot dom, så ser Eva en kvinna som är cirka 1,65 lång, långt blont vågigt hår som ligger ner mot hennes axlar, en fantastiskt vacker kropp som döljs av en åtsittande klänning som går i grönt.

Men det är två saker som utmärker sig på denna okända kvinna. Dels är det hennes stora bröst som pekar rakt ut och verkar trotsa tyngdlagen. Det andra är hennes ögon. Stora, runda rådjursögon, som visar att denna kvinna är inte bara vacker utan dessutom intelligent, omtänksam och lojal människa. Hon är precis den kvinna som Eva skulle vilja vara närmaste väninna med. En som man kan anförtro sina innersta tankar och veta att det inte snackas vidare om. Då hade Eva känt henne i cirka 1 minut.

- Det här är Lisa Johansson. Det är hon som har hjälpt mig med förberedelserna inför den här festen, säger Tomas. Utan henne hade jag aldrig klarat av detta, fortsatte Tomas.
- Hej säger Lisa och räcker fram handen.
- Hej säger en något chockad Eva och tar emot handen i sin hand.
Så släpper Lisa handen och lägger den mot Evas kind. Lisa tittar hela tiden i Evas ögon.
- Jag har känt Tomas i ett par år nu genom arbetet. Jag arbetar i receptionen på samma företag som Tomas, säger Lisa och smeker handen från Evas kind under hennes hår till hennes nacke. Lisas fingrar börjar massera Evas nacke mycket försiktigt och säger:
- Jag har förstått att en man som Tomas måste ha en alldeles speciell hustru. Nu ser jag att det har han.

Samtidigt som Lisa fortsätter att massera Evas nacke böjer hon sig fram, ger Eva en kram och viskar tyst så bara Eva kan höra
- Du är så vacker. Därefter känner Eva hur Lisa sträcker fram sin tunga, fångar upp Evas öronsnibb och suger försiktigt in snibben mellan sina läppar. Det går en stöt genom kroppen på Eva. Hon känner till sin förskräckelse att hon blir rejält blöt mellan benen. Om jag inte bryter detta nu, så får jag väl en orgasm, där jag står, tänker Eva.
- Det är du också, svarar Eva
Lisa tar Eva i handen och för henne fram till bordet.
- Nu ska du sitta här och koppla av under hela middagen. Det finns andra som ska servera och plocka fram maten. Ha nu en trevlig kväll, säger Lisa och böjer sig fram och ger Eva ännu en kram.

Vad har jag gjort? Tänker Eva. Jag som trodde att Tomas och Lisa hade ett förhållande. Herre gud, låt inte Tomas få reda på vad jag har gjort. Eva känner hur tårar börja rinna nerför kinden. Nu måste jag ta mig samman så inte gästerna börja fundera vad som hänt. Hon torkar bort tårarna med handen, sätter sig till rätta och koncentrerar sig på maten.

Så fort öl, vin och sprit börja serveras, så lättar stämningen upp. Nu är det skratt och skämt som haglar mellan tuggorna. Samtliga gäster äter, dricker och trivs i en gemytlig stämning.
Helt plötsligt så ringer en väckarklocka. Tomas rusar upp från bordet, går fram till en bokhylla och stänger av väckarklockan. Nu är det plötsligt helt tyst i rummet. Alla tittar på Tomas och förstår att detta var något planerat. Tomas tar ner ett paket från bokhyllan och vänder sig till gästerna och säger:
- Nu är det dags att avslöja varför vi har träffats här ikväll. Först vill jag vända mig till Lisas man, Gunnar och säga att du är en mycket lyckligt lottad man. Din fru är inte bara vacker, hon är dessutom klok, varm, omtänksam och lojal. Tack Lisa för all hjälp du har ställt upp med för att ro denna överraskning i land. Du är den underbaraste människa jag har träffat, det vill säga efter min fru.

