En jätte laddning sperma i munnen

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Arne
Rek. länk: http://www.gay6.se
Inlagd: 13 sep kl. 21:17
Läst: 35873 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 207 röster, snittbetyg 5,66
Jag har inte vetat att jag gillat killar under hela min uppväxt, sen för en månad sen upptäckte jag av en slump att jag tände sexuellt på killar. Jag skulle skoja med en bs kille på en chat och lura honom att jag också var bs, så vi började att sexchatta med varandra. Det var då jag märkte att jag tände på det, det var skrämmande att upptäcka att jag blev kåt av att skriva homosexuella meddelanden till den här killen. Jag var till och med tvungen att runka av mig efter det. Men jag sa till mig själv att detta var det längsta jag skulle gå. Men efter ett tag så kände jag att om jag nu visste att jag tände på killar så kunde väl jag lika bra att prova det.

Jag träffade en kille på RFSL chatten men det tog oss tre gånger innan jag kunde genomföra det. Vi bestämde att han skulle komma till mig sent på kvällen och han skulle ringa mig när han var framme. Då skulle jag gå och lägga mig i sängen med bara kalsonger på, så jag inte skulle dra mig ur igen. Han kom till mig, och jag låg i mörkret och var skitnervös. Han satte sig brevid mig på sängen och började sakta sakta smeka mig på låret. Mjukt och fin drog han handen upp och ner för mitt lår, och jag kände till min lättnad att jag fick stånd ,jag kände att jag ville att han skulle stoppa in handen innanför mina kalsingar och smeka min nu hårda kuk. Hans smekningar började nu närma sig mitt väntande ställe. För att visa honom att jag var tänd så särade jag sakta på låren så att han kunde komma åt lättare. Han började nu sakta smeka min kuk utanför kalsongerna och jag ville bara ha mer och mer. När han smekt min kuk en stund så bad jag honom att ta av sig sina byxor så att jag också kunde börja smeka honom. Det var pirrigt när han klätt av sig byxorna och lade sig brevid mig i sängen, det var ju första gången jag låg med mitt ansikte ca 20 centimeter från en erigerad kuk. Nu hade han letat sig in i mina kalsonger och jag stönade till lite när han sakta började runka mig, det var skönt så skönt.

Ta av mig mina kalsonger viskade jag, och började jag smeka honom också, det var inte så läskigt nu när jag väl kommit så här långt. Han stönade redan och började sakta jucka mot min hand som lite ovant smekte hans nu skönt hårda kuk. Jag stoppade in min hand innanför hans byxor och fick för första gången i mitt 29 åriga liv känna en annan mans kuk i min hand. Det var skönt den var varm och mjuk, fast hård. Jag kände helt plötsligt något varmt och fuktigt och otroligt skönt runt min kuk, och ser att han tagit min kuk i munnen, ooooh va sköönt stönade jag till och kände att nu var det bara att köra på, så jag runkade honom kraftigare nu samtidigt som jag närmade mig hans kuk med min mun. Jag kände att det luktade kön men det var ingen obehglig doft, så jag kände att detta är lätt, drog försiktigt tillbaka hans förhud och tog sakta hans fina ollon i min mun. Först blev jag förvånad för han var redan kladdig på kuken, senare har jag förstått att det är försats som kommer ut ur kuken när man blir kåt. Men något sådant har jag aldrig fått. Nåja jag torkade av det mot min hand och började suga honom ordentligt. Oj vad skönt sa han och började jucka mot mig, samtidigt som han med en hand masserade mina kulor sög min kuk, det var oerhört skönt och sexigt och känna en killes mun runt min kuk. Jag började flåsa och stöna. – Ja ja skönt skööönt fortsätt. Jag tog ur hans kuk ur munnen och började nafsa på han kuk uppifrån och ner, sög på hans kulor och tog hela hans pung försiktigt i munnen, samtidigt som jag smekte hans sköna kuk.- Sug mig sug mig bad han, men jag väntade jag låg nära och tittade på den när jag runkade honom. En kuk är vacker. Sen tog jag den i munnen igen. Oooooh va skönt grymtade han med min nu stenhårda kåta kuk i sin mun. Jag började känna ilningarna i ryggen nu och ja sa åt honom. Aaah det går snaart för miig så skön sååååå sköööönt, nu nu nuuuuuu aaaaaah deeet gååååååår och jag kände hur jag pumpade in min kåtsats i hans mun och han tog allt i munnen och svalde det. Jag pustade ut. Nu kunde jag bara ägna mig åt honom. Så jag sög honom samtidigt som jag smekte hans bröstvårtor. Han stönade - sköönt skööönt. Nu började jag suga honom kraftigare och kraftigare och började märka på hans andhämntning att han närmade sig sin utlösning. Nu nuuuuu kommer jag stönade han till och för första(och hittills enda) gången fick jag känna någons sperma skölja in i min mun, jag fortsatte och suga men lät sperman sippra ut genom min mun och nedför hans fortfarande hårda kuk. Efteråt låg vi bara och pustade brevid varandra. Pratade en liten stund, sen klädde han på sig och åkte hem. Tyvärr har jag fortfarande inte fått göra det igen ännu, men hoppas på att träffa honom igen snart.
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 207 röster, snittbetyg 5,66