En arg latinamerikanska

Välj bland över 15.000 olika
EROTISKA artiklar för alla smaker.
Besök www.eroticvideo.nu
Sveriges Största SEXBUTIK på internet!
Online i över 5 år.
Alltid diskreta leveranser.

 
Författare: Lenn
Inlagd: 25 aug kl. 12:49
Läst: 18128 ggr
 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 83 röster, snittbetyg 4,98
Det gick rykten om Teresa på jobbet. Hon var en märklig kvinna som både var lätt att tycka om och lätt att bli osams med. Hon var latinamerikanska, feminist, under 150 cm lång och arg som ett bi, när hon inte var strålande intelligent, partysugen och vacker på ett fotomodellsätt som alltid fick mig på min vakt. Jag ville hålla mig på hennes goda sida.

Ryktena handlade om att hon, i och med att hon var feminist, korthårig och partysugen, också var lesbisk. Kommentarerna kom lite oväntat främst från kvinnorna på jobbet, men sällan sades något rätt ut. Man skulle lista ut det själv.

Nu visste jag ju en del, eftersom jag kände hennes bästa vän, Jenny – också lite av en udda fågel – och den första jag blev vän med när jag började. Jenny hade anförtrott mig att de två hade... prövat på hur det var att umgås med någon av samma kön. Den tanken lämnade mig ingen ro, eftersom jag också hade ett gott öga till Jenny, och eftersom tanken på dem två i samma säng (och jag i mitten) fick mig att vilja veta mer. Naturligtvis frågade jag inget mer. Men jag hoppades...

Istället förvandlades Teresa till en allt argare individ på jobbet. Hon propsade mer och mer på millimeterrättvisa, blev mer och mer stelbent och skällde ut mig vid ett par tillfällen, till synes utan orsak, och till slut undvek jag henne. Jenny sade inget heller om orsaken. Det hela blev väldigt jobbigt.

Det blev inte lättare av att hon under festerna med jobbet verkade helt normal och till och med låtsades som om vi var bästa vänner. Under en av de festerna hamnade vi i samma taxi hem – trots att vi bodde åt helt olika håll. Hon envisades med att jag skulle följa med upp, och jag hängde med. Hon var svår att motstå eftersom hon pratade i 180 och närmast drog med mig upp.

Väl i hennes lägenhet ville hon att jag skulle lyssna på henne – om hur synd det var om henne eftersom alla på jobbet hatade henne och misstänkte att hon var lesbisk. Jag sade inget. Jag visste inte om det skulle komma en utskällning till eller inte. När jag inte attackerade henne som hon hade trott lugnade hon ner sig lite och återvände till att säga hur bra vänner vi var. Hon lät lite konstig. Snart kom hon närmare och satte sig bredvid mig och sade: ”Det är synd att vi inte pratar lika ofta längre.”

”Det tycker jag med”, sade jag och funderade på om jag skulle säga något om alla utskällningar.

Innan jag hann säga något lade hon sin nätta hand i soffan på andra sidan om mig, lutade sig över mig och tryckte sina små läppar mot mina. Hon kysste mig så intensivt och så aktivt att jag nästan glömde bort att hon stank av sprit – återhållsamhet låg inte för henne. Hennes läppar var mjuka men fasta och hon högg tag om mig så att jag inte skulle kunna fly. Jag blev stenhård direkt. Hon var så hårdhänt och så mjuk på samma gång. Jag höll försiktigt om henne för att hon inte skulle inse sitt misstag och köra ut mig.

När hon slutligen avslutade kyssen tittade hon på mig med sina simmiga svarta ögon och sade: ”Det är alltid jag som får ta initiativet.” Hon reste sig upp. ”Vet du att jag börjar känna mig som om jag var man?”

Jag försökte se hur manlig hon var, med sitt korta svarta hår, sin altröst, sina orakade armhålor, sin platta bröstkorg och sina aktiva händer. Ja, ännu mer nu med det där onyktra kroppsspråket. Men det gick ändå inte att ta misstag på att hon var en kvinna: hon var kort som en kvinna, klädde sig som en kvinna (nu hade hon ett litet vitt tajt linne på sig), och även om hon var smal som en sticka så hade hon små kvinnliga former här och var. Och där hon stod såg jag hur hennes snäva byxor inte kunde innehålla något stort i grenen utan bara en platt liten kulle som delades av en sexig liten skåra, i vad jag föreställde mig var en rätt aggressiv liten fitta.

Hon höjde rösten. ”Jag kan inte ens få med mig någon hem längre eftersom alla tror att jag är flata. Och det spelar ingen roll om jag och Jenny har experimenterat lite – hon har sagt att hon har berättat det för dig – för jag gillar killar. Och jag behöver få känna mig kvinnlig.”

”Okej”, sade jag lugnande och ställde mig upp. Hon nådde mig till bröstet men jag försökte att inte titta ner på henne eller att böja knäna eftersom jag visste att det skulle göra henne ännu argare. Jag funderade på hur jag skulle lugna ner henne. Plötsligt slog det mig att det var så jag alltid gjorde: jag försökte alltid att lugna ner henne. Jag tänkte aldrig på mig när hon höjde rösten.

”Vet du att jag har samma problem?” sade jag. ”Fast tvärtom. Jag lyckas aldrig träffa någon eftersom jag känner mig så himla feminin jämt. Jag visade upp mina nästan kvinnligt rundade höfter, min glesa skäggväxt, och min röst som inte på något sätt påminde om Darth Vaders röst. Hon tittade på mig, för första gången på länge, med något som påminde om vänskap.