Därefter vänder sig Tomas till Eva och säger
- Älskling, har du inte räknat ut vad det är vi firar?
- Ja eller nej börjar Eva
- Det är ingen fara, säger Tomas så här är det. När veckarklockan ringde, så stod den på 17 minuter över 9. Då var det exakt på minuten 7 år sedan mitt liv förändrades. Jag var då på dans tillsammans med några kamrater. När vi hade ätit och dansen hade börjat så råkade jag titta åt sidan och se ett bord som stod lite för sig. Vid det bordet satt en kvinna, som var så vacker, att jag trodde att hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig.
Hon hade svart långt hår, en svart kort kjol som slutade på halva låret, en röd blus och röda skor. Jag gav mig själv ett löfte. Antingen skulle denna kvinna bli min eller så skulle jag aldrig gifta mig någonsin. 2 år senare gifte vi oss i stadskyrkan här i stan.
Tack Eva för dom här åren. Du har gjort mig lyckligare än jag någonsin kunnat hoppas.
Som ett bevis på min kärlek till dig, så har jag köpt en present till dig. Jag älskar dig.

Eva tar emot paketet från Tomas, böjer sig fram och ger honom en kyss.
- Oh, älskling jag älskar dig så ofantligt mycket. Du är mitt liv, fortsätter Eva gråtandes. Att du kom ihåg. Inte bara klockslag och datum utan dessutom hur jag var klädd. Det är otroligt.

Eva öppnar paketet. I paketet ligger det halsband med matchande örhängen som Eva, varje gång dom är i stan och handlar, har stannat i skyltfönstret och beundrat men aldrig tänkt köpa eftersom det var så dyrt. Eva är helt stum. Hon får inte fram ett ord. Hon harklar sig och säger:
- Jag vet inte vad jag ska säga. Det här är för mycket. Jag har ju inte köpt något till dig. Jag kommer inte ens ihåg datumet.

Nu kände Eva att gråten inte gick att hejda. Tomas gick runt bordet och tog Eva i sin famn.
Eva slog armarna om hans hals, borrade in näsan mot hans axel och grät tyst. Det var alldeles tyst i rummet. Inte en gäst sa någonting.
- Nej Eva, det här duger inte. Kom så går vi på toaletten och sätter på dig den fina presenten.
Det var Mia som talade. Mia som varit Evas väninna långt före Tomas tid. Mia hade kort mörkt hår, hon var 1.75 lång och var kraftigt bygd. Men det var inte fett utan muskler. Hon var i det närmaste träningsnarkoman. Med bruna ögon, små bröst, sexig päronformad stjärt och snygga vältränade ben, så blir Mia en mycket vacker kvinna.

Eva och Mia går in i badrummet. Mia ställer sig bakom Eva och säger
- Ge mig halsbandet, så ska jag hjälpa dig att sätta på det.
Samtidigt sätter Eva på sig örhängena. När det är klart så lägger Mia sina händer på Evas axlar och vänder henne runt. Mia lägger sin hand på Evas lår och börjar sakta smeka upp mot fittan. Eva försöker klämma ihop benen och säger :
- Nej snälla, inte nu
- Håll tyst och sära på benen, väser Mia
Eva gör som Mia säger och särar på benen. Hon känner hur handen smeker fittan utanpå trosan. Mia smeker fjäderlätt upp och mer. Eva lägger sitt huvud mot Mias axel. Hon stönar och känner mot sin vilja att hon blir kåtare och kåtare
- Jasså, säger Mia hånfullt. Det är till att bli kåt. Beror det på mig eller den där Lisa?
Eva orkar inte svara. Naturligtvis skulle Mia märka vad som hände mellan Lisa och hon.
- Ta av dig trosorna, säger Mia plötsligt.
- Snälla Mia, inte nu när vi har fest. Tänk om dom hör oss? Svarar Eva.
- Ta av dig trosorna. Jag säger inte till dig en gång till, väser Mia

Eva böjer sig ner och tar av sig trosorna. Mia griper tag i Evas hår, bänder upp huvudet och trycker sina läppar mot Evas. Samtidigt fortsätter den andra handen att smeka fittan. Eva känner Mias tunga i sin mun. Hon lirkar med tungan så att Eva följer efter med sin tunga i Mias mun. Mia suger på tungan som om hon suger en kuk, samtidigt som hon på en gång trycker upp 3 fingrar i Evas fitta. Evas smärtfyllda skrik drunknar i Mias mun och känner hur Mia ökar takten med fingrarna. Eva känner hur fittan börjar krampa runt Mias fingrar. Hon har inte långt kvar. Då känner hon hur Mias tumnagel plötsligt trycks hårt mot klitoris. Smärtan var ögonblickligen och kraftig. Än en gång skriker Eva in i Mias mun och när Eva känner ett finger pressas in i sin stjärt så kommer orgasmen. Hela kroppen skakar, stjärnor och planeter flimrar förbi ögonen. Benen viker sig på Eva men hon hålls upp av Mias fingrar som fortfarande är intryckta i fittan.

När Eva har hämtat sig och kan stå på egna ben, så ställer sig Mia framför Eva och säger:
- Du ska ha klart för dig en sak. Förutom Tomas så finns det bara en person som ska ha dig och det är jag. Ingen annan. Du kan glömma Lisa.
- Lisa?! Vad har hon med det här att göra, svarar Eva.
- Försök inte. Jag såg nog hur kärleksfullt ni tittade på varandra. Men det kan du glömma. Du tillhör mig.
- Jag tillhör ingen annan än Tomas, fräser Eva.
- Jag vill att du kommer till mig imorgon, sa Mia. Inga trosor och ingen bh, som vanligt.
- Ja, jag kommer, bara du låter mig vara ifred idag, svarade Eva trött.
- Bra svarade Mia belåtet. Jag tror du behöver uppfostras lite grann..
- Var är mina trosor? Frågar Eva som inte orkar att diskutera med henne
- Här är dom säger Mia och böjer sig ner och torkar Eva mellan benen med trosan. Du behöver inga trosor ikväll. Rätt som det är så vill jag slicka fittan på dig och då vill jag inte ha några trosor i vägen.
Mia slänger trosorna i tvättkorgen och går ut från badrummet
Måtte hon skämta tänker Eva och följer Mia ut till gästerna.

Festen fortsätter under hela kvällen och en bit in i natten. Eva lyckas hålla masken, ingen tycks märka den ängslan som finns inom henne. Borden flyttas åt sidan så att man kan dansa. Eva dansar med alla karlarna och kan för en stund glömma den oro och skam som sliter i hennes kropp. Vid ett tillfälle när Eva sitter över en dans för att vila så kommer Lisa och sätter sig bredvid henne.
- Jag måste fråga. Jag hoppas inte jag ställde till med något då jag glömde av mig och ringde hem till dig vid två tillfällen under veckan, frågade Lisa.
- Nej då försäkrade Eva. Tomas har förklarat i kväll vad det beror på så det är lugnt, ljög Eva. Tänk inte på det..
- Vad skönt. Jag hoppas att vi kan bli riktigt goda vänner, säger Lisa och lägger handen på Evas knä och smeker sakta upp mot hennes lår.
- Det hoppas jag också, svarar Eva. Hon känner Lisa hand smeka låret fram och tillbaka under klänningen, men säger ingenting. Hon känner hur fittan regerar direkt och savar.
Lika plötsligt som Lisa satte sig bredvid Eva, lika fort reser hon sig och går därifrån.