”Men titta på den”, sade hon och kom närmare och smekte mig på framsidan av byxorna. Jag håll på att få kåtslag. ”Den är ju manlig.” Hon pressade sig emot mig och gnuggade sin hand mot min kuk genom tyget.

Jag tvekade fortfarande, men snart tog kåtheten överhanden och jag smög min hand närmare hennes byxor. Jag trevade och nådde snart den varma delen mellan hennes ben. Hon suckade, blundade och tryckte sig hårdare emot mig.

”Ta mig på fittan”, sade hon, som om det var första gången på länge som hon använde det ordet om sig själv. ”Smek min fitta.”

Jag gjorde som hon ville: smekte henne mjukt-hårt-mjukt, upp och ner, och kände hur den formade sig efter mina rörelser. Hon var blöt, inget snack om saken. Jag lutade mig ner mot hennes ansikte, och pussade henne på munnen. Hon svarade med att kyssa mig, ta tag i mitt huvud och trycka in tungan i min mun, ungefär som jag hade tänkt göra på henne. Hon särade fortfarande på benen så att jag skulle komma åt, vilket var bland det sexigaste jag har sett på länge. Hennes beniga lilla stjärt putade utåt och gungade fram mot min hand, samtidigt som hon stönade, och kysste mig ännu djupare.

Det blev nästan som en tävling. Jag försökte knuffa ner henne i soffan, och hon ville stå stilla och ta emot mer och mer av mina händer. Jag tog tag i hennes huvud för att få bättre kysskontroll, och hon vred huvudet så att jag på något sätt kom i underläge igen. Jag smekte henne längs hennes smala bål och upp till den lilla bysten för att göra hennes bröstvårtor styva – det brukar inga tjejer kunna motstå, oavsett hur små bröst de har. Men hon svarade med att ta tag i mina skinkor och trycka min kuk mot sin mage och gnugga magen åt sidorna så att jag bara blev hårdare och hårdare.

Det var så frustrerande och tändande på samma gång. Men jag kände att jag ville få henne i säng, och få komma in i hennes mjuka lilla fitta, och jag tryckte henne hårdare mot sängen så att hon inte skulle kunna hålla emot – jag var ju trots allt mycket större än henne. Men hon försökte snurra med mig så att vi skulle komma till sängen samtidigt, eller till och med så att jag skulle komma före henne och under henne. (På jobbet hade hon en gång skrivit i en skvallerbok att hon gillade att vara överst.) Men jag tänkte inte låta henne få som hon vill.

”Jag tror att du glömmer bort det du sa alldeles nyss. Det är jag som är killen. Du får nöja dig med att sära på dina ben, se till så att din fitta är våt och öppna dina små blygdläppar för min kuk”, sade jag. Hon tittade på mig med en stolt blick. ”Du har rätt. Jag tror nästan att... men det är det könet jag har. Mitt jobb att vara blöt och ta emot dig.”

Hon drog av sig byxorna, trosorna och krängde av sig linnet och var plötsligt naken. Det kändes mer fantastiskt än vad jag hade kunnat tänka mig. Så snygg var hon! Och så kvinnlig. Rätt hårig för att vara så liten, och jäkligt tänd. Men det som gjorde mig tändast av allt var att vi hade tävlat, och det var jag som vann. Det var jag som fick vara killen!

Jag fick av mig kläderna fort, lade mig ovanpå henne, och tittade henne i ögonen medan jag drog med kuken i hennes fuktiga springa. ”Nu kommer jag snart in i dig, Teresa.” ”Kom i mig! Kom in i mig.” Jag kunde inte hålla mig utan tryckte långsamt in kuken mellan hennes villiga blygdläppar som bara föll undan så där kvinnligt. Hon suckade förvånat, tittade uppåt på mig, och jag reste på mig för att komma längre in. ”Åh, ja!” stönade hon. ”Jag tar emot dig! Kom längre in.”

Hon tryckte upp sitt kantiga blygdben, roterade lite med höfterna och stönade, samtidigt som hon grimaserade – som om det gjorde ont. Jag njöt av att få ligga på henne och tog tag om hennes lilla rumpa, särade på skinkorna och använde kraften för att komma djupt in i henne. Hon flåsade till, gnydde, gnuggade sin klitoris mot mig och öppnade munnen. Jag böjde mig ner och kysste henne och blev nästan biten i tungan samtidigt som hon flåsade in varm luft i min mun. Jag stötte, stötte, stötte och hon gungade till för varje stöt, med öppen mun, slutna ögon och lyfte upp benen mot sina armhålor, mot taket – för att jag skulle gå längre ut ur henne – och så knöt hon dem runt mig. Till slut spände hon hela sin lilla kropp. Jag tog tag i hennes handleder och tryckte ner dem i sängen, tog spjärn mot sängen och körde in kuken så långt jag bara kunde. Hon blåste ur all luft hon hade i sig och kom. Hon krampade med fittan och jag kunde inte hålla mig, utan sprutade inuti henne samtidigt som jag tryckte mig så långt in i henne jag kunde. Jag hörde hur jag nästan grymtade, och kände hur hon slappnade av totalt. Hon vände huvudet ifrån mig och stönade ljusare än hon någonsin låtit tidigare. Då skrattade jag. Hon verkade inte lika arg längre.

”Det där skulle aldrig en kille ha kunnat göra”, sade jag till henne.
”Nej”, sade hon. ”Det vet jag väl. Och det du gjorde inuti mig, det kan ingen kvinna göra.”
”Nej”, sade jag. ”Men är du övertygad än?”
”Är du?”
”Vi får nog bevisa det igen.”


 Rösta på novellen: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 83 röster, snittbetyg 4,98