Eva fortsätter att dansa. Nu när spriten har gått in i blodet på karlarna, så känner hon hur dom smeker henne så fort dom kommer åt. Lyset har dämpats i rummet och alla är uppe och dansar. För att inte ställa till med någon scen så tillåter Eva en viss frihet med händer från männen. När Johan, en arbetskamrat till Tomas och sambo med en väninna till Eva, bjuder upp så känner hon hur han pressar sitt underliv mot Eva. Hon känner att han har stånd men hon orkar inte streta emot. Eva är trött och sliten efter alla händelser och sinnena är på lågvarv. Därför känner hon inte förrän det är för sent hur hans händer smeker hennes stjärt nedåt mot låren och sedan upp under kjolen.

- Nej, inte så säger Eva tyst så att andra inte ska uppfatta vad som sker.
Men Johan har passerat alla spärrar. Han trycker henne närmare sin kropp och flyttar handen som är under kjolen, fram över hennes fitta. Jag som inte har några trosor på mig hinner Eva tänka innan hon känner hur ett finger pressas in i fittan. Trots att Eva vet att det är fel, så kan hon inte hjälpa att hon känner hur hon blir kåt. Fingret går ut och in i fittan med jämn takt samtidigt som den andra handen smeker hennes bröst. Plötsligt trycks ytterligare ett finger in i fittan och takten ökas markant.

Jag måste få ett slut på det här, tänker Eva och smeker sin hand över hans styva kuk. Hon fortsätter med handen ner mot pungen, greppar tag och klämmer till. Ett ynkligt pip hörs från Johans läppar.
- Nu tar du bort din hand, så avslutar vi dansen nu, säger Eva med bestämd röst
- Förlåt, säger Johan tyst. Han tar bort handen från hennes fitta och går därifrån.

Eva är nu upprörd och behöver komma för sig själv. Hon säger därför till Tomas att hon ska gå ner i källaren för att hämta mer dricka. När hon kommer ner för källartrappen och ska gå in i matkällaren så hör hon röster från gillestugan. Eva smyger tyst fram till dörren och kikar in.
Där, mitt på golvet står Lisa naken på knä och suger av sin man. Eva tittar storögt på Gunnars kuk som är inkörd i halsen på Lisa. Kuken är inte mycket större än Tomas, men tjockleken!!! Det var den grövsta kuk som Eva har sett. Hon kunde inte slita sig från synen. Lisa klarade bara av att ta halva kuken i munnen. Gunnar drar ut kuken ur Lisa mun och ber henne att ställa sig på alla fyra. Eva ser hur den grova kuken sakta tryckas in i Lisas fitta. Kuken borrade sig in i fittan i en jämn takt. Lisa började stöna mer och mer
- oh, gud ge mig hela kuken älskling. Jag vill känna hela kuken i mig, stönade Lisa
Gunnar la all kraft bakom och trycker in kuken till roten. Han håller den intryckt ett ögonblick så att Lisa kan hämta andan. Sedan började Gunnar att stöta in kuken allt fortare, Lisa trycker sig emot kuken varje gång den pressades in i fittan. Lisas bröst gungar i takt med stötarna från kuken.
- Ooooooohaaaaaa, ja, knulla mig hårdare älskling, tjöt Lisa. Fortare, fortareeeeeee

Eva kunde inte hjälpa att hon blir kåt av det hon ser. Utan att tänka på det så börjar hon smeka sig mellan benen. Hon trycker in två fingrar i fittan medan hon ser hur Lisa närmar sig en orgasm. För ett ögonblick skäms Eva för att hon tjuvtittar på dom älskande, men hon kan inte hjälpa det. Hon kan inte slita blicken från det älskande paret.

Lisa är mycket nära en orgasm nu. Hon svankar med ryggen för att kuken ska komma längre in. Kroppen skakar av kramper och Lisa har svårt att hålla sig uppe, när Gunnar trycker på som hårdast. Plötsligt vänder Lisa på huvudet mot dörren och tittar Eva rakt i ögonen. Eva rycker till av skam men när hon ser Lisas leende ögon tindra mot henne så kan hon inte släppa blicken från Lisa. Det är som om Lisa trollbinder Eva. Hon kan inte, även om hon ville, släppa blicken från Lisas ögon.

Nu närmar sig orgasmen för Lisa. Hon sjunker ner med armarna mot golvet för att ta stöd. Gunnar pumpar kuken i ett rasande tempo. Snart ska dom komma båda två. Lisa och Gunnar vet att dom ska komma samtidigt. Det gör dom alltid. Dom är som tvillingar som gör allt samtidigt.
- Oooooooh, nu kommer jag, bölade Lisa. Ahhhhhhh, , kommer du tillsammans med mig?

Eva blev alldeles förstummad. Pratar hon med mig?, tänker hon. Lisas ögon var alltämt fastnitade vid Eva. Eva har aldrig varit med om något liknande. Det var som om hon var i samspel med Lisa. Som om hon finns inne i Lisas tankar. Det var en otrolig upplevelse.
Gunnar och Lisa kommer samtidigt. Ett vrål steg ur deras strupar som bekräftade att orgasmen slet i deras kroppar. Så blir allt stilla. Gunnar drar sig ur Lisas fitta, reser sig upp och torkar av sig på en handduk.
- God natt Älskling, sade han. Jag måste gå nu. Klarar du dig?
- Jodå, jag klarar mig. Gå du, svarade Lisa.
Eva hinner precis gömma sig i matkällaren innan Gunnar passerar för att gå upp till övervåningen.

Eva smyger sig fram till dörren till gillestugan. Lisa sitter på kanten av ett bord och väntar på Eva. Hon sitter med lätt särade ben. Med den ena handen smeker hon sitt ena bröst, med den andra smeker hon sin fitta.
- Tyckte du om vad du såg? frågar Lisa med ett leende.
- Förlåt, det var inte meningen att tjuvtitta. Men jag kunde inte låta bli, svarar Eva.
- Kom hit, säger Lisa och sträcker ut sina armar mot Eva

Eva går fram till Lisa som lägger sin händer på Evas axlar och trycker mycket lätt nedåt med händerna. Eva sjunker ner på knä framför Lisa. Eva ser hennes bröst som glänser av svett och hon ser hennes fitta som är våt av vätska. Gud, så vacker hon är tänker hon. Lisa trycker in två fingrar i sin fitta och för dom sakta fram och tillbaka. Eva sitter som hypnotiserad och ser vad som händer, 10 cm från hennes ögon. Hon ser hur Lisa drar ut sina fingrar ur fittan och lägger dom på hennes läppar. Eva öppnar sin mun och suger in fingrarna i munnen. Hon slickar begärligt på fingrarna till dess att dom är helt rena från vätska. Lisa tittar leende ner på henne, böjer sig fram och kysser henne. Eva stönar lätt i hennes mun. Hon känner hur Lisas tunga smeker sig in i hennes mun. Kyssen avbryts lika plötsligt som den börjar och för ett ögonblick tittar Eva upp på Lisa med en frågande blick.

Lisa lägger en hand på nacken på Eva samtidigt som hon särar ännu mer på benen. Sakta för hon Evas huvud mot sin fitta. Nu behövs ingen hand till hjälp. Eva slickar längs skåran på Lisas fitta. Hon känner smaken från Gunnar som alldeles nyss har tömt sig i Lisa. Blygdläpparna öppnar sig för Evas tunga, som nu slickar sig djupare in i fittan. Eva lapar i sig all den vätska som rinner ur fittan. Hon trycker in ett finger i fittan och masserar försiktigt insidan av fittan. Eva söker med fingret efter den punkt där varje kvinna är som mest känslig.
Lisas stönande avslöjar att hon har funnit rätt. Evas läppar söker sig till klitoris. Hon suger in knoppen och spelar med tungan fram och tillbaka. Nu börjar orgasmen närma sig för Lisa. Hon lyfter fittan mot Evas mun och trycker med handen mot nacken. Eva får svårt att andas, men fortsätter med sin massage med fingret i fittan samtidigt som hon trycker tungspetsen mot toppen av klitoris.
- Ooooooooooahaaaaaa, tjuter Lisa och kroppen skakar i en våldsam orgasm.
Evas gapar och sväljer den vätska som formligen sprutar in i munnen. Hon fortsätter att slicka fittan försiktigt och känner hur Lisas kropp till slut sjunker ihop.

Lisa sätter sig ner framför Eva och deras läppar förenas i en lång och ömsint kyss. Lisa torkar skrattande bort all vätska som finns runt Evas mun och säger:
- Det är nog bäst att du går upp till dina gäster innan dom börjar leta efter dig. Jag kommer strax. Jag ska bara duscha.
Eva reser sig upp på darrande ben för att återgå till festen en våning upp.
I bakgrunden hör hon Lisa som säger:
- Nästa gång är det din tur.
Om jag inte visste bättre, skulle jag tro att jag är förälskad i Lisa, tänker Eva på väg upp för källartrappen.

Eva kommer in i hallen och går in mot vardagsrummet. Endast punktbelysning är tänt i rummet. Som vanligt dansar alla gästerna med varandra till en långsam behaglig musik. Eva tittar in i rummet och ler åt den täta och sensuella stämning som råder i rummet.. Plötsligt stelnar Eva till. Längst in i ett av hörnen ser hon Mia dansa med Tomas. Hon ser att dom knappt rör på fötterna. Dom snarare gungar till musiken. Mia håller sina armar runt halsen på Tomas, som i sin tur håller sina händer på hennes stjärt. Eva stirrar som förstenad på det dansande paret. Nej Tomas, tänker Eva, inte med Mia. Snälla inte med Mia.

En arm läggs runt midjan på Eva och för henne in på dansgolvet. Eva märker inte mannen som börjar dansa med henne. Allt som existerar för Eva är Mia och Tomas. Hon kan inte slita sina ögon från dom. Mannen tar Evas händer och lägger dom runt sin hals. Eva låter det ske. Han har händerna på Mias skinkor, tänker Eva. Vad hon inte vet är att allt hon tänker, viskar hon också tyst för sig själv. Eftersom hon dansar tät emot mannen, så viskar hon allt i hans öra, som upprepar det hon säger med handling. Mannen lägger sina händer på Evas skinkor och smeker dom försiktigt. Herregud, så tät dom dansar, tänker Eva och ser hur Tomas smeker ena handen ner på låret och upp igen under kjolen. Inte under kjolen, tänker hon och registrerar inte att mannen hon dansar med håller sina båda händer under hennes kjol. Han smeker Eva i runda cirklar runt stjärtkloten och Eva kan inte hålla bort ett stönande läte.

Mia och Tomas rör sig en liten bit bort och stannar upp mitt emot altandörren. På altanen finns en lampa tänd, som skickar ett svagt sken in i rummet. I det skenet ser Eva hur Mia smeker Tomas över kuken, stannar upp ett kort ögonblick för att sedan sakta dra ner gylfen. Hon stoppar in handen innanför byxorna på Tomas och Eva ser hur hon smeker handen upp och ner. Nej Tomas, låt henne inte smeka din fina kuk, tänker Hon. Mannen Eva dansar med förstår nu att hon refererar till Tomas dans med den för honom okända kvinnan. Mannen drar därför ner sin gylf och tar fram sin långa och tjocka kuk. Han tar försiktigt Evas hand och lägger hennes fingrar runt sin kuk. Utan att veta vad hon gör, så runkar Eva kuken i samma takt som Mia runkar Tomas kuk.

Eva ser hur Mia kysser Tomas på halsen, går vidare med munnen mot Tomas läppar. Snälla, kyss henne inte, tänker Eva men ser hur Tomas öppnar sina läppar för att släppa in Mias tunga i sin mun. Mannen vågar inte kyssa Eva på munnen och bryta förtrollningen utan nöjer sig med att kyssa hennes hals. Nu ser Eva hur intensiteten ökar mellan Mia och Tomas. Dom står nu helt stilla och smeker varandra mellan benen. Eva reagerar inte när mannen smeker hennes fitta med hela handen. Hon reagerar inte när hans ena finger spelar upp och ner mellan blygdläpparna eller när han försiktigt trycker in samma finger i fittan. Eva andas nu tungt, hennes kropp signalerar att hon börjar bli kåt, riktigt kåt. Det rinner vätska från hennes fitta ner efter låren. Men Eva visar ingen reaktion på att hon är medveten om vad hon gör. Eva ser hur Tomas ökar takten med handen och Mia lutar sig mot hans axel. Plötsligt skakar Mia till i hela kroppen, hon stoppar in en hand i munnen och står med brett särade ben, lutad mot Tomas. Eva förstår att Mia just nu fick en orgasm.

Mannen lyfter nu försiktigt upp Eva en bit i luften, böjer sina knän och trycker i ett tag in hela sin stora kuk i Evas fitta. Nu vaknar Eva till, men nu är det för sent. Hon känner hur kuken fyller henne till bristningsgränsen. Eva vill skrika stopp, men hennes kropp förråder henne. Hon känner hur kåt hon blivit genom att titta på Mia och Tomas och hon varken kan eller vill stoppa det som påbörjats. Med lugna och jämna tag trycker mannen in sin kuk i Evas fitta. Oh, gud så stor han är, tänker Eva och känner hur fittan börjar krampa. Eva kniper med fittan runt hans kuk och kan inte låta blir att njuta av denna fantastiska kuk. Eva känner nu hur orgasmen börjar slita in hennes kropp. Hon biter sig fast i mannens axel, lyfter benen runt hans midja och trycker sig en sista gång hårt mot kuken. Samtidigt känner Eva hur mannen trycker ett finger upp i hennes stjärt. Allt blixtrar för ögonen på Eva när orgasmen kommer. Hon känner hur mannen sprutar sperma in i hennes fitta. Det känns som om han sprutar litervis. Det verkar aldrig ta slut. Tårar rinner ner för Evas kinder när hon som i en dimma ser hur Mia står på knä framför Tomas och låter han komma i hennes mun.

Eva sliter sig fri från mannen hon ”dansat” med och rusar in på toaletten. Vad är det som händer med mig? Frågas sig Eva. Men hon kan inte lura sig själv. Detta var ett av det härligaste knull hon någonsin haft. Ändå vet jag inte med vem jag har knullat. Det var som om jag knullade med Tomas, fastän jag såg honom med Mia. Hur kan man lura sig själv på det viset?

Evas tankar flyger omkring i hennes huvud. Hur ska vi reda ut detta, undrar Eva för sig själv. Efter att ha hämtat sig från händelserna som hände i vardagsrummet så tvättar hon sig och lämnar toaletten.

Det är långt in på natten. Dom flesta gäster har gått. Eva ställer sig i köket och börjar städa upp. Det är en hel del disk, så Eva börjar diska. När Eva tror att alla gäster har gått så hör hon en röst bakom sig som säger:
- Behöver du hjälp? Det är Lisa som står i köksdörren.
- Nej, det behövs inte. Fattas bara att gästerna ska diska innan dom går, skrattar Eva.
- Jag hjälper dig gärna, svarade Lisa. Gunnar har gått hem och lagt sig. Han ska upp tidigt och fiska.

Två timmar senare är dom klara. Eva följer Lisa till dörren och säger:
- Tusen tack för hjälpen. Jag hoppas vi träffas snart igen,
- Det kan du lita på, svarar Lisa och tar ett steg mot Eva, lägger en hand på nacken, och ger henne en kyss som sänder elektriska stötar genom hela kroppen på Eva.
Eva stänger dörren och vänder sig om in mot hallen.

Var är Tomas någonstans, tänker hon.



 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 141 röster, snittbetyg 5,06